Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yarın sabah kontrole gdiiyorum canım sorarım o zaman zaten yine kan vereceğim...dr lar e2 mi beğenmeseler söylerlerdimsanırsam.. Ne kadar ilgisizim di mi :)))

İki ay önce 12 yumurta toplanmıştı iki ay sonra tek gelişmiş folikül..o biraz beni çökertti belki diğerleri yakalarsalar standartı şansım çoğalır aman ne biliyim bunada şükür demek aslında..halen yumurtamız var en azından...

Bende şimdi eve geldim. Transfer iyi geçdi, dedi doktor. Herseferinde aynı şeyi söyledide,sonuç yok. Bu seferde yine 3tane yerleştirdiler. 4hücreli ve 2hücreli A Kaliteymiş ve 3 Hücreli B Kaliteymiş. 4 tanede buzluğa koydular. 3 aydır, arka arkaya her Ayın 2 Haftası karnımda yumoşlarla dolaşıyorum. Hoşuma gitmeye başladı bu his. İlk zamanlar stress yapmıştı. Bakalım bu sefer ne olacak.

Doktora, tutunmaya destek verici bişey yokmu diye sordum. Bana Aspirin önerdi. Sizin bir fikriniz, tecrübeniz varmı? Bi zararı olmaz herhalde, kullanırım.

Celina, sakın üzülme, ben foliküllerin gelişceni düşünüyorum. Bekle dur bakalım.

Bu arada 2220 yok, nerde bilen varmı?

Ayyyy hadi hayırlısı olsun canım....sonuç iyi gelsin inşallhhh.,,,coraspin,estrofem ve crinone jel kullanmıştım transferlerden sonra..kimi drlar kanıtlanmamıs diyorlar önemsemiyorlar tutunacak embriyomzaten tutunur diyor,kimisi veriyor....iyi dinlenmeler canım yorma kendini..dinlen bolca...

cnm doktoruna bu durumu anlat istersen neden bukadar fark oldugunu bi sor bakalim.. aradaki fark cok fazla ama bende artik bu yumos islerine akil sir erdiremiyorum cnm.. insallah hepsi gelisecek..

canım transferin hayırlı uğurlu olsun bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş. banada transfer sonrası corospin ve vajinadan jel vermişti ayrıca folik asit içeren bir hap alıyordum

cnm doktoruna bu durumu anlat istersen neden bukadar fark oldugunu bi sor bakalim.. aradaki fark cok fazla ama bende artik bu yumos islerine akil sir erdiremiyorum cnm.. insallah hepsi gelisecek..

Yarın soracagım tatlım benimde aklım ermedi düşük doz başlandı acaba o mu sebep..ama yüksek doz kaliteyi etkiliyor off karmakarısık bıraktım dagınık kalsın

Ayyyyy, üzüldüm şimdi. Keşke iki tane olsaydı. Ama bunada şükür. İnşallah diğer bebek güzel gelişir, büyür ve kucana alırsın. Çok çok dikkat et.
Hayırlısı boyleymis
Sakın üzme kendini canım inşallh kalan bebişini sağlıkla kucagına alırsın...Yorma üzme kendini lütfen...
Sürekli yatıyorum annemdeyim çok saol canim embriyolarina üzülme benimde aynen böyleydi ıgneye devam ettik buyuyenler içinde orgalutran oldum catlamasi diye
Inşallah canim cok korkuttu beni ama bebegimin o direnişi o kanama ya rağmen kalbinin atması beni çok dygulandirdi mucizem benim.
Çok saol canim benim üzülmuyorum dediğin gibi bir evlat istiyoruz rabbimin takdiri tek olmuş çift olmuş yeterki sağlıkla kavusabilelim ben çok korktum kanama dan dolayı inşallah geçer
Uzulme canim,demekki bu bebek Senin Icin hayrli olacakmis.Insaaallah hayrlisyla dogurursun.
Inşallah canim inşallah hayırlısı inşallah

Rabbim herseyi bir nedenden dolayı kullarına verir ..kardeşinin tutunmasına vesile oldu meleğin gitti ..şimdi kardeşi sıkı sıkı sana tutunup 9 ay hiç bırakmasın inşallh ..kanaman devam ediyor mu bitti mi Mirandacım..

transferin hayirli olsun cnm guzel haberlerin gelsin.. coraspirin turkiyedede veriyorlar hepimiz kullaniyoruz birde yaninda progestan igne ve estrofemde veriyorlar..

Yoğun bir kanama yok canım ama silerken kırmızı kahve karışık geliyor şimdide bel agrim başladı başım dönüyor iyi olmaya çok ihtiyacım var

Arkadasim ,Dr bana tutunmaya yardimci progestan fitil verdi,transferden once basladim.follibol ve estrofen de Verdi,benimde 2 folikul dollendi,21 temmuz da kanda bakilacak.Insaaallah tutar

Arkadasim ,Dr bana tutunmaya yardimci progestan fitil verdi,transferden once basladim.follibol ve estrofen de Verdi,benimde 2 folikul dollendi,21 temmuz da kanda bakilacak.Insaaallah tutar

Az kalmış sen de dinlen yorma kendini canım beslenmene dikkat et bol su iç...

Yoğun bir kanama yok canım ama silerken kırmızı kahve karışık geliyor şimdide bel agrim başladı başım dönüyor iyi olmaya çok ihtiyacım var

İyi düşün endişelenme bebeğin için endişe iyi gelmez derler...bol bol dua et canım maneviyatının güçlü olması önemli kafanı başka şeylerle meşgul ertmeye çalış...film kitap vs gbi moral depolayacagın seylerle uğras seni seviyoruz dualarımız seninle ve meleğinle sevgiler...

Hos geldin tekrardan, yeni denemende yolun acik sansin bol olsun.

Kizlar geldik doktordan bebeğin biri gitti kanama ondan dolayi diğeri iyi elhamdulillah kalp atışı var dualarınız için hepinize minnettarim duacinizim.

Gecmis olsun canim, dinlenmeli ve rahat olmalisin bebegin ve senin iyi olmanizi diliyorum.

Transferin hayirli ugurlu olsun arkadasim, dilerim bu deneme seni bebeklerine kavusturur.

Son düzenleme:

Teşekkürler canım inşallah her sey yolunda gider alyanin tedavisine başladığımda hic olmayacak gibi gelmiyordu oldu , bu seferde aynı hisle gidiyorum
Bakalım ne diyecek doktor
Su an tam 46,5 yaşındayım umarım tedavi olumlu sonuçlanır diğer arkadaslara yeniden umut olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…