- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.421
bastan negatif olma cnm dur bakalim daha herseyin basindasin.. bizler artik bir iki yumurtayla yol alacagimi biliyoruz bu yumos konusunda 6 ay oncesi bile cok fark ediyor..
zaten bize gerekli olanda bir tane saglikli yumurta ve esindede sorun yok zaten bence hersey guzel gelisecek.. e2 verdiysen istersen internetten gir test sonucuna bak yada cagri merkezinden iste sana mail atsinlar..
bastan negatif olma cnm dur bakalim daha herseyin basindasin.. bizler artik bir iki yumurtayla yol alacagimi biliyoruz bu yumos konusunda 6 ay oncesi bile cok fark ediyor..
zaten bize gerekli olanda bir tane saglikli yumurta ve esindede sorun yok zaten bence hersey guzel gelisecek.. e2 verdiysen istersen internetten gir test sonucuna bak yada cagri merkezinden iste sana mail atsinlar..
Bende şimdi eve geldim. Transfer iyi geçdi, dedi doktor. Herseferinde aynı şeyi söyledide,sonuç yok. Bu seferde yine 3tane yerleştirdiler. 4hücreli ve 2hücreli A Kaliteymiş ve 3 Hücreli B Kaliteymiş. 4 tanede buzluğa koydular. 3 aydır, arka arkaya her Ayın 2 Haftası karnımda yumoşlarla dolaşıyorum. Hoşuma gitmeye başladı bu his. İlk zamanlar stress yapmıştı. Bakalım bu sefer ne olacak.
Doktora, tutunmaya destek verici bişey yokmu diye sordum. Bana Aspirin önerdi. Sizin bir fikriniz, tecrübeniz varmı? Bi zararı olmaz herhalde, kullanırım.
Celina, sakın üzülme, ben foliküllerin gelişceni düşünüyorum. Bekle dur bakalım.
Bu arada 2220 yok, nerde bilen varmı?
İki ay önce 12 yumurta toplanmıştı iki ay sonra tek gelişmiş folikül..o biraz beni çökertti belki diğerleri yakalarsalar standartı şansım çoğalır aman ne biliyim bunada şükür demek aslında..halen yumurtamız var en azından...
Bende şimdi eve geldim. Transfer iyi geçdi, dedi doktor. Herseferinde aynı şeyi söyledide,sonuç yok. Bu seferde yine 3tane yerleştirdiler. 4hücreli ve 2hücreli A Kaliteymiş ve 3 Hücreli B Kaliteymiş. 4 tanede buzluğa koydular. 3 aydır, arka arkaya her Ayın 2 Haftası karnımda yumoşlarla dolaşıyorum. Hoşuma gitmeye başladı bu his. İlk zamanlar stress yapmıştı. Bakalım bu sefer ne olacak.
Doktora, tutunmaya destek verici bişey yokmu diye sordum. Bana Aspirin önerdi. Sizin bir fikriniz, tecrübeniz varmı? Bi zararı olmaz herhalde, kullanırım.
Celina, sakın üzülme, ben foliküllerin gelişceni düşünüyorum. Bekle dur bakalım.
cnm doktoruna bu durumu anlat istersen neden bukadar fark oldugunu bi sor bakalim.. aradaki fark cok fazla ama bende artik bu yumos islerine akil sir erdiremiyorum cnm.. insallah hepsi gelisecek..
Hayırlısı boyleymisAyyyyy, üzüldüm şimdi. Keşke iki tane olsaydı. Ama bunada şükür. İnşallah diğer bebek güzel gelişir, büyür ve kucana alırsın. Çok çok dikkat et.
Sürekli yatıyorum annemdeyim çok saol canim embriyolarina üzülme benimde aynen böyleydi ıgneye devam ettik buyuyenler içinde orgalutran oldum catlamasi diyeSakın üzme kendini canım inşallh kalan bebişini sağlıkla kucagına alırsın...Yorma üzme kendini lütfen...
Inşallah canim cok korkuttu beni ama bebegimin o direnişi o kanama ya rağmen kalbinin atması beni çok dygulandirdi mucizem benim.tekrardan hosgeldin cnm.. insallah alyaya en kisa surede bi kardes gelir.. hersey gonlunce olsun.. memorialda ekip doktorun kimdi cmm..
canim benim kaybettigin melegin geride kalan bebeginin saglikli bir sekilde tutunmasini sagladi ve gitti.. ikizlerde boyle birsey duymustum kaybedilen bebek yasayan bebegin tutunmasi icin belli bir sure bir salgi salgiliyormus ve kardesi tam olarak tutununca kendini birakiyormus. cok gecmis olsun canim benim.
Çok saol canim benim üzülmuyorum dediğin gibi bir evlat istiyoruz rabbimin takdiri tek olmuş çift olmuş yeterki sağlıkla kavusabilelim ben çok korktum kanama dan dolayı inşallah geçercanım geçmiş olsun hiç üzülme başlarken zaten bir bebiş gelsin diye çabalıyoruz ikisi olsaydı elbette çifte seviç olurdu ama olsun hiç üzülme
allah kalan bebişine güç versin sağlıkla kucağına alırsın inşallah fazla yorma kendini daha çok dinlenmeye zaman ayır ilk aylar çok önemliymiş
Inşallah canim inşallah hayırlısı inşallahUzulme canim,demekki bu bebek Senin Icin hayrli olacakmis.Insaaallah hayrlisyla dogurursun.
Rabbim herseyi bir nedenden dolayı kullarına verir ..kardeşinin tutunmasına vesile oldu meleğin gitti ..şimdi kardeşi sıkı sıkı sana tutunup 9 ay hiç bırakmasın inşallh ..kanaman devam ediyor mu bitti mi Mirandacım..
Arkadasim ,Dr bana tutunmaya yardimci progestan fitil verdi,transferden once basladim.follibol ve estrofen de Verdi,benimde 2 folikul dollendi,21 temmuz da kanda bakilacak.Insaaallah tutar
Yoğun bir kanama yok canım ama silerken kırmızı kahve karışık geliyor şimdide bel agrim başladı başım dönüyor iyi olmaya çok ihtiyacım var
Selam kızlar
Alya 9 aylık oldu emekliyor , tutunup ayağa kalkıyor ve dış çıkarıyor
Bu dış çıkarma ısı zorrrr
Gelelim konuya cuma reglimin 3. Gunü yine memorial yollarinda olacağım
Bakalım yeni bir deneme icin ne diyecekler yumurtalar ne halde Fsh ne durumda
46 yasında yeniden son bir umut
Dualarınızı bekliyorum birde alyaya bir kardeş :)
Kizlar geldik doktordan bebeğin biri gitti kanama ondan dolayi diğeri iyi elhamdulillah kalp atışı var dualarınız için hepinize minnettarim duacinizim.
Yoğun bir kanama yok canım ama silerken kırmızı kahve karışık geliyor şimdide bel agrim başladı başım dönüyor iyi olmaya çok ihtiyacım var
Amin arkadaşım. İnşallah buraya hamileyim yazacağın gün yakındır...
yaşasın benim yaşıtım birini buldumbende topiğin en yaşlısıyım diye kendimi yalnız hissediyordum canım bebeyini büyütüyorsun yavaş yavaş allah sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin inşallah yeni tedavinde hayırlı olsun
Seni gördüğüme çok sevindim.Sen bizim umut kaynağımızdın.
Alya'yı çok öpüyorum.İnşallah Alya'ya kardeş gelir....
Bende seni gördüğüme sevindim
Alyadan fırsat bulamıyorum ama bu sebeple uğrarım bu aralar
Inşallah hepimize bebek gelir :)
Sevgiler,
tekrardan hosgeldin cnm.. insallah alyaya en kisa surede bi kardes gelir.. hersey gonlunce olsun.. memorialda ekip doktorun kimdi cmm..
Iyi dileklerin icin teşekkürler
Ilk tedavide Aynur Hn di ama o ayrılmış fakat o zaman Nur Hn da ilgilenmişti benimle Nur Hn'a aldım randevu
Yok tatlım sormadım zaten tek folikül elimde cok sorma geregi duymadım açıkcası...ne biliyim bi heyecanım kayboldu isteksizleştim.aylin hnm tatile cıkmıs bu hafta yok semra hnm grdi kontrollere sevinç hnmla beraber..hastane işleyiş cok iyi ama bendeki şevk uçtu gitti yarın bakılacak sanırım ctesi opu diyecekler ...ne cıkarsa bahtıma...
Celina niye o tek yumurtayı küçümsüyorsun zaten bebek icin bir tek yumurta lazım önemli olan sağlam kaliteli olması
Ben tek yumurta ile tedaviye başladım o tek yumurta alya oldu butun gun peşimde emekliyor
Moralini bozma tedavinin tadını çıkar o tek yumurtaya sans ver :)
Merhaba Canım, senin bu topikte ilk zamanlardaki mesajları okumuştum. Burda gerçekten bir umut kaynağısın. Benim merak ettiğim, tedavi sürecin diğer yaş guruplarına göre ne kadar farklıydı? Hatırladığım doktorlar pek olacak ümidi vermiyorlardı. Sen farklı bişey yaptınmı? İnşallah ikincide olur. Valla hemde çok güzel olur.
Canım bir kac doktor bana hic sans vermedi hatta hasta olarak almak istemedi canımı sıktı ama kızım kucağımda sukur onlarada aptallar diye gülüyorum
Ben tedavi süresince ve oncesinde hic kur yapmadım tedavi oncesi kısa bir donem vitamin kullsndim ama onuda doktor kesti zaten cok kısa bir süreçti
Bana ozel bir tedavi de yapılmadı herkese ne yapılıyorsa o
Yasım var diye ozel hic bir sey yapılmadı ozel bir muamelede görmedim
Hatta cok gulmusumdur dalga geçip doktorun benden umudu yoktu yapmak icin tedavi yaptı oda tuttu :)
Yani ne film ne pgt ne o ne bu inan burada bir cok sey yazıyorlar haberim yok :)
Reglimin 2. Gunü tek yumurta az dozla ilaca başladım 5 gun az doz iğne 5. Gunün sonunda çatlatmaya iğnesi 7. Gun opu 10. Gun transfer bu arada 25 yaşındakine ne yapılıyorsa bana da o yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?