Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Miranda
Inşallah bebeğin dogana kadar seni hic bırakmaz
O kanamalar kırmızılar yüzünden hamileliği kahrettim kendime zamanında , sen kendine bunu yapma tadını çıkar hamileliğin
Ah ah bilseydim boyle sağlıklı doğuracagimi hamileliğin yarısını ağlıyarak geçirmezdim
Tadını çıkar bebeğinin

Duova
Teşekkürler canım dondüm dolaştım geldim yine buraya :)

Ummuseleme
Doktor beni delimisin diye kovmassa bu aralar buralardayim tabi alya fırsat verirse :)

canımcığım şefkin kırılmasın benim ilk tüp bebek tedavisine başladığımda ilk muaynede hiç yumoşum yoktu doktorum innat etti görmediği halde klomene başlatmıştı..ve benim klomen bitince mucize tek yumoşum yeni büyümeye başlamış yinede tedaviyi bıraktırmamıştı doktorum yavaşta olsa büyüdü takviye iğnelerle..vee ben adetin 27 günü opu oldum 17mm tek taşım yumoşumla..ve tek taşım çook güzel dölendi birinci kaliteli olmuştu ve adetin 29 günü transfer olmuştum canım tutmadı o ayrı bir konu ama Allahtan ümit kesilmez canım...hiç belli olmaz bu işler canımcığım sakın üzülme önce sen inanıcan tutucak diye...Allahım yar ve yardımcın olsun..

Sürekli dua ediyorum canim rabbim bu safhaya getirdiyse mucizemi bana bağışlayacak inşallah diyorum
Canim benim çok saol
çok geçmiş olsun inşallah bir an önce her şey yoluna girsin..sen sakin ol rahat ol..allah yar ve yardımcın olsun...
Allah razı. Olsun kuzum
Miranda canim Allahtan sen ve bebegin icin saglik sihhat diliyorum.
Amin canım inşallah

Rahat olmaya çalışıyorum ama kanı görünce birden yikiliyorum sonra dua etmeye başlıyorum rahatliyorum bugün eşim de diyor ki sikintimizdan sağlam olan bebegimize sevinemedik .Sana da bol sans diliyorum inşallah rabbim alyaya minis minis kardeşler nasip etsin.

Kızlar gerçekten iyi ki varsınız benimm için ailem kadar yakinsiniz dualarınız yazdiklariniz aklınızda olmak beni güçlendiriyor.

Bu arada 2220 zanork un misafiri var oyüzden gelemiyordur.

Teşekkür ederim canım yazdıklarınızla moral buldum inşallah sonu iyi gelecek...,bu arada herkese günaydınnnnn...ben kontrole gdiyorum birazdan tek taşıma bakmaya ...

Celina harika haberlerle dönersin inşallah. Yumi büyutmekte bile en önemli faktör stres. Büyüdü büyümedi diye düşünerek strese giriyoruz bu da yumilerin büyümesini engelliyor.lütfen rahat ol canım. Dua ve sevgi ile

Canım bebişin iyi olmasına çok sevindim. Kendine iyi bak. Bugün arayacağım inşallah. Hep Dualarımdasiniz. Sen ve topicteki herkes.
Dua ve sevgiyle

Son düzenleme:
Pufyycim hoş geldin. Sen ve alya breezey ve elif bana hep umut oldunuz.bu seferde Rabbim gönlüne göre versin ve alyacıkla oğluna Rabbim bir kardeş daha nasip etsin. Dua ve sevgiyle

Bebişlerin seni sımsıkı sarmalamiş ve ısıtmıştır inşallah. Bugün bebeklerine beraber geçirdiğin 6. Günün sanırım. 274 gün daha beraber olursunuz inşallah ve sonrada kucağına alırsın.ssever koşarken onları. İçine çekerim konularını. Sevgi ve dua ile
.

Canım yazamadım ama çok üzüldüm. Umutlu ve harika haberlerini hep birlikte en kisa zamanda yaşayacağız inşallah. Sevgi ve dua ile

Yeni bir yola çıkmadan önce biraz dinlenmen daha iyi olur sanırım. Canım sana da yazamadım ama yaşadıklarına çok üzüldüm. Benimde doktorum erbil bey hatırlarsan bana biesteronlabirlikte incir kürü tavsiye etmişti. Sen hiç hazırlık dönemi yapmadın mi canım. Gerçi ben de birkaç aydır tüm ilaçları salladım ama şimdi içmeye başladım. Sevgi ve dua ile kal

Hepinizi çok seviyorum. İşe gitmem lazım ama size daha çok yazmak istiyorum duova adige ensu zonark bebeklerve cmas arnavut ve herkes. Sevgi ve dua ile kalın kizlar

Gözünaydın, almışsın miniklerini... Rabbim 9 ay ayırmasın. 3-4 gün ananas yemenin faydası oluyor diye biliyorum. Günde iki dilim yeterli.

Yokluğumu farketmenize sevindim kızlar, Miranda yazmış sağolsun, misafirim var. Haftasonuna kadar sık giremeyecek gibiyim. Ama sizi takipteyim, gece yarısı bile gelir okurum

canım transferin hayırlı olsun, bebişlerin kendileini öyle rahat hissetsinler ki asla 9 aylık evlerini terk etmesinler. analarına mucize olsunlar... güzl haberlerini bekliyoruz canım.... sevgi ve dua ile

Çok tşk ederim.bende bu ay dinlenmek istiyorum. Erbil bey gerçi adetin 2. Günü gel dedi ama bilemiyorum. Birde Erbil bey 3 denemedir hep aynı ilaçları veriyor. Hep merional. Acaba değiştirebilirmiyiz diye sorsam ayıp olurmu? Sen ne zaman tedaviye başlayacaksın.donmuşun varmıydı?

Hayırlı olsun.inşallah bu sefer bebişlerin seni bırakmaz. Dinlen yorma kendini.bebişlerinle konuş. 12 gün sonra güzel sonuç alırızda hepimiz mutlu oluruz.

Kizlar geldik doktordan bebeğin biri gitti kanama ondan dolayi diğeri iyi elhamdulillah kalp atışı var dualarınız için hepinize minnettarim duacinizim.

Rabbim bu bebeğine sağlık versin canım demekki diğerinin kısmeti yokmuş bu şekilde düşünmek acını hafifletir tekrardan çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…