- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.441
Yok tatlım sormadım zaten tek folikül elimde cok sorma geregi duymadım açıkcası...ne biliyim bi heyecanım kayboldu isteksizleştim.aylin hnm tatile cıkmıs bu hafta yok semra hnm grdi kontrollere sevinç hnmla beraber..hastane işleyiş cok iyi ama bendeki şevk uçtu gitti yarın bakılacak sanırım ctesi opu diyecekler ...ne cıkarsa bahtıma...
Sürekli dua ediyorum canim rabbim bu safhaya getirdiyse mucizemi bana bağışlayacak inşallah diyorumİyi düşün endişelenme bebeğin için endişe iyi gelmez derler...bol bol dua et canım maneviyatının güçlü olması önemli kafanı başka şeylerle meşgul ertmeye çalış...film kitap vs gbi moral depolayacagın seylerle uğras seni seviyoruz dualarımız seninle ve meleğinle sevgiler...
Canim benim çok saolHos geldin tekrardan, yeni denemende yolun acik sansin bol olsun.
Gecmis olsun canim, dinlenmeli ve rahat olmalisin bebegin ve senin iyi olmanizi diliyorum.
Transferin hayirli ugurlu olsun arkadasim, dilerim bu deneme seni bebeklerine kavusturur.
Allah razı. Olsun kuzumçok geçmiş olsun inşallah bir an önce her şey yoluna girsin..sen sakin ol rahat ol..allah yar ve yardımcın olsun...
Amin canım inşallahMiranda canim Allahtan sen ve bebegin icin saglik sihhat diliyorum.
Miranda
Inşallah bebeğin dogana kadar seni hic bırakmaz
O kanamalar kırmızılar yüzünden hamileliği kahrettim kendime zamanında , sen kendine bunu yapma tadını çıkar hamileliğin
Ah ah bilseydim boyle sağlıklı doğuracagimi hamileliğin yarısını ağlıyarak geçirmezdim
Tadını çıkar bebeğinin
Duova
Teşekkürler canım dondüm dolaştım geldim yine buraya :)
Ummuseleme
Doktor beni delimisin diye kovmassa bu aralar buralardayim tabi alya fırsat verirse :)
canımcığım şefkin kırılmasın benim ilk tüp bebek tedavisine başladığımda ilk muaynede hiç yumoşum yoktu doktorum innat etti görmediği halde klomene başlatmıştı..ve benim klomen bitince mucize tek yumoşum yeni büyümeye başlamış yinede tedaviyi bıraktırmamıştı doktorum yavaşta olsa büyüdü takviye iğnelerle..vee ben adetin 27 günü opu oldum 17mm tek taşım yumoşumla..ve tek taşım çook güzel dölendi birinci kaliteli olmuştu ve adetin 29 günü transfer olmuştum canım tutmadı o ayrı bir konu ama Allahtan ümit kesilmez canım...hiç belli olmaz bu işler canımcığım sakın üzülme önce sen inanıcan tutucak diye...Allahım yar ve yardımcın olsun..
Bende şimdi eve geldim. Transfer iyi geçdi, dedi doktor. Herseferinde aynı şeyi söyledide,sonuç yok. Bu seferde yine 3tane yerleştirdiler. 4hücreli ve 2hücreli A Kaliteymiş ve 3 Hücreli B Kaliteymiş. 4 tanede buzluğa koydular. 3 aydır, arka arkaya her Ayın 2 Haftası karnımda yumoşlarla dolaşıyorum. Hoşuma gitmeye başladı bu his. İlk zamanlar stress yapmıştı. Bakalım bu sefer ne olacak.
Doktora, tutunmaya destek verici bişey yokmu diye sordum. Bana Aspirin önerdi. Sizin bir fikriniz, tecrübeniz varmı? Bi zararı olmaz herhalde, kullanırım.
Celina, sakın üzülme, ben foliküllerin gelişceni düşünüyorum. Bekle dur bakalım.
Bu arada 2220 yok, nerde bilen varmı?
Belki yazdın önceki msjlarda kaçırmış olabılırım.bugün yoktun özledik seni...
Teşekkürler canım inşallah her sey yolunda gider alyanin tedavisine başladığımda hic olmayacak gibi gelmiyordu oldu , bu seferde aynı hisle gidiyorum
Bakalım ne diyecek doktor
Su an tam 46,5 yaşındayım umarım tedavi olumlu sonuçlanır diğer arkadaslara yeniden umut olur
tekrardan hosgeldin cnm.. insallah alyaya en kisa surede bi kardes gelir.. hersey gonlunce olsun.. memorialda ekip doktorun kimdi cmm..
Iyi dileklerin icin teşekkürler
Ilk tedavide Aynur Hn di ama o ayrılmış fakat o zaman Nur Hn da ilgilenmişti benimle Nur Hn'a aldım randevu
Celina niye o tek yumurtayı küçümsüyorsun zaten bebek icin bir tek yumurta lazım önemli olan sağlam kaliteli olması
Ben tek yumurta ile tedaviye başladım o tek yumurta alya oldu butun gun peşimde emekliyor
Moralini bozma tedavinin tadını çıkar o tek yumurtaya sans ver :)
Canım bir kac doktor bana hic sans vermedi hatta hasta olarak almak istemedi canımı sıktı ama kızım kucağımda sukur onlarada aptallar diye gülüyorum
Ben tedavi süresince ve oncesinde hic kur yapmadım tedavi oncesi kısa bir donem vitamin kullsndim ama onuda doktor kesti zaten cok kısa bir süreçti
Bana ozel bir tedavi de yapılmadı herkese ne yapılıyorsa o
Yasım var diye ozel hic bir sey yapılmadı ozel bir muamelede görmedim
Hatta cok gulmusumdur dalga geçip doktorun benden umudu yoktu yapmak icin tedavi yaptı oda tuttu :)
Yani ne film ne pgt ne o ne bu inan burada bir cok sey yazıyorlar haberim yok :)
Reglimin 2. Gunü tek yumurta az dozla ilaca başladım 5 gun az doz iğne 5. Gunün sonunda çatlatmaya iğnesi 7. Gun opu 10. Gun transfer bu arada 25 yaşındakine ne yapılıyorsa bana da o yapıldı
Hoşgeldin.sen bizim idolümüzsün.inşillah yeni tedavinde tüm isteklerin gerçek olur.alyaya cici bir kardeş gelir.alyayıda benim yerime öp. Eminim adı gibi kendiside çok tatlı bir bebektir.
Yeni bir yola çıkmadan önce biraz dinlenmen daha iyi olur sanırım. Canım sana da yazamadım ama yaşadıklarına çok üzüldüm. Benimde doktorum erbil bey hatırlarsan bana biesteronlabirlikte incir kürü tavsiye etmişti. Sen hiç hazırlık dönemi yapmadın mi canım. Gerçi ben de birkaç aydır tüm ilaçları salladım ama şimdi içmeye başladım. Sevgi ve dua ile kal
Bende şimdi eve geldim. Transfer iyi geçdi, dedi doktor. Herseferinde aynı şeyi söyledide,sonuç yok. Bu seferde yine 3tane yerleştirdiler. 4hücreli ve 2hücreli A Kaliteymiş ve 3 Hücreli B Kaliteymiş. 4 tanede buzluğa koydular. 3 aydır, arka arkaya her Ayın 2 Haftası karnımda yumoşlarla dolaşıyorum. Hoşuma gitmeye başladı bu his. İlk zamanlar stress yapmıştı. Bakalım bu sefer ne olacak.
Doktora, tutunmaya destek verici bişey yokmu diye sordum. Bana Aspirin önerdi. Sizin bir fikriniz, tecrübeniz varmı? Bi zararı olmaz herhalde, kullanırım.
Celina, sakın üzülme, ben foliküllerin gelişceni düşünüyorum. Bekle dur bakalım.
Bu arada 2220 yok, nerde bilen varmı?
Kizlar geldik doktordan bebeğin biri gitti kanama ondan dolayi diğeri iyi elhamdulillah kalp atışı var dualarınız için hepinize minnettarim duacinizim.
gecmis olsun canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?