Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herkese Günaydın...
puffy68 hoşgeldin.hatırladığım kadarıyla senin 20 yaşlarıda bir çocuğun daha vardı.inşallah bu 3. olucak değil mi?
Allah bağışlasın.

Canım bebişin iyi olmasına çok sevindim. Kendine iyi bak. Bugün arayacağım inşallah. Hep Dualarımdasiniz. Sen ve topicteki herkes.
Dua ve sevgiyle
Canim donemedim sana da dr gezmekten moralman da iyi olmayınca uzak kalmak istedim
Rabbim bu bebeğine sağlık versin canım demekki diğerinin kısmeti yokmuş bu şekilde düşünmek acını hafifletir tekrardan çok geçmiş olsun

Saol canim benim

Canım inşallah minik Alya'ya bir kardeş gelir bu kararın için seni tebrik ediyorum tek çocuk olduğum için evladına kardeş yapmayı düşünen anneler her zaman favorimdir
Kizlar geldik doktordan bebeğin biri gitti kanama ondan dolayi diğeri iyi elhamdulillah kalp atışı var dualarınız için hepinize minnettarim duacinizim.

Canım geçmiş olsun tek olsun bizim olsun hakkında hayırlısı böyşeymiş Rabbim bunu kucağına almayı nasip etsin

Stres stres stres maalesef halen aynı büyüklüğü diğerleride yetişememiş tek taşıma yarın bir daha kontrol var duruma bakılıcak muhtemelen tek taşımla opuya gireceğim atağa kalkan olmazsa....tek olsun sağlıklı olsun benim olsun nasıl dersime çalışmışmıyım

Hosgeldin tekrardan seni buralarda görmek ne umut verici hersey tekrardan gönlünce olsun ben halen yerimde sayiyorum olmayinca olmuyo Allahtan diluyorum isteyen herkese hayirlisini versin insallah

canim benim insallah tek tas pirlantanla bebisine kavusacaksin..

pufy nasıl geçti randevun hayırlı haberlerini bekliyoruz..hadi bi yavru daha gelsin sağlıkla inşallah..şu ramazan ayında allah herkesin gönlündekini versin..

Selm hisgeldin ayyy harika yine burdasin eee kaldigin yerden davami arkadasim dua ediyorum senin icin ve herkese bizler bukadsrcistekiysek olcak elbette bizede sans gulecek camass dan haberin var miii
Kizlar geldik doktordan bebeğin biri gitti kanama ondan dolayi diğeri iyi elhamdulillah kalp atışı var dualarınız için hepinize minnettarim duacinizim.

Miranda canim ne dedik allah hayirlisini versin dedik hayirlisi sana kaldi canim allah anali babali büyütsün minik kusunu canim bir olsun senin olsun saglikla kal canim

canim benim insallah tek tas pirlantanla bebisine kavusacaksin..

İnşallh Ensucum ....bugun nur hnmla tanıştım dünya tatlısı bi dr.sizinle başlayamafık ama kapanısı sızınle yapalım dedim..inşalllh senin dr un o olur ..acaip güven veriyor...

Canim hep tek olunca moralimizi bozuyoruz ama belkide hayirlisi onda saklidir bir olsun senin olsun insallah hic üzme kendini üc bes oluyoda ne oluyu tek tasin sana bebek olsun arkadasim Allah yardimcin olsun bu güzel gunlerin hatirina hayirlisi gelsin göbüsüne konsun

Amin canımmmmm.....bundan önceki denemelerde yumi dediğin gibi boldu ama sonuç yoktu belki bu sfer ters totem olur tek taşa sonuç alırım hakkımda hayırlısı...

Ensuuuuuu canim naber senin tedavi nezaman basliyo hayirlisiyla ne zamana karar verdin suan halen erdekte misin

canim benim iyidir senn nasilsin.. tedavi agustosta basliyor cnm.. bakalim ne olacak bir haftadir dengemi bozdum hic ilac ari sutu kullanmadim bolca sigara ictim:)) esim kisisi yuzunden.... simdi yarin yine basliyorum ilaclara..
sen tatile nezaman geliyordun cnm..

İnşallh Ensucum ....bugun nur hnmla tanıştım dünya tatlısı bi dr.sizinle başlayamafık ama kapanısı sızınle yapalım dedim..inşalllh senin dr un o olur ..acaip güven veriyor...

cnm benim nur hanim konusunda haklisin bende uc defa gorustum cok icten ve kendinden emin.. hayirlisi herseyin en cok semra hanimin pesine dusecegim bu defa.. bakalim ne olacak ben biraz umutsuz vakayim cnm iki taraflida tum degerler dipte.. senin opun cumartesimi cnm

Hoş geldin !

Umarım dilediğin sonuca kavuşursun. Seni ve Alya'yı çok öpüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…