- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.481
Sürekli dua ediyorum canim rabbim bu safhaya getirdiyse mucizemi bana bağışlayacak inşallah diyorum
Canim benim çok saol
Allah razı. Olsun kuzum
Amin canım inşallah
Rahat olmaya çalışıyorum ama kanı görünce birden yikiliyorum sonra dua etmeye başlıyorum rahatliyorum bugün eşim de diyor ki sikintimizdan sağlam olan bebegimize sevinemedik .Sana da bol sans diliyorum inşallah rabbim alyaya minis minis kardeşler nasip etsin.
Kızlar gerçekten iyi ki varsınız benimm için ailem kadar yakinsiniz dualarınız yazdiklariniz aklınızda olmak beni güçlendiriyor.
Bu arada 2220 zanork un misafiri var oyüzden gelemiyordur.
Ben de özledim sizi. Misafirim var. Hafta sonuna kadar uzaktan takip edeceğim, sonra yine buralardayım
İki ay önce 12 yumurta toplanmıştı iki ay sonra tek gelişmiş folikül..o biraz beni çökertti belki diğerleri yakalarsalar standartı şansım çoğalır aman ne biliyim bunada şükür demek aslında..halen yumurtamız var en azından...
Bende şimdi eve geldim. Transfer iyi geçdi, dedi doktor. Herseferinde aynı şeyi söyledide,sonuç yok. Bu seferde yine 3tane yerleştirdiler. 4hücreli ve 2hücreli A Kaliteymiş ve 3 Hücreli B Kaliteymiş. 4 tanede buzluğa koydular. 3 aydır, arka arkaya her Ayın 2 Haftası karnımda yumoşlarla dolaşıyorum. Hoşuma gitmeye başladı bu his. İlk zamanlar stress yapmıştı. Bakalım bu sefer ne olacak.
Doktora, tutunmaya destek verici bişey yokmu diye sordum. Bana Aspirin önerdi. Sizin bir fikriniz, tecrübeniz varmı? Bi zararı olmaz herhalde, kullanırım.
Celina, sakın üzülme, ben foliküllerin gelişceni düşünüyorum. Bekle dur bakalım.
Bu arada 2220 yok, nerde bilen varmı?
canim benim iyidir senn nasilsin.. tedavi agustosta basliyor cnm.. bakalim ne olacak bir haftadir dengemi bozdum hic ilac ari sutu kullanmadim bolca sigara ictim:)) esim kisisi yuzunden.... simdi yarin yine basliyorum ilaclara..
sen tatile nezaman geliyordun cnm..
cnm benim nur hanim konusunda haklisin bende uc defa gorustum cok icten ve kendinden emin.. hayirlisi herseyin en cok semra hanimin pesine dusecegim bu defa.. bakalim ne olacak ben biraz umutsuz vakayim cnm iki taraflida tum degerler dipte.. senin opun cumartesimi cnm
Canım hiç üzme kendini, Puffy68 gibi bir örnek var topikte
ALLAH'ım sana Onu tektaş olarak kucağına verir inşallah.
Amin canımmmmm.....bundan önceki denemelerde yumi dediğin gibi boldu ama sonuç yoktu belki bu sfer ters totem olur tek taşa sonuç alırım hakkımda hayırlısı...
canim benim iyidir senn nasilsin.. tedavi agustosta basliyor cnm.. bakalim ne olacak bir haftadir dengemi bozdum hic ilac ari sutu kullanmadim bolca sigara ictim:)) esim kisisi yuzunden.... simdi yarin yine basliyorum ilaclara..
sen tatile nezaman geliyordun cnm..
Canim ben 28/08 yola cikiyorum ayin 01/09
doktorunda olmam lazim ama karar verdim op dan sonra hemen transfer yaptirmicam ben anlamam arastirilsin nedeni bilmuyorum Mail colarak atim daha tarilde Selman bey bir cozum bulcaz insallah ben opu. Dan sonra dinlendireyim kendimidiyorum en sonuncuda hamilelik asisi yaptirdim ama nafile aspirin felan hic biri olumlu olmadi
Bende şimdi eve geldim. Transfer iyi geçdi, dedi doktor. Herseferinde aynı şeyi söyledide,sonuç yok. Bu seferde yine 3tane yerleştirdiler. 4hücreli ve 2hücreli A Kaliteymiş ve 3 Hücreli B Kaliteymiş. 4 tanede buzluğa koydular. 3 aydır, arka arkaya her Ayın 2 Haftası karnımda yumoşlarla dolaşıyorum. Hoşuma gitmeye başladı bu his. İlk zamanlar stress yapmıştı. Bakalım bu sefer ne olacak.
Doktora, tutunmaya destek verici bişey yokmu diye sordum. Bana Aspirin önerdi. Sizin bir fikriniz, tecrübeniz varmı? Bi zararı olmaz herhalde, kullanırım.
Celina, sakın üzülme, ben foliküllerin gelişceni düşünüyorum. Bekle dur bakalım.
Bu arada 2220 yok, nerde bilen varmı?
Canim yinede kulan aspirini birini etki etmez ama sana eder bilemeyiz sonradan aklinda kalmasin hayirlisi olsun sonuc pozitif olsunda bizimde umutlarimiz kat kat artsin tavsiyem kendini yoracak birseyler yapma herseyi kararinda birak test günün nezaman
Allah yardimcin olsun hep pozitif dusun
arkadaşlar ensu, 2222, miranda, celina, acmila, wduygu, ismihan, capslocked, pufi, tutku, güzbahar
ve şuanda ismi aklımda olmayan topikteki tüm arkadaşlar yazamasamda çoğu zaman yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum
allah hepinize emeklerinizin karşılığını en güzel sonuçlarla almayı nasip etsin inşallah,
ben hala kendime gelmeye çalışıyorum her ne kadar unutmaya çalışsamda ara sıra dalıp dalıp gidiyorum sanki hiç anne olmayacakmışım hissine kapılıyorum anlayacağınız hala depresyondayım henüz atlatamadım hepinizi çoook öpüyorum
Stres stres stres maalesef halen aynı büyüklüğü diğerleride yetişememiş tek taşıma yarın bir daha kontrol var duruma bakılıcak muhtemelen tek taşımla opuya gireceğim atağa kalkan olmazsa....tek olsun sağlıklı olsun benim olsun nasıl dersime çalışmışmıyım
Hosgeldin. Dun mesajlarini gormeyince seni merak ettik. Gelisinden belli oldukca iyisin.
Mesaja stres diye başlayıp, çalışmış mıyım denmez, Çalışmamışsın belli ki, laf salatası yapıyorsun. Derin nefes al, çek çek çek çek, tut şimdi sakın bırakma, tut tut tut... şimdi yavaş yavaş bırak , çok yavaş hıh öööle. 40 kere yap bunu
Ohhh pasta-börekleri götürrr, misafirim geldi diyerek
Ay topigin eli masalisi gelmis kir kafamizi zonak sana ses yok eeeee bu ne ya kiskanmam icin varmi bir sebep banada ödev ver bende ders calismak istiyirummmmm
arkadaşlar ensu, 2222, miranda, celina, acmila, wduygu, ismihan, capslocked, pufi, tutku, güzbahar
ve şuanda ismi aklımda olmayan topikteki tüm arkadaşlar yazamasamda çoğu zaman yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum
allah hepinize emeklerinizin karşılığını en güzel sonuçlarla almayı nasip etsin inşallah,
ben hala kendime gelmeye çalışıyorum her ne kadar unutmaya çalışsamda ara sıra dalıp dalıp gidiyorum sanki hiç anne olmayacakmışım hissine kapılıyorum anlayacağınız hala depresyondayım henüz atlatamadım hepinizi çoook öpüyorum
Bi yan bakarsam size. Hııııı
Senin ödevin, tedaviye kadar kendini her türlü sıkıntıdan, stresten, üzüntüden uzak tutmak. Beslenmede çeşitliliği artırmak. Sık sık, tuz ile banyo yapıp, nemlendirici sürerek kendini şımartmak. Bir de ilk çarşı pazar gezdiğinde, benim rica ettiğimi düşünerek kendine bir çiçek almak. İster saksıda, ister buket. Hangisi hoşuna giderse.
Hayirlisi canim ben cok inaniyorum yüzün gulecek insallah hic olmasa emin elerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?