Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ayyy iyi ki geldin ...derin derin nefes alıyorum..ama kafa 1500..laf salatası yapıyorum yarını atlatmak en büyük arzum..kocam melekmiş bu dönemde onu anladım adamın gıkı çıkmıyor bende bi şirretlik bir edepsizlik sanki büyümeyen folikül sorumlusu o..

Ateş düştüğü yeri yakarmış ben son kimyasaldan sonra üç gün kriz halinde durdurulamaz bi şekilde ağlamıştım...canının istediği gibi davran seni seviyoruz gececek arkadasım

Ödevimi tamamladım arkadaşımm bi seferde 40 değilde aklıma geldikce yapsam fayda eder mi acep?

Bugun transferimin 8.gunu,bende merak edip kan tahlili yaptirdim.sonuc.0,82 negatif yani.4 gun sonra normalde bakilmasi gereken tarih.Hayrlisi Belki bir mucize olur,Dua edin Arkadasim .

Bugun transferimin 8.gunu,bende merak edip kan tahlili yaptirdim.sonuc.0,82 negatif yani.4 gun sonra normalde bakilmasi gereken tarih.Hayrlisi Belki bir mucize olur,Dua edin Arkadasim .

Allah yardim etsin canim erken tahlil yapmisin allah dualarini kabul etsin sabirla beklemekten baska care yok canim dualarimdasin

Canım daha erken sanki keşke 12. Günü bekleseydin,kaçoncı gün transferiydi seninki

canim benim az kalmis tedavine on hazirliklara son gaz start ver.. nekadar kalacaksinki hemen transfer ettirmeyeceksin.. doktorun en guzel tedaviyi yapar cnm benim doktoruna guven bence.. kalacagin sure uzunsa onden tum testlerini yaptir tedavine ona gore basla cnm benim..

ahhh canimm benim seni oyle iyi anliyorumki inan ilk negatifler hep cok agir gelir ben ilk negatiften sonra deprasyona girmistim ve bir yil tedaviye bile yanasmamistim.. hata etmisim simdi anladim aslinda kaybedecek zaman yokmus..
canim klasik olacak ama hayatta herseyde bir hayir var gercektende ve ne guzelki yumurta sayin cok iyi yani halen sansin cok cok var ayrica esinin degerleride iyi.. sakin anti deprasan kullanma cnm benim yeni tedavini dusun olacakkk sonunda ben inaniyorum.. bu sefer biraz daha dikkat et transferden sonra ise gitme izin al evde gecir zamanini.. hastanedende ikinci tedavi indirimi talep et yapiyorlar...

cnm ne yazikki kotu bi gunde yaptirmissin cunku deger 8. gunun tam olarak bitisi itibariyle yukselise geciyor.. 11. gunde tekrar yaptir ancak anlarsin.. hic sayma bu testi daha yeni yukselmeye baslar.. sakin uzme kendini.. tam gaz ilaclara ignelere devam..

:))) erkekler bu tedavi surecinde iyi taniniyor..
sen melek yuzlusun cnm sirretlik etsen ne cikar..

Tuzla banyo, kese, peeling, sauna vs. yerine vakitsiz zamanlarda uygulayabileceğin pratik bir yol. Saçlarını yıkadıktan sonra, sabunlanmadan önce bir avuç kadar tuzla kendini ovarsan, cildindeki ölü derilerden kolayca arınırsın, nefes alırsın. Sabun ya da duş jeli uygulayıp durulandıktan sonra bir de nemlendirici sürdün mü, cildin sana teşekkür eder. Ayakta uygulayacağın için rahim içine zarar vermez. Tam senlik

Son düzenleme:
İyi haberlerini alırız inşallah canım ptesi ola hayrola...

ENSU yazdigin mesajin beni cok motive etti,Tesekkur ederim.Insaaallah dedigin gibi olur,Hala icimde vardir ve tutunmustur.

Ya buna okadar ihtiyacim vardiki zonak ilac gibisin simartilmaya cok ihtiyacim var birde böyle seylere cok merakliyimdir hemen yapicam sonucu yazarim hahaha canimya niye yakinimda degilsiniz ya cat kapi ben ordayim ay ne iyi bir tedavi olurdu bizler icin hic komsum yok burda ksynanamin komsulariyla idare ediyorum ona gidince

Yazık kız adama.
Yine de etkisi yok diyemem. O seni hoş tutacak ki, sen onunla çoğalmak isteyeceksin. Bedenin doğru tepkiyi verecek...
Şu meşhuuuur Sevginin Kökleri kitabında bugünlerde bu bölümü okuyorum. Diyor ki, balayı dönemi, eşlerin, birbirlerini her şeyin üzerinde tuttuğu, dönemdir. Üçüncü kişiler fazlalıktır. Bu dönemin sonunda, eşler birbirlerinin gerçeğini görmeye başlar. Şayet her iki eş te, kendi köken aileleriyle bağlarını koparıp evli olduğu kişiyle bütünleşmeye başlarsa, tutkulu aşk, yerini doyurucu sevgiye bırakırsa, eşler aralarına üçüncü kişileri almaya ve çoğalmaya hazır hale gelirler.
Köken aileden kasıt, bireyin etkisinde kaldığı tüm aile fertleri ile zulmeden ya da zulmettiği kişiler. Yetişirken bazılarımızın, aileden başka birisiyle kendimizi özdeşleştirdiğimiz ve kendimiz olmaya fırsat bulamadığımız gerçeğinden yola çıkıyor.
Hani çok ta haksız değilsin aslında. Ama şirretlik yerine cilve yap azıcık, maya olsun

Ödevimi tamamladım arkadaşımm bi seferde 40 değilde aklıma geldikce yapsam fayda eder mi acep?

Sayı önemli değil, düzenli olarak her güz yap. 5 tekrarla, 10 tekrarla. Ama zaman içinde çoğalt. Muhtemelen şimdi başdönmesi yapmıştır. Nefes egzersizleri için nette güzel sayfalar var. Bir karıştır istersen.

Arkadaşlar söylemiş zaten erken olduğunu. Dilerim 4 gün sonra çok güzel bir değere ulaşırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…