- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.501
Mesaja stres diye başlayıp, çalışmış mıyım denmez, Çalışmamışsın belli ki, laf salatası yapıyorsun. Derin nefes al, çek çek çek çek, tut şimdi sakın bırakma, tut tut tut... şimdi yavaş yavaş bırak , çok yavaş hıh öööle. 40 kere yap bunu
arkadaşlar ensu, 2222, miranda, celina, acmila, wduygu, ismihan, capslocked, pufi, tutku, güzbahar
ve şuanda ismi aklımda olmayan topikteki tüm arkadaşlar yazamasamda çoğu zaman yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum
allah hepinize emeklerinizin karşılığını en güzel sonuçlarla almayı nasip etsin inşallah,
ben hala kendime gelmeye çalışıyorum her ne kadar unutmaya çalışsamda ara sıra dalıp dalıp gidiyorum sanki hiç anne olmayacakmışım hissine kapılıyorum anlayacağınız hala depresyondayım henüz atlatamadım hepinizi çoook öpüyorum
Mesaja stres diye başlayıp, çalışmış mıyım denmez, Çalışmamışsın belli ki, laf salatası yapıyorsun. Derin nefes al, çek çek çek çek, tut şimdi sakın bırakma, tut tut tut... şimdi yavaş yavaş bırak , çok yavaş hıh öööle. 40 kere yap bunu
Bugun transferimin 8.gunu,bende merak edip kan tahlili yaptirdim.sonuc.0,82 negatif yani.4 gun sonra normalde bakilmasi gereken tarih.Hayrlisi Belki bir mucize olur,Dua edin Arkadasim .
Allah yardim etsin canim erken tahlil yapmisin allah dualarini kabul etsin sabirla beklemekten baska care yok canim dualarimdasin
Bugun transferimin 8.gunu,bende merak edip kan tahlili yaptirdim.sonuc.0,82 negatif yani.4 gun sonra normalde bakilmasi gereken tarih.Hayrlisi Belki bir mucize olur,Dua edin Arkadasim .
Canım daha erken sanki keşke 12. Günü bekleseydin,kaçoncı gün transferiydi seninki
Yarın kontrol var sanırım son kontrol opuya folikül durumuna göre karar vetecekler yarın belli olacak canım.,,
Canim ben 28/08 yola cikiyorum ayin 01/09
doktorunda olmam lazim ama karar verdim op dan sonra hemen transfer yaptirmicam ben anlamam arastirilsin nedeni bilmuyorum Mail colarak atim daha tarilde Selman bey bir cozum bulcaz insallah ben opu. Dan sonra dinlendireyim kendimidiyorum en sonuncuda hamilelik asisi yaptirdim ama nafile aspirin felan hic biri olumlu olmadi
arkadaşlar ensu, 2222, miranda, celina, acmila, wduygu, ismihan, capslocked, pufi, tutku, güzbahar
ve şuanda ismi aklımda olmayan topikteki tüm arkadaşlar yazamasamda çoğu zaman yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum
allah hepinize emeklerinizin karşılığını en güzel sonuçlarla almayı nasip etsin inşallah,
ben hala kendime gelmeye çalışıyorum her ne kadar unutmaya çalışsamda ara sıra dalıp dalıp gidiyorum sanki hiç anne olmayacakmışım hissine kapılıyorum anlayacağınız hala depresyondayım henüz atlatamadım hepinizi çoook öpüyorum
Ayyy iyi ki geldin ...derin derin nefes alıyorum..ama kafa 1500..laf salatası yapıyorum yarını atlatmak en büyük arzum..kocam melekmiş bu dönemde onu anladım adamın gıkı çıkmıyor bende bi şirretlik bir edepsizlik sanki büyümeyen folikül sorumlusu o..
celina. 3.cu gun transfer edilmisti.tekrarini pazartesi yaptiracagim.Hayrlisi olur Insaaallah.
Canim benim cok sagol sana söz cok caliskan olup söylediklerini eksiksiz yerine getircem yanliz tuz la banyo derken ben rahime zararli diye hep dus alip cikiyorum o bölümü bana bir acikla canim benim vallahi ramazan diye galiba kendimi cok zinde hisediyorum cok mersi simdi kendimi daha iyi hisetim
İyi haberlerini alırız inşallah canım ptesi ola hayrola...
ENSU yazdigin mesajin beni cok motive etti,Tesekkur ederim.Insaaallah dedigin gibi olur,Hala icimde vardir ve tutunmustur.cnm ne yazikki kotu bi gunde yaptirmissin cunku deger 8. gunun tam olarak bitisi itibariyle yukselise geciyor.. 11. gunde tekrar yaptir ancak anlarsin.. hic sayma bu testi daha yeni yukselmeye baslar.. sakin uzme kendini.. tam gaz ilaclara ignelere devam..
Tuzla banyo, kese, peeling, sauna vs. yerine vakitsiz zamanlarda uygulayabileceğin pratik bir yol. Saçlarını yıkadıktan sonra, sabunlanmadan önce bir avuç kadar tuzla kendini ovarsan, cildindeki ölü derilerden kolayca arınırsın, nefes alırsın. Sabun ya da duş jeli uygulayıp durulandıktan sonra bir de nemlendirici sürdün mü, cildin sana teşekkür eder. Ayakta uygulayacağın için rahim içine zarar vermez. Tam senlik
canim benim az kalmis tedavine on hazirliklara son gaz start ver.. nekadar kalacaksinki hemen transfer ettirmeyeceksin.. doktorun en guzel tedaviyi yapar cnm benim doktoruna guven bence.. kalacagin sure uzunsa onden tum testlerini yaptir tedavine ona gore basla cnm benim..
Canim cok az kaldi elimden geleni yapiyorum bu arada bal polen vb.turkiye tatilim 4 hafta ben once arastirmak tarafindayim bundan onceki tedavide selman bey endometrial bioppsi istemisti ben yaptiramadim burda yapmiyolar özel yaptircaksamda turkiyede yaptirayim ne istiyosa kendi baksin doktorun inaki burdaki ve ordaki doktor anlayisi cok farkli bakalim sonuc bana Mail aticak zaten ozaman tam ne ysparim karar vericem
Ayyy iyi ki geldin ...derin derin nefes alıyorum..ama kafa 1500..laf salatası yapıyorum yarını atlatmak en büyük arzum..kocam melekmiş bu dönemde onu anladım adamın gıkı çıkmıyor bende bi şirretlik bir edepsizlik sanki büyümeyen folikül sorumlusu o..
Ödevimi tamamladım arkadaşımmbi seferde 40 değilde aklıma geldikce yapsam fayda eder mi acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?