- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.521
Arkadaşlar söylemiş zaten erken olduğunu. Dilerim 4 gün sonra çok güzel bir değere ulaşırsın...
Inşallah canimCanım inşallah minik Alya'ya bir kardeş gelir bu kararın için seni tebrik ediyorum tek çocuk olduğum için evladına kardeş yapmayı düşünen anneler her zaman favorimdir
Canım geçmiş olsun tek olsun bizim olsun hakkında hayırlısı böyşeymiş Rabbim bunu kucağına almayı nasip etsin
Inşallah acmila şu kanama bir bitseydi wc gitmekten korkar oldumSelm hisgeldin ayyy harika yine burdasin eee kaldigin yerden davami arkadasim dua ediyorum senin icin ve herkese bizler bukadsrcistekiysek olcak elbette bizede sans gulecek camass dan haberin var miii
Miranda canim ne dedik allah hayirlisini versin dedik hayirlisi sana kaldi canim allah anali babali büyütsün minik kusunu canim bir olsun senin olsun saglikla kal canim
Allah razı olsun canım inşallahMiranda'cığım büyük geçmiş olsun canım. Rabbim sana sağlıklı ve hayırlı olanını bağışlasın inşallah !
Hiç üzme kendini, miniği de üzme annesi.........
Kocaman öpüldünüz.
arkadaşlar ensu, 2222, miranda, celina, acmila, wduygu, ismihan, capslocked, pufi, tutku, güzbahar
ve şuanda ismi aklımda olmayan topikteki tüm arkadaşlar yazamasamda çoğu zaman yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum
allah hepinize emeklerinizin karşılığını en güzel sonuçlarla almayı nasip etsin inşallah,
ben hala kendime gelmeye çalışıyorum her ne kadar unutmaya çalışsamda ara sıra dalıp dalıp gidiyorum sanki hiç anne olmayacakmışım hissine kapılıyorum anlayacağınız hala depresyondayım henüz atlatamadım hepinizi çoook öpüyorum
Ya buna okadar ihtiyacim vardiki zonak ilac gibisin simartilmaya cok ihtiyacim var birde böyle seylere cok merakliyimdir hemen yapicam sonucu yazarim hahaha canimya niye yakinimda degilsiniz ya cat kapi ben ordayim ay ne iyi bir tedavi olurdu bizler icin hic komsum yok burda ksynanamin komsulariyla idare ediyorum ona gidince
:))) erkekler bu tedavi surecinde iyi taniniyor..
sen melek yuzlusun cnm sirretlik etsen ne cikar..
Yazık kız adama.
Yine de etkisi yok diyemem. O seni hoş tutacak ki, sen onunla çoğalmak isteyeceksin. Bedenin doğru tepkiyi verecek...
Şu meşhuuuur Sevginin Kökleri kitabında bugünlerde bu bölümü okuyorum. Diyor ki, balayı dönemi, eşlerin, birbirlerini her şeyin üzerinde tuttuğu, dönemdir. Üçüncü kişiler fazlalıktır. Bu dönemin sonunda, eşler birbirlerinin gerçeğini görmeye başlar. Şayet her iki eş te, kendi köken aileleriyle bağlarını koparıp evli olduğu kişiyle bütünleşmeye başlarsa, tutkulu aşk, yerini doyurucu sevgiye bırakırsa, eşler aralarına üçüncü kişileri almaya ve çoğalmaya hazır hale gelirler.
Köken aileden kasıt, bireyin etkisinde kaldığı tüm aile fertleri ile zulmeden ya da zulmettiği kişiler. Yetişirken bazılarımızın, aileden başka birisiyle kendimizi özdeşleştirdiğimiz ve kendimiz olmaya fırsat bulamadığımız gerçeğinden yola çıkıyor.
Hani çok ta haksız değilsin aslında. Ama şirretlik yerine cilve yap azıcık, maya olsun
Yazık kız adama.
Yine de etkisi yok diyemem. O seni hoş tutacak ki, sen onunla çoğalmak isteyeceksin. Bedenin doğru tepkiyi verecek...
Şu meşhuuuur Sevginin Kökleri kitabında bugünlerde bu bölümü okuyorum. Diyor ki, balayı dönemi, eşlerin, birbirlerini her şeyin üzerinde tuttuğu, dönemdir. Üçüncü kişiler fazlalıktır. Bu dönemin sonunda, eşler birbirlerinin gerçeğini görmeye başlar. Şayet her iki eş te, kendi köken aileleriyle bağlarını koparıp evli olduğu kişiyle bütünleşmeye başlarsa, tutkulu aşk, yerini doyurucu sevgiye bırakırsa, eşler aralarına üçüncü kişileri almaya ve çoğalmaya hazır hale gelirler.
Köken aileden kasıt, bireyin etkisinde kaldığı tüm aile fertleri ile zulmeden ya da zulmettiği kişiler. Yetişirken bazılarımızın, aileden başka birisiyle kendimizi özdeşleştirdiğimiz ve kendimiz olmaya fırsat bulamadığımız gerçeğinden yola çıkıyor.
Hani çok ta haksız değilsin aslında. Ama şirretlik yerine cilve yap azıcık, maya olsun
Cilve yasakkk şekerim sonra kontrol edemiyoruz durumları
Kitaba basladım ama kafamı toplayıp anlayarak okumak istiyorum hedefim yarından itibaren yeni bir gün yeni bir umut toparlanmış bir ben...nefes tekniği işe yarıyor mu ne
Nesini kontrol edeceksin? Hııı tedavi sürecinde. Eh biraz sıksın dişini.
Başlangıçta toplama zaten, hikaye gibi oku. İkinci, üçüncü okumalarında kendine uyarlarsan daha net sonuçlar alabilirsin. Ben dediğin gibi hemen anlayarak okuma çabasına girdim, okurken beyim dönüyor bazen
Inşallah canim
Inşallah acmila şu kanama bir bitseydi wc gitmekten korkar oldumüzüntüm birini kaybetmiş olmaktan değil ya digerinide kaybedersem
Allah razı olsun canım inşallah
Bu acı çok zor hepimiz geçtik bu dönemden acını yasa elbet ama toparlanip yenilenme zamanı için hazirlanmaliyiz allah yardimcin olsun
Konu başlığını görünce yazmak istedim iki gün önce 52 yaşında bir akrabamın kaza ile hamile olduğunu duydum. Oyüzden rabbim hepinizi aratmadan evlat sahibi yapsın inşallah, yaşın önemi yok yeter ki rabbim istesin...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Küsüm ben sana sen çok ihmal ettin beni dayiya söyle sevmedim işte tamammiiiNasıl oldun arkadaşım? Durdu mu kanaman? Yazamıyorum da iki gündür. Unuttum sanma.
Canim giden bebeğin kesesi hala içeride kanama ondan kaynaklanıyor doktor dinleneceksin sadece dio başka bişey yok belirsizlik ne kotuymus allah razı olsun canım duaların için vallahi çok. Ihtiyacim var buna.namazini allah kabul etsin.Canim inaki seni cok iyi anliyorum ama ne diyelim sasip kaliyo insan sana uzaktan dua etmekten baska birsey yapamiyorum o sana tutundu vede hic biraknasin insallah doktor ne diyo bukadar yogun kanama olnasi normalmi canim üzme kendini demek sacma olacak Allah yardimcin olsun bebegini sana bagislasin namaz kilcam simdi özellikle dua edicem canim Allahin izniyle bu zor günleri de atlazicaz canim
Konu başlığını görünce yazmak istedim iki gün önce 52 yaşında bir akrabamın kaza ile hamile olduğunu duydum. Oyüzden rabbim hepinizi aratmadan evlat sahibi yapsın inşallah, yaşın önemi yok yeter ki rabbim istesin...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ENSU yazdigin mesajin beni cok motive etti,Tesekkur ederim.Insaaallah dedigin gibi olur,Hala icimde vardir ve tutunmustur.
Gorursen o akrabani benden slm ilet ve tebrik etigimi söyle önünde saygiyla egiliyorum 52 vede kaza burdaki tum caresiz arkadaslarimin anlinada böyle mucizeler yaz allahim Amin
Tebrik ediyorum akrabanızı Allah bizede böyle kazalar nasip eder inşallhhhh
O da stres yaratıyor şekerim gerginlik tavan yapıyor dolayısıyla ...tedavi süresince yassah hemşehrim...
Küsüm ben sana sen çok ihmal ettin beni dayiya söyle sevmedim işte tamammiii
Canim giden bebeğin kesesi hala içeride kanama ondan kaynaklanıyor doktor dinleneceksin sadece dio başka bişey yok belirsizlik ne kotuymus allah razı olsun canım duaların için vallahi çok. Ihtiyacim var buna.namazini allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?