Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Inşallah canim
Inşallah acmila şu kanama bir bitseydi wc gitmekten korkar oldum üzüntüm birini kaybetmiş olmaktan değil ya digerinide kaybedersem
Allah razı olsun canım inşallah

Bu acı çok zor hepimiz geçtik bu dönemden acını yasa elbet ama toparlanip yenilenme zamanı için hazirlanmaliyiz allah yardimcin olsun

İş bul bana, kaçak maçak geleyim
Cildin kuruysa, bir Türk kahvesi fincanı tuza 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı ekle. O da cildini nemlendirmeye faydalı. Ben uzun zaman yaptım. Yine fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum. Bebek gibi oluyor cildim

Cilve yasakkk şekerim sonra kontrol edemiyoruz durumları

Kitaba basladım ama kafamı toplayıp anlayarak okumak istiyorum hedefim yarından itibaren yeni bir gün yeni bir umut toparlanmış bir ben...nefes tekniği işe yarıyor mu ne

Kitaba basladım ama kafamı toplayıp anlayarak okumak istiyorum hedefim yarından itibaren yeni bir gün yeni bir umut toparlanmış bir ben...nefes tekniği işe yarıyor mu ne

Başlangıçta toplama zaten, hikaye gibi oku. İkinci, üçüncü okumalarında kendine uyarlarsan daha net sonuçlar alabilirsin. Ben dediğin gibi hemen anlayarak okuma çabasına girdim, okurken beyim dönüyor bazen

O zaman dediğin gibi olsun ..ayyy iyi ki geldin yaaaa bu kadar özletme kendiniii...

Konu başlığını görünce yazmak istedim iki gün önce 52 yaşında bir akrabamın kaza ile hamile olduğunu duydum. Oyüzden rabbim hepinizi aratmadan evlat sahibi yapsın inşallah, yaşın önemi yok yeter ki rabbim istesin...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim inaki seni cok iyi anliyorum ama ne diyelim sasip kaliyo insan sana uzaktan dua etmekten baska birsey yapamiyorum o sana tutundu vede hic biraknasin insallah doktor ne diyo bukadar yogun kanama olnasi normalmi canim üzme kendini demek sacma olacak Allah yardimcin olsun bebegini sana bagislasin namaz kilcam simdi özellikle dua edicem canim Allahin izniyle bu zor günleri de atlazicaz canim

Gorursen o akrabani benden slm ilet ve tebrik etigimi söyle önünde saygiyla egiliyorum 52 vede kaza burdaki tum caresiz arkadaslarimin anlinada böyle mucizeler yaz allahim Amin

Nasıl oldun arkadaşım? Durdu mu kanaman? Yazamıyorum da iki gündür. Unuttum sanma.
Küsüm ben sana sen çok ihmal ettin beni dayiya söyle sevmedim işte tamammiii
Canim giden bebeğin kesesi hala içeride kanama ondan kaynaklanıyor doktor dinleneceksin sadece dio başka bişey yok belirsizlik ne kotuymus allah razı olsun canım duaların için vallahi çok. Ihtiyacim var buna.namazini allah kabul etsin.

Tebrik ediyorum akrabanızı Allah bizede böyle kazalar nasip eder inşallhhhh

Gorursen o akrabani benden slm ilet ve tebrik etigimi söyle önünde saygiyla egiliyorum 52 vede kaza burdaki tum caresiz arkadaslarimin anlinada böyle mucizeler yaz allahim Amin

Tebrik ediyorum akrabanızı Allah bizede böyle kazalar nasip eder inşallhhhh

amin inşallah. rabbimde sizlere de hayırlı evlat versin inşallah

Aşkolsun, kırıldım şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…