- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 256
- 173
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.541
Aşkolsun, kırıldım şimdi...
Ne bileyim ya. Tedavili, tedavisiz, nasıl olduğunu unuttum. :26:
Arkadaşımın gelmesine mani olan dayiya bende kirginim taammi
Seni çılgın senii unutursan nası olcak bu bebiş
A be tüpü yapcaz ya
40'a 1 var bende, tik tak tik tak. Biz eşimle geç evlendik anca bu yaşa denk geldi bebek yapma işi ne yapalım :))) Günaşırı çalışma:)))
Tüp yapcaz anümma arada kaza kursunu neden olmasın
Kızlar kontrolden cıktım bu gece catlatma iğnemi oluyorum tek taşımın yanına kardeş gelmiş iki taş olmuş 19.5 mm ...opu da baska suprız varsa görecegiz .öpüyorumm
Canimmmm yaa seni cok iyi anliyorum hayir canim aklina bile getirme Anne olmayacagini ozaman birnevi kabulenmis oluyorsun sakin canim sakin öyle düsünme soyle duet "Allahim bana hayirlisiyla bir evlat nasip et hakima hayirli degilsede hayirli kilip öyle nasip et"canim elbete anne olcaksin bunu cani gönülden iste lütfen bu gunleri atlatman icinde söyle düsün her üzüntü birseyleri alip gotürüyo bizden üzülmye zamanin yok kolari siva ve yola devam öptüm seni hemen toparlan canim ok sözver hem kendine hemde bize üzülmek yok
40'a 1 var bende, tik tak tik tak. Biz eşimle geç evlendik anca bu yaşa denk geldi bebek yapma işi ne yapalım :))) Günaşırı çalışma:)))
Kötü bir tanımlama oldu o. Başka bişey olsun adı. Aşk bebeği falan gibi. De benim önce aşkı bulmam lazım. Şuraya bi yere koymuştum, nereye gitti ki? Attım mı acaba?
Budurrrrrrrrİnşallah opuya kadar iki tane daha, içleri dolu dolu, sağlıklı bebek adayları gelir yanına. Sonra da embriyo olur, bebek olur, can olur sımsıkı tutunur sana.
benim tek sıkıntım zaman çok çok bir kere daha denerim sonrası zaten yapmazlar yinede dediğn gibi allahtan umut kesilmez elbette hala umudum var umutlar tükendiği zaman hayatın anlamı kalmaz dediğin gibi bir an önce kendimi toparlamaya çalışıyorum bir önceki aldığım bazı ilaçları tekrar almaya başlayacam allah büyük belkide mucize bizide bulur öptüm
Arkadaşım. Daha acın çok taze. Ne söylersek söyleyelim, o hemen gitmeyi bilmiyor malesef. Ama üzüntülerimize yoğunlaşacak fazla vaktimiz yok bizim. O yüzden daha hızlı toparlanmak zorundayız. Öncelikle bebeklerinle vedalaş. Onlara bağladığın umutlarının yıkılması seni bu kadar üzüyor. Çünkü umut, aşk gibi. Körü körüne takılıyoruz peşine. Mesela bebeklerine "Sevgili bebeklerim. Sizlerden, istediğimden daha erken ayrılmak zorunda kaldım. İnanıyorum ki, bu dünyayı benimle paylaşsaydınız beni çok mutlu bir anne yapacaktınız. Ancak gitmeniz gerekiyormuş. Gittiğiniz yerde güvende olduğunuza inanıyorum. Bir zaman sonra ben de yanınıza geleceğim. O güne kadar da kalbimde kocaman bir yeriniz olacak..." diyebilirsin. Bunu, gerçek bir samimiyetle yapabildiğinde, kendini toplamaya başladığını göreceksin.
Ateş düştüğü yeri yakarmış ben son kimyasaldan sonra üç gün kriz halinde durdurulamaz bi şekilde ağlamıştım...canının istediği gibi davran seni seviyoruz gececek arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?