Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar kontrolden cıktım bu gece catlatma iğnemi oluyorum tek taşımın yanına kardeş gelmiş iki taş olmuş 19.5 mm ...opu da baska suprız varsa görecegiz .öpüyorumm

Kızlar kontrolden cıktım bu gece catlatma iğnemi oluyorum tek taşımın yanına kardeş gelmiş iki taş olmuş 19.5 mm ...opu da baska suprız varsa görecegiz .öpüyorumm

Budurrrrrrrr İnşallah opuya kadar iki tane daha, içleri dolu dolu, sağlıklı bebek adayları gelir yanına. Sonra da embriyo olur, bebek olur, can olur sımsıkı tutunur sana.

benim tek sıkıntım zaman çok çok bir kere daha denerim sonrası zaten yapmazlar yinede dediğn gibi allahtan umut kesilmez elbette hala umudum var umutlar tükendiği zaman hayatın anlamı kalmaz dediğin gibi bir an önce kendimi toparlamaya çalışıyorum bir önceki aldığım bazı ilaçları tekrar almaya başlayacam allah büyük belkide mucize bizide bulur öptüm

40'a 1 var bende, tik tak tik tak. Biz eşimle geç evlendik anca bu yaşa denk geldi bebek yapma işi ne yapalım :))) Günaşırı çalışma:)))

Hoşgeldin. Çoğumuz benzer durumdayız, inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşur, özlemimizi gideririz.

Kötü bir tanımlama oldu o. Başka bişey olsun adı. Aşk bebeği falan gibi. De benim önce aşkı bulmam lazım. Şuraya bi yere koymuştum, nereye gitti ki? Attım mı acaba?

Ayyyy aşk böcüğüüüü ne güzel olur dur belki cıkıverir bi yerden ....

Dene tatlım vazgecme gün doğmadan neler doğar....

canım ne güzel ya döktürmüşsün yine yazıların her zaman bu topikte herkese teselli oluyor allahım kucağına en hayırlısından ikiz nasip etsin inşallah sevinçten mutluluktan yerinde durmayasın

Ateş düştüğü yeri yakarmış ben son kimyasaldan sonra üç gün kriz halinde durdurulamaz bi şekilde ağlamıştım...canının istediği gibi davran seni seviyoruz gececek arkadasım

sağol canım benim bende sizi çok seviyorum senin yakında opun var demek ne güzel bir duydasın şimdi canım tadını çıkar ben opuya giderken çok mutluydum inşallah iki yumurtan da döllenir bir beklerket ikizin olur seni çok öpüyorum şimdiden bol şans canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…