- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.561
canim benim az kalmis tedavine on hazirliklara son gaz start ver.. nekadar kalacaksinki hemen transfer ettirmeyeceksin.. doktorun en guzel tedaviyi yapar cnm benim doktoruna guven bence.. kalacagin sure uzunsa onden tum testlerini yaptir tedavine ona gore basla cnm benim..
ahhh canimm benim seni oyle iyi anliyorumki inan ilk negatifler hep cok agir gelir ben ilk negatiften sonra deprasyona girmistim ve bir yil tedaviye bile yanasmamistim.. hata etmisim simdi anladim aslinda kaybedecek zaman yokmus..
canim klasik olacak ama hayatta herseyde bir hayir var gercektende ve ne guzelki yumurta sayin cok iyi yani halen sansin cok cok var ayrica esinin degerleride iyi.. sakin anti deprasan kullanma cnm benim yeni tedavini dusun olacakkk sonunda ben inaniyorum.. bu sefer biraz daha dikkat et transferden sonra ise gitme izin al evde gecir zamanini.. hastanedende ikinci tedavi indirimi talep et yapiyorlar...
Inşallah canim
Inşallah acmila şu kanama bir bitseydi wc gitmekten korkar oldumüzüntüm birini kaybetmiş olmaktan değil ya digerinide kaybedersem
Allah razı olsun canım inşallah
Bu acı çok zor hepimiz geçtik bu dönemden acını yasa elbet ama toparlanip yenilenme zamanı için hazirlanmaliyiz allah yardimcin olsun
Dene tatlım vazgecme gün doğmadan neler doğar....
Kızlar kontrolden cıktım bu gece catlatma iğnemi oluyorum tek taşımın yanına kardeş gelmiş iki taş olmuş 19.5 mm ...opu da baska suprız varsa görecegiz .öpüyorumm
Günaydın güzel bir sabah diliyorum hepimize hayırlı cumalar
Kızlar kontrolden cıktım bu gece catlatma iğnemi oluyorum tek taşımın yanına kardeş gelmiş iki taş olmuş 19.5 mm ...opu da baska suprız varsa görecegiz .öpüyorumm
Günaydın canım. Bak, çabuk karamsarlığa kapılmıssın. Sevindim buna. Şimdi bi sonraki aşama,kaliteli İki, üç değerli yumoşlar yeter. Ama bence buzluğada atacak yumuşlarda çıkar. Bugün canın ne çekiyorsa ondan ye. Benim canim dondurma istemişti, minimum 3 tane arka arkaya yedim. Bu durum yanlız halen devam ediyor. Bugün ikinci gün, sürekli dondurma yiyorum. Çoğuda zararlı ya...
hadi hayırlısı inşallah canım çatlatma iğneni bu gece alacaksan opun pazar gününe mi denk gelecek gerçi yarın yine konrole çağırırlar o zaman opunu kimin yapacağı da belli olur
insallah tutunmustur cnm guzel haberlerin gelir.. ikizler haric sekizinci gunden sonra anlasiliyor.. hersey gonlunce olsun..
Gunaydin ve hayrli,bereketli ve bol duali bir cuma olsun herkeseGünaydın güzel bir sabah diliyorum hepimize hayırlı cumalar
canım ne güzel ya döktürmüşsün yine yazıların her zaman bu topikte herkese teselli oluyor allahım kucağına en hayırlısından ikiz nasip etsin inşallah sevinçten mutluluktan yerinde durmayasın
Eki Görüntüle 1192541
Hepinize gelsin.
Dayanamadim ikinci kez ciceklenen yaseminimizden kopardim. O kadar guzel ki, o kadar guzel kokuyor ki size de birebir yollayabilsem keske 😘
Yazilanlarin tumunu okudum, bayiliyorum hepinize... Herkes herkese destek veriyor, yorumluyor, okuyor, soruyor... Aldiginiz ve verdiginiz guc muhtesem.. Morali bozuk olani sarip sarmalamis, mutlu olanin coskusuna ortak olmussunuz yine. İyi ki varsiniz....
Beniiiii tebrikkk edinnnn :)))))
41 oldum 👑
Bir iki gundur dogum gunu atraksiyonlari icin aile buyuklerinin gonlunden gecirdiklerini yapmaktan helak oldum birazcik, bize kalsa sevgilimle kutlamiyorduk 👏😍💃 yorulduk :))
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kısmet olursa elbet deneyecem dediğin gibi allah büyük belki bu mutluluk bizide bulur
hadi hayırlısı inşallah canım çatlatma iğneni bu gece alacaksan opun pazar gününe mi denk gelecek gerçi yarın yine konrole çağırırlar o zaman opunu kimin yapacağı da belli olur
Allah söyletiyor inşallah canım bu hayırlı Cuma günü Allahım nasip eder inşallahh🙏🙏🙏hakkinda Hayrlisi olsun.Sanki tutacak gibi hissediyorum.
Hayırlı Cuma'lar canlarım
Eki Görüntüle 1192541
Hepinize gelsin.
Dayanamadim ikinci kez ciceklenen yaseminimizden kopardim. O kadar guzel ki, o kadar guzel kokuyor ki size de birebir yollayabilsem keske 😘
Yazilanlarin tumunu okudum, bayiliyorum hepinize... Herkes herkese destek veriyor, yorumluyor, okuyor, soruyor... Aldiginiz ve verdiginiz guc muhtesem.. Morali bozuk olani sarip sarmalamis, mutlu olanin coskusuna ortak olmussunuz yine. İyi ki varsiniz....
41 oldum 👑
Bir iki gundur dogum gunu atraksiyonlari icin aile buyuklerinin gonlunden gecirdiklerini yapmaktan helak oldum birazcik, bize kalsa sevgilimle kutlamiyorduk 👏😍💃 yorulduk :))
Eki Görüntüle 1192541
Hepinize gelsin.
41 oldum 👑
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?