Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet malesef kaybedecek zaman hiç yok zaten yıpratanda bu oluyor biliyormusun henüz psikolojin altüst iken ikinci bir şans arama arayışına giriyorsun beğin hiç dinlenmiyor ha bende bunu soracaktım ikinci tedavi durumunda indirim yaparlarmı acaba bunu onlarla konuşmayı düşünüyorum gerçi yapsalar da çok cüzzi bir miktar yaparlar sanırım

evet birbirimizi çok iyi anladığımızdan eminim canım sizleri burada takip ettikçe yeniden toparlanıyorum ve diyorumki yas zamanı değil kendine gel önüne bak yola devam yılmak pes etmek yok

Kızlar kontrolden cıktım bu gece catlatma iğnemi oluyorum tek taşımın yanına kardeş gelmiş iki taş olmuş 19.5 mm ...opu da baska suprız varsa görecegiz .öpüyorumm

hadi hayırlısı inşallah canım çatlatma iğneni bu gece alacaksan opun pazar gününe mi denk gelecek gerçi yarın yine konrole çağırırlar o zaman opunu kimin yapacağı da belli olur

Kızlar kontrolden cıktım bu gece catlatma iğnemi oluyorum tek taşımın yanına kardeş gelmiş iki taş olmuş 19.5 mm ...opu da baska suprız varsa görecegiz .öpüyorumm

Günaydın canım. Bak, çabuk karamsarlığa kapılmıssın. Sevindim buna. Şimdi bi sonraki aşama,kaliteli İki, üç değerli yumoşlar yeter. Ama bence buzluğada atacak yumuşlarda çıkar. Bugün canın ne çekiyorsa ondan ye. Benim canim dondurma istemişti, minimum 3 tane arka arkaya yedim. Bu durum yanlız halen devam ediyor. Bugün ikinci gün, sürekli dondurma yiyorum. Çoğuda zararlı ya...

Bugün hovardalık günümüz gezinip durcaz sevgilimle öyle karar aldık...buzluğa atacak yumoş cıksa cok sevinirim ama zor görünüyor o ihtimal...olsun bu aşamalara gelebilmek bile harika...inşallh tamamına erer.

hadi hayırlısı inşallah canım çatlatma iğneni bu gece alacaksan opun pazar gününe mi denk gelecek gerçi yarın yine konrole çağırırlar o zaman opunu kimin yapacağı da belli olur

Pazar opu olacak tatlım yarın kontrole cagırmakla ilgili bişi demediler canım..mesaj gelince netleşir durum..

Hepinize gelsin.

Dayanamadim ikinci kez ciceklenen yaseminimizden kopardim. O kadar guzel ki, o kadar guzel kokuyor ki size de birebir yollayabilsem keske 😘

Yazilanlarin tumunu okudum, bayiliyorum hepinize... Herkes herkese destek veriyor, yorumluyor, okuyor, soruyor... Aldiginiz ve verdiginiz guc muhtesem.. Morali bozuk olani sarip sarmalamis, mutlu olanin coskusuna ortak olmussunuz yine. İyi ki varsiniz....

Beniiiii tebrikkk edinnnn :)))))
41 oldum 👑

Bir iki gundur dogum gunu atraksiyonlari icin aile buyuklerinin gonlunden gecirdiklerini yapmaktan helak oldum birazcik, bize kalsa sevgilimle kutlamiyorduk 👏😍💃 yorulduk :))

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nice mutlu yıllara sevdiklerinle ve bebişinle annexik 💞💞💞🎉🎉🎉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kısmet olursa elbet deneyecem dediğin gibi allah büyük belki bu mutluluk bizide bulur

BEBEKLERVE arkadasim insaaallah tutar seninkiside .opun pazar olacak buyuk ihtimalle.dualarla gir iceri Allah tabiki buyuk emin ol,vermeyecegi duayi ettirmez insana,yeterki samimi bir kalp ile edelim.

Yeni yaşın, sana bir dolu mutluluk getirsin. Hangi ağacın hangi dalından istersen, oradan...
Yaseminlerinin kokusu buraya kadar geldi maşallah, oooh misss...
Bu da bizden sana gelsin. Öyle kuru kuru kutlamış olmayalım di mi?

Canım bugün hatırladım senin Doğum Gününü 2 gün geçirdiğimi affet.......

Buz bebişlerin sıcacık yataklarında rahattır umarım, bu yılın keyfini bol bol çıkar, çünkü seneye 2 afacana bakmaktan kutlayamayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…