Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Mutlu, huzurlu, bol bebişli bir yıl diliyorum inşallah bundan sonraki yaşlarında çocuk seslerinden kafanı kaşıyacak vakit bulamazsın (tuhaf bir dua oldu ama anladın sen onu )

Pupyyyyyyyy gelmis! "Alya'nın annesi" 😘 ne guzel tanimlama. Tablonun bas tacı umut deposu.. Umarim yine yeniden ayni umut seni de herkesi de mutlu kilar... Hos geldin 😘

Celina, Caps, hazinem keyfiniz bol olsun once, sonra da sansiniz... Su gibi gitsin her sey, gonlunuzden gectigi gibi sonuclansin. Yolunuz acik, dualariniz kabul olsun 🙏

Alara ve Bebeklerve
icinizden ne geciyor az cok anladigimizi iddia etsek yanlis olmaz sanirim. Bir taraftan gec kalmislik duygusu, bir yandan neden? Niye? Bitmez sorular, diger yandan tekrarina gucumuz var mi sorgusu, obur yanda uzmeyeyim uzulmeyeyim hassasiyeti. Yukunuz cok gelebilir. Bu surec belki bencilce olabilir ama yasamadiklariniza ve yasadiklariniza baskalarina nazaran sukretmekle daha kolay gecilebilir... Gerekiyorsa polyanna olmak belki de..

Yilmayin ne olur, maddi manevi sans diliyorum yine kocamann :)

Zanork, ensu, acmila, duova, ismihan, guzbahar, tutku, cedrus, adigee, sara, ummu, esen, nurcan, fatma ve adini yazamadigim tum kiymetli hanimlar paylastiginiz guzel dilekleriniz verdiginiz destekler eksik olmasin saglik ve keyfiniz bol olsunnn :)

Ojenez, kitykat olgun hamile adaylari arasina hos geldiniz :) Tedavinizin suratle mutlulukla cevap bulmasi dilekleriyle, sansiniz bol yolunuz acik olsun..

Mirandacim tekrar yazip kabugunu kaldirmak istemem yaranin ama gonlumden gecirdigimi icimde tutamadim. bir miniginin yoklugundan duydugun uzuntunu diger miniginin varligi ve sagligi ile atlatmani diliyorum. Ne olacak demeden, endiselenmeden icinde can bulmaya devam edip, saglikla var olsun. Yeri daimi olsun, 9 ay sonra kollarinda hayata merhaba desin 🙏

dun metroya giderken aklimdaydın, daha yakınen dualarimi sans dikeklerimi yolladim sana ❤

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkürler Yasemin için. Benimde bahçemde çiçekler var. Onlarla çok mutlu oluyorum. Stress atıyorum.ayrıcca yeni yaşın sana sağlık,huzur, mutluluk getirsin. İnşallah seneye doğum gününü eşin , bebişin ve sen birlikte kutlarsınızzz

Tebrik ederim canım.

Tektaş derken inşallah Triayı bulursun opuda.

Sana demiştim sabırlı ol büyür daha o foliküller diye, beni dinlemeyip kendini boşa üzdün.

İnsan panik oluyor ne biliyim canım yaaaöyle can havliyle yazdım hissettiklerimi...iyi ki varsınız sizlerin desteği cok önemli Ranbim hepimizin göbüşlerini en kısa sürede hayırlısıylan doldursun🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cokk tesekkurler hepinize can-i gonulden.. Coluk cocuklu yas almalara talibim :))) sizin de basiniza gelsin.

Coşuklu cocuklu koca kadinlar olalim :)

Kendimden haber vermemisim.. İyi ve kotu durumlarim var kendim icin. kotusu malum igneler! Hala korkunç, urkutucu, bitap dusuren dakikalar yasiyorum... Dun hemsire kadincagiz uzuntusunden bana sarildi ne yapsak da bunlari yasamasan diye ama nafile.... 😐

İyi haber sigara icmedim hic. Saka gibi. İlk gunler istek vardi simdi daha az aklimda (igneden sonra aglama krizinde fobimin pik zamaninda deli gibi istiyorum o ayri) min. 1 paket icerken bu durum cok iyi gelisme yine de benim adima.

Bir iki unutup bahce sehpasini kaldirmanin disinda bu kez cok vukuatim yok... Dusmedim bu kez, daha iyi besleniyorum, sigara icmiyorum daha ozenliyim bu sefer!!!

Gerci kizip bantladilar beni.. Hala fazla hareketliymisim. Yatmiyorum ama yormuyorumda kendimi.. Kasik agrim cekilme hissi bel agrim hafifledi, ishalim dengelendi (elevit vitamini yapiyormus) ya tutarsa demeye devam. 22 si tasdik gunune kadar mustakbel hamile olarak devam :)

Cokkkkk sevgiler 🌺🌹🌷🌸💐❤

🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙌 an itibariyle ev ahalisinin uygun gordugu etiketim cok alemler 😇

Birde daha once bahsettigim, doktorumun dogal ilerlemek icin ilac vermeyip, okuyun dedigi kitabim! Okudum mu? Hayir, cunku kitap manyagi olarak siraya aldim su ara Tess Gerittsen serini bitiriyorum cok kanli ama heyecanliii :))

Evde olmamin keyfi olsun degil mi! Zanorkcum yaziyordu ne guzel diyordum. Bende simdi golete iniyorum biraz yuruyup biraz kitap okuyayim :) gorusuruz 😘

Evde olmamin keyfi olsun degil mi! Zanorkcum yaziyordu ne guzel diyordum. Bende simdi golete iniyorum biraz yuruyup biraz kitap okuyayim :) gorusuruz 😘

Happy happy birthday !!!! En güzel hediyen bebek olsun inşallah! Dayan dayan, biraz daha dayan.

Ben gelebilsem, sen evde olmayacaktın ki...
(
Kızlar kontrolden cıktım bu gece catlatma iğnemi oluyorum tek taşımın yanına kardeş gelmiş iki taş olmuş 19.5 mm ...opu da baska suprız varsa görecegiz .öpüyorumm
Bak.iste ciftlendiler daha çok olmaları dileğiyle hayirli opular :)
evet birbirimizi çok iyi anladığımızdan eminim canım sizleri burada takip ettikçe yeniden toparlanıyorum ve diyorumki yas zamanı değil kendine gel önüne bak yola devam yılmak pes etmek yok
Güçlü arkadaşım hepsi geçiyor hepsi unutuluyor merak etme
Mutlu musmutlu yaşların olsun canimcim hediye biraz gec olacak ama 22 sine dayan annesi bundan sonra doğum gününü 22 sinde kutlarız :)

Canimsiniz ya dualarınızi okadar yürekten hissediyoruz ki rabbim razı. Olsun sizden eğer bir daha metroya geçecek olursan uğra bir süt içelim olmazmi :)
Ayrıca 22 sinde 11 sularında bende hastanede olacağım inşallah karsilasiriz

Teşekkürler arkadasım döllenecek e tutacak kalitede bi tane olaun yeterr😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doğum günün kutlu mutlu ve bebekli olsun yeni yaşında hediyen bebeğin olarak verilsin inşallah canım

Uzayınca da keyif olmaya devam etse ne güzel olur. Benimki işkence gibi geliyor bazen. Nankör müyüm? Ara sıra
Koydum kafaya, bir işler çevirmem lazım benim. Ev keyfi o zaman ballı kaymak oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…