Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim benim yapiyorlar birazda ayriyaten sen bastir bence.. 4500 falan indirtmeye calis.. doktorunla konus gerekirse.. ne kaybedecenki..

canim benim yapiyorlar birazda ayriyaten sen bastir bence.. 4500 falan indirtmeye calis.. doktorunla konus gerekirse.. ne kaybedecenki..

Ellerinden geleni yapacaklarına eminim cünkü bizim madden ne kadar yıprandığımızı biliyorlar,yardımcı olacaklarını düşünüyorum...çoğu merkezde bu söz konusu..aslında bu kadar hizmete aldıkları para helal olsun diyorum bundan önceki merkezlerdeki tecrübelerime dayanarak söylüyorum...sonucum ne olur bilmiyorum ama tekrar deneyeceksem kesinlikle memorial derim...

yavasla canim yavasla bebislerimizi yorma.. ikiz annesi olmak kolaymi:)) bu arada dogum gunun kutlu olsun canim benim yeni yasin sana mutluluklar getirsin bebislerini getirsin..

yarinda benim dogum gunum:)) bu sabah ciktim her yere baktim kendime guzel ve kalici bi hediye begendim.. esim aksam gelecek onunla kusum telefonla konusmuyorum sadece watshapdan yaziyorum.. mesaj attim sakin surpriz olsun diye sacma bi hediye alip gelme ben burada begendim hediyemi dedim.. israrla yine aradi bakmadim telefona.. :))

bu arada resimlerinden suslu gibi bi bayansin gibi intiba uyandirdin canim.. bayilirim kokos bayanlara.. kizlarinda kokos kokos olacak..

herkezin kizi olsun istiyorum bu kafayla erkek soyunu kurutacagim:))

Son düzenleme:

canim insallah bende ayni seyleri dusunurum.. gerci cok farkini gecen ay gordumde yinede sonucta iyi olsa daha iyi olur dimi..
sen ne yaptin cnm sana bakmaya girmistim son durum ne..

canim insallah bende ayni seyleri dusunurum.. gerci cok farkini gecen ay gordumde yinede sonucta iyi olsa daha iyi olur dimi..
sen ne yaptin cnm sana bakmaya girmistim son durum ne..

Tabii ki pozitif sonuç ve 9 ay sonra kucağımıza alsak süper olur...bu gece catlatma iğnemi oluyorum pazar günü opu var .daha msj gelmedi saat kac nedir diye .şu anda 2 tane 19.5 mm folikül var diğerlerindende belki yetişen olur dedi Nur hnm...ya cok şeker bi dr Ensu anlatamam sana...hoş sende tanıyorsun ya ,.durumlar bu bende...

Sen dön artık erdek ten özlemiştir adam seni canım yaaa..küsme boşver, naz yap o ayrı...yavas yavas sıra sana geliyor hadı bakalım bu dönemlerde stres yapıp biriktirme vücudunda....

ayy cok sevindim masallah canim benim.. iki tane iyi capta yumurtan var.. insallah ikiside dollenecek..
evet canim benim cok tatli bi bayan bende cok isindim kendisine.. insallah tedavim hep ona rast gelir..

ayy cok sevindim masallah canim benim.. iki tane iyi capta yumurtan var.. insallah ikiside dollenecek..
evet canim benim cok tatli bi bayan bende cok isindim kendisine.. insallah tedavim hep ona rast gelir..

İnşallhh tatlım..sen ne zaman start veriyorsun tedaviye ?

negatiften sonra memorıal den aradılar açıkça hemşireye söyledim negatif olabilir ama ben hastanenizden çok memnunum dedim
gerçekten de öğle aldıkları helal olsun sonuçta gerçek bir emek veriliyor orda sırf para amaçlı çalışmıyorlar

Hipotiroid çözümledim hapı var... Bir de çikolata kistim var kapalı ameliyatla aldırmayı düşünüyorum, yakın zamanda inşallah...

En iyisi bi yerlerden başlamak adım atmak canım..çikolatA kisti duydum ama cok bilgim yok ameliyatla cözülecek bı durumsa bir an önce olup kurtulmakta fayda var...

Aynen katılıyorum canım ben acıkcası cok bekleyecegımı sanıodum kontrollerde ama ya erken aldılar ya tam vaktınde asla bi gecıkme yasamadım masallh saat gibi düzenli calısıyorlar..Semra hnm ın bizzat kontrollere diğer dr ların yanında grmesine hasta takibi yapmasına ve tabii ki donanımına hayran kaldım..ve daha pek cok sey...onlar ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar bundan sonrasıAllahın takdirine kalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…