- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.601
Hiç güzel değil. Çok yapay.
(Hasetinden çatlayan kadın rolü yaptım, oldu mu? Bence oldu)
evet malesef kaybedecek zaman hiç yok zaten yıpratanda bu oluyor biliyormusun henüz psikolojin altüst iken ikinci bir şans arama arayışına giriyorsun beğin hiç dinlenmiyor ha bende bunu soracaktım ikinci tedavi durumunda indirim yaparlarmı acaba bunu onlarla konuşmayı düşünüyorum gerçi yapsalar da çok cüzzi bir miktar yaparlar sanırım
Gunaydin ve hayrli,bereketli ve bol duali bir cuma olsun herkese
canim benim yapiyorlar birazda ayriyaten sen bastir bence.. 4500 falan indirtmeye calis.. doktorunla konus gerekirse.. ne kaybedecenki..
🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙌 an itibariyle ev ahalisinin uygun gordugu etiketim cok alemler 😇
Birde daha once bahsettigim, doktorumun dogal ilerlemek icin ilac vermeyip, okuyun dedigi kitabim! Okudum mu? Hayir, cunku kitap manyagi olarak siraya aldim su ara Tess Gerittsen serini bitiriyorum cok kanli ama heyecanliii :))
Eki Görüntüle 1192751
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ellerinden geleni yapacaklarına eminim cünkü bizim madden ne kadar yıprandığımızı biliyorlar,yardımcı olacaklarını düşünüyorum...çoğu merkezde bu söz konusu..aslında bu kadar hizmete aldıkları para helal olsun diyorum bundan önceki merkezlerdeki tecrübelerime dayanarak söylüyorum...sonucum ne olur bilmiyorum ama tekrar deneyeceksem kesinlikle memorial derim...
canim insallah bende ayni seyleri dusunurum.. gerci cok farkini gecen ay gordumde yinede sonucta iyi olsa daha iyi olur dimi..
sen ne yaptin cnm sana bakmaya girmistim son durum ne..
yavasla canim yavasla bebislerimizi yorma.. ikiz annesi olmak kolaymi:)) bu arada dogum gunun kutlu olsun canim benim yeni yasin sana mutluluklar getirsin bebislerini getirsin..
yarinda benim dogum gunum:)) bu sabah ciktim her yere baktim kendime guzel ve kalici bi hediye begendim.. esim aksam gelecek onunla kusum telefonla konusmuyorum sadece watshapdan yaziyorum.. mesaj attim sakin surpriz olsun diye sacma bi hediye alip gelme ben burada begendim hediyemi dedim.. israrla yine aradi bakmadim telefona.. :))
bu arada resimlerinden suslu gibi bi bayansin gibi intiba uyandirdin canim.. bayilirim kokos bayanlara.. kizlarinda kokos kokos olacak..
herkezin kizi olsun istiyorum bu kafayla erkek soyunu kurutacagim:))
Tabii ki pozitif sonuç ve 9 ay sonra kucağımıza alsak süper olur...bu gece catlatma iğnemi oluyorum pazar günü opu var .daha msj gelmedi saat kac nedir diye .şu anda 2 tane 19.5 mm folikül var diğerlerindende belki yetişen olur dedi Nur hnm...ya cok şeker bi dr Ensu anlatamam sana...hoş sende tanıyorsun ya ,.durumlar bu bende...
ayy cok sevindim masallah canim benim.. iki tane iyi capta yumurtan var.. insallah ikiside dollenecek..
evet canim benim cok tatli bi bayan bende cok isindim kendisine.. insallah tedavim hep ona rast gelir..
Kolay gelsin iyi çalışmalar arkadasımm..herhangi bir problem var mı sizde?
Pazar opu olacak tatlım yarın kontrole cagırmakla ilgili bişi demediler canım..mesaj gelince netleşir durum..
canım ben çatlatma iğnemi aldığımda ertesi günü çağırdılar çünkü yumurtaların erken çatlama ihtimali var kontrol ediyorlar
Ellerinden geleni yapacaklarına eminim cünkü bizim madden ne kadar yıprandığımızı biliyorlar,yardımcı olacaklarını düşünüyorum...çoğu merkezde bu söz konusu..aslında bu kadar hizmete aldıkları para helal olsun diyorum bundan önceki merkezlerdeki tecrübelerime dayanarak söylüyorum...sonucum ne olur bilmiyorum ama tekrar deneyeceksem kesinlikle memorial derim...
Hipotiroid çözümledim hapı var... Bir de çikolata kistim var kapalı ameliyatla aldırmayı düşünüyorum, yakın zamanda inşallah...
Hmmmm bu enteresan oldu şimdi..bi de çatlatma iğnesi olacagın gün menogon ve gonal f olmadın değil mi
negatiften sonra memorıal den aradılar açıkça hemşireye söyledim negatif olabilir ama ben hastanenizden çok memnunum dedim
gerçekten de öğle aldıkları helal olsun sonuçta gerçek bir emek veriliyor orda sırf para amaçlı çalışmıyorlar
hayır hiç bir şey almıyorsun sadece folik asit hap alıyordum o zaten hiç kesilmeyecek dozlarla alakası yok bugünkü mesajında büyük ihtimalle yarına randevu verirler
Tamam canım inan cok yardımcı oldun msjı beklıyorum heyecanla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?