Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım benim yumuşlar hızlı gelişiyorlardı belki ondan yakın takip ettiler yani mesaj gelmese endişelenme diyorum

Mesaj yerine hemşire aradı canım bu akşam 9 da catlatma iğnesini yapıyorum pazar sabahı opu ya alacaklar .yarın net saati arayıp söyleyecekler tahminime göre pazar sabahı 9 da olur opu ..aklımda bi 36 saat sonra kalmış catlatma iğnesini yaptıktan sonra yumurtaların toplanma süresi olarak ona dayanarak kendi çıkarımımı yaptım:)))

Sen dön artık erdek ten özlemiştir adam seni canım yaaa..küsme boşver, naz yap o ayrı...yavas yavas sıra sana geliyor hadı bakalım bu dönemlerde stres yapıp biriktirme vücudunda....

:)) agustos 2 de donecegim cnm.. hafta sonlari geliyor.. bilmiyorum bu tedavi nasil olacak tum uclari yaptim once bir ay yogun bakimlar yapip sonra kac gun kriz derecesinde sigaralar ictim:))) bunyem kafayi yedi ne yapacagini sasirdi.. insallah iyi olur..

Az kalmış canım yaaa şıp diye geçiyor zaman yaptıklarını düşünme takılma şimdiden sonra bol vitaminli beslen toparlar bünye ...

merhaba 9 yıllık evliyim ve hiç gebe kalmadım.rahimim poliplerle dolu olduğu için gebe kalmamışım .
size sormak istediğim histeroskopi ameliyatı olduktan sonra tekrarlama ihtimali varmış.lazerle alınan poliplerde de aynı şey geçerlimidir.
çoğu dr. kürtaj gibi kazıyarak alınmasından bahsediyor.
lütfen yardımcı olurmusunuz.

Geçmiş olsun arkadaşım. Malesef poliplerin böyle bir marifeti var. Ocak ayında ben de aldırdım histeroskopi ile. Lazer değildi. Alınan parçalar laboratuarda incelendikten sonra kesin sebep belirlenebilirse, tedavisi ona göre yapılır. Yoksa tekrarlama ihtimali her zaman var. En önemli iki sebebi, az su içmek ve strese bağlı iltihap olarak görülse de rahim içi siğiller, rahmin ph dengesinin bozulması, eski bir yara ya da iltihaplanma gibi başka sebepleri de olabiliyor. Lazer düşünüyorsan, işlemden sonra rahim kalınlığının nasıl etkilendiğini de araştır. Eğer rahim ince ya da gereğinden kalın olursa yine tutunma sorunun olacaktır. Acil şifalar dilerim...

yücel karamanın bana verdiği fiyat.
kaç gündür araştırıyorum.deli olucam
devlet hastenesinde yapılan ameliyat polipleri kürtaj gibi kazıdığından tekrar mantar gibi çıkma olsılığı varmış
yücel beyin yaptığı ise polipleri lazerle kesip bi nevi mühürlüyor tekrar çıkmaması için.
bir yandan sağlık bir yandan maddiyat offff çok morelim bozuk

Üniversite hastanelerini de araştırabilirsin. İstanbul' da yaşıyorsan, alternatifin çok aslında. Ayrıca poliplerin tekrar oluşması iki günlük iş değil. Tekrar oluşana kadar geçecek sürede hamile kalabilirsin. İleride gerekirse tekrar düşünürsün.

Günaydın günaydın. Burdayım. Sabahın 4 ünden beri ayaktayım. 5.30 da göreve başladım. Ben shiftimin yarısını yaptım bile.....

ooooo hadi hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden inşallah değerli bir pırlanta çıkar yumurtan da dünyalar güzeli bir bebiş verir sana
canım bencede opun sabah saatlerinde olur büyük ihtimalle pazar günleri nete giremiyorum hep aklımda kalacaksın kendini rahat bırak sıkmamaya çalış canım bol şanslar olsun şimdiden hadi yolun açık olsun arkadaşım çook öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…