- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.621
canım benim yumuşlar hızlı gelişiyorlardı belki ondan yakın takip ettiler yani mesaj gelmese endişelenme diyorum
canım benim yumuşlar hızlı gelişiyorlardı belki ondan yakın takip ettiler yani mesaj gelmese endişelenme diyorum
Sen dön artık erdek ten özlemiştir adam seni canım yaaa..küsme boşver, naz yap o ayrı...yavas yavas sıra sana geliyor hadı bakalım bu dönemlerde stres yapıp biriktirme vücudunda....
İnşallhh tatlım..sen ne zaman start veriyorsun tedaviye ?
Utandırma kııızzz
:)) agustos 2 de donecegim cnm.. hafta sonlari geliyor.. bilmiyorum bu tedavi nasil olacak tum uclari yaptim once bir ay yogun bakimlar yapip sonra kac gun kriz derecesinde sigaralar ictim:))) bunyem kafayi yedi ne yapacagini sasirdi.. insallah iyi olur..
Seviom seni beee utanma ...benim eşim tekirdağlı belki kan çekiodur o taraflara gelirsek kaptırata senide görmeye gelicem süprizzz diyebilirim....
Her zaman beklerim. Sana Avrupa' yı gezdiririm. Edirne, Lalapaşa...
[/B]
Ahahahaaaaahahaaaa Avrupa bahane seni görmek şahane derim bende....
merhaba 9 yıllık evliyim ve hiç gebe kalmadım.rahimim poliplerle dolu olduğu için gebe kalmamışım .
size sormak istediğim histeroskopi ameliyatı olduktan sonra tekrarlama ihtimali varmış.lazerle alınan poliplerde de aynı şey geçerlimidir.
çoğu dr. kürtaj gibi kazıyarak alınmasından bahsediyor.
lütfen yardımcı olurmusunuz.
siz kaça histeroskopiyi kaça yaptırdınız
yücel karamanın bana verdiği fiyat.
kaç gündür araştırıyorum.deli olucam
devlet hastenesinde yapılan ameliyat polipleri kürtaj gibi kazıdığından tekrar mantar gibi çıkma olsılığı varmış
yücel beyin yaptığı ise polipleri lazerle kesip bi nevi mühürlüyor tekrar çıkmaması için.
bir yandan sağlık bir yandan maddiyat offff çok morelim bozuk
Mesaj yerine hemşire aradı canım bu akşam 9 da catlatma iğnesini yapıyorum pazar sabahı opu ya alacaklar .yarın net saati arayıp söyleyecekler tahminime göre pazar sabahı 9 da olur opu ..aklımda bi 36 saat sonra kalmış catlatma iğnesini yaptıktan sonra yumurtaların toplanma süresi olarak ona dayanarak kendi çıkarımımı yaptım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?