Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

selam canım çok geçmiş olsun ben bu ameliyatı 2012 de yapmıştım ama benimki miyomdu aynı şeymi bilmiyorum
ama ben açık ameliyat olmuştum bendede tekrar oluşmaya başlamış 9 yıldır nasıl bir tedavi gördün yaş kaç canım yaş ileriyse bu ameliyattan birkaç ay sonra rahim kendine gelir ve zaman kaybetme derim hiç denedinmi bilmiyorum ama normal yoldan olmasını bekleme gerekirse tüp bebek yaptır
haa biliyorsun biz çocuğu olmayanlar için rahim çok önemli birkaç kuruş fazla koysanda bu ameliyatını özenle yapacak bir doktor tercih et çünkü bebek tutunmasını çok etkiliyor kürtaj gibi kazımaları rahime zarar vermiyormu onuda bir araştır bence doktor seçimine özen göster

Gunaydinnn gunaydin 😘 Miss gibi yağmur yağıyor, guzel hafta sonlari diliyorum herkese...

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim hemen hemen herkes oldu bu ameliyati bende yurdisind da yaptirdim 2012 orda burda yeniden beliriyolar malesef ama ben surekli sogan suyu kürü yapiyorum ve faydasini gördüm bir an önce yapturmani tavsiye ederim ama kaziyarak yapma medodu bana pek ic acici gelmedi iyice arastir ve bunu sana yapan tüp merkezi olsun bence malesef bu yastan sonra fiyatlar acayip yüksek bir sekilde ustesinden gelmek zorundayiz insallah ameliyat care olur hemen bebisine kavusursun

İyi ki doğdun,iyi ki dogdun mutlu yillar ensuuuuucum
🌸🌷🌹💐 😍❤

Yeni yasin gonlundekini versin... 🙏
Saglikla, keyifle, nice yaslara.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
CANLARIM GüNAYDIN

Herkese bol gunesli bir cumartesi diliyorum
Celina canim hayirlisi olsun allah yardimcin olsun oh oh iki tane keyfini cikar canim pirlantalarin ikiside bebek olsun canimm öptüm seni cokkkk cok dinlen bugün

Cokk teşekkür ederim canım benim ben de kocamannn öpüyorum...

CANLARIM GüNAYDIN

Herkese bol gunesli bir cumartesi diliyorum
Celina canim hayirlisi olsun allah yardimcin olsun oh oh iki tane keyfini cikar canim pirlantalarin ikiside bebek olsun canimm öptüm seni cokkkk cok dinlen bugün

Aminnnnn. Cookkk teşekkür ederim canım...bugün rahatlama günü

Günaydınlar. Bende buradayım.hepimize güzel bir hafta sonu diliyorum. Akşama misafirim var. Bugün çok çalışmam lazım

Kolay gelsin. Ben geleceğim zaman çalışma. Evin dağınık kalsın, yemeğin olmasın. Bir bardak çay, bol hoş sohbet yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…