- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.641
Günaydın günaydın. Burdayım. Sabahın 4 ünden beri ayaktayım. 5.30 da göreve başladım. Ben shiftimin yarısını yaptım bile.....
Topik yine kimsesiz kalmış. :26:
merhaba 9 yıllık evliyim ve hiç gebe kalmadım.rahimim poliplerle dolu olduğu için gebe kalmamışım .
size sormak istediğim histeroskopi ameliyatı olduktan sonra tekrarlama ihtimali varmış.lazerle alınan poliplerde de aynı şey geçerlimidir.
çoğu dr. kürtaj gibi kazıyarak alınmasından bahsediyor.
lütfen yardımcı olurmusunuz.
Günaydınlar. Bende buradayım.hepimize güzel bir hafta sonu diliyorum. Akşama misafirim var. Bugün çok çalışmam lazım
günaydınlar canım yardım lazımsa geliğim çok güzel içli köfte ve mezeler yaparım
merhaba 9 yıllık evliyim ve hiç gebe kalmadım.rahimim poliplerle dolu olduğu için gebe kalmamışım .
size sormak istediğim histeroskopi ameliyatı olduktan sonra tekrarlama ihtimali varmış.lazerle alınan poliplerde de aynı şey geçerlimidir.
çoğu dr. kürtaj gibi kazıyarak alınmasından bahsediyor.
lütfen yardımcı olurmusunuz.
ooooo hadi hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden inşallah değerli bir pırlanta çıkar yumurtan da dünyalar güzeli bir bebiş verir sana
canım bencede opun sabah saatlerinde olur büyük ihtimalle pazar günleri nete giremiyorum hep aklımda kalacaksın kendini rahat bırak sıkmamaya çalış canım bol şanslar olsun şimdiden hadi yolun açık olsun arkadaşım çook öpüyorum
CANLARIM GüNAYDIN
Herkese bol gunesli bir cumartesi diliyorum
Celina canim hayirlisi olsun allah yardimcin olsun oh oh iki tane keyfini cikar canim pirlantalarin ikiside bebek olsun canimm öptüm seni cokkkk cok dinlen bugün
Topik yine kimsesiz kalmış. :26:
günaydınlar canım yardım lazımsa geliğim çok güzel içli köfte ve mezeler yaparım
Ne güzel olurdu hem akşam yemeğini birlikte yerdikkkk)))
Offfff içli köfteeee en sevdiğim..,.
bir gün çık gel sana özel yaparım köfteleri şekerim
Geldiimmm bendeeee herkese misss gibi bir ctesi diliyorum...
Günaydınlar. Bende buradayım.hepimize güzel bir hafta sonu diliyorum. Akşama misafirim var. Bugün çok çalışmam lazım
ben burdayım günaydın şeker
Günaydın günaydın. Burdayım. Sabahın 4 ünden beri ayaktayım. 5.30 da göreve başladım. Ben shiftimin yarısını yaptım bile.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?