- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.661
günaydınlar canım yardım lazımsa geliğim çok güzel içli köfte ve mezeler yaparım
Gunaydinnn gunaydin 😘 Miss gibi yağmur yağıyor, guzel hafta sonlari diliyorum herkese...
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yavasla canim yavasla bebislerimizi yorma.. ikiz annesi olmak kolaymi:)) bu arada dogum gunun kutlu olsun canim benim yeni yasin sana mutluluklar getirsin bebislerini getirsin..
yarinda benim dogum gunum:)) bu sabah ciktim her yere baktim kendime guzel ve kalici bi hediye begendim.. esim aksam gelecek onunla kusum telefonla konusmuyorum sadece watshapdan yaziyorum.. mesaj attim sakin surpriz olsun diye sacma bi hediye alip gelme ben burada begendim hediyemi dedim.. israrla yine aradi bakmadim telefona.. :))
bu arada resimlerinden suslu gibi bi bayansin gibi intiba uyandirdin canim.. bayilirim kokos bayanlara.. kizlarinda kokos kokos olacak..
herkezin kizi olsun istiyorum bu kafayla erkek soyunu kurutacagim:))
valla harika olurdu bizde bu akşam arkadaşlarla toplanım fasıl yapacaz herkes buyursun
Kolay gelsin. Ben geleceğim zaman çalışma. Evin dağınık kalsın, yemeğin olmasın. Bir bardak çay, bol hoş sohbet yeter
Canımsın .ama ben sevdiklerime elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Sizlerde onlardansınız. Sizler benim görüşmesekte gerçek dostlarımsınızz. Hepinizi çooook seviyoruuum bennnn
Kızlar yarın 8.15 hastanedeyim 9 gibi opudua ve şans dileyin bana....
Hayırlı olsun, boncukların dolu dolu olsun, bebek olsun, sımsıkı tutunsun inşallah.
Anaaaa, sen bayrama hamile girceeeeeen
Darısı başımıza inşallah
Doğum günü kutlu olsun. Inşallah seneye bebişin kucağında doğum gününü kutlarsınız.yeni yaşın sana kızz bebişini getirir inşallah.memleketime gezmeye gelirsen sana güzel bir doğum günü hediyeside benden...
Celina Allah yardimcin olsun.insaallah iyi haberlerini aliriz.Kızlar yarın 8.15 hastanedeyim 9 gibi opudua ve şans dileyin bana....
canimm benim opun hayirli olsun..COKKKK COKK GUZELL GECSINNN HERSEYY.. KALITELI BOLCA YUMOSLARIN OLSUN..
Celina Allah yardimcin olsun.insaallah iyi haberlerini aliriz.
Pırlantaların olsun. Hepsinin karatları mükemmel olsun. Hayırlarla inşallah.
Ayyy evet okuyunca bir hoş oldum inşallah bayrama hamile giricem ....ben wishhduyguyu takip ediyorum sizde peşinden geliceksiniz ...AMİNNNNnn
Amin canlarımm bu heyecanı sizle paylaşmayı seviyorum..bana ettiğiniz dualar ve iyi dikekleriniz aynen sizedede gercek olsun.,bu sene mucizemizi yaşayalım inşallah..hormonlardan heralde bi duygusalım sormayın.,.:2:
İnşallah 9 ay sürer bu duygusallığın
Dokuz ay olsun tamamlansın yeter duygusallık vurdumduymazlık inan ne olursa olsun hiç umrumda değil:))))
İyi ki doğdun,iyi ki dogdun mutlu yillar ensuuuuucum
🌸🌷🌹💐 😍❤
Yeni yasin gonlundekini versin... 🙏
Saglikla, keyifle, nice yaslara.
Eki Görüntüle 1193883
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?