Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Doğum günü kutlu olsun. Inşallah seneye bebişin kucağında doğum gününü kutlarsınız.yeni yaşın sana kızz bebişini getirir inşallah.memleketime gezmeye gelirsen sana güzel bir doğum günü hediyeside benden...

Kolay gelsin. Ben geleceğim zaman çalışma. Evin dağınık kalsın, yemeğin olmasın. Bir bardak çay, bol hoş sohbet yeter

Canımsın .ama ben sevdiklerime elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Sizlerde onlardansınız. Sizler benim görüşmesekte gerçek dostlarımsınızz. Hepinizi çooook seviyoruuum bennnn

Canımsın .ama ben sevdiklerime elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Sizlerde onlardansınız. Sizler benim görüşmesekte gerçek dostlarımsınızz. Hepinizi çooook seviyoruuum bennnn

Biz de seni seviyoruz. Herşeyden önce kader arkadaşıyız. Bunu erkekler askerde yaşıyor, biz burada

Hayırlı olsun, boncukların dolu dolu olsun, bebek olsun, sımsıkı tutunsun inşallah.
Anaaaa, sen bayrama hamile girceeeeeen
Darısı başımıza inşallah

Ayyy evet okuyunca bir hoş oldum inşallah bayrama hamile giricem ....ben wishhduyguyu takip ediyorum sizde peşinden geliceksiniz ...AMİNNNNnn

canimm benimm cokk sagoll cokk optummm :)) dusunmen yeter cok nezaketlisin..Allahim sana bu yil tez zamanda bebisini versin..

canimm benim opun hayirli olsun..COKKKK COKK GUZELL GECSINNN HERSEYY.. KALITELI BOLCA YUMOSLARIN OLSUN..

Celina Allah yardimcin olsun.insaallah iyi haberlerini aliriz.

Pırlantaların olsun. Hepsinin karatları mükemmel olsun. Hayırlarla inşallah.

Amin canlarımm bu heyecanı sizle paylaşmayı seviyorum..bana ettiğiniz dualar ve iyi dikekleriniz aynen sizedede gercek olsun.,bu sene mucizemizi yaşayalım inşallah..hormonlardan heralde bi duygusalım sormayın.,.:2:

Amin canlarımm bu heyecanı sizle paylaşmayı seviyorum..bana ettiğiniz dualar ve iyi dikekleriniz aynen sizedede gercek olsun.,bu sene mucizemizi yaşayalım inşallah..hormonlardan heralde bi duygusalım sormayın.,.:2:

İnşallah 9 ay sürer bu duygusallığın

W.DUYGU VE ENSU

KIZLAR DILEGIM BU DOGUM GÜNÜ HEDIYENIZ BEBEK OLSUN INSALLAH
Hayirli yaslar hayirli saglikli evlatlar herseyin hayirlisi sizin olsun Simdi sirada sarki fasli

MUTLU YASLAR SIZE MUTLU YASLAR MUTLU YASLAR MUTLU YASLAR SIZEEEEEE

Notasta borcunuz olsun hahaha

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…