Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haydaaa.. Eskii mesaji alintiladi :)))))))
Acmilacim dogum gunu hediyesi dilegin super. 👏👏👏👏 😘 cok tesekkur ederimm

Benim kendime dogum gunu hediyesi dilegim;
umutla, azimle, bir suru yara alsa da, maddi manevi yipransa da, onca ilaca, fobiye ragmen her gun tedavi olan, arastiran, sorgulayan, tedaviye gun sayan, uzuntuden goz yasi dokse de yilmayip yeniden yola koyulan anneligin cok yakisacagi tum muhtesem kadinlarin hamileliklerini tez zamanda yasamalari.

Cokkk sevgiler herkese 😘😘😘

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yarın 8.15 hastanedeyim 9 gibi opudua ve şans dileyin bana....

Celinacimmm yarin ne kadar istesen de evham yapacaksin ama oncelikle su gibi akan, gamsiz bir sabaha uyanmani diliyorum. Opu cok cok iyi gecsin o folikullerin ici gurbuz bebeklere baslangic olsun. Kaliteli, sorunsuz, agrisiz bir opu diliyorum. Guzel uyu guzel uyan. Dollenme haberleriyle agrilarin ucsunnnn gitsin 🙏

Dualarimda sans dileklerimde seninle...

Bu güzel dileklerine tek söyleyebileceğim kocaman yürekten gönül dolusu AMİN.....umarım peşpeşe hepimiz güzel tedavi süreci geçirir pozitifleri yakalar ve 9!ayı tamamlarız...

Caps ve Miranda arada ses verin firsatiniz oldukca, bir taraftan aklim sizde... Guzel haberlerinizle sevinirim.

Mirandacim 22 Temmuz evet test gunum ama malummm benim fobim var bu yuzden gecesine esimle gideriz sanirim hastaneye... Bu kadar beklemisken gecesini de beklerim :)) dilerim sende her sey yolunda olur, tum kalbimle artik hamilelik keyfi surmeni diliyorum.

Ben ayniyim fobim igne, basarim sigara :) yatmiyorum ama normale gore daha slow motion oldugum kesin.. Ara ara keskin kasik ve bel agrilarim var... Hani opu sonrasi taze transfer olsa opu agrisi sanki...

Keyfim yerinde yerinde de kalsin dilerim. Ya tutarsa 🙏

Kadiniz biz isterizzzz :)) isteyelimmm hayirlisi ise, saglikliysa 1 2 3 :)))) super

Sigara konusunda gercekten tebrik ederim umarım böylede devam edersin...kasık agrıların dilerim tutunma yerleşme ve bilumum şeye işarettir..biliyorum belirti aramak yanıltır ama neye yorarsak onun cıkmadı dileğiyle,..

O ağrıların mutlu haberlerin işareti olsun inşallah. 22 si de geldi sayılır. Ne kaldı ki? Nefesler tutuldu, geri sayım başladı

Ay varya, bütün gün daha yeni oturdum. Çalıştım bugün. Eve geldim, Yemekti, bulaşıktı. Bi baktım gün bitmiş. Birazdan da yatacam yani. Yarın görevdeyim yine. Bi ara ses vermiştim gerçi.

Yumoşlarımdan bahsedecek olursam, durum rolantide gidiyor.Bugün 3.gün hiç bişey hissetmiyorum.

Sana ayın 21ine bişey kalmadı.Kanaman gelmediyse,iyi yoldasın.Ben herseferinde 4gün evvel olmuştumda. Testi hep cevabı bilerek yapmıştım. inşallah allahım.Güzel haber gelsinde şenlik olalım. Devam et slow motiona.

Bu arada herkese iyi pazarlar. OPU dan iyi haberler olcak sırada!!!

ilginize çok mutlu oldum soğan kürünü ameliyattan sonra bende uygulamayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Kızlar yarın 8.15 hastanedeyim 9 gibi opudua ve şans dileyin bana....
Dualarim seninle birlikte inşallah

Bekliyorum sabırla inatla saliyi ara ara leke devam ediyor bazen evham bazen huzur geçecek inşallah bu gunlerde

Günaydın hanımlar. Celina, Allah yardımcın olsun arkadaşım. Güzel haberlerle gel inşallah...
Bakın bugün size ne getirdim.
(Yine facebooktan çaldım )

Dondurulmuş limonun şaşırtıcı faydası
Bunların tamamı donmuş limondadır.
Restoranlardaki çoğu bilinçli tüketiciler limonun tamamını kullanır veya tüketirler, hiç bir kısmını ziyan etmezler.
Ziyan etmeden limonun tamamını nasıl kullanırsınız?
Basit… Limonu (yıkayıp) buz dolabınızın buzluk bölümüne koyuyorsunuz. Donduktan sonra mutfak rendesini alıp limonun tamamını rendeleyebilirsiniz. Soymanız falan gerekmiyor. Rendelenmişini yemeklerinizin üzerine serpebilir, sebze salatasına, dondurmaya, çorbaya, makarnaya, makarna sosuna, suşiye, balık porsiyonlarına katabilirsiniz.
Yemeklerin tamamı, daha önce hiç tatmadığınız mükemmel bir lezzet kazanacaktır.
Büyük olasılıkla, limon denince sadece limon suyu ve vitamin C aklınıza gelir. Sadece bu kadar olduğunu düşünürsünüz. Artık limonun gizemlerini öğrenince onu kupada içeceğiniz hazır çorbalarınıza bile katabileceksiniz.
Limonun tamamını kullanmanın, bir kısmını ziyan etmeyip yemeklerinize yeni bir lezzet katması dışında asıl avantajı nedir?
Rendelenmiş limonunuz, limonun sadece suyunda bulunandan 5 veya 10 kat daha fazla vitamin içerir. Ve evet, şimdiye kadar bunu kaybediyordunuz. Ama bundan sonra, tüm limonu dondurmak gibi basit bir işlem sonrasında, onu rendeleyip yemeklerinizin üzerine serperek tüm besleyici özelliklerini kullanıyor olacak, yani daha sağlıklı besleniyor olacaksınız. Ayrıca rendelenmiş limonun dinçleştirici ve vücuttaki toksinleri giderici etkisinden yararlanacaksınız.
İşte bunun için limonunuzu buzluğa koyun, donsun ve her gün yemeklerinizin üzerine rendeleyin. Böylece, yiyecek ve içeceklerinizi daha leziz hale getirip daha sağlıklı ve uzun yaşamın anahtarını kullanıyor olun! İşte limonun gizemi budur! Geç bile olsa başlayın, HİÇ olmamasından İYİDİR! Limonun sürpriz yararlarından faydalanın!
Limon (Citrus) kanser hücrelerini öldüren mucizevi bir üründür. Kemoterapiden çok daha tesirlidir. Bunu nereden mi biliyoruz? Çünkü kendilerine yüksek kârlar sağlayacağını bildikleri için limon özütünün sentetik versiyonlarını üretmeye uğraşan laboratuvarlar var.
İhtiyaç duyacağını düşündüğünüz dostlarınıza, limonun hastalık önleyici etkisi olduğunu duyurarak yardımcı olabilirsiniz. Tadı hoştur ve kemo-terapinin korkunç etkilerini göstermez. Kemo-terapi ilaçları üretiminden fayda sağlayan multi-milyoner büyük şirketlerin çıkarlarını riske atmamak adına bu gizemin özenle saklı tutulduğu sürece ne kadar insanın öleceği bilinmez.
Bilindiği üzere, iki çeşit limon ağacı vardır. Limon ve misket limonu. (konu olan limondur, diğeri değil). Limon meyvesini farklı şekillerde tüketebilirsiniz. Pulpa’sı yenebilir. Sıkılarak suyu çıkarılabilir. Limonlu içecekler yapılabilir, dondurma vs.. Limonun birçok vasfı sayılabilir ama en ilginci URLAR, YUMRULAR, KİSTLER, TÜMÖRLER üzerindeki etkisidir.
Bu bitkinin her tür kansere iyileştirici etkisi kanıtlanmıştır. Bazıları onun her tür kanserin tedavisinde faydalı olduğunu söyler. Ayrıca geniş spektrumlu anti-bakteriyel olarak iltihaplara / enfeksiyonlara ve mantara karşı kullanılır. Dahili parazit ve bağırsak kurtlarına karşı etkindir. Çok yüksek tansiyona karşı kan basıncını düzene sokar. Anti-depresandır. Strese ve asabi bozukluklara karşı iyi gelir.
Bu bilginin kaynağı ise çok etkileyicidir: Dünyanın en büyük ilaç üreticisi firmalarından biridir. Bu firmanın beyanına göre 1970′den beri 20′nin üzerinde yapılan laboratuvar testlerinde limon ekstrelerinin uygulanmasıyla; içlerinde kolon / kalın bağırsak, meme, prostat, akciğer ve pankreas da olmak üzere 12 kanser tipinde başarılı sonuçlar alınmıştır.
Limon ağacından elde edilen bileşiklerin, bütün dünyada kemo-terapide kullanılan Adiamycin ürününden 10 000 kat daha iyi olduğu saptanmış, kanser hücrelerinin gelişmesini yavaşlattığı gözlemlenmiştir. Daha da şaşırtıcı gözlem şudur ki: Limon özü kötü huylu kanser hücrelerini tahrip ederken sağlıklı hücrelere hiç zarar vermemektedir.

GUNAYDINNNNNNNN
Pazar günü kimseyi burda bulamasin offf yaaa benim kacam calisiyo yataktan cikasim yok cikmicam iste yaa Almanya bir sicak bir sicak olmadik sicaklik var offf bunaltiyoo
ZONAK sekerim dokturmusun harika ben bunu yapmazmiyim bundan sonra limonlar hop buzluga
CELINA canim naptin nicesin bebisler ne alemde meraktayim insallah bir supriz daha olur üclersin pirkantalari

Zonak canim ben bu limon olayini bir ara Facebook da okumustum harika seyler vardi tarcin cayi flan filan ama simdi bulamiyorum bana yazarmisin nere gircez bu arada harika.tuz bonyosunu ysptim danke danke birde bura sicak kople cok ilik bir suyla dusaldim harika yani

Sabahtan beri ben de gelip gidiyorum, kimse uğramayınca kapatıyorum. Benim koca da çalışıyor bugün. Hoş evde olsa da bir şey değişmiyor ya neyse.
Gel diyorum gelmiyorsun. Burası püfür püfür. Kapılar çarpıyor rüzgardan. Otururduk şöööle serin serin.
Doktor değilim, ama az kaldı, fahri doktor olacağım Çürüttüğüm limonlara bir kere daha üzüldüm yazıyı okuyunca. Ben de faceden çaldım bu yazıyı ama sayfama düşmüştü, öyle gördüm. Bir araştırayım diğerlerini de.
Tuz banyosunu beğenmene sevindim. Burada doğalgaz, kalorifer yok. Hala soba kullanılıyor. Banyoda da termosifon var ama özellikle kışın banyo işi zor oluyor. Sadece duş almakla da olmuyor. Ben de öyle keşfetmiştim tuz banyosunu. Çok rahat ediyorum artık. Peeling, kese, sauna- hamam aramıyorum.

Dualarim seninle birlikte inşallah

Bekliyorum sabırla inatla saliyi ara ara leke devam ediyor bazen evham bazen huzur geçecek inşallah bu gunlerde

Günaydın. Bol şans.opun şimdiden hayırlı olsun. Inşallah bir sürü kaliteli yumurtan oluşur.

O ağrıların mutlu haberlerin işareti olsun inşallah. 22 si de geldi sayılır. Ne kaldı ki? Nefesler tutuldu, geri sayım başladı

Herkese selam arkadaslar sabahh opu işlemi halloldu eve geldim ...6 tane yumurta toplanmış yarın öglen embriyolog arayıp döllenme vs ile ilgili bilgi verecekmiş...herkese dua ve güzel temennilerinden dolayı en önemlisi desteklerinizden dolayı cookkk teşekkür ediyorum...

Maşallah, çok güzel geçmiş opun. İnşallah hepsi embriyo olur da doktorun hangisini transfer edeceğini bilemez. Allah tamamına erdirsin, bebeğine kavuştursun inşallah. Sanırım en geç Cuma günü de transferin olur. Ooooh gelsin bayram

Ne bulduysam topladim dedi valla bakalim kac tanesi olgun ve dolgun😍bana bi tanesi yeter aoyle en saglami en kalitelisi en bebek olanindan 🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…