- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.681
Yok ya, sonra bi 9 ay daha olsun böyle diye hevesleneceksin. Sanki bilmiyoz
Kızlar yarın 8.15 hastanedeyim 9 gibi opudua ve şans dileyin bana....
Celinacimmm yarin ne kadar istesen de evham yapacaksin ama oncelikle su gibi akan, gamsiz bir sabaha uyanmani diliyorum. Opu cok cok iyi gecsin o folikullerin ici gurbuz bebeklere baslangic olsun. Kaliteli, sorunsuz, agrisiz bir opu diliyorum. Guzel uyu guzel uyan. Dollenme haberleriyle agrilarin ucsunnnn gitsin 🙏
Dualarimda sans dileklerimde seninle...
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olsun olsun ikincide olsun birşbulduk ikinciyi düşünüom ne kadınım ben beee
Kadiniz biz isterizzzz :)) isteyelimmm hayirlisi ise, saglikliysa 1 2 3 :)))) super
Caps ve Miranda arada ses verin firsatiniz oldukca, bir taraftan aklim sizde... Guzel haberlerinizle sevinirim.
Mirandacim 22 Temmuz evet test gunum ama malummm benim fobim var bu yuzden gecesine esimle gideriz sanirim hastaneye... Bu kadar beklemisken gecesini de beklerim :)) dilerim sende her sey yolunda olur, tum kalbimle artik hamilelik keyfi surmeni diliyorum.
Ben ayniyim fobim igne, basarim sigara :) yatmiyorum ama normale gore daha slow motion oldugum kesin.. Ara ara keskin kasik ve bel agrilarim var... Hani opu sonrasi taze transfer olsa opu agrisi sanki...
Keyfim yerinde yerinde de kalsin dilerim. Ya tutarsa 🙏
Olsun olsun ikincide olsun birşbulduk ikinciyi düşünüom ne kadınım ben beee
Caps ve Miranda arada ses verin firsatiniz oldukca, bir taraftan aklim sizde... Guzel haberlerinizle sevinirim.
Mirandacim 22 Temmuz evet test gunum ama malummm benim fobim var bu yuzden gecesine esimle gideriz sanirim hastaneye... Bu kadar beklemisken gecesini de beklerim :)) dilerim sende her sey yolunda olur, tum kalbimle artik hamilelik keyfi surmeni diliyorum.
Ben ayniyim fobim igne, basarim sigara :) yatmiyorum ama normale gore daha slow motion oldugum kesin.. Ara ara keskin kasik ve bel agrilarim var... Hani opu sonrasi taze transfer olsa opu agrisi sanki...
Dualarim seninle birlikte inşallahKızlar yarın 8.15 hastanedeyim 9 gibi opudua ve şans dileyin bana....
Kızlar yarın 8.15 hastanedeyim 9 gibi opudua ve şans dileyin bana....
GUNAYDINNNNNNNN
Pazar günü kimseyi burda bulamasin offf yaaa benim kacam calisiyo yataktan cikasim yok cikmicam iste yaa Almanya bir sicak bir sicak olmadik sicaklik var offf bunaltiyoo
ZONAK sekerim dokturmusun harika ben bunu yapmazmiyim bundan sonra limonlar hop buzluga
CELINA canim naptin nicesin bebisler ne alemde meraktayim insallah bir supriz daha olur üclersin pirkantalari
Zonak canim ben bu limon olayini bir ara Facebook da okumustum harika seyler vardi tarcin cayi flan filan ama simdi bulamiyorum bana yazarmisin nere gircez bu arada harika.tuz bonyosunu ysptim danke danke birde bura sicak kople cok ilik bir suyla dusaldim harika yani
Dualarim seninle birlikte inşallah
Bekliyorum sabırla inatla saliyi ara ara leke devam ediyor bazen evham bazen huzur geçecek inşallah bu gunlerde
GUNAYDINNNNNNNN
Pazar günü kimseyi burda bulamasin offf yaaa benim kacam calisiyo yataktan cikasim yok cikmicam iste yaa Almanya bir sicak bir sicak olmadik sicaklik var offf bunaltiyoo
ZONAK sekerim dokturmusun harika ben bunu yapmazmiyim bundan sonra limonlar hop buzluga
CELINA canim naptin nicesin bebisler ne alemde meraktayim insallah bir supriz daha olur üclersin pirkantalari
Günaydın. Bol şans.opun şimdiden hayırlı olsun. Inşallah bir sürü kaliteli yumurtan oluşur.
Celinacimmm yarin ne kadar istesen de evham yapacaksin ama oncelikle su gibi akan, gamsiz bir sabaha uyanmani diliyorum. Opu cok cok iyi gecsin o folikullerin ici gurbuz bebeklere baslangic olsun. Kaliteli, sorunsuz, agrisiz bir opu diliyorum. Guzel uyu guzel uyan. Dollenme haberleriyle agrilarin ucsunnnn gitsin 🙏
Dualarimda sans dileklerimde seninle...
O ağrıların mutlu haberlerin işareti olsun inşallah. 22 si de geldi sayılır. Ne kaldı ki? Nefesler tutuldu, geri sayım başladı
Ay varya, bütün gün daha yeni oturdum. Çalıştım bugün. Eve geldim, Yemekti, bulaşıktı. Bi baktım gün bitmiş. Birazdan da yatacam yani. Yarın görevdeyim yine. Bi ara ses vermiştim gerçi.
Yumoşlarımdan bahsedecek olursam, durum rolantide gidiyor.Bugün 3.gün hiç bişey hissetmiyorum.
Sana ayın 21ine bişey kalmadı.Kanaman gelmediyse,iyi yoldasın.Ben herseferinde 4gün evvel olmuştumda. Testi hep cevabı bilerek yapmıştım. inşallah allahım.Güzel haber gelsinde şenlik olalım. Devam et slow motiona.
Bu arada herkese iyi pazarlar. OPU dan iyi haberler olcak sırada!!!
Sabahtan beri ben de gelip gidiyorum, kimse uğramayınca kapatıyorum. Benim koca da çalışıyor bugün. Hoş evde olsa da bir şey değişmiyor ya neyse.
Gel diyorum gelmiyorsun. Burası püfür püfür. Kapılar çarpıyor rüzgardan. Otururduk şöööle serin serin.
Doktor değilim, ama az kaldı, fahri doktor olacağımÇürüttüğüm limonlara bir kere daha üzüldüm yazıyı okuyunca. Ben de faceden çaldım bu yazıyı ama sayfama düşmüştü, öyle gördüm. Bir araştırayım diğerlerini de.
Tuz banyosunu beğenmene sevindim. Burada doğalgaz, kalorifer yok. Hala soba kullanılıyor. Banyoda da termosifon var ama özellikle kışın banyo işi zor oluyor. Sadece duş almakla da olmuyor. Ben de öyle keşfetmiştim tuz banyosunu. Çok rahat ediyorum artık. Peeling, kese, sauna- hamam aramıyorum.
Herkese selam arkadaslar sabahh opu işlemi halloldu eve geldim ...6 tane yumurta toplanmış yarın öglen embriyolog arayıp döllenme vs ile ilgili bilgi verecekmiş...herkese dua ve güzel temennilerinden dolayı en önemlisi desteklerinizden dolayı cookkk teşekkür ediyorum...
Maşallah, çok güzel geçmiş opun. İnşallah hepsi embriyo olur da doktorun hangisini transfer edeceğini bilemez. Allah tamamına erdirsin, bebeğine kavuştursun inşallah. Sanırım en geç Cuma günü de transferin olur. Ooooh gelsin bayram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?