- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.701
Sabahtan beri ben de gelip gidiyorum, kimse uğramayınca kapatıyorum. Benim koca da çalışıyor bugönlündekininvde olsa da bir şey değişmiyor ya neyse.
Gel diyorum gelmiyorsun. Burası püfür püfür. Kapılar çarpıyor rüzgardan. Otururduk şöööle serin serin.
Doktor değilim, ama az kaldı, fahri doktor olacağımÇürüttüğüm limonlara bir kere daha üzüldüm yazıyı okuyunca. Ben de faceden çaldım bu yazıyı ama sayfama düşmüştü, öyle gördüm. Bir araştırayım diğerlerini de.
Tuz banyosunu beğenmene sevindim. Burada doğalgaz, kalorifer yok. Hala soba kullanılıyor. Banyoda da termosifon var
ellikle kışın banyo işi zor oluyor. Sadece duş almakla da olmuyor. Ben de öyle keşfetmiştim tuz banyosunu. Çok rahat ediyorum artık. Peeling, kese, sauna- hamam aramıyorum.
Herkese selam arkadaslar sabahh opu işlemi halloldu eve geldim ...6 tane yumurta toplanmış yarın öglen embriyolog arayıp döllenme vs ile ilgili bilgi verecekmiş...herkese dua ve güzel temennilerinden dolayı en önemlisi desteklerinizden dolayı cookkk teşekkür ediyorum...
Canim ya öyle icten yaziyonki cikip gelesim var da nasil eylülde ordayim sana gelemesem bile bir yerlerde bulzsalim cok ustiyorum ,bir nevi kocam bana yapiskanla yapissada bir sekilde kurtulup bulusak diyorum herkesin gelebilecegi yakida bir yer bulsak ben hepinizi gormek istiyom Ensucum,Miranda, Alara, Celina1, Copslocked, Bebeklerve, Ismihan sultan, yaaa yardim aklima gelmiyo herkes herkes iste kimi hamile gelir kimi hamile kalnayaya hazirlikli oturup bir kahve icmeyi hep hayal ediyorum kismet canim insallah diyelim bir plan yapariz artik
CELINA canim bir dedik iki oldu üce insallah diyoduk 6 olmus masallah simdiki dilegimde hepsi kaliteli olsun canim gönlünde ne varsa o olsun canim Masallah tak yakana canim topigin favori hemisi
Ne bulduysam topladim dedi valla bakalim kac tanesi olgun ve dolgun😍bana bi tanesi yeter aoyle en saglami en kalitelisi en bebek olanindan 🙏🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
😍amin bitanecimm kalitelisinden bi tane yeter valla ben de sasirdim alti tane topladik deyince dr ....yarina bakalim kac tanesi savasci ruhlu ve inatci cikacak..buyutken ettikleri inadi umarim hayatta kalmak icinde ederleer🙏🙏🙏
Canim ya öyle icten yaziyonki cikip gelesim var da nasil eylülde ordayim sana gelemesem bile bir yerlerde bulzsalim cok ustiyorum ,bir nevi kocam bana yapiskanla yapissada bir sekilde kurtulup bulusak diyorum herkesin gelebilecegi yakida bir yer bulsak ben hepinizi gormek istiyom Ensucum,Miranda, Alara, Celina1, Copslocked, Bebeklerve, Ismihan sultan, yaaa yardim aklima gelmiyo herkes herkes iste kimi hamile gelir kimi hamile kalnayaya hazirlikli oturup bir kahve icmeyi hep hayal ediyorum kismet canim insallah diyelim bir plan yapariz artik
CELINA canim bir dedik iki oldu üce insallah diyoduk 6 olmus masallah simdiki dilegimde hepsi kaliteli olsun canim gönlünde ne varsa o olsun canim Masallah tak yakana canim topigin favori hemisi
Sen kendini azıcık rahat bıraksan, neler olacak neler
Olcak olcak böyle cadi böyle savssci bir anneleri var hucuuuuuummm diye ciglik cigliga olsun senin yumiler canim dedigin gibi bir olsun senin olsun ama iki üc dort bes alti hic fene degil hahaha hayirlisi canim bu arada ne yaptin bakayim ne yedin ne ictin hesap ver bizde yapalimmmm
Yapraksarmasi yapcam kim geliyo yardimaaa hadi ya hani bu topik yardim severdi suan yardima ihtiyacim var hop hop tembelik yok bekliyorummmm
ENSU canim bu ne parti böyle kocan be supriz yapti dogumgününde de buralara ugramiyon kizz ne hediye aldin cok merak etimm
Dogru diyosun ve bunu bana soyleyen cok var su kendini rahat birakmayi bi becerebilsem ahhh ahhhh keske bi formulu olsaydi ..☺️
Ev isleri hanimlik ben de ya bakarak ya tadarak oluyor yapmasi anneme ve kardeslere ait ama cene calarim bol bol sen yaparken zamanin nasi gectigini anlamazsin bi bakmisin bi tencere sarmissin😍
Yapraksarmasi yapcam kim geliyo yardimaaa hadi ya hani bu topik yardim severdi suan yardima ihtiyacim var hop hop tembelik yok bekliyorummmm
ENSU canim bu ne parti böyle kocan be supriz yapti dogumgününde de buralara ugramiyon kizz ne hediye aldin cok merak etimm
Ay canimmm sen izinlisin bugün onca ter doktun ayyy birde en korkuncu su dolu keseyle doktoru beklemek patladin patlican ve en guzeliii kovalarca iiiiii anladiniz siz onu
yok bitanem sen bugün dinlen kiyamam sana arasira ceee de yeter bende kaynanaya inat sarnak istiyom hep beraber sarardik hem ona hem bana busefer kendi yanliz sarmis kendi kendime ispat yapcam yaa sensizde sararim eee bizdede gelinlik gururu var yani
Kız ben senin sınırındayım ki!!?
Amaaan, deliyle deli olunmaz ayol
Ama yardıma gelirim
Hahaha bolkonda iki koca asma agacim var yapraklari bava bakiyo yaaa öyle salamura yapmada isime gelmiyo sen gel ya bosver sarmayi hos sohbet ederiz bak celina da ceneci oooo kaynat dur artik
O ağrıların mutlu haberlerin işareti olsun inşallah. 22 si de geldi sayılır. Ne kaldı ki? Nefesler tutuldu, geri sayım başladı
Nerdesin canimm sinir ayyy nerde...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?