Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ooooooo 👏👏👏👏👏👏😘
Cok guzel haberler, surprizli olmus OPU. Dedigin gibi olgun ve kaliteli olan yeterli, insallah zanorkun dedigi gibi doktorlara seçim zorlugu yaratacak kadar iyi olsunlar. 🙏

9 aylik maceran baslasin haydi 😘

Agrin sizin yoktur umarim. İyi dinlenmeler 🌹💐

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy ben her böyle test gününü, OPU yu bekleyenlerle heycanlanıyorum. Celina nın yumoşlarından sonra, senin haberini bekler oldum. Gelsin sıradaki..

23 mus benim yavasladimm ogrendim 🙈 igne disinda sikayetim yok simdilik.

Belirtisiz olmasi daha iyi olur, surprizli :)) bayramda mi alacaksiniz sonucu? Mujdesiyle gelsin umarim.

Ofis seni oyalayacaktir ama unarim cok hirpalamaz. Guzel sonuclar yakinda olsun. Bol sans, sevgiler

Dualarim seninle birlikte inşallah

Bekliyorum sabırla inatla saliyi ara ara leke devam ediyor bazen evham bazen huzur geçecek inşallah bu gunlerde

Sali ve sonrasi evhamla lekelerin yok oldugu gunler olsun... Saglikli, sorun yok haberiyle huzur sizi bulsun ve kalsin. İcindeki endiseli acabalari yok edip gobegini hos geldin diyerek sevmen dilegiyle...

Arkadaslar yarin test gunumdu 2 saat once camasirim adet kani gibi olmus,simdi ara ara k.rengi seklinde peceteye geliyor,napmam lazim,insaallah tutar,

Once panik yapma biliyorum demesi kolay... Sonra uzan ve dinlen hatta mumkunse uyusan super olur beyninde dinlenir.

Kahverengi lekelenme cogunlukla tutunma kanamasi olarak yazilmis. Regl olanda var elbete. Ama genelde iyi yonde yorumlanmis. Her bedenin kendi tepkileri var umalim ki tutunma olsun. Lekelenmesi olmadigi icin tutmadigini soyleyip uzulenler de var, gercekten negatif habercisi oldugundan uzulen de var. Yarin testin ınce seni sonra bizi mutlu eder umarim. 🙏😘

23 Çarşamba da ben tasdik almaya calisacagim. Ya tutarsa ne iyi olur, tutmazsa yola devam :) 🙏

Tedavine dair baska sikayetin gelismelerin oldu mu?

Canim ,benim transfer asamasi hersey cok guzeldi,hicbir sikayetim olmadi,hatta tutmadi demekki dedim kendi kendime.umitim hala var,dilerim seninki tutar,

Arkadaslar yarin test gunumdu 2 saat once camasirim adet kani gibi olmus,simdi ara ara k.rengi seklinde peceteye geliyor,napmam lazim,insaallah tutar,

Hemen kan testi yaptır. Varsa da yoksa da belli olur bugün. Eğer hamileysen progesteron iğneyle tutunmaya yardımcı olurlar. Öyle mi, böyle mi derken oyalanma bence...

Ben 24 diye hesaplamıştım. Hatta üşenmedim, tek tek takvimden saydım. Ama transfer gününü saymamıştım açıkçası
Çarşamba olsun daha güzel. Kadir gecesi... Hem artık şu "Ya tutarsa" olayını kaldır. "İnşallah 9 ay bırakmaz" olayına geç artık

Canim ben progestan fitil kullaniyorum zaten dusmesin diye.simdilik kanamam yok sadece peceteye k.rengi geliyor.

Bencede kadir gecesi olmasi guzel olmus.insaaallah hayrlisi olur.

Canim ben progestan fitil kullaniyorum zaten dusmesin diye.simdilik kanamam yok sadece peceteye k.rengi geliyor.

Fitil de kullansan, hap ta içsen, düşük ihtimaline karşı iğneyle takviye yapıyorlar. Kahverengi kanama, eski kanamadan kalanların temizlendiğini gösterir. Ama kesin değildir. Kanama üst kısımlarda ve düşük hızda olduğunda da rahimden kahverengi olarak çıkar. Sen bilirsin tabi. Yarına bir şey kalmadı.

2220 canım benim kanamam başta çamaşırıma bayağı bi gelmiş sonra o kadar yoğunlaşmadı.beklyeceğim bakalım inşaallah bebek duruyodur ve tutunmuştur.

Çok sevindim maşallah yumilere yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Bana sözün var zaten :))
Canim benimde 9. Gün oldu kanama kırmızı hemde korkma

Ayyy allah ağzından duysun dua kabul etsin aminnnn

ALLAH tamamına erdirsin CELİNA .inşaallah hayrlısı olur ve seni hiç bırakmazlar.

Son düzenleme:

canimm cok cok sevindimm harika haber bosuna tedirgin oldun.. insallah hepsi birinci kalite dollenecek.. cok optumm

Ayy ben her böyle test gününü, OPU yu bekleyenlerle heycanlanıyorum. Celina nın yumoşlarından sonra, senin haberini bekler oldum. Gelsin sıradaki..

ALLAH tamamına erdirsin CELİNA .inşaallah hayrlısı olur ve seni hiç bırakmazlar.

canimm cok cok sevindimm harika haber bosuna tedirgin oldun.. insallah hepsi birinci kalite dollenecek.. cok optumm
Wishhduygucum maşallah ağrı sızı yok zaman zaman hafif biçkramp hepsi o kadar...süprizler birbirini takip eder umarım güzelce döllenirler peşinden senin pozitif haberinle iyice şenlenir ortalık...
Capslocked cum yolladığınız pozitif enerji sizin heyecan ve dualarınız hep yanımdaydı hissettim sonsuz teşekkürler
Hazinem lütfen gönlünü ferah tut şiddetli kanama yoksa dr unla irtibatta ol 2220 nin dediği gibi belki takviye verir dr un..sakin sakin sakinn lütfen
Ensucummm hepsi döllense şahane olur biraz buzluğa atarız ..yarın öğlen arayacaklarmış kaç tane cengaver benimle bakalım.,semra hanım pgt önerdi tabbiii sayı uygun olursa ..

Çok sevindim maşallah yumilere yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Bana sözün var zaten :))

Canim benimde 9. Gün oldu kanama kırmızı hemde korkma

Ayyy allah ağzından duysun dua kabul etsin aminnnn

Canım benim bebişin seni inşallah bırakmayacak biraz naz yapıyor anladığım kadarıyla Seni deniyor sakın yılma pes etme pozitif ol her duamda sen de varsın canım

Yazdıklarını harfiyen tek tek uygulayacagım arkadasım savaşmayacağım sadece yer değiştireceğim ...şahane....

Sardın mı yaprakları 2220 yle geliyoruz kalite kontrole....

Canım maşallah Yumi sayın harika. İnşallah yarına 6 tane altın embriyon olduğu haberini alırız. Pgt yi boşver canım keşke imkan olsada hepsini sırayla transfer edebilen. Bu yumilerinede sana en az 2 evlat olsun inşallah. Sevgi ve dua ile

Canım ne olur artık ya tutarsa söyleminden vazgeç. 9 ay ne yapacağını Programlamaya başla artik canım. Kadir gecesinden allahın izniyle müjden için şükür edeceğiz allaha. Sevgi ve dua ile ve bebişlerinle😀😀 kal canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…