- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.721
Herkese selam arkadaslar sabahh opu işlemi halloldu eve geldim ...6 tane yumurta toplanmış yarın öglen embriyolog arayıp döllenme vs ile ilgili bilgi verecekmiş...herkese dua ve güzel temennilerinden dolayı en önemlisi desteklerinizden dolayı cookkk teşekkür ediyorum...
🙈🙊🙈🙊🙈🙊
:)))))))))) sagol canim umarim oyle olur, topumuz agrilarimizi takiben hamile hamile gezinelim.
Yavaslaa! Bosuna degilmis :) 10 gun sonra test dediler diye kagida vs bakmamistim :))) test gunum 23 Carsamba imis.. 😇
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay varya, bütün gün daha yeni oturdum. Çalıştım bugün. Eve geldim, Yemekti, bulaşıktı. Bi baktım gün bitmiş. Birazdan da yatacam yani. Yarın görevdeyim yine. Bi ara ses vermiştim gerçi.
Yumoşlarımdan bahsedecek olursam, durum rolantide gidiyor.Bugün 3.gün hiç bişey hissetmiyorum.
Sana ayın 21ine bişey kalmadı.Kanaman gelmediyse,iyi yoldasın.Ben herseferinde 4gün evvel olmuştumda. Testi hep cevabı bilerek yapmıştım. inşallah allahım.Güzel haber gelsinde şenlik olalım. Devam et slow motiona.
Bu arada herkese iyi pazarlar. OPU dan iyi haberler olcak sırada!!!
Dualarim seninle birlikte inşallah
Bekliyorum sabırla inatla saliyi ara ara leke devam ediyor bazen evham bazen huzur geçecek inşallah bu gunlerde
Arkadaslar yarin test gunumdu 2 saat once camasirim adet kani gibi olmus,simdi ara ara k.rengi seklinde peceteye geliyor,napmam lazim,insaallah tutar,
Arkadaslar yarin test gunumdu 2 saat once camasirim adet kani gibi olmus,simdi ara ara k.rengi seklinde peceteye geliyor,napmam lazim,insaallah tutar,
🙈🙊🙈🙊🙈🙊
:)))))))))) sagol canim umarim oyle olur, topumuz agrilarimizi takiben hamile hamile gezinelim.
Yavaslaa! Bosuna degilmis :) 10 gun sonra test dediler diye kagida vs bakmamistim :))) test gunum 23 Carsamba imis.. 😇
Ben 24 diye hesaplamıştım. Hatta üşenmedim, tek tek takvimden saydım. Ama transfer gününü saymamıştım açıkçası
Çarşamba olsun daha güzel. Kadir gecesi... Hem artık şu "Ya tutarsa" olayını kaldır. "İnşallah 9 ay bırakmaz" olayına geç artık :
Canim ben progestan fitil kullaniyorum zaten dusmesin diye.simdilik kanamam yok sadece peceteye k.rengi geliyor.
2220 canım benim kanamam başta çamaşırıma bayağı bi gelmiş sonra o kadar yoğunlaşmadı.beklyeceğim bakalım inşaallah bebek duruyodur ve tutunmuştur.Fitil de kullansan, hap ta içsen, düşük ihtimaline karşı iğneyle takviye yapıyorlar. Kahverengi kanama, eski kanamadan kalanların temizlendiğini gösterir. Ama kesin değildir. Kanama üst kısımlarda ve düşük hızda olduğunda da rahimden kahverengi olarak çıkar. Sen bilirsin tabi. Yarına bir şey kalmadı.
Çok sevindim maşallah yumilere yarın güzel haberlerini bekliyoruzHerkese selam arkadaslar sabahh opu işlemi halloldu eve geldim ...6 tane yumurta toplanmış yarın öglen embriyolog arayıp döllenme vs ile ilgili bilgi verecekmiş...herkese dua ve güzel temennilerinden dolayı en önemlisi desteklerinizden dolayı cookkk teşekkür ediyorum...
Bana sözün var zaten :))Canim ya öyle icten yaziyonki cikip gelesim var da nasil eylülde ordayim sana gelemesem bile bir yerlerde bulzsalim cok ustiyorum ,bir nevi kocam bana yapiskanla yapissada bir sekilde kurtulup bulusak diyorum herkesin gelebilecegi yakida bir yer bulsak ben hepinizi gormek istiyom Ensucum,Miranda, Alara, Celina1, Copslocked, Bebeklerve, Ismihan sultan, yaaa yardim aklima gelmiyo herkes herkes iste kimi hamile gelir kimi hamile kalnayaya hazirlikli oturup bir kahve icmeyi hep hayal ediyorum kismet canim insallah diyelim bir plan yapariz artik
CELINA canim bir dedik iki oldu üce insallah diyoduk 6 olmus masallah simdiki dilegimde hepsi kaliteli olsun canim gönlünde ne varsa o olsun canim Masallah tak yakana canim topigin favori hemisi
Canim benimde 9. Gün oldu kanama kırmızı hemde korkmaArkadaslar yarin test gunumdu 2 saat once camasirim adet kani gibi olmus,simdi ara ara k.rengi seklinde peceteye geliyor,napmam lazim,insaallah tutar,
Sali ve sonrasi evhamla lekelerin yok oldugu gunler olsun... Saglikli, sorun yok haberiyle huzur sizi bulsun ve kalsin. İcindeki endiseli acabalari yok edip gobegini hos geldin diyerek sevmen dilegiyle...
Herkese selam arkadaslar sabahh opu işlemi halloldu eve geldim ...6 tane yumurta toplanmış yarın öglen embriyolog arayıp döllenme vs ile ilgili bilgi verecekmiş...herkese dua ve güzel temennilerinden dolayı en önemlisi desteklerinizden dolayı cookkk teşekkür ediyorum...
😍amin bitanecimm kalitelisinden bi tane yeter valla ben de sasirdim alti tane topladik deyince dr ....yarina bakalim kac tanesi savasci ruhlu ve inatci cikacak..buyutken ettikleri inadi umarim hayatta kalmak icinde ederleer🙏🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ooooooo 👏👏👏👏👏👏😘
Cok guzel haberler, surprizli olmus OPU. Dedigin gibi olgun ve kaliteli olan yeterli, insallah zanorkun dedigi gibi doktorlara seçim zorlugu yaratacak kadar iyi olsunlar. 🙏
9 aylik maceran baslasin haydi 😘
Agrin sizin yoktur umarim. İyi dinlenmeler 🌹💐
Ayy ben her böyle test gününü, OPU yu bekleyenlerle heycanlanıyorum. Celina nın yumoşlarından sonra, senin haberini bekler oldum. Gelsin sıradaki..
ALLAH tamamına erdirsin CELİNA .inşaallah hayrlısı olur ve seni hiç bırakmazlar.
Wishhduygucum maşallah ağrı sızı yok zaman zaman hafif biçkramp hepsi o kadar...süprizler birbirini takip eder umarım güzelce döllenirler peşinden senin pozitif haberinle iyice şenlenir ortalık...canimm cok cok sevindimm harika haber bosuna tedirgin oldun.. insallah hepsi birinci kalite dollenecek.. cok optumm
Çok sevindim maşallah yumilere yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Bana sözün var zaten :))
Canim benimde 9. Gün oldu kanama kırmızı hemde korkma
Ayyy allah ağzından duysun dua kabul etsin aminnnn
Şu aşamada fazla karıştırmak istemiyorum ama aklına kötü şeyler geldiğinde, güzel şeyler hayal etmeyi dene. Olumsuz düşüncenle savaşmaya çalışma, sadece güzel şeylere odaklan. Sevdiğin bir çiçek, güzel bir şarkı, bir manzara ne olursa. Hayal etmek zor geliyorsa elinin altında, cüzdanında, çantanda seni mutlu edecek bir resim, biblo, yazı gibi bir şeyler bulundur. Hatta kendine bir mutluluk listesi yap, olumsuz düşünceler aklına geldikçe çıkar bak. O duygularla savaşırsan, verdiği rahatsızlığı artırırsın sadece. Pozitif bir arkadaşın varsa onunla konuşmak ta düşüncelerinden uzaklaşmanı sağlar. Ama önceliğin, kendinle kaldığında mutluluğunu devam ettirmek. Şu post-itlerden edin ve her yere, ben kendimi seviyorum, pozitif düşünmeyi seçiyorum diye yaz. İnan faydasını göreceksin. Belki bir günde mucizevi bir değişim olmayacak ama, başlangıç için iyi gelecek...
Sardın mı yaprakları 2220 yle geliyoruz kalite kontrole....Yapraksarmasi yapcam kim geliyo yardimaaa hadi ya hani bu topik yardim severdi suan yardima ihtiyacim var hop hop tembelik yok bekliyorummmm
ENSU canim bu ne parti böyle kocan be supriz yapti dogumgününde de buralara ugramiyon kizz ne hediye aldin cok merak etimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?