- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.741
Canım maşallah Yumi sayın harika. İnşallah yarına 6 tane altın embriyon olduğu haberini alırız. Pgt yi boşver canım keşke imkan olsada hepsini sırayla transfer edebilen. Bu yumilerinede sana en az 2 evlat olsun inşallah. Sevgi ve dua ile
Telden bu kadar yaziliyor 😂😂😂😂😂
Yazdıklarını harfiyen tek tek uygulayacagım arkadasım savaşmayacağım sadece yer değiştireceğim ...şahane....
Sardın mı yaprakları 2220 yle geliyoruz kalite kontrole....
Hepimiz gönlümüzden geçenlere ulaşalım istiyorum arkadaşım. Konu ne olursa olsun. Kendi adıma, beni engelleyen tek şeyin negatif düşüncelere ayırdığım zaman olduğunu düşünmek korkutucu, sarsıcı ama etkili bir bakış açısı oldu. Hayat zaten engellerle dolu, neden bir de ben kendime engel koyayım ki?
Evet ya, mis gibi yaprak sarması. Canım çekti valla, ben de sarayım bir ara. Özledim tadını
Hepimiz gönlümüzden geçenlere ulaşalım istiyorum arkadaşım. Konu ne olursa olsun. Kendi adıma, beni engelleyen tek şeyin negatif düşüncelere ayırdığım zaman olduğunu düşünmek korkutucu, sarsıcı ama etkili bir bakış açısı oldu. Hayat zaten engellerle dolu, neden bir de ben kendime engel koyayım ki?
Evet ya, mis gibi yaprak sarması. Canım çekti valla, ben de sarayım bir ara. Özledim tadını
Uzun aradan sonra kocaman merhaba; yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum. 4 hücreli 2 embriyo transfer edildi, günlük ananaslarımı yedim, transfer öncesi 2, sonrası 3 gün kortizon ilacı verildi, transferin 3.günü gece ateşlenme oldu, 5. günü bel ağrısı, 9.günü test yaptırdım ve maleseffff......tutmamışlar....
Bundan sonra rahimde yapışıklık olup olmadığını öğrenmek istiyorum, en olmadı, 2 yıl sonra bir çocuk alıp büyütürüm. Gazzeyi izleyince oradan bir çocuğu büyütmeyi çok arzuladım...Annelik sadece doğurmak değildir herhalde, sanırım... Yada yumurta donörü olabilir, benim olmasa bile eşimin bebişini doğurup büyütebilirim, aman bu seçeneği pek tutmadım....
Sonuç, herkese iyi pazarlar.....Yaradan herkese hayırlısı ile gönlünden geçenleri vermesi dileğiyle....
Aslında o kadar haklısın ki bi an şöyle sakince oturup düşününce gözlerim açıldı sanki..post itlerimi çıkardım zaman kaybetmeden listemi oluşturacağım tekrar tekrar paylaştıkların ve deneyimlerin için teşekkürler...
Uzun aradan sonra kocaman merhaba; yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum. 4 hücreli 2 embriyo transfer edildi, günlük ananaslarımı yedim, transfer öncesi 2, sonrası 3 gün kortizon ilacı verildi, transferin 3.günü gece ateşlenme oldu, 5. günü bel ağrısı, 9.günü test yaptırdım ve maleseffff......tutmamışlar....
Bundan sonra rahimde yapışıklık olup olmadığını öğrenmek istiyorum, en olmadı, 2 yıl sonra bir çocuk alıp büyütürüm. Gazzeyi izleyince oradan bir çocuğu büyütmeyi çok arzuladım...Annelik sadece doğurmak değildir herhalde, sanırım... Yada yumurta donörü olabilir, benim olmasa bile eşimin bebişini doğurup büyütebilirim, aman bu seçeneği pek tutmadım....
Sonuç, herkese iyi pazarlar.....Yaradan herkese hayırlısı ile gönlünden geçenleri vermesi dileğiyle....
Rica ederim arkadaşım, ne zaman ihtiyacın olursa, ne kadar dilim dönerse paylaşırım.
Allah razı olsun önce göbüşünü sonra evini bebeklerle doldursun Aminnn.
Canimmmm ay ay buyur gel ben tembel sarma yapmadim ama ooo sani nelerle beslerim birbilsen canim bak busefer yazdiklarima cevap yazmani umit ediyorum neler yapiyosun tedavin nezamanSarmaya gelmedik ama iftara sendeyimcanim😄😄
Sanada iyi pazarlar canim cok üzüldüm nasil teseli edicez seni yinede hemen unitsizlik yok ben yazdigin herseye saygi duyuyorum neden olmasinda bunlar sonraki düşünceler bence once iyice arastirsinlar canim evlat edinmek yada donasyon cok sonraki asama bence once sen bir dinlen zihnini dinle bedenin dinle sonra napcagina karar verirsin Allah yardimcimiz olsunUzun aradan sonra kocaman merhaba; yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum. 4 hücreli 2 embriyo transfer edildi, günlük ananaslarımı yedim, transfer öncesi 2, sonrası 3 gün kortizon ilacı verildi, transferin 3.günü gece ateşlenme oldu, 5. günü bel ağrısı, 9.günü test yaptırdım ve maleseffff......tutmamışlar....
Mirandacigim haklisin bitanem ama söz seni ve miniklerini görmeye gelicemÇok sevindim maşallah yumilere yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Bana sözün var zaten :))
Canim benimde 9. Gün oldu kanama kırmızı hemde korkma
Ayyy allah ağzından duysun dua kabul etsin aminnnn
Yazdıklarını harfiyen tek tek uygulayacagım arkadasım savaşmayacağım sadece yer değiştireceğim ...şahane....
Sardın mı yaprakları 2220 yle geliyoruz kalite kontrole....
Canimmmm ay ay buyur gel ben tembel sarma yapmadim ama ooo sani nelerle beslerim birbilsen canim bak busefer yazdiklarima cevap yazmani umit ediyorum neler yapiyosun tedavin nezaman
Ayyyyy sarmadim ama siz gelin kalite kontrol yapilcak cok sey var bir tembelimki bugün birde sirtim dün den beri agiriyo hic halim yoktu vallahi amannn kayinvalideye inat kendime iskence edecektim az kalsin vallahi soguk ulkenin 30derece olmasi bizi olduruyo alisik degiliz bu sicaga offff ya (al onca bahane serdim önüne hahahaha)
Canimmmm ay ay buyur gel ben tembel sarma yapmadim ama ooo sani nelerle beslerim birbilsen canim bak busefer yazdiklarima cevap yazmani umit ediyorum neler yapiyosun tedavin nezaman
Sanada iyi pazarlar canim cok üzüldüm nasil teseli edicez seni yinede hemen unitsizlik yok ben yazdigin herseye saygi duyuyorum neden olmasinda bunlar sonraki düşünceler bence once iyice arastirsinlar canim evlat edinmek yada donasyon cok sonraki asama bence once sen bir dinlen zihnini dinle bedenin dinle sonra napcagina karar verirsin Allah yardimcimiz olsun
Mirandacigim haklisin bitanem ama söz seni ve miniklerini görmeye gelicem
Ayyyyy sarmadim ama siz gelin kalite kontrol yapilcak cok sey var bir tembelimki bugün birde sirtim dün den beri agiriyo hic halim yoktu vallahi amannn kayinvalideye inat kendime iskence edecektim az kalsin vallahi soguk ulkenin 30derece olmasi bizi olduruyo alisik degiliz bu sicaga offff ya (al onca bahane serdim önüne hahahaha)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?