Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım benim bebişin seni inşallah bırakmayacak biraz naz yapıyor anladığım kadarıyla Seni deniyor sakın yılma pes etme pozitif ol her duamda sen de varsın canım
Inşallah. Allah razı olsun canım benim de dualarım seninle hersey çok güzel olacak
Canım iyi misin... merak ediyorum seni ... bebeğine odaklan canim çünkü o annesinin rahmine iyice yerleşmeye çalışiyor.. Sevgi ve dua ile kalın

Sali gününe kadar güçlü salıdan sonra iyi olacağım inşallah canim duaların için allah razı olsun.operim

Zanorkcum ne yapıyorsun bu saatte ben yazdıklarını okuyodum nekadar faydalı şeyler paylasmissin sagol canım tavsiye ettigin tuzla duş almak yağlı ciltler için de iyi olurmu

Zanorkcum ne yapıyorsun bu saatte ben yazdıklarını okuyodum nekadar faydalı şeyler paylasmissin sagol canım tavsiye ettigin tuzla duş almak yağlı ciltler için de iyi olurmu

Benim cildim yağlıdır. Çok iyi geldi bana. Ama yazmayı unutmuşum, en fazla haftada iki defa yapılabiliyor. Fazlası cildi tahriş edebiliyor

Bu da gece şekeri

Günaydınlar, Yaradan hepimize bu sevimliden nasip eder inşallah.
Transfer tecrübesinden edindiğim bilgiler; kliniğin ya yeni uygulaması yada takıntılı ve stresli olduğumu aktardığım için mi bilmiyorum transfer sırasında psikolog da bana eşlik etti, heyecanımı yenmeme, rahatlamama yardımcı olmaya çalıştı, ben derin derin nefes almaya çalışırken derin nefes almayın dedi, sanırım vücudun normal zamanındaki gibi doğal olmasını istedi,
İşle ilgili aksilikler nedeniyle transferin 9.günü test yaptırdım, düz mantıkla tutunmuşsa en geç 5-6. günde dahi kana yansır diyordum, haklıymışım....Kazanımı ise 15.güne kadar boşuna progestan iğnesi olmadım...
3 donmuşum vardı, dr.la pazarlık yaparak klomenle gelişen 2 tanesini dışarıda gelişmesini beklemeden nakledilmesine karar verdik, az sayıdaki embryolarda, embryo için en iyi yer ana rahmi düşüncesi ağırlık kazanıyor.
Umudum tükenmedi aksine; geçen yıl menegon ile aşılama yapılacakken doğalından boş da olsa hamilelik gerçekleşmişti, zihnimin derinliklerinde herkeste olduğu üzere doğalından olma iste çok fazla, görev - elimden geleni yapma olarak tüp deneyimini de gerçekleştirdim, inş. zaman bizi haklı çıkarır, isteklerimizi önümüze sunar.
Sonuç, herkese iyi haftalar, sağlıkla, sıhhatle, varlıklarımızın kıymetini bilerek, bebiş yolunda olumlu adımlı haftalar diliyorum....

Günaydın.inşallah bugün embiryoloğ arayıp 6 yumurtanın da çok iyi döllenip bölündüğünü söyler. Çok kaliteli 6 embiryon oluşur

Günaydın arkadaşlar . Hepinize güzel bir hafta diliyorum.ben bu hafta izinliyim. Evdeyim. Bayram hazırlığı yapacağım. Misafirlerimiz var. Sizleride beklerim m

Günaydın.
İnşallah Rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldurur, evlat hasretimizi dindirir.
Tecrübelerin senin için üzücü sonuç vermiş olsa da önemli bir deneyim olmuş. Paylaştığın için teşekkür ederim. Ancak transfer olduğu anda tutunma başlasa bile (ki en iyi ihtimalle ikinci günde başlıyor) bhcg nin kanda pozitif olması yaklaşık sekiz gün sürüyor. Araştırmalar, embriyonun 5. gün transfer edilmesinin tutunma oranını artırdığı yönünde. Böylece embriyonun kırması gereken kabuk en ince haline geliyor, dolayısıyla tutunma daha çabuk ve sağlıklı oluyor. Tabi her zamanki gibi matematiksel denklemler her kadın için geçerli değil. Ancak hala en önemli etkenin, bizim psikolojik durumumuz olduğunu düşünüyorum. Anlık rahatlamalar yerine genel ruh halimizi iyileştirmenin, işimizi kolaylaştıracağına inanıyorum. Tek başına her şey değil belki. Ama yabana atılmayacak kadar önemli olduğuna kanaat getirdim.
Tabi bunlar da hem kendi deneyimim, hem izleme fırsatı bulduğum her tecrübenin bende bıraktığı intiba. Ve eninde sonunda her şey nasip.
İnşallah bebeklerimizin mis kokusu, tüm bu tecrübe ve felsefeleri anlamlandırır...

Günaydın arkadaşlar . Hepinize güzel bir hafta diliyorum.ben bu hafta izinliyim. Evdeyim. Bayram hazırlığı yapacağım. Misafirlerimiz var. Sizleride beklerim m

Hmm. Menüde ne var?
Bu ara zaten pek başarılı olmadığım mutfak becerileri konusunda tamamen salmış durumdayım. Hangi yemekleri yapabildiğimi unuttum neredeyse. Sizden tüyo almaya çalışıyorum

celina şekerim hayırlı uğurlu olsun inşallah yumoşların kucağına dünyalar güzeli ikizleri verir bir kız bir oğlan olsun bir dahada uğraşmazsın
hep ikizlerin peşinden koşturursun inşalllaaa

Hmm. Menüde ne var?
Bu ara zaten pek başarılı olmadığım mutfak becerileri konusunda tamamen salmış durumdayım. Hangi yemekleri yapabildiğimi unuttum neredeyse. Sizden tüyo almaya çalışıyorum

Sen iste yeter güzel arkadaşım. Yapar kargo ile sana gönderirim. Yada eşimle getiririm. Ben senin memlekette üniversite okudum. Biliyorum oraları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…