Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar hastaneden aradilar alti taneden ucu azimle yollarina dewam ediyorlarmis kaliteleri iyiymis crsba gunu tekrar durum degerlendirmesi yapacagiz 🙏🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar bugun sonucu ogrenmeye gidiyorum.dua edin,bebegim tutunmus olsun.
Hadi hayirli güzel haberler getir inşallah

Süper bir haber bu maşallah maşallah

Süper, üçünüde yerleştirsinler. Çarşamba transfer yokmu?

Maşallah, hayırlısıyla al bebeklerini, sende dursunlar

celina şekerim hayırlı uğurlu olsun inşallah yumoşların kucağına dünyalar güzeli ikizleri verir bir kız bir oğlan olsun bir dahada uğraşmazsın
hep ikizlerin peşinden koşturursun inşalllaaa
Ayyy ikiz olması fikri şahaneee..aminn hepimize ikiz nasip etse onlarla boğussak..
Hadi hayirli güzel haberler getir inşallah

Süper bir haber bu maşallah maşallah
Teşekkür ederim canımm
Süper, üçünüde yerleştirsinler. Çarşamba transfer yokmu?
Blast transferi yapıyor memorial crsba durum degerlendirmesi pers ya da cuma transfer inşallah
Maşallah, hayırlısıyla al bebeklerini, sende dursunlar
Ay evet yaa biraz gelişşsinler haftasonu bendeler inşallh dokuz ay boyunca

Hazinem test gunu bugunmus, hadi mujde olsun, seninle birlikte bizi de mutlu etsin... 🙏 Bol sans 😘

Caps ve celina guzel gelismeler icin gızum sizlerde... Celina ataga gecmissin demek ki bir de kendini akisina biraksan neler neler olacak...

Guzbahar miranda acmila duova ne guzel mesajlariniz :)))

Dnzdry gecmis olsun. Hepimiz benzer durumlar yasadik umarim daha fazla tecrube etmez acemi hamileler olarak dolaniriz.

Yazdiklarini okuyunca bende mi beklemeyiptest yaptirsam? Pozitifse beklemeden seviniriz, ama degilse bosuna igne yememek fikri cok cokk iyi. 2 gunum kaldi, 2 igne 2 ignedir..

Cunku dun gecem cok kotu gecti cunku (( igne fobisini oldukca yuksek yasadim, bayildim tansiyonum dustu aglamaktan nefessiz kaldim, cok cok kotuydu... İskence cekiyorum.

2 gunu bekleyeyim mi? Siz ne yaparsiniz? Fikrinizi istiyorum..

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim cildim yağlıdır. Çok iyi geldi bana. Ama yazmayı unutmuşum, en fazla haftada iki defa yapılabiliyor. Fazlası cildi tahriş edebiliyor

hııııım deneyecem mutlaka hem tuz vücuttaki negatif enerjiyide yok ediyomuş bildiğim kadarıyla

Gününüz aydın, neşeniz bol olsun hanımlar...

seninde günün aydın olsun arkadaşım neşen daim kucağın bebişli olsun

gözün aydın canım çok sevindim inan bu sene hepimiz anne olacaz buna inanıyorum hemde ikiz anneleri olacaz

inşallah bebeklerin senniledir canım ama bence test gününü bekle

Allahimmmmm cok mutluyummmm :)) 💃😀😃😘😍

Bora ve Jetta bahcemizin canim tostoslari... Hikayeleri ayri guzel bilahare anlatirim. 3 senedir bizimleydiler, surekli gozluyorduk yavrular olur mu diye... Tostos vurusmalarini bile ogrenene kadar ciftlesme serominisi degil dovus saniyorduk. Yumurtlamasina denk geldigimizde national oscari alacak kadar guzel videolar cektiydik, annelik gudusuyle nasil yumurtalarina yer actigina gomdugune... Ama hic yavru olmamisti, ya kuslarin yedigi yumurtalar gormustuk, ya gelisememis kurumus yumurtalar...

Veeeeee simdi iki yavrumuzzz olmus yeni gordukk :)) nasil mutluyum anlatamam babam tesadufen salataliklarin altinda buldu :) kipir kipirlar yakalayabilirsem resim az sonraaa

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fobini düşününce test yaptırmanı tavsiye ederim (Bu kıyağımı unutma bak, herkese yapmam bunu ) Önünü daha rahat görürsün. Yaşadığın iğne stresi, olumsuz etkilemesin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…