- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.781
Arkadaslar bugun sonucu ogrenmeye gidiyorum.dua edin,bebegim tutunmus olsun.
Bana yardım lazım. Hem de çok acayip lazım. Bana gel. İçli köfteleri de al gelirken. Çaylar da benden
Aç kız kapıyı. Ben geldim
Allah bir gün o kapıyı, kucağında bebeğinle açmayı nasip etsin
Amin insaallah,rabbim hepimizin yuzunu guldursun,canım eve dönüşünde mutluluktan uçarak gelirsin inşallah bu sayfalar bir güzel haber daha görsün bol şanşlar canım
Sen iste yeter güzel arkadaşım. Yapar kargo ile sana gönderirim. Yada eşimle getiririm. Ben senin memlekette üniversite okudum. Biliyorum oraları?
Hadi hayirli güzel haberler getir inşallahArkadaslar bugun sonucu ogrenmeye gidiyorum.dua edin,bebegim tutunmus olsun.
Kizlar hastaneden aradilar alti taneden ucu azimle yollarina dewam ediyorlarmis kaliteleri iyiymis crsba gunu tekrar durum degerlendirmesi yapacagiz 🙏🙏🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar hastaneden aradilar alti taneden ucu azimle yollarina dewam ediyorlarmis kaliteleri iyiymis crsba gunu tekrar durum degerlendirmesi yapacagiz 🙏🙏🙏🙏
tamam içli köftelerle geliyorum ama bizim köftelerin bir özelliği bol acılı oluyor ağlamak yok yerken anlaştık mı :) :) :)
Ayyy ikiz olması fikri şahaneee..aminn hepimize ikiz nasip etse onlarla boğussak..celina şekerim hayırlı uğurlu olsun inşallah yumoşların kucağına dünyalar güzeli ikizleri verir bir kız bir oğlan olsun bir dahada uğraşmazsın
hep ikizlerin peşinden koşturursun inşalllaaa
Teşekkür ederim canımmHadi hayirli güzel haberler getir inşallah
Süper bir haber bu maşallah maşallah
Blast transferi yapıyor memorial crsba durum degerlendirmesi pers ya da cuma transfer inşallahSüper, üçünüde yerleştirsinler. Çarşamba transfer yokmu?
Ay evet yaa biraz gelişşsinler haftasonu bendeler inşallh dokuz ay boyuncaMaşallah, hayırlısıyla al bebeklerini, sende dursunlar
Arkadaslar bugun sonucu ogrenmeye gidiyorum.dua edin,bebegim tutunmus olsun.
İnş.3'ünden kaçtane istiyorsan anneleriyle buluşur, 9 ay sonra da müstakbel teyzeleriyle buluşurlar...
İnş.3'ünden kaçtane istiyorsan anneleriyle buluşur, 9 ay sonra da müstakbel teyzeleriyle buluşurlar...
Valla üçünüde istiyorummm bennnnnAllah inşallah hepimizin gönlüne göre versin...
Benim cildim yağlıdır. Çok iyi geldi bana. Ama yazmayı unutmuşum, en fazla haftada iki defa yapılabiliyor. Fazlası cildi tahriş edebiliyor
Gününüz aydın, neşeniz bol olsun hanımlar...
Hazinem test gunu bugunmus, hadi mujde olsun, seninle birlikte bizi de mutlu etsin... 🙏 Bol sans 😘
Caps ve celina guzel gelismeler icin gızum sizlerde... Celina ataga gecmissin demek ki bir de kendini akisina biraksan neler neler olacak...
Guzbahar miranda acmila duova ne guzel mesajlariniz :)))
Dnzdry gecmis olsun. Hepimiz benzer durumlar yasadik umarim daha fazla tecrube etmez acemi hamileler olarak dolaniriz.
Yazdiklarini okuyunca bende mi beklemeyiptest yaptirsam? Pozitifse beklemeden seviniriz, ama degilse bosuna igne yememek fikri cok cokk iyi. 2 gunum kaldi, 2 igne 2 ignedir..
Cunku dun gecem cok kotu gecti cunku(( igne fobisini oldukca yuksek yasadim, bayildim tansiyonum dustu aglamaktan nefessiz kaldim, cok cok kotuydu... İskence cekiyorum.
2 gunu bekleyeyim mi? Siz ne yaparsiniz? Fikrinizi istiyorum..
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hazinem test gunu bugunmus, hadi mujde olsun, seninle birlikte bizi de mutlu etsin... 🙏 Bol sans 😘
Caps ve celina guzel gelismeler icin gızum sizlerde... Celina ataga gecmissin demek ki bir de kendini akisina biraksan neler neler olacak...
Guzbahar miranda acmila duova ne guzel mesajlariniz :)))
Dnzdry gecmis olsun. Hepimiz benzer durumlar yasadik umarim daha fazla tecrube etmez acemi hamileler olarak dolaniriz.
Yazdiklarini okuyunca bende mi beklemeyiptest yaptirsam? Pozitifse beklemeden seviniriz, ama degilse bosuna igne yememek fikri cok cokk iyi. 2 gunum kaldi, 2 igne 2 ignedir..
Cunku dun gecem cok kotu gecti cunku(( igne fobisini oldukca yuksek yasadim, bayildim tansiyonum dustu aglamaktan nefessiz kaldim, cok cok kotuydu... İskence cekiyorum.
2 gunu bekleyeyim mi? Siz ne yaparsiniz? Fikrinizi istiyorum..
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?