Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hahaha, sen de benim gibi anne olmadan önce anneanne oldun demek. Çok değişik bir mutluluk değil mi? Kendi kızı gibi seviniyor insan

Wishhduygucum 2220 kulağımıı çekti bana ders verdi bundan sonra kendimi pozitif düşüncelerle sarıp darmalayacağum bebeklerimide alıp sevgi yumağı olacağım...

Bende inanıyorum arkadaşım hepimiz anne olacagız,,,,

Bora ve jettanın yavruları inşallh seninkininde müjdecisidir..bence sabret gününde yaptır testi derim naçizane...sevgiler

Allahimmm cok guzeller :)))))))
🐢🐢🐢🐢 4 tostosss oldular :))

Erikli kapagi olcu olsun diye :))))) ayy ya esime yolladim yerimmm onlari diyor.. Eve kompleee ekstra nese doldu cok guzel :)))))

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hahaha, sen de benim gibi anne olmadan önce anneanne oldun demek. Çok değişik bir mutluluk değil mi? Kendi kızı gibi seviniyor insan

Hahaha harikaaa bir sey bu canim ya.. Seni cokkk iyi anliyorum simdi.. Annaaaneeee oldum evet :) 🐢🐢👵 cok guzel :) kabuklari yumusak gunese koayim, yok karni actir gobek vereyim yok, kedi kus kapmasin aman gızum ustlerinde olsun derken buldum kendimi. Cok tehlikeli :)))

Canimm cok iyi yapmis, gercekleri bil ama olmadan oldurtma :) bende yaparim onu, ara ara yoruyor insani... Relax olamazsak gerim gerim geriliriz, zaten ilaclardan gerilmisiz yeter. :) İsmihan in dedigi gibi tria serin olur insallah hepsi nirbirinden kaliteli olsun bolum bolum bolunsunler bakan embriyologlar hucre sayacagim derken sasi olsunlar..

İnsallah oyledir... O kadar zamandir gozlerken, bir batinda 8-9 yumurta birakirken 2 yavruyu su gunlerde gormemizin bir anlami olsa degil mi :)))) super olur..

Ama su an ne bel agrim ne kasik sizisi ne baska bisi hissetmiyorum cosmus durumdayim. Cok guzeller :)))))

Hehe, yeni hayvanseverimiz hayırlı uğurlu olsuuuun
Köpeğimi getireceğim sana. Kaplumbağalar çok ilgisini çekiyor. Geçen yaz pikniğe gittiğimiz bir yerde bulmuş, saatlerce başında bekledi. Köpek oynamak istiyor, kaplumbağa korkup içeri kaçıyor, bizimki kabuğun içine bakmaya çalışıyor derken yattı kabuğun önüne, eve zor getirdik. Aylar sonra tekrar gittik aynı yere, unutmamış, kaplumbağayı gördüğü yeri aradı. Az ileride yine buldu bir tane, sevinçten deliye döndü. Beni görünce kocam öyle sevinmiyor

Güzel anneanne ve annecik .. Hiçbiyerin agrımasın batmadın böyle sakin huzurlu bi dokuz ay gecirirsin inşallh..
P.s..gidince embriyologların gözlerine bakıcam eminim şaşı olmuşlardır..tostosların sana uğurlu gelecek mutlulugunun iki güne bebek sevinciyle perçinlenmesi ümidiyle

Ayyy inanılmaz miniklerrr cok tatlılarrr isim bulmak lazım bunlara :)

canim benim cok sevindimmm ucunudee koydurrr:)) harika bi haber..

canim benim cok sevindimmm ucunudee koydurrr:)) harika bi haber..

Dogumgunu kadiniii iyi misin? Ne zamandir az goruyorum seni, keyifsiz hissediyorum bilmiyorum... 😯 Umarimm cokk guzel gelismeler bayram sonrasinda keyfine keyif tedavine basari katar..

Hi hiii, çok güzeller. Önce Tos tos ne olduğunu bilemedim ben. Cahilliğimi bağışla. Ya bence iki gün çok değil. Git yaptır testi. Olumlu ise zaten iğnelere dayanırsın gözyaşı olmadan, ki inşallah öyledir.

s.a topik canlar sizlerin tecrübesi olark birşey soracagım ben bayrmdaN sonra yani agstos 1 de adet olucagım( inş olmamda )
dvlet hst gidiyorum 1 defa aşılama oldu tutmadı 2. aşılamam olcak benm çoçugum oldugu için devlt bnden 1.5 milyar istedi .sizlere sorum özelde aşılama fiytlarını bilen varmı aranzda hani diyorum egerki özel 1.5 sa özelde yaptırıyım yada sizlerin tavsiyesi varmı ark şimdiden tşk ettim cvplarınıza adetime 10-11 var inşşşş olmam inşş gerk kalmaz aşılamaya
RABBİM hepinize evlat nasip etsin hayrlı saglıklı inş

yavrucum çok para devlete göre ben geçen sordum özel bir hastanede 1250 falan dediler ama bu parada ne var sormadım .İşelm parasıdır bence iğne ilaç sen alıyosun zaten diye düşünüyorum .Özel yerleri ara telde bilgi iste ..Bahçeçidede sanırım 2500 falan

canım ilaçlar 600- 1,5 arası tutar dediler ben ank devlet etlik zübeydeye gidiyorum zaten zar zor ayrlaya bildik 1.5 -2500 bizi aşar canım özel pahalı galiba dr bi tel edeyim ne diyecekler

canım ilaçlar 600- 1,5 arası tutar dediler ben ank devlet etlik zübeydeye gidiyorum zaten zar zor ayrlaya bildik 1.5 -2500 bizi aşar canım özel pahalı galiba dr bi tel edeyim ne diyecekler

Geçen sene özelde 1500 tl vermiştim ilaçlar hariç..bi de indirimli hali bu demişlerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…