- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.801
Allahimmmmm cok mutluyummmm :)) 💃😀😃😘😍
Bora ve Jetta bahcemizin canim tostoslari... Hikayeleri ayri guzel bilahare anlatirim. 3 senedir bizimleydiler, surekli gozluyorduk yavrular olur mu diye... Tostos vurusmalarini bile ogrenene kadar ciftlesme serominisi degil dovus saniyorduk. Yumurtlamasina denk geldigimizde national oscari alacak kadar guzel videolar cektiydik, annelik gudusuyle nasil yumurtalarina yer actigina gomdugune... Ama hic yavru olmamisti, ya kuslarin yedigi yumurtalar gormustuk, ya gelisememis kurumus yumurtalar...
Veeeeee simdi iki yavrumuzzz olmus yeni gordukk :)) nasil mutluyum anlatamam babam tesadufen salataliklarin altinda buldu :) kipir kipirlar yakalayabilirsem resim az sonraaa
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hazinem test gunu bugunmus, hadi mujde olsun, seninle birlikte bizi de mutlu etsin... 🙏 Bol sans 😘
Caps ve celina guzel gelismeler icin gızum sizlerde... Celina ataga gecmissin demek ki bir de kendini akisina biraksan neler neler olacak...
Guzbahar miranda acmila duova ne guzel mesajlariniz :)))
Dnzdry gecmis olsun. Hepimiz benzer durumlar yasadik umarim daha fazla tecrube etmez acemi hamileler olarak dolaniriz.
Yazdiklarini okuyunca bende mi beklemeyiptest yaptirsam? Pozitifse beklemeden seviniriz, ama degilse bosuna igne yememek fikri cok cokk iyi. 2 gunum kaldi, 2 igne 2 ignedir..
Cunku dun gecem cok kotu gecti cunku(( igne fobisini oldukca yuksek yasadim, bayildim tansiyonum dustu aglamaktan nefessiz kaldim, cok cok kotuydu... İskence cekiyorum.
2 gunu bekleyeyim mi? Siz ne yaparsiniz? Fikrinizi istiyorum..
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hııııım deneyecem mutlaka hem tuz vücuttaki negatif enerjiyide yok ediyomuş bildiğim kadarıyla
seninde günün aydın olsun arkadaşım neşen daim kucağın bebişli olsun
gözün aydın canım çok sevindim inan bu sene hepimiz anne olacaz buna inanıyorum hemde ikiz anneleri olacaz
Allahimmmmm cok mutluyummmm :)) 💃😀😃😘😍
Bora ve Jetta bahcemizin canim tostoslari... Hikayeleri ayri guzel bilahare anlatirim. 3 senedir bizimleydiler, surekli gozluyorduk yavrular olur mu diye... Tostos vurusmalarini bile ogrenene kadar ciftlesme serominisi degil dovus saniyorduk. Yumurtlamasina denk geldigimizde national oscari alacak kadar guzel videolar cektiydik, annelik gudusuyle nasil yumurtalarina yer actigina gomdugune... Ama hic yavru olmamisti, ya kuslarin yedigi yumurtalar gormustuk, ya gelisememis kurumus yumurtalar...
Veeeeee simdi iki yavrumuzzz olmus yeni gordukk :)) nasil mutluyum anlatamam babam tesadufen salataliklarin altinda buldu :) kipir kipirlar yakalayabilirsem resim az sonraaa
Hahaha, sen de benim gibi anne olmadan önce anneanne oldun demek. Çok değişik bir mutluluk değil mi? Kendi kızı gibi seviniyor insan
Wishhduygucum 2220 kulağımıı çekti bana ders verdi bundan sonra kendimi pozitif düşüncelerle sarıp darmalayacağum bebeklerimide alıp sevgi yumağı olacağım...
Bende inanıyorum arkadaşım hepimiz anne olacagız,,,,
Bora ve jettanın yavruları inşallh seninkininde müjdecisidir..bence sabret gününde yaptır testi derim naçizane...sevgiler
Hahaha harikaaa bir sey bu canim ya.. Seni cokkk iyi anliyorum simdi.. Annaaaneeee oldum evet :) 🐢🐢👵 cok guzel :) kabuklari yumusak gunese koayim, yok karni actir gobek vereyim yok, kedi kus kapmasin aman gızum ustlerinde olsun derken buldum kendimi. Cok tehlikeli :)))
Valla üçünüde istiyorummm bennnnnAllah inşallah hepimizin gönlüne göre versin...
celinaaaa canım hayırlı uğurlu olsun hadi inşallah bu tedavinde pozitifi alırsın da mutluluktan uçarsın
Güzel anneanne ve annecik .. Hiçbiyerin agrımasın batmadın böyle sakin huzurlu bi dokuz ay gecirirsin inşallh..Canimm cok iyi yapmis, gercekleri bil ama olmadan oldurtma :) bende yaparim onu, ara ara yoruyor insani... Relax olamazsak gerim gerim geriliriz, zaten ilaclardan gerilmisiz yeter. :) İsmihan in dedigi gibi tria serin olur insallah hepsi nirbirinden kaliteli olsun bolum bolum bolunsunler bakan embriyologlar hucre sayacagim derken sasi olsunlar..
İnsallah oyledir... O kadar zamandir gozlerken, bir batinda 8-9 yumurta birakirken 2 yavruyu su gunlerde gormemizin bir anlami olsa degil mi :)))) super olur..
Ama su an ne bel agrim ne kasik sizisi ne baska bisi hissetmiyorum cosmus durumdayim. Cok guzeller :)))))
celinaaaa canım hayırlı uğurlu olsun hadi inşallah bu tedavinde pozitifi alırsın da mutluluktan uçarsın
Aminn tatlım inşallhhhh beraber halay çekelim bu topikte...
Eki Görüntüle 1196593
Allahimmm cok guzeller :)))))))
🐢🐢🐢🐢 4 tostosss oldular :))
Erikli kapagi olcu olsun diye :))))) ayy ya esime yolladim yerimmm onlari diyor.. Eve kompleee ekstra nese doldu cok guzel :)))))
Kizlar hastaneden aradilar alti taneden ucu azimle yollarina dewam ediyorlarmis kaliteleri iyiymis crsba gunu tekrar durum degerlendirmesi yapacagiz 🙏🙏🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim benim cok sevindimmm ucunudee koydurrr:)) harika bi haber..
Eki Görüntüle 1196593
Allahimmm cok guzeller :)))))))
🐢🐢🐢🐢 4 tostosss oldular :))
Erikli kapagi olcu olsun diye :))))) ayy ya esime yolladim yerimmm onlari diyor.. Eve kompleee ekstra nese doldu cok guzel :)))))
s.a topik canlar sizlerin tecrübesi olark birşey soracagım ben bayrmdaN sonra yani agstos 1 de adet olucagım( inş olmamda )
dvlet hst gidiyorum 1 defa aşılama oldu tutmadı 2. aşılamam olcak benm çoçugum oldugu için devlt bnden 1.5 milyar istedi .sizlere sorum özelde aşılama fiytlarını bilen varmı aranzda hani diyorum egerki özel 1.5 sa özelde yaptırıyım yada sizlerin tavsiyesi varmı ark şimdiden tşk ettim cvplarınıza adetime 10-11 var inşşşş olmam inşş gerk kalmaz aşılamaya
RABBİM hepinize evlat nasip etsin hayrlı saglıklı inş
yavrucum çok para devlete göre ben geçen sordum özel bir hastanede 1250 falan dediler ama bu parada ne var sormadım .İşelm parasıdır bence iğne ilaç sen alıyosun zaten diye düşünüyorum .Özel yerleri ara telde bilgi iste ..Bahçeçidede sanırım 2500 falan
canim benim cok sevindimmm ucunudee koydurrr:)) harika bi haber..
canım ilaçlar 600- 1,5 arası tutar dediler ben ank devlet etlik zübeydeye gidiyorum zaten zar zor ayrlaya bildik 1.5 -2500 bizi aşar canım özel pahalı galiba dr bi tel edeyim ne diyecekler
Geçen sene özelde 1500 tl vermiştim ilaçlar hariç..bi de indirimli hali bu demişlerdi...
offf ilaçlar hariç 1500 yuhh yaa inrimli tee ozaman en iyisi yine bize devlette yaptrmk gözüktü devler ilaçlar 1.5 bulur demişti offf off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?