Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

iyiyim canim benim.. senin test tarihini bekliyorum, celinanin tedavisini merak ediyorum ve arada diger arkadaslarda gelisme varmi diye bakiyorum.. yazliktayimya cok girmeye firsat bulamiyorum ondandir.. ceptende giriyorum herkezi ayrintili okuyamiyorum cogu seyi kaciriyorum:)
birde bugun trombofili paneli testim cikti..
homozigot mutanti saptanmis altinada gebelikte dusuk gecirecek gene sahip yazilmis:)) daha gebe kalamadim ama simdiden birde bu cikti.. memorial nur hanimla konustum tum gebelik boyunca dogurana kadar clexan ve folbiol kullancakmisim bende oyle tahmin etmistimde ama clexanin ise yaramadigi tonla homozigot hastasida var.. :))

bi liste yapsam bendeki ve esimdeki sorunlari yaz yaz bitmez hergunde bisey cikar oldu:)))) hayirlisii herseyinnm canimm benimm.. senden ikiz haberiii bekliyorummm haberinnn olsun.. cokk optumm canimm

Tostos bebisler hayırlı uzun ömürlü olsunlar.teste gelince beni biliyorsun dayanamayip 8. Gün yaptirdim oyüzden cevabım evet evet evet

Moral bozmak yok...önce bir tedaviye başla aşama aşama ilerleyelim...pozitif başlamalısın evet sıkıntılar var ama unutma sadece ol demesi yeterli...

Moral bozmak yok...önce bir tedaviye başla aşama aşama ilerleyelim...pozitif başlamalısın evet sıkıntılar var ama unutma sadece ol demesi yeterli...

ewet cnm zaten artik hicbirseyi fazla takmiyorum Allahin izniyle bebislerimiz olacak canim.. insallah buuu yillll

Öyle valla fena fiyatlar ..heralde üç aşılama sonrası tüp bebek mi düşünüyorsun?çünkü açıkcası aşılama biraz zaman kaybı gibi geliyor bana

canım benim bu benm 2. aşımam olacak ve son bidaha güçümz yok aşılamaya

tüp bebege gelince devlet 5-6 ytl istediler onu hiç yaptıramayız bu aşılama tutmzsa kapatacagz artık defteri inş bu ay kendiligmden hamile kalırımda aşılamaya gerk kalmaz 10- 11 gün var adetime inş gelmz adetm inş RABBİM hepimze bu ay evlt nasip eder ,iinnşşş

Aminnn inşallah Rabbim nasip eder kendiliğinden olur 🙏🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar öncelikle pozitif haberler vermenizi temenni ediyorum ediyor hazine ve Celine hadi güzel haberler verin inşallah
Memorial hastanesine mail atmistim durumuyla ilgili bilgiler verdim beni aradılar ve şansının çok düşük olduğunu ve fish 15 üzerinde tedaviye almadılar söylediler ilk izlenim bende negatif oldu aynı doktoruna gidicem inşallah allah hepimizin yüzünü en kisa zamanda nasip etsin

Hakkında hayırlısı olsun arkadasım hepimizin yuzu gulsun inşallh

Canim insallah hepimizin zamani gelmisse olsun mujdeli haberleri... Yazin guzel zamanlari keyfini cikart ben ne havuza girebildim, ne guneslendim oyle golge bolgede uzanip kitap okuyorum bol bol.. Farkli bir ev tatili oldu :))

Trombofili paneline inanamiyorum. Gittigin merkezler bu isin oncu merkezleri 8 lere gelmeden bu sonuclar cikmaliydi. Lutfen olumsuz ornekleri goz onune alma. Hematolog ile dgru doz ise yarayacak. Benim heterozigot tasiyici oldugu icin dusuk doz yeterli sen doz icin destek alarak olumsuzluklari refuze edebilirsin hic dusunme. Ama sunu soyleyebilirim clexane igrenc bir sey, nefret bir sey (( transferle birlikte baslayacaksin vay haline :)

Seb bir liste yap zaten. Evet bir suru yeni neden cikiyor olabilir ama hem tedaviyi hem yontemleri hem merkez ve doktorlari hatta rapor icin gerekwnleri ve bu konudaki azmi inanci anlat... Zanork destek yontemleri.. Basvuru kılavuzu olur gercekten...

Ben inaniyorum olacak... Dogum gununde senin icin mutlu yillar yazdigim pastali kiz senin icin diledigim kiz...

Benim onun kendin herkes icin dileklerin gercek olsunnn 🙏🙏🙏

İyi ki doğdun,iyi ki dogdun mutlu yillar ensuuuuucum
🌸🌷🌹💐 😍❤

Yeni yasin gonlundekini versin... 🙏
Saglikla, keyifle, nice yaslara.

Eki Görüntüle 1193883

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canimm evet memoriala guveniyorum cok seyi ortaya cikarttilar.. hepsini bilerek baslamak en guzeli olacak.. amh berbat, sol tup gitti, homozigot sorunu ve rahim darligi..yani memorialda tedavim tutmasa bile yinede arastirmalarindan dolayi onlari tebrik ediyorum:)) cogu kisi sebepsiz infertilitem var diyor cunku doktorlari oyle diyor ama ben buna asla inanmiyorum herseyin bir sebebi var ama ya yeterince arastirilmiyor yada tip su anda bazi seyleri arastirmaya yeterli degil.. bizdede hep erkek infertilitesi denildi gecildi.

onceki hastanelerim hep fasa fiso ve bosa gecen yillarmis.. hemde hepsi cunku sacma tonla masraf yaptirip sonrasinda hic onemsemeyen bi tavirla hersey yolunda edasi sergilediler.. hepsini sildim onlarin..
clexan i bende hic sevmiyorum cnm bana cokda yan etkileri oluyor ama mecbur kullanacagim artik..
bu aradaaa canimmm yaaa inann yeni gordum dogum gunu kutlamani, tekrar koymussunya oyle farkettim.. kusura bakma veeee cokk tesekkurler canimm... cokk optummm

Son düzenleme:

Aynısını düşünüyorum tutar tutmaz bilemiyorum ama dibine kadar herseyı araatırıyorlar onemseyip öZen gösteriyorlar 👏👏👏👏👏iğne kullanman gerekiyorsa kullanacaksın tatlım en azından dişini sıkacaksın ben iğnelerini olurken gelir elinden tutarım o bebekler biZim kucagımıza gelecek arkadaşş🙏🙏🙏

W duygu hayırlı haberlerini bekliyoruz senide yazmıştım ama ismin çıkmadı anlamadim

Canim cok tesekkurler hoimiz icin iyi haberler olsun, hayirlisi ne ise o olsun 🙏

Basari odakli merkezler tedaviyi kabul etmemeyi tercih ediyor, para odakli olanlar her durumu kabul ediyor... Amaci normal olmayan degerleri duzeltmek olanlara varsa sapka cikariyorum... FSH nin yuksekliginin tedavisi icin tip caresiz olmamali.. Eger zaruri bir neden yoksa. Umarim gercek anlamda tedavi yapmayi isteyen, kendini buna adamis doktorlarla kesisir yolun...

Teksen Bey ve Senai Bey in bu yonde hastalari oldugunu okumustum ama her doktor gibi onlar icinde para odakli yorumlarini da okumustum... İnsallah dedigin gibi bu yolda emek, para harcayip maddi manevi yorulan tum anne adaylari tez zamanda mucizelerine kavusur... 🙏

Hepimiz icin hayirlisi olsun

Cokkk sevgiler😘

Hazinem sonucunu aldınmı?
Miranda yarına hazır mısın ..güzel haberlerini alacagız inşallh
Wishhduygu erken test ?

Teksen beyin adını görünce yazmadan edemedim onunla tedavi olmayı düşünen arkadaşlar iyice araştırsınlar derim keza iki aşılamamıda orda oldum o zamanlar konuya cok vakıf değildim ama sonradan büyük bir hata yaptığımı anladım.,başarı oranlarını her sorunun kendi topiğindeki başarı oranları olarak bakmalıyız yoksa genel başarı oranı yanıltıcı olabilir

Hazinem sonucunu aldınmı?
Miranda yarına hazır mısın ..güzel haberlerini alacagız inşallh
Wishhduygu erken test ?

Hazinemi bende merak ettim 😳 keyiften gelmemis olsun...

Testttt icin birazdan clexane kabusuna gidince vereyim kan diyorum ama duruma gore 🙈yani clexane kesin iptal degil ki bosu busuna bir de kan tahlili icin fazladan igne olmus okacagim ay bilemedim vallahi... Kafam karisik :) Galiba gittigimde fobinin peak durumuna gore olacak sanirim. 😥😮😧😦😯

Dedigim gibi en dogrusu gidenlerin yorumlari.. dogru kisiyle denk gelmis olalim :)

Bana hic asilama onermediydi Selman Bey... Direkt tup, zaman kaybetmeyelim demisti hos 1.5 sene kaybettik..

Nasil yapiliyor asilama? İgneyle falan mi? Eger oyleyse zaten imkansizMis benim icin :))))()

Yumurtalar iğneyle büyütülüyor bazı dr lar hap tercih ediyor takip ediliyor gelişme yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi veriyor merkeze gttiğiniZde sperm örneği veriyor eşin iki saatte hazırlıyorlar ve rahime enjekte ediyorlar iğne filan batırmıyorlar enjektörü boşaltıyorlar yböyle bişey tek frkı opu yok dışarda dölleme yok..vücudun kendi muciZesini yaratması bekleniyor bence bizim yaş grubu için boş ve gereksiz.. İğne saatinde kan verip cık arkadasım sabahada al spnucu zira bir günden bişey olmaz 👍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…