Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yumurtalar iğneyle büyütülüyor bazı dr lar hap tercih ediyor takip ediliyor gelişme yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi veriyor merkeze gttiğiniZde sperm örneği veriyor eşin iki saatte hazırlıyorlar ve rahime enjekte ediyorlar iğne filan batırmıyorlar enjektörü boşaltıyorlar yböyle bişey tek frkı opu yok dışarda dölleme yok..vücudun kendi muciZesini yaratması bekleniyor bence bizim yaş grubu için boş ve gereksiz.. İğne saatinde kan verip cık arkadasım sabahada al spnucu zira bir günden bişey olmaz 👍yaptır gtsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Veremedim kan. Mecbur olmadikca, yok igne olamiyorum (( kotu hemsire vardi fobimi costuran birazda ondan...

Bagir cagir clexane yaptirdim geldim takatim kalmadi.. Enerjimi aliyor o kadar ki (itiraf ediyorum) off biktim istemiyorum cocuk mocuk diyebildim (( bu gerginlige bu her gece yasanan savasa ragmen tutunan varsa alinlarindan operim

Asilama bilgisi icin sagol. Demek ki zaten bana olmazmis, zaman kaybi vs olmasa da. Benim her iki tup tikali ki yumurtalar dogal catlasa sperm dogal rahimde olsa da nasil bulusacaklar yoollar kapali :) igneyle yumurta icine koyuyor olsalar (ki benim icin imkansiz) nasil dollenen geri gelecekti cozemedim :) neyse cozmeyeyim zaten simdi bir de onun ignesini dusunmeyeyim. Ara ara ammiyo sentez ignesi dusuyor aklima allahim aklmi korusun :))))))

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Boşver yorma kafanı gereksiz bişi zaten aşılama.,,yarın yeni bir gün kendini iyi hissettiğinde verirsin kanı..iyi dinlenmeler..

Boşver yorma kafanı gereksiz bişi zaten aşılama.,,yarın yeni bir gün kendini iyi hissettiğinde verirsin kanı..iyi dinlenmeler..

Sagol canim sana da iyi dinlenmeler. Bosverelim benim ic karartici igne islerini. Transfer icin hazirliklarin basladi mi :) o guzel his, konulusunu izlemek keyifli :)) yetiskin bezi cok ise yariyor bak hatirlatirim tekrar. Usul usul ohhh cok rahat 🙈🙉🙊

TAtlım boşvermeyelim tabii ki yazıp paylaşalım keşke elimde olsada acını hafifletebilsem ben iğne konusunda sadist olduguma karar verdim ☺️ve nedense normal iğneler bile Zevk vermeye başladı vücut alıstı sanırsam iki ayda bir periyodik plarak😄transfere daha hazırlık baslamadı cünkü crsba günü elimizde ne kalmış ona bakmamız lazım..senin bez fikrini kesinlikle uygulayacağım cok cektım çünkü yapılan transferlerde ..o yuzden hep gergın girdim transferlere bu sefer görür onlar💃💃💃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aman ben umutsuz vakayim 🙈 kalcadan ignem yok daha :)))) senin gibi olaydimmm keske :))))) oradan vur buradan vur diyeydim :))

Bez super 😄 siril siril ohh :))

Hazinem sonucunu aldınmı?
Miranda yarına hazır mısın ..güzel haberlerini alacagız inşallh
Wishhduygu erken test ?

Çok fazla hazırım sabah olmayacak sanki randevum 11 de ama.ictigim progestan sayesinde sun sarhoş gibiyim gözlerim kapanıyor rabbim.hayirli güzel haberler getirmeyi nasip eder inşallah

Güzel bir Edirne sabahından hepinize kucak dolusu sevgiler

Baharda, eşim heveslendiği için siklamen çiçeği almıştık bir marketten. Hiç anlamadığım bir alan. Yetişmiş çiçekleri bile öldürebilen bir yeteneğim vardı. Ona rağmen aldık, eve getirdik. Bir komşum, üzerindeki top benzeri ürünün tohum koçanı olduğunu söyleyince pek sevindim. Netten araştırdım, toplama ve ekim zamanlarını öğrendim ve dün tohumları toprakla buluşturdum büyük bir keyifle. Artık ben de çiçek üretiyorum diyebileceğim. Bu sabah 06:30 itibariyle bir uyandım ki, saksım yerde.
Gece balkon kapısı açık kalmış. Kedilerim de sabah antrenmanı yaparken düşürmüşler. Böylece bir hevesin daha sonuna geldim. Neyse ki çiçeğin orjinali hala sağlam. Kışı atlatabilirsek, seneye kısmet.

Ben de dedim ki kendi kendime. Gideyim, topikteki çiçeklerle ilgileneyim. Mesela MİRANDA' ya bugün için bol şans dileyeyim. WISHDUYGU belki bugün test yaptırmaya karar verir, ona bol sakinlik, acısız fobisiz bir deneyim ve musmutlu olacağı bir sonuç dileyeyim. Celina' ya yarına kadar sabır, ardından sürpriz transfer sevinci dileyeyim. Diğer arkadaşlara sevgilerimi göndereyim. Hepiniz için duacıyım, Allah kabul etsin...

zanork günaydın
çiçek böcek işleri demek terapi gibi süper

Çok fazla hazırım sabah olmayacak sanki randevum 11 de ama.ictigim progestan sayesinde sun sarhoş gibiyim gözlerim kapanıyor rabbim.hayirli güzel haberler getirmeyi nasip eder inşallah

Günaydın canım şans melekleri yanında olsun teyzeleri güzel haberlerini bekliyor ve dua ediyor canım...

günaydınlar güzel arkadaşım yazını okuyorumda çiçek böcek kedi bahçe valla hayran kaldım hatırlarmısın bilmem biz çocukken küçük ev diye bir yabancı dizi vardı :) seni o dizideki küçük kıza benzetiyorum süpersin ya düşünüyorumda yanına mı gelsem

Günaydın canımmm bugün çok güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah.,.çiçek konusundan ben de cok anlamamama allahtan cok seviyorum o yuzden biraz biraz başladım dışarda büyütmeye mis kokulu yaseminlerim ve güllerim var ..eşim ve oturduğumuz yerdeki bahçıvan el atıoda ben de kendimi bişey yapıomuş gibi hissediyorum:)) onları ellemek koklamak yeni yaprak sevinci yaşamak büyümelerini görmek şahaneee..açık hava ve çiçekler doğal terapi kaynağı stres atma yolu..bence bırakma büyüt bir tane de olsa...

günaydın canım

bende çiçekleri çok severim ve yetiştirdiğim çiçeklerim var bir ara resimlerini koyarım buraya

miranda , celina , wisshduygu,hazinem , caps inşallah bu tedaviden hepiniz yüzünüz gülerek çıkarsınız ve bizde peşinizden geliriz

w.duygu canım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ama biraz daha sabır diyorum inşallah alacağın haber bütün bu stresini unutturur
miranda canım bebişine sımsıkı sarıl ne olur ona kavuşabilmek için neler çekiyoruz sat anasını dünyanın rahatına bak kendini hiç yorma kendini şımart bu aralar
celina canım şuanda geçtiğin yollardan kısa bir süre önce geçmiştim telaşını çok iyi anlıyorum inanıyorumki allahın izniyle bize güzel bir sonuçla döneceksin
hazinem i çok merak ediyorum haberini alamadık umarım güzel bir haberle dönsün bize

ensu, wduygu sanırım doğum günlerinizi kaçırmışım nice sağlıklı sevgi dolu yıllara inş. dilerim bir sonraki doğum gününüzde bebişlerinizle beraber kutlarsınız öpüldünüüüüüüzzzzzzz

Günaydınlarrr.aynı dileklerde benden size tüm isteklerimiz, dualarımız gerçek olsun. Bizim evin bahçesi var.emin ol bahçeyle uğraşmak terapi gibi. Insanı öyle rahatlatıyorki ?benim bahçede güllerim , çiçeklerim , çileklerim , böğürtlenlerim var. Onlarla ilgilenmek çok güzel . Birde bahçede masa. Hepinizi bahçeme kahve içmeye bekliyorum..

Fistiklarrr
Gunaydin canlarim ne oruyonuzzzz

MIRANDAMMM canim hayirli haberlerle gel canim allah yardimcin olsun

Celina canim sende supriz bol insallah hep böyle devam etsin

W.DUYGU canim insallah senin bu mutlulugun 9ay sursun senin gibi tatli bir kiz diliyorum sana allah dualarimizi kabul etsin amin

Zonak canim yeni ugrasin hayirli olsun
Masallah sana canim yaa

Korkunc sirt arisiyla ise gidiyorum napcam sasirdim

sagolll canimm benimm hep beraberce insallah cok optum...

canim gecmiss olsunn.. reglymi olacan acaba bazen agrisi belede vuruyorya..

Canimmm sabah oldu bak.. İyi de gececek her sey. Minik fasulyeyle bulusacaksiniz. Bizden de sevgiler gotur ona 😘 guzel seyler calinsin kulagina, kalbinde bayram coskusu yasansin.. Hayirli haberlerin olsun insallah 🙏🙏🙏❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…