Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim benim ne guzel baglamissin 😍😘❤👏

Guzel dilekler hepimiz icin gercekkkk olsunnn ve siklemenim yok ama rengi tutsun benden sana size gelsin "kupeli" imis adi 💐🌸🌷🌹🌺🌼

Gunaydinnnn herkese 😴😄😍

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canım şans melekleri yanında olsun teyzeleri güzel haberlerini bekliyor ve dua ediyor canım...

miranda , celina , wisshduygu,hazinem , caps inşallah bu tedaviden hepiniz yüzünüz gülerek çıkarsınız ve bizde peşinizden geliriz

Birazdan cikicaz evden inşallah rabbim hayırlı güzel haberlerle dönmeyi nasip eder dualariniza yürekten amin diyorum.

Günaydınlar. Ay napcaz senin bu iğne korkusunu hmm??!. Naptın Testi? Celina nın dediği gibi bende zevk almaya başladım iğnelerden.

Sizin neden transferden sonra tuvalet sorununuz oluyo? Benim şimdiye kadar ne OPU da nede transferde hiç öyle olmadı. Sadece mecburu olan yarım dolu olması gerekiyor, rahim ultrasonda daha belirkin gözüksün diye. Bana öyle hazırlanmamı söylüyorlar hep. İki saat evvel son bir wc, ve sonrada yarım bardak su içiyorum. Transferden sonrada hiç tuvaletim gelmiyor. Boşverin bezle uğraşmayı.

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

miranda , celina , wisshduygu,hazinem , caps inşallah bu tedaviden hepiniz yüzünüz gülerek çıkarsınız ve bizde peşinizden geliriz

Bugun veya yarin ama mutlaka dileklerimiz gercek olsun... Hepimizin yuzu gulsun... Dualar ve sans dileklerimiz hep birbirimize 🙏😘❤

Yalniz olmadigimi biliyorum, birbirimizin hissettiklerini en cok biz anliyoruz. İyi ki variz 🙏👏❤

Hazinemi bende merak ettim. İnsallah yaniliyorum ama test zamani sessizlik uzayinca mutlu haber cok olmuyor 😳 (dilimi parmagimi isirdim tersi olsun)

Cokkk tesekkurler ❤❤❤ Hepppp birlikte gobekli ve bebekliii bir suru yaslarimiz olsun bana 41 kere masallah simdilik 🎶🎧🌺🌷🎂🍸🍹

yuruyelim arkadaşlarrrr temiz hava kan dolaşımı lazım haydii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alara14 keyfini sur bircok kisiden 1-0 ondesin huzur ve yasam adina... Bahce insani gercekten iyi kiliyor, sirf bu yuzden hergun ofis ev 100 km yol yapiyoruz..

Acmilacim havalar sicak cereyanda kalmadin umarim carpmis olmasin. Ensunun dedigi gibi reglde bele vurabiliyor. Su an benim belim kopuyor tutunmadan olsunnn insallah :)))

Cok sevgiler ❤😘

Inşallah tutunmadandır belinin ağrıması ..evet evim müstakil . Bahçesi var. O bahçe eşim ve benim emeğimle çok güzel oldu. Emek harcayınca herşey çok güzel oluyor. Çok büyük değil ama hepinizi bekliyorum bahçeme?

Gunaydin gunaydinn 🌷 testi yapmadik 🙊🙈 zorunlu olmadikca igne cissss :))) arkama bakmadan tuuydummm :)

Hmmm o ultrasonlar daha öi gelismis acep. Ne yarim bardagi benim 1 litrelik cam sisem var 2 tane ictim transfere aldilar masaya yattim baktilar hicc su yok. Kalktim disariya cikarttilar :)) 3. Yu ictim i ihhh. Hemsire nereye gitti bu sular dedi 3 bardak daha su tasidi dans ettim zipladim vs 45 dk sonra ancak uygun oldu goruntulemeye :)) normalde de cok icerim su ama bu kadarini kisa zamanda icince bezzz surgu sart oluyorr. Bildigin oluk oluk yapiliyor :))(

Sen nasilsin nasil hissediyorsun? Normalden farkli bir sey var mi? Test gununu bekleyecek misin? İgne var mi igne 🙈

zanork günaydın
çiçek böcek işleri demek terapi gibi süper

Günaydın. Güzel bir bahçe yapmaya hevesleniyorum, bir iki seneye olur inşallah
Buranın soğuğunda pek bir şey yetişmiyor aslında. O yüzden araştıra soruştura ilerliyorum. Site içindeyiz ama çevre düzenlemesi yapılmamış. Otlar bile biçilmiyor. Herkes kendi evinin etrafına bir şeyler dikiyor. Ama çok dağınık düzen. Benden önceki kiracılar da ilgilenmemiş hiç. Bir el atayım dedim. Şöyle bakınca içim açılsın. Çünkü evde hayvan var diye herkes çöpünü evin etrafına savurur oldu.

Birine bulaşınca gerisi kendiliğinden gelişti aslında. Hiç hevesim yoktu bahçe bitki işlerine. Biraz da mecburiyetten giriştim. Bakalım sonu nasıl olacak :26:

Tamam ben varım. Zaten bu hafta yıllık izindeyim.sizlerle herşeye varım ben.sonrada bizim bahçeye kahve içmeye buyrunnn

Şahane fikirrr yürüyüş üstü bahcede çay keyfi hem de en sewdiklerimiZle👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Al o çöpleri evlenin etraflarına at terbiyesizlerin

Bayılırım yaseminin kokusuna. Annemde vardı. Evin önünde ve arkasında iki tane. Bir de arada hanımeli. Başkası yetiştirince güzel oluyor Büyük projelerim var. Allah yardımcım olsun

Hiperaktif anne adayı nasılsın ?

Yine enerjinle kasıp kavurmuşsun topiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…