- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.861
Güzel bir Edirne sabahından hepinize kucak dolusu sevgiler
Baharda, eşim heveslendiği için siklamen çiçeği almıştık bir marketten. Hiç anlamadığım bir alan. Yetişmiş çiçekleri bile öldürebilen bir yeteneğim vardı. Ona rağmen aldık, eve getirdik. Bir komşum, üzerindeki top benzeri ürünün tohum koçanı olduğunu söyleyince pek sevindim. Netten araştırdım, toplama ve ekim zamanlarını öğrendim ve dün tohumları toprakla buluşturdum büyük bir keyifle. Artık ben de çiçek üretiyorum diyebileceğim. Bu sabah 06:30 itibariyle bir uyandım ki, saksım yerde.
Gece balkon kapısı açık kalmış. Kedilerim de sabah antrenmanı yaparken düşürmüşler. Böylece bir hevesin daha sonuna geldim. Neyse ki çiçeğin orjinali hala sağlam. Kışı atlatabilirsek, seneye kısmet.
Ben de dedim ki kendi kendime. Gideyim, topikteki çiçeklerle ilgileneyim. Mesela MİRANDA' ya bugün için bol şans dileyeyim. WISHDUYGU belki bugün test yaptırmaya karar verir, ona bol sakinlik, acısız fobisiz bir deneyim ve musmutlu olacağı bir sonuç dileyeyim. Celina' ya yarına kadar sabır, ardından sürpriz transfer sevinci dileyeyim. Diğer arkadaşlara sevgilerimi göndereyim. Hepiniz için duacıyım, Allah kabul etsin...
Güzel bir Edirne sabahından hepinize kucak dolusu sevgiler
Baharda, eşim heveslendiği için siklamen çiçeği almıştık bir marketten. Hiç anlamadığım bir alan. Yetişmiş çiçekleri bile öldürebilen bir yeteneğim vardı. Ona rağmen aldık, eve getirdik. Bir komşum, üzerindeki top benzeri ürünün tohum koçanı olduğunu söyleyince pek sevindim. Netten araştırdım, toplama ve ekim zamanlarını öğrendim ve dün tohumları toprakla buluşturdum büyük bir keyifle. Artık ben de çiçek üretiyorum diyebileceğim. Bu sabah 06:30 itibariyle bir uyandım ki, saksım yerde.
Gece balkon kapısı açık kalmış. Kedilerim de sabah antrenmanı yaparken düşürmüşler. Böylece bir hevesin daha sonuna geldim. Neyse ki çiçeğin orjinali hala sağlam. Kışı atlatabilirsek, seneye kısmet.
Ben de dedim ki kendi kendime. Gideyim, topikteki çiçeklerle ilgileneyim. Mesela MİRANDA' ya bugün için bol şans dileyeyim. WISHDUYGU belki bugün test yaptırmaya karar verir, ona bol sakinlik, acısız fobisiz bir deneyim ve musmutlu olacağı bir sonuç dileyeyim. Celina' ya yarına kadar sabır, ardından sürpriz transfer sevinci dileyeyim. Diğer arkadaşlara sevgilerimi göndereyim. Hepiniz için duacıyım, Allah kabul etsin...
Günaydın canım şans melekleri yanında olsun teyzeleri güzel haberlerini bekliyor ve dua ediyor canım...
miranda , celina , wisshduygu,hazinem , caps inşallah bu tedaviden hepiniz yüzünüz gülerek çıkarsınız ve bizde peşinizden geliriz
Günaydınlarrr.aynı dileklerde benden size tüm isteklerimiz, dualarımız gerçek olsun. Bizim evin bahçesi var.emin ol bahçeyle uğraşmak terapi gibi. Insanı öyle rahatlatıyorki ?benim bahçede güllerim , çiçeklerim , çileklerim , böğürtlenlerim var. Onlarla ilgilenmek çok güzel . Birde bahçede masa. Hepinizi bahçeme kahve içmeye bekliyorum..
Fistiklarrr
Gunaydin canlarim ne oruyonuzzzz
MIRANDAMMM canim hayirli haberlerle gel canim allah yardimcin olsun
Celina canim sende supriz bol insallah hep böyle devam etsin
W.DUYGU canim insallah senin bu mutlulugun 9ay sursun senin gibi tatli bir kiz diliyorum sana allah dualarimizi kabul etsin amin
Zonak canim yeni ugrasin hayirli olsun
Masallah sana canim yaa
Korkunc sirt arisiyla ise gidiyorum napcam sasirdim
Canimmm sabah oldu bak.. İyi de gececek her sey. Minik fasulyeyle bulusacaksiniz. Bizden de sevgiler gotur ona 😘 guzel seyler calinsin kulagina, kalbinde bayram coskusu yasansin.. Hayirli haberlerin olsun insallah 🙏🙏🙏❤
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aman ben umutsuz vakayim 🙈 kalcadan ignem yok daha :)))) senin gibi olaydimmm keske :))))) oradan vur buradan vur diyeydim :))
Bez super 😄 siril siril ohh :))
miranda , celina , wisshduygu,hazinem , caps inşallah bu tedaviden hepiniz yüzünüz gülerek çıkarsınız ve bizde peşinizden geliriz
w.duygu canım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ama biraz daha sabır diyorum inşallah alacağın haber bütün bu stresini unutturur
miranda canım bebişine sımsıkı sarıl ne olur ona kavuşabilmek için neler çekiyoruz sat anasını dünyanın rahatına bak kendini hiç yorma kendini şımart bu aralar
celina canım şuanda geçtiğin yollardan kısa bir süre önce geçmiştim telaşını çok iyi anlıyorum inanıyorumki allahın izniyle bize güzel bir sonuçla döneceksin
hazinem i çok merak ediyorum haberini alamadık umarım güzel bir haberle dönsün bize
ensu, wduygu sanırım doğum günlerinizi kaçırmışım nice sağlıklı sevgi dolu yıllara inş. dilerim bir sonraki doğum gününüzde bebişlerinizle beraber kutlarsınız öpüldünüüüüüüzzzzzzz
Alara14 keyfini sur bircok kisiden 1-0 ondesin huzur ve yasam adina... Bahce insani gercekten iyi kiliyor, sirf bu yuzden hergun ofis ev 100 km yol yapiyoruz..
Acmilacim havalar sicak cereyanda kalmadin umarim carpmis olmasin. Ensunun dedigi gibi reglde bele vurabiliyor. Su an benim belim kopuyor tutunmadan olsunnn insallah :)))
Cok sevgiler ❤😘
Günaydınlar. Ay napcaz senin bu iğne korkusunu hmm??!. Naptın Testi? Celina nın dediği gibi bende zevk almaya başladım iğnelerden.
Sizin neden transferden sonra tuvalet sorununuz oluyo? Benim şimdiye kadar ne OPU da nede transferde hiç öyle olmadı. Sadece mecburu olan yarım dolu olması gerekiyor, rahim ultrasonda daha belirkin gözüksün diye. Bana öyle hazırlanmamı söylüyorlar hep. İki saat evvel son bir wc, ve sonrada yarım bardak su içiyorum. Transferden sonrada hiç tuvaletim gelmiyor. Boşverin bezle uğraşmayı.
Eki Görüntüle 1197340
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Eki Görüntüle 1197345 yuruyelim arkadaşlarrrr temiz hava kan dolaşımı lazım haydii
Zlz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zanork günaydın
çiçek böcek işleri demek terapi gibi süper
günaydınlar güzel arkadaşım yazını okuyorumda çiçek böcek kedi bahçe valla hayran kaldım hatırlarmısın bilmem biz çocukken küçük ev diye bir yabancı dizi vardı :) seni o dizideki küçük kıza benzetiyorum süpersin ya düşünüyorumda yanına mı gelsem
Tamam ben varım. Zaten bu hafta yıllık izindeyim.sizlerle herşeye varım ben.sonrada bizim bahçeye kahve içmeye buyrunnn
Günaydın. Güzel bir bahçe yapmaya hevesleniyorum, bir iki seneye olur inşallah
Buranın soğuğunda pek bir şey yetişmiyor aslında. O yüzden araştıra soruştura ilerliyorum. Site içindeyiz ama çevre düzenlemesi yapılmamış. Otlar bile biçilmiyor. Herkes kendi evinin etrafına bir şeyler dikiyor. Ama çok dağınık düzen. Benden önceki kiracılar da ilgilenmemiş hiç. Bir el atayım dedim. Şöyle bakınca içim açılsın. Çünkü evde hayvan var diye herkes çöpünü evin etrafına savurur oldu.
Günaydın canımmm bugün çok güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah.,.çiçek konusundan ben de cok anlamamama allahtan cok seviyorum o yuzden biraz biraz başladım dışarda büyütmeye mis kokulu yaseminlerim ve güllerim var ..eşim ve oturduğumuz yerdeki bahçıvan el atıoda ben de kendimi bişey yapıomuş gibi hissediyorum:)) onları ellemek koklamak yeni yaprak sevinci yaşamak büyümelerini görmek şahaneee..açık hava ve çiçekler doğal terapi kaynağı stres atma yolu..bence bırakma büyüt bir tane de olsa...
günaydın canım
bende çiçekleri çok severim ve yetiştirdiğim çiçeklerim var bir ara resimlerini koyarım buraya
Gunaydin gunaydinn 🌷 testi yapmadik 🙊🙈 zorunlu olmadikca igne cissss :))) arkama bakmadan tuuydummm :)
Hmmm o ultrasonlar daha öi gelismis acep. Ne yarim bardagi benim 1 litrelik cam sisem var 2 tane ictim transfere aldilar masaya yattim baktilar hicc su yok. Kalktim disariya cikarttilar :)) 3. Yu ictim i ihhh. Hemsire nereye gitti bu sular dedi 3 bardak daha su tasidi dans ettim zipladim vs 45 dk sonra ancak uygun oldu goruntulemeye :)) normalde de cok icerim su ama bu kadarini kisa zamanda icince bezzz surgu sart oluyorr. Bildigin oluk oluk yapiliyor :))(
Sen nasilsin nasil hissediyorsun? Normalden farkli bir sey var mi? Test gununu bekleyecek misin? İgne var mi igne 🙈
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?