Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çilek ve böööörtlenlerine talibim

Bayılırım yaseminin kokusuna. Annemde vardı. Evin önünde ve arkasında iki tane. Bir de arada hanımeli. Başkası yetiştirince güzel oluyor Büyük projelerim var. Allah yardımcım olsun
Hadi inşallhhh projelerin gercek olsun🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederimmm
Geçen gün bir yerde okudum, sağ elinizi ağrıyan yere koyup, ağrı geçene kadar İhlas suresini okuyun diyordu. Dene istersen, inşallah faydasını görürsün...

O güzel bahçende benim yerime bol köpüklü bir kahve iç güzel arkadaşım. ( eşim olsa "mangal yak" derdi )

Yaa uygulamalar ne kadar farklı? Tam tersi. Şimdi anladım, neden bazılarının sıkıştığı. Banada özellikle tembiliyorlar,yarım hazne olsun diye.Sormak lazım neden diye.
Bende bi belirti felan yok.Sadece hamilemisin diye soruyorlar.Seninde karnın 3aylık gibimi? Benim herseferinde öyle oldu.Israrlada eski fiziğime yine gelecem diye, ne uniformamı değiştim nede yeni başka kıyafetler aldım.Malesefte o konuta ben çok kendini beğenmiştim. Ne hallere düştüm...((((hüüüüü

Aaa, nasıl mutlu olurum var ya
Listemde var küpeli. Balkonda sarkan saksıda yetiştiririm diye hesap yapıyordum

Gözün aydın bitanem.

Sana demiştim tria olacak inşallah diye.

Benim geçen tedavimde hiç öyle yarım dolu falan demediler. Ağladım yapın artık transferi diye. Acımasız bu merkezler. Tak bi sonda, ver suyu mesaneye, yap işini. Niye kasıyorsun ki bizi bu kadar...

İnşallah bebekten dolayıdır. İnşallah tutunmuştur, inşallah hamilesindir.
Haaamiiiiş Duuuuuyguuuuu, haaaamiiiiiiş Duuuuuyguuuuu

Oyyy oyyy ne kadar tatlılar yaaaaa

Tebrik ederim canım. inşallah bebeklerinle beraber büyürler dördünün fotosunu koyduğun günleri de görürüz.

Bence bunların birinin adı DOBLO- diğeri de PARTNER olsun.... Ne de olsa Jetta ve Bora'nın çocuklarıymış

Senin vesilenle arkadaşlara da söyleyeyim, transfer öncesi su yerine çay için. Biraz da yürüyüş, 10 dk. kadar. Daha çabuk doluyor mesane. Suyu hücreler de kullanıyor, terle de atılıyor ama çay doğruca mesaneye gidiyor

Eki Görüntüle 1197340
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy küpe çiçeği çok severim ama İskenderun'da sıcağa dayanamıyor, pencere önü ama serin yer sever o.

Antakya -Harbiye de çoktur.

Al o çöpleri evlenin etraflarına at terbiyesizlerin

Kimin attığını görsem, başından aşağı dökeceğim. Birazını rüzgar ve köpekler taşıyor. Bazen komşular köpeklere poşetin içinde yemek getiriyor. Onları dert etmiyorum ama bebek bezi, orkid, çikolata paketi vs. görünce köpürüyorum.

Merdaneyle çık, eli sopalı kadın görsün Lalapaşa

Bu iyi oldu son transferde aynı wishhduygu gibi hopladım zıpladım yok olmadı bekledik bekledik taa ne zaman yarı doldu mesane yaptık transferi sonrası fenaydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…