- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.881
Günaydınlarrr.aynı dileklerde benden size tüm isteklerimiz, dualarımız gerçek olsun. Bizim evin bahçesi var.emin ol bahçeyle uğraşmak terapi gibi. Insanı öyle rahatlatıyorki ?benim bahçede güllerim , çiçeklerim , çileklerim , böğürtlenlerim var. Onlarla ilgilenmek çok güzel . Birde bahçede masa. Hepinizi bahçeme kahve içmeye bekliyorum..
Hadi inşallhhh projelerin gercek olsun🙏🙏🙏Bayılırım yaseminin kokusuna. Annemde vardı. Evin önünde ve arkasında iki tane. Bir de arada hanımeli. Başkası yetiştirince güzel oluyorBüyük projelerim var. Allah yardımcım olsun
Fistiklarrr
Gunaydin canlarim ne oruyonuzzzz
MIRANDAMMM canim hayirli haberlerle gel canim allah yardimcin olsun
Celina canim sende supriz bol insallah hep böyle devam etsin
W.DUYGU canim insallah senin bu mutlulugun 9ay sursun senin gibi tatli bir kiz diliyorum sana allah dualarimizi kabul etsin amin
Zonak canim yeni ugrasin hayirli olsun
Masallah sana canim yaa
Korkunc sirt arisiyla ise gidiyorum napcam sasirdim
Inşallah tutunmadandır belinin ağrıması ..evet evim müstakil . Bahçesi var. O bahçe eşim ve benim emeğimle çok güzel oldu. Emek harcayınca herşey çok güzel oluyor. Çok büyük değil ama hepinizi bekliyorum bahçeme?
Gunaydin gunaydinn 🌷 testi yapmadik 🙊🙈 zorunlu olmadikca igne cissss :))) arkama bakmadan tuuydummm :)
Hmmm o ultrasonlar daha öi gelismis acep. Ne yarim bardagi benim 1 litrelik cam sisem var 2 tane ictim transfere aldilar masaya yattim baktilar hicc su yok. Kalktim disariya cikarttilar :)) 3. Yu ictim i ihhh. Hemsire nereye gitti bu sular dedi 3 bardak daha su tasidi dans ettim zipladim vs 45 dk sonra ancak uygun oldu goruntulemeye :)) normalde de cok icerim su ama bu kadarini kisa zamanda icince bezzz surgu sart oluyorr. Bildigin oluk oluk yapiliyor :))(
Sen nasilsin nasil hissediyorsun? Normalden farkli bir sey var mi? Test gununu bekleyecek misin? İgne var mi igne 🙈
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim ne guzel baglamissin 😍😘❤👏
Guzel dilekler hepimiz icin gercekkkk olsunnn ve siklemenim yok ama rengi tutsun benden sana size gelsin "kupeli" imis adi 💐🌸🌷🌹🌺🌼
Gunaydinnnn herkese 😴😄😍
Kizlar hastaneden aradilar alti taneden ucu azimle yollarina dewam ediyorlarmis kaliteleri iyiymis crsba gunu tekrar durum degerlendirmesi yapacagiz 🙏🙏🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydınlar. Ay napcaz senin bu iğne korkusunu hmm??!. Naptın Testi? Celina nın dediği gibi bende zevk almaya başladım iğnelerden.
Sizin neden transferden sonra tuvalet sorununuz oluyo? Benim şimdiye kadar ne OPU da nede transferde hiç öyle olmadı. Sadece mecburu olan yarım dolu olması gerekiyor, rahim ultrasonda daha belirkin gözüksün diye. Bana öyle hazırlanmamı söylüyorlar hep. İki saat evvel son bir wc, ve sonrada yarım bardak su içiyorum. Transferden sonrada hiç tuvaletim gelmiyor. Boşverin bezle uğraşmayı.
Eki Görüntüle 1197340
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Alara14 keyfini sur bircok kisiden 1-0 ondesin huzur ve yasam adina... Bahce insani gercekten iyi kiliyor, sirf bu yuzden hergun ofis ev 100 km yol yapiyoruz..
Acmilacim havalar sicak cereyanda kalmadin umarim carpmis olmasin. Ensunun dedigi gibi reglde bele vurabiliyor. Su an benim belim kopuyor tutunmadan olsunnn insallah :)))
Cok sevgiler ❤😘
Eki Görüntüle 1196593
Allahimmm cok guzeller :)))))))
🐢🐢🐢🐢 4 tostosss oldular :))
Erikli kapagi olcu olsun diye :))))) ayy ya esime yolladim yerimmm onlari diyor.. Eve kompleee ekstra nese doldu cok guzel :)))))
Gunaydin gunaydinn 🌷 testi yapmadik 🙊🙈 zorunlu olmadikca igne cissss :))) arkama bakmadan tuuydummm :)
Hmmm o ultrasonlar daha öi gelismis acep. Ne yarim bardagi benim 1 litrelik cam sisem var 2 tane ictim transfere aldilar masaya yattim baktilar hicc su yok. Kalktim disariya cikarttilar :)) 3. Yu ictim i ihhh. Hemsire nereye gitti bu sular dedi 3 bardak daha su tasidi dans ettim zipladim vs 45 dk sonra ancak uygun oldu goruntulemeye :)) normalde de cok icerim su ama bu kadarini kisa zamanda icince bezzz surgu sart oluyorr. Bildigin oluk oluk yapiliyor :))(
Sen nasilsin nasil hissediyorsun? Normalden farkli bir sey var mi? Test gununu bekleyecek misin? İgne var mi igne 🙈
Eki Görüntüle 1197340
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Al o çöpleri evlenin etraflarına at terbiyesizlerin
Kimin attığını görsem, başından aşağı dökeceğim. Birazını rüzgar ve köpekler taşıyor. Bazen komşular köpeklere poşetin içinde yemek getiriyor. Onları dert etmiyorum ama bebek bezi, orkid, çikolata paketi vs. görünce köpürüyorum.
Senin vesilenle arkadaşlara da söyleyeyim, transfer öncesi su yerine çay için. Biraz da yürüyüş, 10 dk. kadar. Daha çabuk doluyor mesane. Suyu hücreler de kullanıyor, terle de atılıyor ama çay doğruca mesaneye gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?