- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.901
Gözün aydın bitanem.
Sana demiştim tria olacak inşallah diye.
Saolasın canım benim yarına inşallah üçüde savaşmaya devam ediyordur...üçünüde alırım transferde...
Kap getir onları bize, Teyzeleri yollarını gözlüyor
Çilek ve böööörtlenlerine talibim
Merak etme teyzoşşş bırakmammmm
Senin vesilenle arkadaşlara da söyleyeyim, transfer öncesi su yerine çay için. Biraz da yürüyüş, 10 dk. kadar. Daha çabuk doluyor mesane. Suyu hücreler de kullanıyor, terle de atılıyor ama çay doğruca mesaneye gidiyor
Umut ne güzel bir duygu...........
Sana- Miranda'ya- Wish Duygu'ya baktıkça , işte bu diyorsun......
Topiğin umutlarını yeşertiyorsunuz hep birlikte.
Transfer yaptırıpta benim unuttuklarım varsa affetsin
Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık hepinizden allah razı olsun
Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık hepinizden allah razı olsun
O güzel bahçende benim yerime bol köpüklü bir kahve iç güzel arkadaşım. ( eşim olsa "mangal yak" derdi )
kızlar bir şey sorsam? yarın sabah opu m var. Bugün yat dinlen ve bol su iç dediler. Ama az önce sıkılıp gidip mutfakta işlendim. Bulaşık makinesini boşalttım. Şimdi sol tarafta ağrım var. Bir şey olur mu??(
İsmihan Capssss celinaaAyyy bendede var ....
Canımm, sen beni görmüyon mu bugün
Gideyim istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?