Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merak etme teyzoşşş bırakmammmm

Umut ne güzel bir duygu...........

Sana- Miranda'ya- Wish Duygu'ya baktıkça , işte bu diyorsun......

Topiğin umutlarını yeşertiyorsunuz hep birlikte.

Transfer yaptırıpta benim unuttuklarım varsa affetsin

Son düzenleme:

İşe yarıyorsa süper fikirmiş, teşekkürler. Umarım en kısa zamanda ben de içmek zorunda kalırım :)

kızlar bir şey sorsam? yarın sabah opu m var. Bugün yat dinlen ve bol su iç dediler. Ama az önce sıkılıp gidip mutfakta işlendim. Bulaşık makinesini boşalttım. Şimdi sol tarafta ağrım var. Bir şey olur mu?? (

Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık hepinizden allah razı olsun

Umut ne güzel bir duygu...........

Sana- Miranda'ya- Wish Duygu'ya baktıkça , işte bu diyorsun......

Topiğin umutlarını yeşertiyorsunuz hep birlikte.

Transfer yaptırıpta benim unuttuklarım varsa affetsin

Umut ve ümit olmazsa hiçbirşeyin anlamı olmaz herseye bosverip amaçsız yaşanmaz hepimizin bir sürü amacı var ve yine hepimizin ortak bir umudu var sonuna kadar yeşertmeye devam..benim hala umudum var...

Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık hepinizden allah razı olsun

İste guzel haber..... 🙏 Sukurler olsun.... Zamanla hepsi gececek insallah.

Guzel haberlere akitacak bir suru gozyasim var benim, bir tanesi sizin guzel haberinizle akti gitti... 😂

7 hafta 3 gunluk pitircik 9 ay 10 gunluk olsun saglikla... 👼❤

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süperrrrr süperrrrrrrr bir haber Allahım cok cok şükürler olsun hamdolsun...nasıl mutlu oldum ınanamam p ptırcıkla konuşurken teyzelerini anlat lütfen Mirandacım çünkü o bizim gözbebeğimiz..

Süperr bir haber Allahım şükürler olsun binlerce kez ...pıtırcığa söyle teyzeleri onu cok seviyor ....allahım ne güzel bir günoleyyyy beee....yanında olsam valla sımsıkı kucaklamak istedim şimdi seni...

Ne güzel bir haber. Böyle devamı olsun inşallah. Dikkat et kendine!

Bendede ağrıyla karışık basınç olmuştu. Daha dayanılmaz bir ağrıysa, hemen doktoru ara.İlaçlar fazla gelmiş olduysa, overstimulasyon olurmuş, demişlerdi bana. O zaman tehlikeli olabilirmiş.

Ayyy bendede var ....
İsmihan Capssss celinaa

Hahahaha bende deeeeee var
Hatta ben de varim :) bayilirimmm etle cok aram yok zorla simdi yiyorum ama mangal cocuklugumun hafta sonlari mutlu guzel zamanlarinin nisanesi hep :) bol kekikli, zeytinyagli yogrulmus kıfteee of offf super :))))

Alaraya ve zanorka kupe cicegi hediye edilmeli, ismihan sicaga cozum bulmali ) cabuk dokuyor ciceklerini. Yasemin cok basarili mis gibi kokuyor, yaz kis yaprak dokmuyor cok sicak cok soguk olmadikca yetşsşyor. Carkifelek ya da saat dedikleri cicegi bilirsiniz aslinda passiflora denir. Cok arsiz ve cok guzel hemen buyuyor, yapraklari ile hem seperasyon yaratiyor hem kaynat ic rahatla :) meyvesi 2 den fazlasi tehlikeli kafa yapar :))

Celina ile yurumeli kan gitsin heryere canli kalsin vucut. Cicek ve meyve bahcelerinden gecip alara da kahve molasi versek. Ayyy kahve icmezdim simdi canim istedi niye cunku kahce sigara demek :) tetiklediler birbirlerini. Suya devam :) cay da icmiyorum ki ben. Ama zanorkcum muthis bir bilgi daha verdi bileydim zorla icerdim. Sudan sikayetim yol ama indi inmedi derdi olmazdi :)

İsmihan cok guzeller di mi tostoslar 🐢🐢🐢🐢 1973 big vosvostan hep tosbaa araba markasi :) anne babanin adlari da o yuzden bora ve jetta :)) cok komik hayvanlar bunlar :))

Halaa yavaslamadim hipooyum. Zanork bagirdi ya hamisssss diye o zaman gobegim sisecek ya yavaslarim kesinnn! Hepiniz ayni sebeple yavaslayin! Kocaman gobeklerle dolsun burasi tez zamanda 🙏🙈🌷❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…