- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.921
Canımm, sen beni görmüyon mu bugün
Gideyim istersen
OlÇilekler yediveren. Böğürtlenlerde kızarmak üZere beklerimmm..
Yaa uygulamalar ne kadar farklı? Tam tersi. Şimdi anladım, neden bazılarının sıkıştığı. Banada özellikle tembiliyorlar,yarım hazne olsun diye.Sormak lazım neden diye.
Bende bi belirti felan yok.Sadece hamilemisin diye soruyorlar.Seninde karnın 3aylık gibimi? Benim herseferinde öyle oldu.Israrlada eski fiziğime yine gelecem diye, ne uniformamı değiştim nede yeni başka kıyafetler aldım.Malesefte o konuta ben çok kendini beğenmiştim. Ne hallere düştüm...((((hüüüüü
Inşallah duygu teyzesii yarın senin haberinide alıp daha mutlu olacağızİste guzel haber..... 🙏 Sukurler olsun.... Zamanla hepsi gececek insallah.
Guzel haberlere akitacak bir suru gozyasim var benim, bir tanesi sizin guzel haberinizle akti gitti... 😂
7 hafta 3 gunluk pitircik 9 ay 10 gunluk olsun saglikla... 👼❤
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne kadar iyi yürekli insanlarsiniz kalp atışlarını dinlerken hepinize dua ettik rabbim kısa zamanda pitircigimin arkadaşlarını gondersin diyeSüperrrrr süperrrrrrrr bir haber Allahım cok cok şükürler olsun hamdolsun...nasıl mutlu oldum ınanamam p ptırcıkla konuşurken teyzelerini anlat lütfen Mirandacım çünkü o bizim gözbebeğimiz..
Ahhh nasıl güzel olurdu hepimiz yakın olsaydık bir arada olsaydık sevinclerimizi birebir yasasaydik.Süperr bir haber Allahım şükürler olsun binlerce kez ...pıtırcığa söyle teyzeleri onu cok seviyor ....allahım ne güzel bir günoleyyyy beee....yanında olsam valla sımsıkı kucaklamak istedim şimdi seni...
Ne güzel bir haber. Böyle devamı olsun inşallah. Dikkat et kendine!
İsmihan Capssss celinaa
Hahahaha bende deeeeee var
Hatta ben de varim :) bayilirimmm etle cok aram yok zorla simdi yiyorum ama mangal cocuklugumun hafta sonlari mutlu guzel zamanlarinin nisanesi hep :) bol kekikli, zeytinyagli yogrulmus kıfteee of offf super :))))
kızlar bir şey sorsam? yarın sabah opu m var. Bugün yat dinlen ve bol su iç dediler. Ama az önce sıkılıp gidip mutfakta işlendim. Bulaşık makinesini boşalttım. Şimdi sol tarafta ağrım var. Bir şey olur mu??(
Umut ne güzel bir duygu...........
Sana- Miranda'ya- Wish Duygu'ya baktıkça , işte bu diyorsun......
Topiğin umutlarını yeşertiyorsunuz hep birlikte.
Transfer yaptırıpta benim unuttuklarım varsa affetsin
Alaraya ve zanorka kupe cicegi hediye edilmeli, ismihan sicaga cozum bulmali) cabuk dokuyor ciceklerini. Yasemin cok basarili mis gibi kokuyor, yaz kis yaprak dokmuyor cok sicak cok soguk olmadikca yetşsşyor. Carkifelek ya da saat dedikleri cicegi bilirsiniz aslinda passiflora denir. Cok arsiz ve cok guzel hemen buyuyor, yapraklari ile hem seperasyon yaratiyor hem kaynat ic rahatla :) meyvesi 2 den fazlasi tehlikeli kafa yapar :))
Celina ile yurumeli kan gitsin heryere canli kalsin vucut. Cicek ve meyve bahcelerinden gecip alara da kahve molasi versek. Ayyy kahve icmezdim simdi canim istedi niye cunku kahce sigara demek :) tetiklediler birbirlerini. Suya devam :) cay da icmiyorum ki ben. Ama zanorkcum muthis bir bilgi daha verdi bileydim zorla icerdim. Sudan sikayetim yol ama indi inmedi derdi olmazdi :)
İsmihan cok guzeller di mi tostoslar 🐢🐢🐢🐢 1973 big vosvostan hep tosbaa araba markasi :) anne babanin adlari da o yuzden bora ve jetta :)) cok komik hayvanlar bunlar :))
Halaa yavaslamadim hipooyum. Zanork bagirdi ya hamisssss diye o zaman gobegim sisecek ya yavaslarim kesinnn! Hepiniz ayni sebeple yavaslayin! Kocaman gobeklerle dolsun burasi tez zamanda 🙏🙈🌷❤
kızlar bir şey sorsam? yarın sabah opu m var. Bugün yat dinlen ve bol su iç dediler. Ama az önce sıkılıp gidip mutfakta işlendim. Bulaşık makinesini boşalttım. Şimdi sol tarafta ağrım var. Bir şey olur mu??(
O zaman bir mangal partisi farz oldu!!!
Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık hepinizden allah razı olsun
Gormem mi kusum. Yolluk yikadim sabah, simdi de edirneye gidiyorum,
Saglikli embriyolara donusmek uzere bekleyen bir suru folikul var agri baski olmasi normal. Cok siddetli, bicak batmasi olmadikca pnik yapma ama baska bir iste yapma uzan dinlen lutfen.. Yarin icin dingin sakin kal. Umarim cok basarili bir OPU olur ve sonrasinda supermanleri ile (zanorkcum supersin) bulusup bulum bolum bolunmeye baslarlar.
Simdiden bol sans yarin icin.. Bebegine giden yolun acik olsun 😘
Inşallah duygu teyzesii yarın senin haberinide alıp daha mutlu olacağız
Ne kadar iyi yürekli insanlarsiniz kalp atışlarını dinlerken hepinize dua ettik rabbim kısa zamanda pitircigimin arkadaşlarını gondersin diye
Ahhh nasıl güzel olurdu hepimiz yakın olsaydık bir arada olsaydık sevinclerimizi birebir yasasaydik.
Inşallah canim elimden geldiği kadar dikkat ediyorum rabbime emanet artik
Aşırı hareket tavsiye etmiyorlar zaten uyarılmış olan yumurtalıklarına baskı olmasın diye ..opu dan önce ultrasonla son duruma bakıyorlar en azından bende baktılar hatta yanılmıyorsam bebeklerve opu dan önceki gün ultrasona cagrılmıstı son durum için..eger agrın coksa ve siddetlenirse mutlaka dr unu ara ve söyle canım...
teşekkür ederim ilgin için, şiddetli ağrım yok Allahtan.. umarım yarın her şey yolunda gider..
Allah razı olsun teyzesiiiCanıııımmm çook güzel bir haber bu
Karnını bizim yerimizede sev-okşa........... Teyzeleri O'na dua ediyor unutmasın bunu sakın
İnsallah canim insallahh... 🙏
Canim demekten imtina etmedigim buraya yolu dusen, bir baska yerde yolumuz kesisen yol arkadaslarim, kalpleri guzel kadinlar, olgun yetiskin citirlar, sizler, hepinizzz iyi ki varsiniz.
Bu vesileyle bir sey demek istiyorum. Gercekci yanim cok baskin hep benim. Olasiliklari da iyi biliyorum malumuz 41 oldum maaasallah ❤😘 Esim, canim sevgilim de biliyor.
Sonuc icin rahatiz, eksilmeyecegimizi biliyoruz, cogalmayi umut ediyoruz sadece. Dolayisiyla sizin coskunuzu umutlarinizi kiracak bir sonuc olmasindan cekiniyorum. Yani ben, biz haziriz her haberi almaya da siz hazir misiniz? :)))) hazir olun lutfen. Umutlariniz kirilmasin ve uzulmeyin :) kendinize paye bicmeyin olur mu?
Guzel habere birlikte cosalim kendim icin de sizin icin de dilegim bu, ama haber oyle degilse umutlarimiza etki ettirmeden yola devam tamam mi :)))
Oh be rahat rahat test yaptirabililrim artik (igneeeyi gorunceye kadar tabiii)
Haberlerimiz guzel olsunnn olmazsa da biz hep guzel olalim tamam mi 😘😍🌺🌹
İnsallah canim insallahh... 🙏
Canim demekten imtina etmedigim buraya yolu dusen, bir baska yerde yolumuz kesisen yol arkadaslarim, kalpleri guzel kadinlar, olgun yetiskin citirlar, sizler, hepinizzz iyi ki varsiniz.
Bu vesileyle bir sey demek istiyorum. Gercekci yanim cok baskin hep benim. Olasiliklari da iyi biliyorum malumuz 41 oldum maaasallah ❤😘 Esim, canim sevgilim de biliyor.
Sonuc icin rahatiz, eksilmeyecegimizi biliyoruz, cogalmayi umut ediyoruz sadece. Dolayisiyla sizin coskunuzu umutlarinizi kiracak bir sonuc olmasindan cekiniyorum. Yani ben, biz haziriz her haberi almaya da siz hazir misiniz? :)))) hazir olun lutfen. Umutlariniz kirilmasin ve uzulmeyin :) kendinize paye bicmeyin olur mu?
Guzel habere birlikte cosalim kendim icin de sizin icin de dilegim bu, ama haber oyle degilse umutlarimiza etki ettirmeden yola devam tamam mi :)))
Oh be rahat rahat test yaptirabililrim artik (igneeeyi gorunceye kadar tabiii)
Haberlerimiz guzel olsunnn olmazsa da biz hep guzel olalim tamam mi 😘😍🌺🌹
Aynen umutlarımızı taze tutup yola devam taa ki nasibimiz bizimle buluşuncaya kadar...testi yarın mı yapacaksın ?
Amin canim bizimle bulusmak istiyorsa buradayiz :))
Test isini bir kararlastiramadik normal gunu yarin. Ancak esim olmadan kan veremem bu nedenle ancak yarin geceye kaliyor. Bu gece ve yarin sirketlerin yemekleri var kacta biter belli degil bu gece de yapilabilir mi? sonraya birakmak istemiyorum olaki ihtimaller dahilinde sonuca gore hemen tatile kacarsak bavul yapmam lazim zaman kalmiyor falan
Biraz bisiler yiyeyim kafam calissin karnim guruldadi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?