Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim bende OPU olmadigi icin sislik olmadi. Gerci sigarayi transferden beri icmedigim icin elim agzin durmuyor biraz abarrttmis olabilirim.

Ama OPU oldugundaki durumlari biliyorum 3 aylik ne ki! Doguma gidecek gibiydim. Oatates cuvali gibi bir karin :)) ama kiyafetlere girmistim. 36-38 kaliplara gore degisen bedenlere sigamamustim normalde bedenim o.

Bol su ve yuruyusle gidiyor..
Sendende gider damiend refakat etmez mi? 😍😘

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inşallah duygu teyzesii yarın senin haberinide alıp daha mutlu olacağız
Süperrrrr süperrrrrrrr bir haber Allahım cok cok şükürler olsun hamdolsun...nasıl mutlu oldum ınanamam p ptırcıkla konuşurken teyzelerini anlat lütfen Mirandacım çünkü o bizim gözbebeğimiz..
Ne kadar iyi yürekli insanlarsiniz kalp atışlarını dinlerken hepinize dua ettik rabbim kısa zamanda pitircigimin arkadaşlarını gondersin diye
Ahhh nasıl güzel olurdu hepimiz yakın olsaydık bir arada olsaydık sevinclerimizi birebir yasasaydik.
Ne güzel bir haber. Böyle devamı olsun inşallah. Dikkat et kendine!

Inşallah canim elimden geldiği kadar dikkat ediyorum rabbime emanet artik

O zaman bir mangal partisi farz oldu!!!

Aşırı hareket tavsiye etmiyorlar zaten uyarılmış olan yumurtalıklarına baskı olmasın diye ..opu dan önce ultrasonla son duruma bakıyorlar en azından bende baktılar hatta yanılmıyorsam bebeklerve opu dan önceki gün ultrasona cagrılmıstı son durum için..eger agrın coksa ve siddetlenirse mutlaka dr unu ara ve söyle canım...

Umut ne güzel bir duygu...........

Sana- Miranda'ya- Wish Duygu'ya baktıkça , işte bu diyorsun......

Topiğin umutlarını yeşertiyorsunuz hep birlikte.

Transfer yaptırıpta benim unuttuklarım varsa affetsin

Umut hepimiz icin hep var olsun. Ne olacagini biz bilemeyiz sadece cabaliyoruz digruyu yapmak icin. . OL der oluverir, inanmali, umut etmeli, kahretmeden beklemeyi sabri bilmek lazim. Sukretmeli :))

OLsun diye dualarimiz ama OLmazsa OLma zamani gelmemistir, toplaniriz ilerleriz dururuz bekleriz ne istiyorsak artik. Yeter ki istedigimizi yapacak gucumuz olsun.

Sonuc UMUTLARİMİZ HEP TAZECİK KALSİN. Bugun birilerimiz yarin bir digerimiz obur gun digerimiz yesertelim.

Kalbinizi titreten bu ozlem umutlarinizla herkes icin gercek olsun insalllahhh 🙏🙏🙏

Biliyorum tospa markası olduklarını, bunlar tombiş tombiş göründü gözüme de o yüzden o isimleri yazdım.

Sen Polo ve Passat koy olsun bitsin

Saglikli embriyolara donusmek uzere bekleyen bir suru folikul var agri baski olmasi normal. Cok siddetli, bicak batmasi olmadikca pnik yapma ama baska bir iste yapma uzan dinlen lutfen.. Yarin icin dingin sakin kal. Umarim cok basarili bir OPU olur ve sonrasinda supermanleri ile (zanorkcum supersin) bulusup bulum bolum bolunmeye baslarlar.

Simdiden bol sans yarin icin.. Bebegine giden yolun acik olsun 😘

O zaman bir mangal partisi farz oldu!!!

Sanki ben mangal hiç sevmem ya..

Etlerden çok sebze pişirim mangalda, favorim: Patlıcan, biber, soğan, bamya, domates, patates............. Bunlar kebabın olmazsa olmazları.....

elimden gelse ıspanağıda közleyeceğim nerdeyse

Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık hepinizden allah razı olsun

Canıııımmm çook güzel bir haber bu

Karnını bizim yerimizede sev-okşa........... Teyzeleri O'na dua ediyor unutmasın bunu sakın

tüm duaların, güzel dileklerin ve desteğin için teşekkür ederim

İnsallah canim insallahh... 🙏

Canim demekten imtina etmedigim buraya yolu dusen, bir baska yerde yolumuz kesisen yol arkadaslarim, kalpleri guzel kadinlar, olgun yetiskin citirlar, sizler, hepinizzz iyi ki varsiniz.

Bu vesileyle bir sey demek istiyorum. Gercekci yanim cok baskin hep benim. Olasiliklari da iyi biliyorum malumuz 41 oldum maaasallah ❤😘 Esim, canim sevgilim de biliyor.

Sonuc icin rahatiz, eksilmeyecegimizi biliyoruz, cogalmayi umut ediyoruz sadece. Dolayisiyla sizin coskunuzu umutlarinizi kiracak bir sonuc olmasindan cekiniyorum. Yani ben, biz haziriz her haberi almaya da siz hazir misiniz? :)))) hazir olun lutfen. Umutlariniz kirilmasin ve uzulmeyin :) kendinize paye bicmeyin olur mu?

Guzel habere birlikte cosalim kendim icin de sizin icin de dilegim bu, ama haber oyle degilse umutlarimiza etki ettirmeden yola devam tamam mi :)))

Oh be rahat rahat test yaptirabililrim artik (igneeeyi gorunceye kadar tabiii)

Haberlerimiz guzel olsunnn olmazsa da biz hep guzel olalim tamam mi 😘😍🌺🌹

teşekkür ederim ilgin için, şiddetli ağrım yok Allahtan.. umarım yarın her şey yolunda gider..

Canıııımmm çook güzel bir haber bu

Karnını bizim yerimizede sev-okşa........... Teyzeleri O'na dua ediyor unutmasın bunu sakın
Allah razı olsun teyzesiii

Her haberde yanındayız canim rabbim en hayırlı olanı nasip etsin insallah dualarım yüreğim seninle

Aynen umutlarımızı taze tutup yola devam taa ki nasibimiz bizimle buluşuncaya kadar...testi yarın mı yapacaksın ?

Aynen umutlarımızı taze tutup yola devam taa ki nasibimiz bizimle buluşuncaya kadar...testi yarın mı yapacaksın ?

Amin canim bizimle bulusmak istiyorsa buradayiz :))

Test isini bir kararlastiramadik normal gunu yarin. Ancak esim olmadan kan veremem bu nedenle ancak yarin geceye kaliyor. Bu gece ve yarin sirketlerin yemekleri var kacta biter belli degil bu gece de yapilabilir mi? sonraya birakmak istemiyorum olaki ihtimaller dahilinde sonuca gore hemen tatile kacarsak bavul yapmam lazim zaman kalmiyor falan

Biraz bisiler yiyeyim kafam calissin karnim guruldadi:))

Kendini rahat hissettiğinde ,müsait oldugunda ver kanını canım ..biran önce ne yapacagını bılmek adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…