Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık hepinizden allah razı olsun

oooo ne süper bir haber bu düşünsene içinde bir can taşıyorsun ve o can sana emanet allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin anşallah

arkadaşım opun var anladığım kadarıyla hayırlı uğurlu olsun şansın bol yolun açık olsun inş.

evet, yarın opu zamanı.. iyi dileklerin teşekkürler, heyecanlıyım.. Bakalım nasıl yumoşlar toplanacak? Giderken neye dikkat etmek lazım, bir fikrin var mı? Bu ilk benim de.. (inşallah son olur :)

evet, yarın opu zamanı.. iyi dileklerin teşekkürler, heyecanlıyım.. Bakalım nasıl yumoşlar toplanacak? Giderken neye dikkat etmek lazım, bir fikrin var mı? Bu ilk benim de.. (inşallah son olur :)

Rahat ol pozitif düşün hepsi bu...dua et bol bol hayırlısıyla kaliteli yumoşların olur inşallh

canım ilk olduğu gibi inşallah ikizin olur ve son olur celina nın dediği gibi rahat ol kendini hiç sıkma gerçi ister istemez biraz heyecan olacak ama çok tatlı bir heyecan eşin müsaitse beraber gidin yanında olup moral vermesi çok güzel oluyor allah sana sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inş.

evet, eşim de gelecek. Beraber gideceğiz. Güzel dileklerin için teşekkürler, ikiz bilmiyorum , Allah nasip ederse artık...
tatlı bir heyecan dediğin gibi, her anın tadını çıkarıyoruz, yarın inşallah güzel haberler paylaşırım sizinle

Arkadaslar maalesef sonuc negatif,ikinci icin eylulde dusunuyorum sizce dogrumu,biraz daha beklemelimiyim,bide istanbulda tavsiye edeceginiz guvenilir bir merkez varmi

:)) hic tatil modunda degilim inan istanbulu ozledim tedaviye baslamak istiyorum hemen.. olmazsa bir daha bir daha bir daha derken bu kis boyle gececege benziyor..
Haklısın valla istanbul ne olursa olaun özleniyor...bence bu tedavin son oşacak çünküüü allahın iZniyle bebiş gelwcek güvenilir ellwrdesin hadı sönde baslasın tedavin ...ben de yarın arıycam embriyoloğu benim minnakların durumu için inşallah bölünüp coğalmışlardır wishhduygunun dediği gbi bölünmeyi takip eden embriyoloğun gözleri şaşı olmuştur😍ahhh ahhh cok heyecan var cookkk 🙏🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar maalesef sonuc negatif,ikinci icin eylulde dusunuyorum sizce dogrumu,biraz daha beklemelimiyim,bide istanbulda tavsiye edeceginiz guvenilir bir merkez varmi

Canım geçmiş olsun görüyorum ki hemen ikinci tedavini planlamaya baslamışsın 👍👍👍👍şimdi gittiğn merkez neresiydi kusura bakma yazdıysanda ben atlamışımdır..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)) ewet sasi olduuu bencedee..
bende heyecanla yarini bekliyorummm... hepsii dollenmis olacakkk insallahhh canim benim...

oooo ne süper bir haber bu düşünsene içinde bir can taşıyorsun ve o can sana emanet allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin anşallah
Inşallah canim hayırlısıyla nasip etsin insallah rabbim
Inşallah bol yumoslu en kalitesinden embriyolu bir opu olur arkadasim
9 ay boyunca seni birakmsinlar canim.
Amin canım inşallah

Sonucun için üzüldüm arkadaşım yaşadığın son negatıf olsun inşallah bence eylül gayet iyi vücudunun toparlanmasi için allah hayırlı iyi doktorlarla karsilastirsin

Bankaya ugradiiiim, kuafore gittiiiiiim, sacimi boyattiiiim. Artik begenmeyen kucuk ogluna almasin

Bakım şart arkadaşım ben de boyatmayı düşündüm bugün transfer öncesi boşver otur aşağıya dedim ..şimdi acaba yarın mı boyatsam diyorum hazır transfer olmamışken kurtlanıyorum

Bakım şart arkadaşım ben de boyatmayı düşündüm bugün transfer öncesi boşver otur aşağıya dedim ..şimdi acaba yarın mı boyatsam diyorum hazır transfer olmamışken kurtlanıyorum

bence boya yaptirma cnm su asamada cunku en dogali bile cok kimyasal iceriyor bebislerin etkilenebilir.. hele bi tutunsunlar ilk uc ayida atlat riskli donemler gecince yaptirirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…