- 23 Haziran 2014
- 369
- 294
- 73
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.941
Bol bol dinlen canım yorma kendini yarın opu n su gibi gecsın kalıteli sağlıklı yumoşların olsun ..kacta opu?
Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık hepinizden allah razı olsun
yarın 10 da gelin dediler, dün gece 23.30 da yapmıştım iğneyi. hazırlanma filan yarın sabah 11.30 da yapılır sanırım :)
iyi dileklerin teşekkürler
arkadaşım opun var anladığım kadarıyla hayırlı uğurlu olsun şansın bol yolun açık olsun inş.
evet, yarın opu zamanı.. iyi dileklerin teşekkürler, heyecanlıyım.. Bakalım nasıl yumoşlar toplanacak? Giderken neye dikkat etmek lazım, bir fikrin var mı? Bu ilk benim de.. (inşallah son olur :)
evet, yarın opu zamanı.. iyi dileklerin teşekkürler, heyecanlıyım.. Bakalım nasıl yumoşlar toplanacak? Giderken neye dikkat etmek lazım, bir fikrin var mı? Bu ilk benim de.. (inşallah son olur :)
Biz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık hepinizden allah razı olsun
canım ilk olduğu gibi inşallah ikizin olur ve son olur celina nın dediği gibi rahat ol kendini hiç sıkma gerçi ister istemez biraz heyecan olacak ama çok tatlı bir heyecan eşin müsaitse beraber gidin yanında olup moral vermesi çok güzel oluyor allah sana sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inş.
Amin insaallah,rabbim hepimizin yuzunu guldursun,
9 ay boyunca seni birakmsinlar canim.
canim sonucun belli oldumu..
Tatilci fıstık..
Haklısın valla istanbul ne olursa olaun özleniyor...bence bu tedavin son oşacak çünküüü allahın iZniyle bebiş gelwcek güvenilir ellwrdesin hadı sönde baslasın tedavin ...ben de yarın arıycam embriyoloğu benim minnakların durumu için inşallah bölünüp coğalmışlardır wishhduygunun dediği gbi bölünmeyi takip eden embriyoloğun gözleri şaşı olmuştur😍ahhh ahhh cok heyecan var cookkk 🙏🙏🙏:)) hic tatil modunda degilim inan istanbulu ozledim tedaviye baslamak istiyorum hemen.. olmazsa bir daha bir daha bir daha derken bu kis boyle gececege benziyor..
Arkadaslar maalesef sonuc negatif,ikinci icin eylulde dusunuyorum sizce dogrumu,biraz daha beklemelimiyim,bide istanbulda tavsiye edeceginiz guvenilir bir merkez varmi
Haklısın valla istanbul ne olursa olaun özleniyor...bence bu tedavin son oşacak çünküüü allahın iZniyle bebiş gelwcek güvenilir ellwrdesin hadı sönde baslasın tedavin ...ben de yarın arıycam embriyoloğu benim minnakların durumu için inşallah bölünüp coğalmışlardır wishhduygunun dediği gbi bölünmeyi takip eden embriyoloğun gözleri şaşı olmuştur😍ahhh ahhh cok heyecan var cookkk 🙏🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inşallah canim hayırlısıyla nasip etsin insallah rabbimoooo ne süper bir haber bu düşünsene içinde bir can taşıyorsun ve o can sana emanet allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin anşallah
Inşallah bol yumoslu en kalitesinden embriyolu bir opu olur arkadasimevet, yarın opu zamanı.. iyi dileklerin teşekkürler, heyecanlıyım.. Bakalım nasıl yumoşlar toplanacak? Giderken neye dikkat etmek lazım, bir fikrin var mı? Bu ilk benim de.. (inşallah son olur :)
Amin canım inşallah9 ay boyunca seni birakmsinlar canim.
Arkadaslar maalesef sonuc negatif,ikinci icin eylulde dusunuyorum sizce dogrumu,biraz daha beklemelimiyim,bide istanbulda tavsiye edeceginiz guvenilir bir merkez varmi
Edirne de ne yapıyorsun , hayırdır ?
Benim yerime yaprak ciğer ye , şifa olsun, kan olsun ,bebiş olsun; yarasın arkadaşıma
Bankaya ugradiiiim, kuafore gittiiiiiim, sacimi boyattiiiim. Artik begenmeyen kucuk ogluna almasin
Bakım şart arkadaşım ben de boyatmayı düşündüm bugün transfer öncesi boşver otur aşağıya dedim ..şimdi acaba yarın mı boyatsam diyorum hazır transfer olmamışken kurtlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?