- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.961
Doğru diyorsun canım zaten benimkide akıl yani...gerekirse hiç boyatmam yeter ki bebişlerim gelsin...bence boya yaptirma cnm su asamada cunku en dogali bile cok kimyasal iceriyor bebislerin etkilenebilir.. hele bi tutunsunlar ilk uc ayida atlat riskli donemler gecince yaptirirsin...
Organikler bile tuhaf kokuyor balyajlarimdan biliyorum :) hamile hamile kokusuna dayanamayacagindan yaptirmazsin 💇💅 sacini boyatma ama bi kirik fon, manikur pedikur, belki kirik toplama ile yeni bir kesim ohh super olur. Ben transfer sabahi kostur kostur kuaforden ciktiydim :))))
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bankaya ugradiiiim, kuafore gittiiiiiim, sacimi boyattiiiim. Artik begenmeyen kucuk ogluna almasin
Sağolun kızlar. Şimdi girdim eve. Beyazları kapattırdım, bir de incecik balyaj attırdım. Kahverengi üstüne karamel. Belli belirsiz. Pek sevdim kendimi
Bakım şart arkadaşım ben de boyatmayı düşündüm bugün transfer öncesi boşver otur aşağıya dedim ..şimdi acaba yarın mı boyatsam diyorum hazır transfer olmamışken kurtlanıyorum
Arkadaslar maalesef sonuc negatif,ikinci icin eylulde dusunuyorum sizce dogrumu,biraz daha beklemelimiyim,bide istanbulda tavsiye edeceginiz guvenilir bir merkez varmi
Sağolun kızlar. Şimdi girdim eve. Beyazları kapattırdım, bir de incecik balyaj attırdım. Kahverengi üstüne karamel. Belli belirsiz. Pek sevdim kendimi
Arkadaslar maalesef sonuc negatif,ikinci icin eylulde dusunuyorum sizce dogrumu,biraz daha beklemelimiyim,bide istanbulda tavsiye edeceginiz guvenilir bir merkez varmi
Güle güle kullan arkadaşım eminim çok yakışmıştır
Full bakim gunu :)) gule gule kullan bir daha da 9 10 ay boyatama insallahh :))))))
Ensucum benim dalgali saclarim var kat verince bonus kafa olabiliyor. Sen yaptirabiliyorsan ne guzel olur. Degisiklik iyidir yasasin full bakim :))
Manikur deyince komsu kiziyla ara ara atraksiyon yapiyoruz bugun tas boyama gunu yaptik. Boya yoktu azalmis ojeleri kullandik super oldu :)
Ama en guzeli suydu yesil oje istiyormus (elma cizerken yaprak icin yesil lazim olunca soyledi) annesi sadece kuaforler suruyor satilmiyor diyerek onu birazcik kandirmis. Kuafore gitsek bizim elma yapragimizi boyamazlar mi azicik dedi. O kadar saf o kadar temizler..
Bizim de tez zamanda saf tertemizzzzz cocuklarimiz olsun 🙏
Benimde üzücü bir haberim var.Bugün Daimendi evlatlık olarak başka bir yere verdik.Tabiiki pat diye verilen bir karar değildi.hiçte kolay olmadı. 3 aydan beri araştırılıp,günlük denemeler yapılıp karar verildi.Tabii en zor da Eşim ve kızım için oluyor.En çok onlar ilgileniyorlardı.Ben sadece parazit olmama rağmen,valla bende üzüldüm.Ama herkesin meşguliyeti var.Genelde hep eşimin kendi işi olduğu için,beraberinde götürüyordu.Fakat ilerki vakitlerde yurdışına seyahetleri daha sık olcağı için,benim iş ve kızımın okulu olduğu için,sürekli bakıcı aramak zor oluyor diye,böyle oldu.ama uzağa gitmedi,istediğimiz zaman bize yine misafir olarak gelecek.Fakat benim kız bununla pek teselli olamadi,şu anda odasında ağlıyor. Ama Daimend iyi bir yerde,hatta yanında bir köpek arkadaşıda var.orda bizde yapamadıklarına izin veriliyor.mesela koltuklara çıkmak,odalara girmek gibi.İyi biryerde olduğunu bilmekte bir teselli tabii. Böyle işte.
Heyecan tavan durumda anlatamam canım...rimel iyi fikirmiş görünen yerlere rötüş atarım bende ara ara valla sevdım bu fikriCanım bende Ensu gibi düşünüyorum. Aylardır Kuaförüm beni görmedi. Ne kadar bitkiselde olsa,var içlerinde biseyler. Benin önlerde iki üç tel beyazlar var,onları rimelle boyuyorum.kendi saçım siyah olduğu için fark edilmiyor.Ama kısmet bakalım ne zaman gidebilecem. Ay sonunda belli olcak.Güzel yarınların olsun.keyfine bak.hoş heycanlar yaşa,seninle birlikte heycanlıyız.
Aminnn saf ve madum pırıl pırıl hayırlı evlatlatımız olsun...Full bakim gunu :)) gule gule kullan bir daha da 9 10 ay boyatama insallahh :))))))
Ensucum benim dalgali saclarim var kat verince bonus kafa olabiliyor. Sen yaptirabiliyorsan ne guzel olur. Degisiklik iyidir yasasin full bakim :))
Manikur deyince komsu kiziyla ara ara atraksiyon yapiyoruz bugun tas boyama gunu yaptik. Boya yoktu azalmis ojeleri kullandik super oldu :)
Ama en guzeli suydu yesil oje istiyormus (elma cizerken yaprak icin yesil lazim olunca soyledi) annesi sadece kuaforler suruyor satilmiyor diyerek onu birazcik kandirmis. Kuafore gitsek bizim elma yapragimizi boyamazlar mi azicik dedi. O kadar saf o kadar temizler..
Oooyyy cok tatlıymış..eğer yeni yuvasında mutluysa için rahat olsun ama eminim evde boşluğu bayağı hissedikecektir.inşallah boşluğu bir bebekle dolar...
Yeni tedavi öncesi hazırlık süpersin canım..Yakıştı mı bilmem ama ben çok sevdim. Ayrıca çok ta iyi geldi. Başka birisi gibi oldum
Güle güle kullan arkadaşım güzel günlerde inşallah
Güle güle kullan arkadaşım güzel günlerde inşallah
Full bakim gunu :)) gule gule kullan bir daha da 9 10 ay boyatama insallahh :))))))
Anacim ben o minik pitircigin kacinci teyzesi oluyorumm Masallah Allaha binlerce sükür ler olsun canim inanki sirt agrim giti sayilir böyle güzel bir haber icin sanada tesekur ediyorum seni ve pitircigini allaha emanet olun diyor veee yakisikli oglunuda öp benim icin iki yanagindan .Öptüm ücünüzüdeBiz geldik şükürler olsun dimdis dimdis pitircigin kalbi atıyor içeride 3 cm lik bir hematom alanı var hala progestan ıgneye devam dinlenicem bolbol 7 hafta 3 günlük olmus Pıtırcık hepinizden allah razı olsun
Canim ya cok duygulandim bu ne pozitiflik tatlim ya herseyin hayirlisi olsun canim sonuna kadar yanindayiz hic öyle olmadi komaya girdim yok yola devam tabiki de ama dilegimiz hep su anda olmasi dualarimizda senle beraber ve bu hayirli Aksamda yatmicam sahura kadar du etcem herkese canim allah sana ve isteyen herkese evlat nasip etsin AminUmut hepimiz icin hep var olsun. Ne olacagini biz bilemeyiz sadece cabaliyoruz digruyu yapmak icin. . OL der oluverir, inanmali, umut etmeli, kahretmeden beklemeyi sabri bilmek lazim. Sukretmeli :))
OLsun diye dualarimiz ama OLmazsa OLma zamani gelmemistir, toplaniriz ilerleriz dururuz bekleriz ne istiyorsak artik. Yeter ki istedigimizi yapacak gucumuz olsun.
Sonuc UMUTLARİMİZ HEP TAZECİK KALSİN. Bugun birilerimiz yarin bir digerimiz obur gun digerimiz yesertelim.
Kalbinizi titreten bu ozlem umutlarinizla herkes icin gercek olsun insalllahhh 🙏🙏🙏
Cok üzüldüm canim simdilik dinlen hayirlisi yola devam etmek icin kendini hazirla ari sütü polen cok yararli canim allah herseyin hayirlisini nasip etsin tez zamanda sabrin sonu mutlaka selamettirArkadaslar maalesef sonuc negatif,ikinci icin eylulde dusunuyorum sizce dogrumu,biraz daha beklemelimiyim,bide istanbulda tavsiye edeceginiz guvenilir bir merkez varmi
:)) hic tatil modunda degilim inan istanbulu ozledim tedaviye baslamak istiyorum hemen.. olmazsa bir daha bir daha bir daha derken bu kis boyle gececege benziyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?