- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.981
Anacim ben o minik pitircigin kacinci teyzesi oluyorumm Masallah Allaha binlerce sükür ler olsun canim inanki sirt agrim giti sayilir böyle güzel bir haber icin sanada tesekur ediyorum seni ve pitircigini allaha emanet olun diyor veee yakisikli oglunuda öp benim icin iki yanagindan .Öptüm ücünüzüde
Canim ya cok duygulandim bu ne pozitiflik tatlim ya herseyin hayirlisi olsun canim sonuna kadar yanindayiz hic öyle olmadi komaya girdim yok yola devam tabiki de ama dilegimiz hep su anda olmasi dualarimizda senle beraber ve bu hayirli Aksamda yatmicam sahura kadar du etcem herkese canim allah sana ve isteyen herkese evlat nasip etsin Amin
Cok üzüldüm canim simdilik dinlen hayirlisi yola devam etmek icin kendini hazirla ari sütü polen cok yararli canim allah herseyin hayirlisini nasip etsin tez zamanda sabrin sonu mutlaka selamettir
Ensucum canim istanbulu ozledigin cok beli oluyo bizde seni özledik (istanbuldaki ensuyu) bu arada senin icin dogumgünün sarkisi söyledim hic duymadin demi askola canim yaaaaa yinede seni cok seviyorum iyiki doğdu diyorum cok cabuk geri donnnnnn
Bu arada sirt agrim kizlar cok kötüyumm
Keske adet sacisi yada soguk almis olsam cumartesi basladi pazar kotuydum (sarmada saramadim) pazartesi yaki yaptim ise gitim banamisin demedi eczane ye gitim böbrekten olabilir dedi doktor tavsiye eti yarin bir kosu doktordayim oructan olduysa korkuyorum insallah bir ariza cikmaz
Zonak sagol hemen yapcam dedigini
cok güzel olmusun böyle canim sen zaten güzelsin icin bir güzel disin baska güzel bir güzellikte bu hayirli gecede gelsin seni bulsun dilerim tatli arkadasim benim
bana verdigin güzel dualarin hurmetine allah sana hayirli bir evlat versin Amin
evet, eşim de gelecek. Beraber gideceğiz. Güzel dileklerin için teşekkürler, ikiz bilmiyorum , Allah nasip ederse artık...
tatlı bir heyecan dediğin gibi, her anın tadını çıkarıyoruz, yarın inşallah güzel haberler paylaşırım sizinle
Arkadaslar maalesef sonuc negatif,ikinci icin eylulde dusunuyorum sizce dogrumu,biraz daha beklemelimiyim,bide istanbulda tavsiye edeceginiz guvenilir bir merkez varmi
Günaydın hanımlar. Kadir geceniz mübarek, dualarımız kabul olsun inşallah.
Günaydııııın!!!!
Günaydın güzeller gününüz dününüzden güzel olsun dualarımız kabul olsun..
Haırlı kandıler dılerım herkese
gunahlarımız af dualarımız kabul olsun
kızlar du edın yarın zaman buldukca estafırulah deyın
günaydınlar şeker kadir gecesi herkese mübarek olsun bol bol dua edip bebişlerimize kavuşuruz inş.
Sağolun kızlar. Şimdi girdim eve. Beyazları kapattırdım, bir de incecik balyaj attırdım. Kahverengi üstüne karamel. Belli belirsiz. Pek sevdim kendimi
Amin, inşallah
Böyle olsun topik
Yapraksarmasi
ENSU canim bu ne parti böyle kocan be supriz yapti dogumgününde de buralara ugramiyon kizz ne hediye aldin cok merak etimm
W.DUYGU VE ENSU
KIZLAR DILEGIM BU DOGUM GÜNÜ HEDIYENIZ BEBEK OLSUN INSALLAH
Hayirli yaslar hayirli saglikli evlatlar herseyin hayirlisi sizin olsun Simdi sirada sarki fasli
MUTLU YASLAR SIZE MUTLU YASLAR MUTLU YASLAR MUTLU YASLAR SIZEEEEEE
Notasta borcunuz olsun hahaha
Anacim ben o minik pitircigin kacinci teyzesi oluyorumm Masallah Allaha binlerce sükür ler olsun canim
Ensucum canim istanbulu ozledigin cok beli oluyo bizde seni özledik (istanbuldaki ensuyu) bu arada senin icin dogumgünün sarkisi söyledim hic duymadin demi askola canim yaaaaa yinede seni cok seviyorum iyiki doğdu diyorum cok cabuk geri donnnnnn
in Amin
ne güzel yapmışsın çocuk derdine düşmekten hep kendimizi ihmal ediyoruz hadi hayırlı olsun güle güle kullan şımart kendini tatlım
kız bunlarla biz ordu yapar yeni kıtalar fetederiz
gunaydınlar tatlım nasılsın bugün bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?