Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haırlı kandıler dılerım herkese
gunahlarımız af dualarımız kabul olsun

kızlar du edın yarın zaman buldukca estafırulah deyın

Amin arkadaşım, Allah çabalayan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
İnşallah ağrın daha basit bir şeydir. Allah yardımcın olsun...

hadi hayırlısı allah gönlünüze göre versin bol şanslar

Arkadaslar maalesef sonuc negatif,ikinci icin eylulde dusunuyorum sizce dogrumu,biraz daha beklemelimiyim,bide istanbulda tavsiye edeceginiz guvenilir bir merkez varmi

canım seni çok merak etmiştim sağlık olsun belkide hayırlısı buydu bilemeyiz biliyorsun bende iki üç hafta önce negatif almıştım üzülme demek çok sıradan olur çünkü mümkün deyil ama kendini yıpratma istiyorsan ağla içini boşalt ama çabuk tpparlanmaya çalış zaman malesef alehimize işliyor sağlık olsun canım ben tüpümü istanbul memorıal de yaptırmıştım negatif oldu ama ekipten inan çok memnun kaldım tekrar denersem büyük ihtimalle yine orda olacak birde acıbadem bülent tıraş var orayı da çok düşündüm hatta ilk orda yaptırmaya karar vermiştim sonra diyer tarafa yöneldim bülent tıraş ta çok iyi diyorlar istersen sende iyice araştır ikisinide size hangisi mantıklı gelirse onu düşünün derim allah gönlündeki bebişi en kısa zamanda kucağına almanı nasip etsin inş.

Sağolun kızlar. Şimdi girdim eve. Beyazları kapattırdım, bir de incecik balyaj attırdım. Kahverengi üstüne karamel. Belli belirsiz. Pek sevdim kendimi

ne güzel yapmışsın çocuk derdine düşmekten hep kendimizi ihmal ediyoruz hadi hayırlı olsun güle güle kullan şımart kendini tatlım

Yapraksarmasi

ENSU canim bu ne parti böyle kocan be supriz yapti dogumgününde de buralara ugramiyon kizz ne hediye aldin cok merak etimm

canimmm cepten giriyorumya alintisiz mesajlari atliyorum tek suclu bu cep telefonu:)) simdi geri saydalara tek tek baktimm sarkinii duydumm cnmm sesinn ne guzelmisss tipki ninni soyler gibi.. cok sagoll canimmm benimm cok cok optumm dileklerin icin...
parti yapmiyoruz biz cnm zaten ben oldum olasi oyle seyleri hic sevmem, ama unutulmasinida asla sevmem.. ablam ve cocuklari ile madoya gittik biliyorsun erdek kucuk yer secenek az biraz oturup kalktik cnm... guzel gecti.. zaten esimin annesi dort sene once vefat ettiya o gunden sonra hic cok eglenceli ortamlara gitmedik tabi dugunler haric ama dugunlerdede oynamiyoruz... esim sen oyna diyor benimde icimden gelmiyor.. annesinde iki ayda meme kansesi cikti ve ani vefat etti cok uzulduk.. anne kavramina cok onem verdigim icin esime saygi duyuyorum o yuzden ona uyum sagliyorum bazen sakin yasamakta guzel..
bu arada sormussun guzel bi kol takisi aldirdim cnm:))
bende sana bi sarki soyleyecegim cnm.. SENIIII SEVIYORUMMM SEVIYORUMM SEVIYORUMMMMMM acmilâaaaaaaaaa

ne güzel yapmışsın çocuk derdine düşmekten hep kendimizi ihmal ediyoruz hadi hayırlı olsun güle güle kullan şımart kendini tatlım

Bu kadar büyük değişikliği en son 15 yıl önce işyerimdeki birisine kızıp yaptırmıştım. Hem gölge hem perma. Sonrasında bir çocuğun tepkisi çok tatlıydı. Minibüste arkamda oturan çocuk saçlarımla oynuyordu, annesi de yapma ayıp falan diyordu. "Ama anne makarna gibi, çok güzeeel" dedi, koptum minibüste

Arkadaşlar Kadir geceniz mübarek olsun. Bu mübarek günde bizlerede en kısa sürede hayırlı bebişler ve bizleride anne olmayı nasip etsin.ve gazzedeki katliamı durdurmayı nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…