- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.181
Herkese merhabalar
Hastaneyle görüştüm genetiksonucu 5 te cıkacakmış bizi dört buçukta hastaneye bekliyorlar sonucu beraber bekleyeceğiz eğer genetik sınavlarını geçtilerse transfere alacaklar eğer geçemedilerse transfer olmadan eve döneceğiz..durumumuz bu arkadalar anneler katdeşler bende tek tek yazamıyorum sizi seviyorum.,,
Benim müjdem geldi... Klinikten aradılar, 10 yumurtanın 9 u olgunmuş ve tam 7 tanesi döllenmiş.
Şimdi üçüncü günü bekliyoruz, bakalım kaç tanesi dondurulacak???
Yakında öyle olacak
12 tane ayrıca
çok haklısın canım inşallah bizede ev almak nasip olurda taşınma derdimiz biter
Yavruları kastettim zaten 10 diyerek.
Zaten ne geldi ise başına o 2 yetişkin kedinden geldi. Bir dikkat eder, bir doğum kontrolü yapar ne biçim kızların var.
Arkadaşım hiiçç kusura bakma; kızların çook terbiyesiz
Biz de hep taşındık. Bizimkiler emekli oldu, yerleşti, ben hızımı alamadım dolaşmaya devam...
Evlendim yine dolaşıyoruz
İnşallah canımm.
ALLAH gönlüne göre bir ev nasip etsin sana, içinde bir sürü çocuk
Herkese merhabalar
Hastaneyle görüştüm genetiksonucu 5 te cıkacakmış bizi dört buçukta hastaneye bekliyorlar sonucu beraber bekleyeceğiz eğer genetik sınavlarını geçtilerse transfere alacaklar eğer geçemedilerse transfer olmadan eve döneceğiz..durumumuz bu arkadalar anneler katdeşler bende tek tek yazamıyorum sizi seviyorum.,,
amin inşallah canım Rabbim evlat isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın ve bebeklerimizi eşlerimizle beraber analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Benim müjdem geldi... Klinikten aradılar, 10 yumurtanın 9 u olgunmuş ve tam 7 tanesi döllenmiş.
Burası öyle fena ki, kimse gelmiyor temizlik için. Ancak eş dost tavsiyesiyle gidiyorlar. Kedi köpek te olunca, iş başa düşüyor.
Sara'cım haksızmıyım; kadın evden biri gidiyor doktora; eve gelmiş bir bakmış ki kızları eve erkek atmış. kendi anlattı vallahi
(azcık dedikodu yaptık 2220 nin kızlarını)
Bu yıl 41 oluyorum. Yumurta konusunda şanslıyım sanırım
Bahçeci Fulya kliniğindeyim. Güvenç Bey doktorum..
Herkese merhabalar
Herkese merhabalar
Yavruları kastettim zaten 10 diyerek.
Zaten ne geldi ise başına o 2 yetişkin kedinden geldi. Bir dikkat eder, bir doğum kontrolü yapar ne biçim kızların var.
Arkadaşım hiiçç kusura bakma; kızların çook terbiyesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?