Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah yardımcınız olsun arkadaşım. Hayırlı haberlerle gel inşallah...

Yakında öyle olacak
12 tane ayrıca

Yavruları kastettim zaten 10 diyerek.

Zaten ne geldi ise başına o 2 yetişkin kedinden geldi. Bir dikkat eder, bir doğum kontrolü yapar ne biçim kızların var.

Arkadaşım hiiçç kusura bakma; kızların çook terbiyesiz

Bizde seni seviyoruz canım....

İnşallah üçüde sağlıklıdır hepsini alıp getirirsin bize.

Burası öyle fena ki, kimse gelmiyor temizlik için. Ancak eş dost tavsiyesiyle gidiyorlar. Kedi köpek te olunca, iş başa düşüyor.

Senin o kedilerin evde iken gelmezler tabii, haklılar.

Kadın bir tarafı temizleyecek senin terbiyesiz kızların öbür tarafta bir şeyi devirip kirletecek. Yahu insan çocuğuna bile bu kadar tahammül edemez.

Ne yürek var sende

Sara'cım haksızmıyım; kadın evden biri gidiyor doktora; eve gelmiş bir bakmış ki kızları eve erkek atmış. kendi anlattı vallahi

(azcık dedikodu yaptık 2220 nin kızlarını)

çoook haklısın canım insan kızlarına accık tirbiye verir baktıki olmuyo doğum kontrol yöntemlerini anlatır dimi ama

ama laf aramızda çok tatlı torunları var 2220 nin sevimli şeyler

Hayırlısı olsun. Inşallah hepsi genetik testinden başarılı çıkarlarda hepsi trAnsfer olur. Dualarım seninle. Allah yardımcınız olsunn

Transfer gerceklesmis, birlikte usul usul yatiyorsunuzdur insallah... 🙏 Simdilik boyle, 9 ay sonra ise koyunkoyuna yatmanizi can-i gonulden diliyorum... Sansin cok ama cokk olsun 👏❤

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim müjdem geldi... Klinikten aradılar, 10 yumurtanın 9 u olgunmuş ve tam 7 tanesi döllenmiş.
Şimdi üçüncü günü bekliyoruz, bakalım kaç tanesi dondurulacak???

Gozun aydinnn :) 7side birbiriyle once ben dunyaya gelecegim diye yarisip bolum bolum bolunup, muhtesem embriyolar olsunlar... 🙏

Sonra can bulsunlar, can olsunlar... Once gobegini sonra kucagini doldursunlar... Sansin bol olsun 😘😍

Hepinize tekrar tekrar tesekkurler... Acimayan canim, candan desteklerinizden aldigim gucten cogu zaman...

Her birinize tek tek, ayri ayri sevgilerimle iyi dileklerimi sunuyorum... Telefondan toplu alinti zor, mazur gorun..

En dip not: evde temizlik var diye firar, sinema yalan oldu. Bir dolu yagdi bir dolu yagdiiiiiiii evi su basti!!!! Ay saka gibi bir gun 🏊 yuzmeye evde baslayacaktim neredeyse... Daha simdi popomun ustune oturdum. Neyse ki cok bir sey degil buna ragmen bu kadar ugrastirdi... Bahce drenaji tikanmis, mutfaktan giren sulari durdurmak kabustu.. Dondum, bittim, yoruldum. Allahin sopasi yok, kacayim dedim yakalandim :))))) neyse yapacak bir sey yok, bereket yagdi diyelim :)

Sag kosede sudaki yuzen nesne bahce sirinim, yanindakide kupeli insallah kirilan dallari yuzunden kusmez toparlanir..

Yaramı deşme kız. Ameliyat acısı çekmesinler diye kedilere doğum kontrol ilacı verdik. Hamile kalmalarını engellemedi ama doğum zamanı sıkıntı çıkardı. Birisi melek oldu, birisi son anda ameliyatla kurtuldu. Birisi iki bebeğini ölü doğurdu sonuncusunun da çok zor bir doğumu oldu. Köpeğimi 2,5 yıldır iğneyle koruyoruz, ama kedilerde ilaç işe yaramadı. Sonuç acı çeken ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…