Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dün akşam buradaydı o yağmur, kırk yılda bir açık havada, park sefası yapalım dedik eşimle. Bir de sevdiğimiz bir ablamıza rastladık. Ve daha çaylarımızı içemeden ıslandık. Biz de inat ettik oturduk o yağmurda. Hep sen mi yapacaksın yağmur sefası

Sag kosede sudaki yuzen nesne bahce sirinim, yanindakide kupeli insallah kirilan dallari yuzunden kusmez toparlanir..

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Küpeli küsmez de şirini bilemem, bi nane limon kaynat istersen
Küpeli için de şekerle dövülmüş sarımsak gömersen daha çabuk toparlanırmış. Sarımsak toprağındaki parazitler için, şeker beslemesi için.

Selam arkadaşlar

Benim merk ettiğim bişey var.tüm değerlerimiz normal olsa da yaştan dolayı yumurta kalitemiz düşük mü oluyor.

Selam arkadaşlar

Benim merk ettiğim bişey var.tüm değerlerimiz normal olsa da yaştan dolayı yumurta kalitemiz düşük mü oluyor.

Önemli olan yaş değil, öncesinde geçirdiğin fiziksel ve ruhsal sıkıntılar, maruz kaldığın toksinler, kullandığın ilaçlar vs. 35 ten sonra vücut arınmakta zorlanmaya başlıyor.

Önemli olan yaş değil, öncesinde geçirdiğin fiziksel ve ruhsal sıkıntılar, maruz kaldığın toksinler, kullandığın ilaçlar vs. 35 ten sonra vücut arınmakta zorlanmaya başlıyor.

Teşekkür ederim.Ben biyerde okudum da tüm değerleriniz aynı olsa da 40 yaş sonrası şansınız çok düsük demiş doktor.

genç yaşta olup rezerv azlığı olanlarda daha düşük şanslıyız anladım ben de.

:))) en cokda su fiziksel ve ruhsal sikintilar kismina bayildim...
genc kizlik donemlerimde biten iliskinin arkasindan aylarcs cok aglamisligim uzulmuslugum olmustu ahh ahh bilsemm uzulurmuydum genclik iste... kiz arkadaslarlada yaz aksamlari toplanir sabahlara kadar sigara icer sohbett ederdikk ahhh icmezzz olaydim.. yumos kalmadi...

sanırım doktorlar istatistiklere bakıp yorum yapıyorlar. bugüne kadar 40 yaş üzeri tüp bebek denemesi yapmış ve başarıyı yakalamış kişileri oranlıyorlar. ancak kişinin durumu çok belirleyici oluyor bence. AMH testi iyi bir fikir verir mesela..

iyi dileklerin teşekkürler, aminnnn inşallah...
sana da hayırlısıyla en güzelinden bebişler versin güzel Allahım... Bahçen çok güzel bu arada.. yağmurlu hali de güzel, kolay gelsin ev işlerinde

Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle inşallah o yumişler bebek olacaklar

gözün aydın canım herşey gönlünce olsun inşallah

Seninle birlikte bizlerde bekliyor olucagiz...Guzel haberlerle donersin insallah..

Allah yardımcınız olsun arkadaşım. Hayırlı haberlerle gel inşallah...

Bizde seni seviyoruz canım....

İnşallah üçüde sağlıklıdır hepsini alıp getirirsin bize.

Hayırlısı olsun. Inşallah hepsi genetik testinden başarılı çıkarlarda hepsi trAnsfer olur. Dualarım seninle. Allah yardımcınız olsunn

bu ilk denemem, amin inşallah...

Hepinize güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler durumu kısaca özet geçip dinlenmeye gececiğimgenetik sonucu elimde normal kaliteli bir embriyo kaldı ve o transfer edildi.yani tektaşımı aldım ve geldim diğer iki tanesinde ufak bi problem varmış .yarına toparlama ihtimali olan bi sorunmuş genelde görülürmüş eğer yarın o iki minnak gelişime devam ederse dondurulup beni bekleyecekler..
Herkese dua ve desteklerinden dolayı cok teşekkür ederim cok stresli bir gündü benim için şimdi müsaadenizle kaçıyorum ara ara geleceğim eğer bana yazan ve alıntıyalamadığım arkadas varsa kızmasın affetsin sizi seviyoruz...

Canim gozun aydin hayirli olsun. Bebeginle bol bol dinlen. Bizlere cevap yazmayida kafana takma. Keyfine bak...Dualarim seninle...Bebegini ve seni opuyorum......

İnsan bedeni çok mucizevi bir varlık. Düzgün beslenme, yaşam ve düşünce kalitesini artırma, dengeyi kurma ve korumayla toparlanabiliyor. Hala vakit varken, bazı şeyleri telafi etmek mümkün

Bekleme devresi başladı demek. İnşallah bugünkü endişelerini unutturacak mutlu haberle devam eder bekleyişin. Ve dilerim diğer iki embriyon da sıraları gelince kucağına gelecek kadar hevesli olurlar

Amh testi fikir verebilir belki ama tam olarak neyi ifade ettiği çok belirgin değil. Test sonucu 0 olup hamile kalan da var, 3 gelip anne olamayan da. Yumurta sayısı başka, yumurta kalitesi başka şey. Ayrıca menapoza girmiş bir kadın ilaç takviyesiyle tekrar yumurta üretebiliyorsa ve o yumurtayla hamile kalıyorsa (üstelik yaşı 72 iken), tıbbın öğreneceği daha çok şey var demektir. Geçmişte nasıl bir hayat yaşamış olursak olalım, beslenmede çeşitlilik ve düzenli yaşama geçmek, önyargı, öfke ve bastırılmış duygularımızdan sıyrılıp kendimiz olabilmek, yaşam enerjimizi yükseltmek, anneliğe giden yolda şansımızı artıracaktır...

Benim müjdem geldi... Klinikten aradılar, 10 yumurtanın 9 u olgunmuş ve tam 7 tanesi döllenmiş.
Şimdi üçüncü günü bekliyoruz, bakalım kaç tanesi dondurulacak???
Gözünaydın canim

Tektasin hayırlı uğurlu bebekli olsun inşallah canim benim

Hepinize günaaydınlar. Mübarek cuma gününde inşallah tüm isteklerimiz gerçek olur.hepimize güzel bir bayram diliyorum.tüm topikteki arkadaşlarımız ne istiyorsa allahım onlara hepsini versinn

tektaşın hayırlı uğurlu olsun canım göbeğinde can bulup kucağında hayırlı evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…