- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.201
Senin o kedilerin evde iken gelmezler tabii, haklılar.
Kadın bir tarafı temizleyecek senin terbiyesiz kızların öbür tarafta bir şeyi devirip kirletecek. Yahu insan çocuğuna bile bu kadar tahammül edemez.
Ne yürek var sende
Hepinize tekrar tekrar tesekkurler... Acimayan canim, candan desteklerinizden aldigim gucten cogu zaman...
Her birinize tek tek, ayri ayri sevgilerimle iyi dileklerimi sunuyorum... Telefondan toplu alinti zor, mazur gorun..
En dip not: evde temizlik var diye firar, sinema yalan oldu. Bir dolu yagdi bir dolu yagdiiiiiiii evi su basti!!!! Ay saka gibi bir gun 🏊 yuzmeye evde baslayacaktim neredeyse... Daha simdi popomun ustune oturdum. Neyse ki cok bir sey degil buna ragmen bu kadar ugrastirdi... Bahce drenaji tikanmis, mutfaktan giren sulari durdurmak kabustu.. Dondum, bittim, yoruldum. Allahin sopasi yok, kacayim dedim yakalandim :))))) neyse yapacak bir sey yok, bereket yagdi diyelim :)
Eki Görüntüle 1200731
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sag kosede sudaki yuzen nesne bahce sirinim, yanindakide kupeliinsallah kirilan dallari yuzunden kusmez toparlanir..
Massallah nazar degmesin.. Hepsi bebek olsun...Kacinci denemen?
Selam arkadaşlar
Benim merk ettiğim bişey var.tüm değerlerimiz normal olsa da yaştan dolayı yumurta kalitemiz düşük mü oluyor.
Gözün aydınnn
Çok sevindim canım, ALLAH nazarlardan saklasın.
Önemli olan yaş değil, öncesinde geçirdiğin fiziksel ve ruhsal sıkıntılar, maruz kaldığın toksinler, kullandığın ilaçlar vs. 35 ten sonra vücut arınmakta zorlanmaya başlıyor.
Oh maşallah yumoşlarına. Bence minimum 3kere deneme şansın kesin.ama hemen bi sonraki transferde tutsun inşallah, kardeşler beklesin biraz.
Önemli olan yaş değil, öncesinde geçirdiğin fiziksel ve ruhsal sıkıntılar, maruz kaldığın toksinler, kullandığın ilaçlar vs. 35 ten sonra vücut arınmakta zorlanmaya başlıyor.
Teşekkür ederim.Ben biyerde okudum da tüm değerleriniz aynı olsa da 40 yaş sonrası şansınız çok düsük demiş doktor.
genç yaşta olup rezerv azlığı olanlarda daha düşük şanslıyız anladım ben de.
Gozun aydinnn :) 7side birbiriyle once ben dunyaya gelecegim diye yarisip bolum bolum bolunup, muhtesem embriyolar olsunlar... 🙏
Sonra can bulsunlar, can olsunlar... Once gobegini sonra kucagini doldursunlar... Sansin bol olsun 😘😍
Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle inşallah o yumişler bebek olacaklar
gözün aydın canım herşey gönlünce olsun inşallah
Seninle birlikte bizlerde bekliyor olucagiz...Guzel haberlerle donersin insallah..
Allah yardımcınız olsun arkadaşım. Hayırlı haberlerle gel inşallah...
Bizde seni seviyoruz canım....
İnşallah üçüde sağlıklıdır hepsini alıp getirirsin bize.
Hayırlısı olsun. Inşallah hepsi genetik testinden başarılı çıkarlarda hepsi trAnsfer olur. Dualarım seninle. Allah yardımcınız olsunn
Transfer gerceklesmis, birlikte usul usul yatiyorsunuzdur insallah... 🙏 Simdilik boyle, 9 ay sonra ise koyunkoyuna yatmanizi can-i gonulden diliyorum... Sansin cok ama cokk olsun 👏❤
bu ilk denemem, amin inşallah...
Hepinize güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler durumu kısaca özet geçip dinlenmeye gececiğimgenetik sonucu elimde normal kaliteli bir embriyo kaldı ve o transfer edildi.yani tektaşımı aldım ve geldimdiğer iki tanesinde ufak bi problem varmış .yarına toparlama ihtimali olan bi sorunmuş genelde görülürmüş eğer yarın o iki minnak gelişime devam ederse dondurulup beni bekleyecekler..
Herkese dua ve desteklerinden dolayı cok teşekkür ederim cok stresli bir gündü benim için şimdi müsaadenizle kaçıyorum ara ara geleceğim eğer bana yazan ve alıntıyalamadığım arkadas varsa kızmasın affetsin sizi seviyoruz...
:))) en cokda su fiziksel ve ruhsal sikintilar kismina bayildim...
genc kizlik donemlerimde biten iliskinin arkasindan aylarcs cok aglamisligim uzulmuslugum olmustu ahh ahh bilsemm uzulurmuydum genclik iste... kiz arkadaslarlada yaz aksamlari toplanir sabahlara kadar sigara icer sohbett ederdikk ahhh icmezzz olaydim.. yumos kalmadi...
Hepinize güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler durumu kısaca özet geçip dinlenmeye gececiğimgenetik sonucu elimde normal kaliteli bir embriyo kaldı ve o transfer edildi.yani tektaşımı aldım ve geldimdiğer iki tanesinde ufak bi problem varmış .yarına toparlama ihtimali olan bi sorunmuş genelde görülürmüş eğer yarın o iki minnak gelişime devam ederse dondurulup beni bekleyecekler..
Herkese dua ve desteklerinden dolayı cok teşekkür ederim cok stresli bir gündü benim için şimdi müsaadenizle kaçıyorum ara ara geleceğim eğer bana yazan ve alıntıyalamadığım arkadas varsa kızmasın affetsin sizi seviyoruz...
sanırım doktorlar istatistiklere bakıp yorum yapıyorlar. bugüne kadar 40 yaş üzeri tüp bebek denemesi yapmış ve başarıyı yakalamış kişileri oranlıyorlar. ancak kişinin durumu çok belirleyici oluyor bence. AMH testi iyi bir fikir verir mesela..
Gözünaydın canimBenim müjdem geldi... Klinikten aradılar, 10 yumurtanın 9 u olgunmuş ve tam 7 tanesi döllenmiş.
Şimdi üçüncü günü bekliyoruz, bakalım kaç tanesi dondurulacak???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?