- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.221
Hepinize günaaydınlar. Mübarek cuma gününde inşallah tüm isteklerimiz gerçek olur.hepimize güzel bir bayram diliyorum.tüm topikteki arkadaşlarımız ne istiyorsa allahım onlara hepsini versinn
Nasılda özledim Harbiye'yi........... Çiğ Köfte olsa da yesek
Ne zaman kısmet olur bilmiyorum ama inşallah geleceğim
Benim müjdem geldi... Klinikten aradılar, 10 yumurtanın 9 u olgunmuş ve tam 7 tanesi döllenmiş.
Şimdi üçüncü günü bekliyoruz, bakalım kaç tanesi dondurulacak???
benim amh testim yaşıma göre güzeldi 1,31 çok ta kaliteli embriyolarım oldu ama tutmadısanırım doktorlar istatistiklere bakıp yorum yapıyorlar. bugüne kadar 40 yaş üzeri tüp bebek denemesi yapmış ve başarıyı yakalamış kişileri oranlıyorlar. ancak kişinin durumu çok belirleyici oluyor bence. AMH testi iyi bir fikir verir mesela..
Hepinize güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler durumu kısaca özet geçip dinlenmeye gececiğimgenetik sonucu elimde normal kaliteli bir embriyo kaldı ve o transfer edildi.yani tektaşımı aldım ve geldimdiğer iki tanesinde ufak bi problem varmış .yarına toparlama ihtimali olan bi sorunmuş genelde görülürmüş eğer yarın o iki minnak gelişime devam ederse dondurulup beni bekleyecekler..
Herkese dua ve desteklerinden dolayı cok teşekkür ederim cok stresli bir gündü benim için şimdi müsaadenizle kaçıyorum ara ara geleceğim eğer bana yazan ve alıntıyalamadığım arkadas varsa kızmasın affetsin sizi seviyoruz...
CANsiniz hepiniz.... ❤❤❤❤❤
Canlariniz, canlarimiz olsun tez zamanda 🙏🙏🙏🙏
İcimi biliyorum minik bir cizik var sadece, kahretmemesi hayattaki herseye karsi dogal karakterim sanirim. Dogal mi degil mi bilmem ama samimiyetle durumum bu...
Benden cok uzulmeyin uzerim sizi diye uzulurum :))))
Zamani gelmemisse gelene kadar bekleriz, sabirliyiz...
Anneme soyledim !!! Anne iste, uzuldu uzuldugunu bana belli etmemek icin kivrandi, ben onu ay ne kisir dongu... Alisacak...
Hepinize kucakk dolusu sevgiler :) celina gozummm sende... Dort gozle transfer haberi bkliyorum....
Evde bayram temizligi var, bir de minik tadilat cikti ben firar ediyorum :))) kac gunlerdir agir durmaktan bende girisebilirim islere sonr da yorulurum. En iyisi sinemaya gitmek maymunlar cehennemi ! izlemeye :)) cunku yagmur var...
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hep aklımdaydın dün öğleden sonra çok yoğundum bi türlü nete giremedim şekerim hayırlı uğurlu olsun inşallah allahım bu tek taşını kucağına bebiş olarak verir canım doktor normal hayata dön diyor ama bence dinlen fazla hareketten kaçın kesinlikle kahve içme nette okuduğum çoğu yerde kahvenin embriyoya zarar verdiğini söylüyor allah yardımcın olsun çoook öptüm
Günaydın hanımlar,
Umut dolu, güzel bir gün olsun.
Ben süpürgeyi bozdum
Dünya kadar işim varken, Edirne' ye tamirciye gideceğim biraz sonra. Öğleden sonra buralarda olurum inşallah
Günaydın fıstıklar hepinizihayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul eylesin inşallah..
Gunaydin herkes ben hastayimmm ceryanda kalmisin iki gündür takip bile edemedim cok uzgunum canlar
Celina harika bir doktorun var canim hayirli ugurlu tek tasin senin olsun cokkk sevindim allah sonuna kadar gotursun insallah ki sira bize gelsin
W.DUYGU canim biz anlasma yapmistik o yüzden diyorumki yo nekadar uzun olsada onu asmak icin bizlerde Allaha sükür o güc var simdi kendini dinle cok aci cekip yipratin kendini herseyde vardir bir hayir
Kizlar herkese hayirli cumalar bir ara tek tek okumaya calisicam ama su an inaninki heryerim agiriyo azcik igleyeyim yeine biktiririm sizi herkesi öptüm
Gunaydin herkes ben hastayimmm ceryanda kalmisin iki gündür takip bile edemedim cok uzgunum canlar
Celina harika bir doktorun var canim hayirli ugurlu tek tasin senin olsun cokkk sevindim allah sonuna kadar gotursun insallah ki sira bize gelsin
W.DUYGU canim biz anlasma yapmistik o yüzden diyorumki yo nekadar uzun olsada onu asmak icin bizlerde Allaha sükür o güc var simdi kendini dinle cok aci cekip yipratin kendini herseyde vardir bir hayir
Kizlar herkese hayirli cumalar bir ara tek tek okumaya calisicam ama su an inaninki heryerim agiriyo azcik igleyeyim yeine biktiririm sizi herkesi öptüm
Dr um ve ekibi gerçekten harikaydılar...bundan sonrasın Allahtan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?