Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

benim amh testim yaşıma göre güzeldi 1,31 çok ta kaliteli embriyolarım oldu ama tutmadı

Günaydın hanımlar,
Umut dolu, güzel bir gün olsun.
Ben süpürgeyi bozdum
Dünya kadar işim varken, Edirne' ye tamirciye gideceğim biraz sonra. Öğleden sonra buralarda olurum inşallah

canım hep aklımdaydın dün öğleden sonra çok yoğundum bi türlü nete giremedim şekerim hayırlı uğurlu olsun inşallah allahım bu tek taşını kucağına bebiş olarak verir canım doktor normal hayata dön diyor ama bence dinlen fazla hareketten kaçın kesinlikle kahve içme nette okuduğum çoğu yerde kahvenin embriyoya zarar verdiğini söylüyor allah yardımcın olsun çoook öptüm

canım dün takip edemedim anladığım kadarıyla olmamış inan çok üzüldüm ya sağlık olsun inşallah bir dahaki sefere olur ne yapalım gücümüz yettiğince yola devam allah hakkımızda hayırlısını versin öptüm

Günydın canım normal hayata dönmekte dinlenmek bdemek benim için bu aralar..evde kitap okumak vs..onun için yorulacağım cok bişi yapmayacağım ..biraz sağlıklı beslenmeliyim onun dışında hayatımda çok değişiklik olmayacak ..dualarına benide eklneyi unutma öptümm..

Günaydın hanımlar,
Umut dolu, güzel bir gün olsun.
Ben süpürgeyi bozdum
Dünya kadar işim varken, Edirne' ye tamirciye gideceğim biraz sonra. Öğleden sonra buralarda olurum inşallah

Kolay gelsin canım cok yorma kendini olduğu kadar ..

Günaydın fıstıklar hepinizi hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul eylesin inşallah..

Gunaydin herkes ben hastayimmm ceryanda kalmisin iki gündür takip bile edemedim cok uzgunum canlar

Celina harika bir doktorun var canim hayirli ugurlu tek tasin senin olsun cokkk sevindim allah sonuna kadar gotursun insallah ki sira bize gelsin

W.DUYGU canim biz anlasma yapmistik o yüzden diyorumki yo nekadar uzun olsada onu asmak icin bizlerde Allaha sükür o güc var simdi kendini dinle cok aci cekip yipratin kendini herseyde vardir bir hayir

Kizlar herkese hayirli cumalar bir ara tek tek okumaya calisicam ama su an inaninki heryerim agiriyo azcik igleyeyim yeine biktiririm sizi herkesi öptüm

Cok cok geçmiş olsun canım iyileş bir an önce inşallah...

Canim benim geçmiş olsun adaçayı iç bütün kemiklerin gevşek rahatlarsin

Dr um ve ekibi gerçekten harikaydılar... bundan sonrasın Allahtan ...

canim cok gecmis olsun..dikkat et kendine hayatim.. cok optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…