Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ewet cnm bence hatta 40 degil, 35 yastan sonra degerlerde ani dususler oluyor dogurganlik sansimiz daha kucuk yastakilere gore dusuk oluyor..tup bebegin tutunmasinda yas cok onemli.. tabi hic sorunu olmayanlar 50 yasindada dogurur ama bir sorun varsa ve tup deneyeceksen belli bir yastan sonra sansimiz devamli dusuyor cunku zaman gectikce o sorun dahada buyuyor... o yuzden elimizi cabuk tutup devamli denemeliyiz... zamana karsi yaris gibi oluyor artik bizler icin... ama Allahin izniyle hepimiz bu yarisi kazanacagiz...

merhaba kızlar... 23 temmuz çarşamba günü dondurulmuş tek embriyo transferim gerçekleşti. bir tane yumurta döllenebilmişti zaten.. tutunabilmesi için ne yapmam gerekir acaba.. evde kalmak beni kötü etkiliyor.bugün 3. gün dayanamadım çıktım dışarı..

Hayırlı olsun tek taşın inşallh güzelce tutunur sana..benimde dün tektaşım transfer oldu..aynı zamanlara geli test tarihimiz kaçıncı gün embriyosu transfer edildi test günün ne zaman canım...ben yapmamam gereken seyler olarak agır kalddırma aerobik koşu agır ev işi gibi şeyler derim onun dışında cok kısıtlama kendini rahat olman onemli canım

Kolay gelsin canım cok yorma kendini olduğu kadar ..

Şimdi geldim eve. Yağmur sıcağı var, piştim yollarda. Biraz dinleneyim, temizliğe kaldığım yerden devam. Yorulacak fazla bir şeyim yok aslında. Süpürüp silmek iş değil. Salonla mutfak temizse, gerisi günlük işim

Geçmiş olsun arkadaşım. Gece şehriye çorbası, bol limon, bol karabiber, bir de yumurta sarısıyla terbiye, sabaha çakı gibi olursun. Yatmadan önce de papatya çayı içtin mi tamamdır...

Hayırlı olsun. Çok yorulmadan gez tabi. Zaten en önemli kısım ilk üç- dört gün. Beslenmeni çeşitlendir, uzun süre ayakta kalma, stres yapma, belirti arama. Günler su gibi geçsin, bebeğin sımsıkı tutunsun sana ve hepimize umut ol inşallah

celina1 senin de hayırlı olsun canım.. benim 2. gün embriyosu 9 hücreli grade1 test tarihi 5 ağustos... ben de sürekli yatmanın tam ters etki yarattığını biliyorum ama eşim ve etrafımdakiler yatmam gerektiğini söylüyorlar.. ağır spor ve ağır iş yapmıyorum doktor günde 30 dk lık hafif yürüyüşü tavsiye ediyor. ben rahat olmaya çalışıyorum ama evden çıkamamak strese sokuyor. sen neler yapıyorsun?

teşekkür ederim inşallah hepimizin umutları gerçek olur bu benim ilk denemem. beslenme konusunda doktor özellikle kabız olmamam gerektiğini söyledi ben de probiyotik yoğurt ve kuru kayısı yemeye çalışıyorum çeşitli yerlerde ananas yemeyi tavsiye ediyorlar. bol su içmeye çalışıyorum.. elimden bu kadar geliyor...gezme dediğim de markete kadar gittim geldim sadece...

Ben günlük rutinlerimin çoğunu yapıyorum ama cok ayakta kalmamaya diikkat ediyorum yapı ıtıbarıylada kurtlulardanım uzun sureli yatmak oturmak bana göre değil biraz iş biraz dinlenme anlayacagın...progestan jel lerinden sonra acık havada yürüyüse gdiyorum,aileme ve esime dedim bana sunu yap bunu yapma demeyın fena bozusuruz diye bu yuzden kimse karısmıo bana..normal de yemek le ve suyla aram yoktur su içiyorum her saat başı bir bardak değişik olarak ..canım ne cekerse onu yıyorum sıkmıyorum kendımı...

kesinlikle sana katılıyorum, yaşam enerjisi yaşa hiiiiiç bakmıyor ve sonucu çok etkiliyor..

hayırlı olsun, dokuz ay sana sımsıkı tutunsun inşallah..
donmuş embriyo transferi öncesi süreç nasıl peki? benim yumurtalarım yeni toplandı, ne zaman adet göreceğim bilmiyorum, doğum kontrol ilacı kullanacaksın, gibi bir şey söylemişti doktor..

💎 Tektaslariniz tekrar hayirli ve ugurlu olsun cokkkk ama cokkkk mutlu ilerlesin gunleriniz, bayramla cosup test gunu Nirvana'ya ulasin mutluluk sarhosu olun insallahh 🙏

Ne olacaksa o olacagindan soylenilenlere dikkat edip, icinizden ne geliyorsa onu yapmaktan geri kalmayin olur mu 😘 afiyet bal seker CAN olsun yedıikleriniz :)

Cok ama cok guzel gunler diliyorum... ❤❤😍😍

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ve.....
Simdi halida, birazdan cantada olacak tatil icin olmazsa olmazlarim tamamdir... Gerisi teferruat, ama laf aramizda pek giyinik kalmayi dusunmuyorum 🙈

Sevgilimle basbasa firar icin yuksek musadelerinizle sizleri operim...

Gezgin penguen olarak ara ara sizden haberler almak, mutemadiyen kulac atmak uzere simdilik hoscakalin. 🏊🎣👙☀🌞

Su paletleri bir sigdiramadim, tekrar azimle deneyeyim... Cokkk sevgiler 😘

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şahane bir tatil geçir arkadaşım ara ara "ceee" demeyi unutma....

harika görünüyorlar, bikini ve şapka özellikle dikkat çekici.. iyi tatiller....

Herikinizede hayırlı olsun. Bu bekleyiş en zoru. Benim bugün 3yumoşumla 9.günüm.Ama izin almadım, ve işim 8saat ayakta hareketli,hemde stresli diyebilirim.Ama çok dikkat ettim,genelde kendimi çok sıkmamaya gayret ediyorum.Ama kendime söz verdim,eğerki bide tutarsa,sonraki aşamada Joker hakkımı kullancam,ve kalb atışını duymak için izin alcam.Özel başka bişey yapmıyorum.Hiç su alışkanlığı olmayan ben, nerdeyse 4litre su içiyorum.Söylendiği gibi faydası varmı,görcez bakalım.İşten gelince hiç birşey yapmıyorum.Hemide bugün kocamıda kendi ellerimle uçağa bindirdim.Yemek pişirmede yok. Benim en büyük derdim bu olduğu için,bunu vurguladım.kadınların yüz karasıyım bu konuda. Hislerime gelince,gene hiçbişey hissetmiyorum.Sadece ağırlık var,onuda yorgun düştüğüme bağlıyorum.

İşte bu! Oh valla ben gidiyomuş gibi sevindirik oldum.keyifli tatiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…