- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.241
Teşekkür ederim.Ben biyerde okudum da tüm değerleriniz aynı olsa da 40 yaş sonrası şansınız çok düsük demiş doktor.
genç yaşta olup rezerv azlığı olanlarda daha düşük şanslıyız anladım ben de.
canimm transferin hayirli olsun bebisine simsiki sarill cok cok optummm... hep guzel haberlerle gel...
merhaba kızlar... 23 temmuz çarşamba günü dondurulmuş tek embriyo transferim gerçekleşti. bir tane yumurta döllenebilmişti zaten.. tutunabilmesi için ne yapmam gerekir acaba.. evde kalmak beni kötü etkiliyor.bugün 3. gün dayanamadım çıktım dışarı..
Kolay gelsin canım cok yorma kendini olduğu kadar ..
Gunaydin herkes ben hastayimmm ceryanda kalmisin iki gündür takip bile edemedim cok uzgunum canlar
Celina harika bir doktorun var canim hayirli ugurlu tek tasin senin olsun cokkk sevindim allah sonuna kadar gotursun insallah ki sira bize gelsin
W.DUYGU canim biz anlasma yapmistik o yüzden diyorumki yo nekadar uzun olsada onu asmak icin bizlerde Allaha sükür o güc var simdi kendini dinle cok aci cekip yipratin kendini herseyde vardir bir hayir
Kizlar herkese hayirli cumalar bir ara tek tek okumaya calisicam ama su an inaninki heryerim agiriyo azcik igleyeyim yeine biktiririm sizi herkesi öptüm
merhaba kızlar... 23 temmuz çarşamba günü dondurulmuş tek embriyo transferim gerçekleşti. bir tane yumurta döllenebilmişti zaten.. tutunabilmesi için ne yapmam gerekir acaba.. evde kalmak beni kötü etkiliyor.bugün 3. gün dayanamadım çıktım dışarı..
Hayırlı olsun tek taşın inşallh güzelce tutunur sana..benimde dün tektaşım transfer oldu..aynı zamanlara geli test tarihimiz kaçıncı gün embriyosu transfer edildi test günün ne zaman canım...ben yapmamam gereken seyler olarak agır kalddırma aerobik koşu agır ev işi gibi şeyler derim onun dışında cok kısıtlama kendini rahat olman onemli canım
Hayırlı olsun. Çok yorulmadan gez tabi. Zaten en önemli kısım ilk üç- dört gün. Beslenmeni çeşitlendir, uzun süre ayakta kalma, stres yapma, belirti arama. Günler su gibi geçsin, bebeğin sımsıkı tutunsun sana ve hepimize umut ol inşallah
celina1 senin de hayırlı olsun canım.. benim 2. gün embriyosu 9 hücreli grade1 test tarihi 5 ağustos... ben de sürekli yatmanın tam ters etki yarattığını biliyorum ama eşim ve etrafımdakiler yatmam gerektiğini söylüyorlar.. ağır spor ve ağır iş yapmıyorum doktor günde 30 dk lık hafif yürüyüşü tavsiye ediyor. ben rahat olmaya çalışıyorum ama evden çıkamamak strese sokuyor. sen neler yapıyorsun?
benim amh testim yaşıma göre güzeldi 1,31 çok ta kaliteli embriyolarım oldu ama tutmadı
Amh testi fikir verebilir belki ama tam olarak neyi ifade ettiği çok belirgin değil. Test sonucu 0 olup hamile kalan da var, 3 gelip anne olamayan da. Yumurta sayısı başka, yumurta kalitesi başka şey. Ayrıca menapoza girmiş bir kadın ilaç takviyesiyle tekrar yumurta üretebiliyorsa ve o yumurtayla hamile kalıyorsa (üstelik yaşı 72 iken), tıbbın öğreneceği daha çok şey var demektir. Geçmişte nasıl bir hayat yaşamış olursak olalım, beslenmede çeşitlilik ve düzenli yaşama geçmek, önyargı, öfke ve bastırılmış duygularımızdan sıyrılıp kendimiz olabilmek, yaşam enerjimizi yükseltmek, anneliğe giden yolda şansımızı artıracaktır...
canım benim, allahın takdiri son nokta tabi ki... dış gebelik atlatmış biri olarak biliyorum kısmet her şey... morali yüksek tutmak ve denemek lazım
Hayırlı olsun tek taşın inşallh güzelce tutunur sana..benimde dün tektaşım transfer oldu..aynı zamanlara geli test tarihimiz kaçıncı gün embriyosu transfer edildi test günün ne zaman canım...ben yapmamam gereken seyler olarak agır kalddırma aerobik koşu agır ev işi gibi şeyler derim onun dışında cok kısıtlama kendini rahat olman onemli canım
Eki Görüntüle 1201585
Ve.....
Simdi halida, birazdan cantada olacak tatil icin olmazsa olmazlarim tamamdir... Gerisi teferruat, ama laf aramizda pek giyinik kalmayi dusunmuyorum 🙈
Sevgilimle basbasa firar icin yuksek musadelerinizle sizleri operim...
Gezgin penguen olarak ara ara sizden haberler almak, mutemadiyen kulac atmak uzere simdilik hoscakalin. 🏊🎣👙☀🌞
Su paletleri bir sigdiramadim, tekrar azimle deneyeyim... Cokkk sevgiler 😘
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1201585
Ve.....
Simdi halida, birazdan cantada olacak tatil icin olmazsa olmazlarim tamamdir... Gerisi teferruat, ama laf aramizda pek giyinik kalmayi dusunmuyorum 🙈
Gezgin penguen olarak ara ara sizden haberler almak, mutemadiyen kulac atmak uzere simdilik hoscakalin. 🏊🎣👙☀🌞
celina1 senin de hayırlı olsun canım.. benim 2. gün embriyosu 9 hücreli grade1 test tarihi 5 ağustos... ben de sürekli yatmanın tam ters etki yarattığını biliyorum ama eşim ve etrafımdakiler yatmam gerektiğini söylüyorlar.. ağır spor ve ağır iş yapmıyorum doktor günde 30 dk lık hafif yürüyüşü tavsiye ediyor. ben rahat olmaya çalışıyorum ama evden çıkamamak strese sokuyor. sen neler yapıyorsun?
Eki Görüntüle 1201585
Ve.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?