Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ananas ilk üç dört gün yenip bırakılıyormuş. Fazlası embriyoya zarar veriyormuş. Bol su içmenin faydası sadece bebek değil, tüm sağlık için geçerli. İnşallah güzel haberini alırız buradan...

İyi tatiller arkadaşım. Bizim yerimize de eğlen

Bayram sabahı çifte mutluluk yaşayacaksın inşallah. Ben yine buralardayım, mutlu haberlerini beklerim

cok az kalmış canım yaaa ..işten gelince biley yapmıyorum demişin işte zaten yoruluosun yapma dönünce zaten bişi ..geriye sayıyoruz artık şöyle topiği bi salla inşallh haberinle...

Günaydın.
Bu sabah güneşin doğuşunu izledim. "Yeni umutlar, yeni sevinçler, yeni sevgiler getiriyorum" dedi. "Hoşgeldin" dedim...

Günaydın.
Bu sabah güneşin doğuşunu izledim. "Yeni umutlar, yeni sevinçler, yeni sevgiler getiriyorum" dedi. "Hoşgeldin" dedim...

Günnaydın arkadaşım biz de getirdiği umutları sevinçleri ve sevgileri kucaklayıp içtenlikle kabul ediyoruz...

Günaydın.

Gunaydin tatlim benden birsey dedimi grünes ......?

Kizlar bayrama turkiyeden supriz misafir geldi esimin kuzeni burda bayramin tadi bize sadece bir gün oda tad denirse kimimiz ogleden sonra calisiyo kimimiz oglene kadar
gerci turkiyedede bayram anlayisi kalmamis artik bir sekilde sürdürüruyoruz gitigi yere kadar eeee bayram cicileri alindimi, evler temizlendimi ,tatlilar yapildimi, sarmalar sarildimi , huuuuu topik caliskan kizlar bu sorularima lütfen bütün topik cevap versin yoklama yapcam hepinizi bakalim kim sinifta kalcak

ben hopp isteyim azcik calisip para kazanayim optummmmmmmmmmmmm
Herkesi

Sevgili Acmila, aynen senin dediğin gibi bize bayram,seyran yok. Nedense öyle çokta sevmem bayramları. Bugün, yarın, öbürgün hep görevdeyim.Herkes izinde,yada gidiyor.uçaklar full çekiyor.Alan anababa günü.Eve gidince,sihirli bahçemde yatıyorum yapayanlız.Aslında kafa dinliyorum.Çokta şikayetçi değilim.

Hocamm ben raporluyum bu bayram ....sınıfta kalmam inşallah.gerçi raporsuzda olsam pek yapmam öyle ev hanımlığı

Sana selam söyledi. "Ben nasıl her sabah yenilenerek güne başlıyorsam siz de yenilenmeyi ve umut etmeyi bırakmayın" dedi
Temizlik son gaz devam, tatlı akşam üzeri gelecek, sarma yapmıyorum, onun yerine sevgi dolu yüreğimi ikram edeceğim

Sihirli bahçe işini sevdim. Fikrini çalabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…