- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.261
teşekkür ederim inşallah hepimizin umutları gerçek olur bu benim ilk denemem. beslenme konusunda doktor özellikle kabız olmamam gerektiğini söyledi ben de probiyotik yoğurt ve kuru kayısı yemeye çalışıyorum çeşitli yerlerde ananas yemeyi tavsiye ediyorlar. bol su içmeye çalışıyorum.. elimden bu kadar geliyor...gezme dediğim de markete kadar gittim geldim sadece...
Eki Görüntüle 1201585
Ve.....
Simdi halida, birazdan cantada olacak tatil icin olmazsa olmazlarim tamamdir... Gerisi teferruat, ama laf aramizda pek giyinik kalmayi dusunmuyorum 🙈
Sevgilimle basbasa firar icin yuksek musadelerinizle sizleri operim...
Gezgin penguen olarak ara ara sizden haberler almak, mutemadiyen kulac atmak uzere simdilik hoscakalin. 🏊🎣👙☀🌞
Su paletleri bir sigdiramadim, tekrar azimle deneyeyim... Cokkk sevgiler 😘
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herikinizede hayırlı olsun. Bu bekleyiş en zoru. Benim bugün 3yumoşumla 9.günüm.Ama izin almadım, ve işim 8saat ayakta hareketli,hemde stresli diyebilirim.Ama çok dikkat ettim,genelde kendimi çok sıkmamaya gayret ediyorum.Ama kendime söz verdim,eğerki bide tutarsa,sonraki aşamada Joker hakkımı kullancam,ve kalb atışını duymak için izin alcam.Özel başka bişey yapmıyorum.Hiç su alışkanlığı olmayan ben, nerdeyse 4litre su içiyorum.Söylendiği gibi faydası varmı,görcez bakalım.İşten gelince hiç birşey yapmıyorum.Hemide bugün kocamıda kendi ellerimle uçağa bindirdim.Yemek pişirmede yok. Benim en büyük derdim bu olduğu için,bunu vurguladım.kadınların yüz karasıyım bu konuda. Hislerime gelince,gene hiçbişey hissetmiyorum.Sadece ağırlık var,onuda yorgun düştüğüme bağlıyorum.
Herikinizede hayırlı olsun. Bu bekleyiş en zoru. Benim bugün 3yumoşumla 9.günüm.Ama izin almadım, ve işim 8saat ayakta hareketli,hemde stresli diyebilirim.Ama çok dikkat ettim,genelde kendimi çok sıkmamaya gayret ediyorum.Ama kendime söz verdim,eğerki bide tutarsa,sonraki aşamada Joker hakkımı kullancam,ve kalb atışını duymak için izin alcam.Özel başka bişey yapmıyorum.Hiç su alışkanlığı olmayan ben, nerdeyse 4litre su içiyorum.Söylendiği gibi faydası varmı,görcez bakalım.İşten gelince hiç birşey yapmıyorum.Hemide bugün kocamıda kendi ellerimle uçağa bindirdim.Yemek pişirmede yok. Benim en büyük derdim bu olduğu için,bunu vurguladım.kadınların yüz karasıyım bu konuda. Hislerime gelince,gene hiçbişey hissetmiyorum.Sadece ağırlık var,onuda yorgun düştüğüme bağlıyorum.
Günaydın.
Bu sabah güneşin doğuşunu izledim. "Yeni umutlar, yeni sevinçler, yeni sevgiler getiriyorum" dedi. "Hoşgeldin" dedim...
Günaydın. Erkencisin yine. Günün güzel geçsin.
Günaydın.
Bu sabah güneşin doğuşunu izledim. "Yeni umutlar, yeni sevinçler, yeni sevgiler getiriyorum" dedi. "Hoşgeldin" dedim...
Günnaydın arkadaşım biz de getirdiği umutları sevinçleri ve sevgileri kucaklayıp içtenlikle kabul ediyoruz...
Günaydın.
Gunaydin tatlim benden birsey dedimi grünes ......?
Kizlar bayrama turkiyeden supriz misafir geldi esimin kuzeni burda bayramin tadi bize sadece bir gün oda tad denirse kimimiz ogleden sonra calisiyo kimimiz oglene kadar
gerci turkiyedede bayram anlayisi kalmamis artik bir sekilde sürdürüruyoruz gitigi yere kadar eeee bayram cicileri alindimi, evler temizlendimi ,tatlilar yapildimi, sarmalar sarildimi , huuuuu topik caliskan kizlar bu sorularima lütfen bütün topik cevap versin yoklama yapcam hepinizi bakalim kim sinifta kalcak
ben hopp isteyim azcik calisip para kazanayim optummmmmmmmmmmmm
Herkesi
Gunaydin tatlim benden birsey dedimi grünes ......?
Kizlar bayrama turkiyeden supriz misafir geldi esimin kuzeni burda bayramin tadi bize sadece bir gün oda tad denirse kimimiz ogleden sonra calisiyo kimimiz oglene kadar
gerci turkiyedede bayram anlayisi kalmamis artik bir sekilde sürdürüruyoruz gitigi yere kadar eeee bayram cicileri alindimi, evler temizlendimi ,tatlilar yapildimi, sarmalar sarildimi , huuuuu topik caliskan kizlar bu sorularima lütfen bütün topik cevap versin yoklama yapcam hepinizi bakalim kim sinifta kalcak
ben hopp isteyim azcik calisip para kazanayim optummmmmmmmmmmmm
Herkesi
Sevgili Acmila, aynen senin dediğin gibi bize bayram,seyran yok. Nedense öyle çokta sevmem bayramları. Bugün, yarın, öbürgün hep görevdeyim.Herkes izinde,yada gidiyor.uçaklar full çekiyor.Alan anababa günü.Eve gidince,sihirli bahçemde yatıyorum yapayanlız.Aslında kafa dinliyorum.Çokta şikayetçi değilim.
Hocamm ben raporluyum bu bayram ....sınıfta kalmam inşallah.gerçi raporsuzda olsam pek yapmam öyle ev hanımlığı
Ben de raporluyum, deli doktorum var bi kere. Kimse aksini iddia edemez
Şahaneee..hayat bize güzel desene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?