Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

40 topigin gulleri hepinizin bayrami kutlu olsun. Seneye bebeklerimizle bayram kutlamamimizi temenni eder sevgiyle kocaman kocaman operim

Canim aslinda dedigin gibi kafa dinle ama ben bayram seyran olaylarina bayiliyorum cocuk gibi kendime bayram kiyafeti nile oldim hep beraber kahvalti fasli harika sadece bayram ziyareti yapamiyorum cünki herkes tatilde dedim ya gitigi yere kadar
Hocamm ben raporluyum bu bayram ....sınıfta kalmam inşallah.gerçi raporsuzda olsam pek yapmam öyle ev hanımlığı
Sen su gunlerinin tatini cikar canim nasilsa bebis gelince pasa pasa ev hanimligi yapcan ben sana 9 ay izin veriyorum sonrasina bakariz canim benim tektasini ve seni cokkk öptüm

Senin sevgi dolu yuregin saygi duyarim bende hersey harika bir sekilde biti temizligimi yaptim tatlim hazir böregi aksam hazirlayip sabah firina vercem simdi kaynanamin evini temizledim oda biti sayilir
Ben bayrama hazirim herkesi bekliyorum hadi kizllllarr cikip gelin yaaa

Sevgili arkadaşımcelina , artık bayramlaricocuklugumuzdaki gibicoskuyla karsilayamasaktaseninbayramininbebeginin varlığıylasevinc mutluluk dolu olmasinidilerim
İyibayramlar

Son düzenleme:

kizlarr hepinize ailenizle beraber iyi bayramlar diliyorum... opuldunuzz
Seneye bebişlerimizle gireceğimiz nice bayramlara...

Sevgili arkadaşımcelina , artık bayramlaricocuklugumuzdaki gibicoskuyla karsilayamasaktaseninbayramininbebeginin varlığıylasevinc mutluluk dolu olmasinidilerim
İyibayramlar
Canımsın benim ..aynı güzel dileklerini senin içinde diliyorum ileride hikayemizi anlatacağımız çocuklarımızla nice güzel bayramlara...

40 topigin gulleri hepinizin bayrami kutlu olsun. Seneye bebeklerimizle bayram kutlamamimizi temenni eder sevgiyle kocaman kocaman operim
İyi bayramlar arkadasımm.,,

Herkese hayırlı bayramlar
İyi bayramlar arkadaşım...

Sevgili çıtırlar,
Tektaşımla beraber hepinizin bayramını kutluyoruz seneye ya koca göbüşlü hamişler ya da bebekli fıstıklar olarak bu bayrama girmeyi can ı gönülden diliyorum...sevgiler...

Dünyanın en tatlı anne adayları;
Hepinize şeker tadında, orman kokulu, deniz esintili, sevgi ve neşe dolu bir bayram diliyorum. Rabbim, bir sonraki Ramazan bayramında yanımızda sevdiklerimiz, kucaklarımızda bebeklerimiz, dudaklarımızda gülücüklerimizle yine sevgiyle görüşmemizi nasip etsin (Amin)

Tatlının yarısını eşimle ikimiz yedik. Kalanı kısmetlisini bekliyor. Böreği de yapmışsın madem, ben geleyim sana

Tatlının yarısını eşimle ikimiz yedik. Kalanı kısmetlisini bekliyor. Böreği de yapmışsın madem, ben geleyim sana

Afiyet olsun arim balim petegim sen gel sana carsaf böregi yaparim canim yeterki gel

Canlarim herkesin bayramini kutluyorum nice güzel saglikli mutlu bayramlar seneye dileklerimiz malum bebek, bekek ,bebek herkese allah nasip edsin insallah ve seneye bu topik hamile krizine girsin herkesi öptümmmmmmmmm

Günaydın hanımlar.
Güneşli, kuş cıvıltılar, masmavi bir gökyüzü ve ayçiçeği deniziyle coşmuş bir bayram sabahından hepinize sevgiler...

Oh maşallah, 10 parmakta 10 marifet. Bu sene çarşaf böreği yap o zaman, seneye KUNDAK böreği yiyelim hep beraber

Bodrum begovilleri kadar guzel bayramlarimiz olsun... An itibariyle bizim bayram kutlamamiz birazdan bu serin sularla devam edecek :) Buyuklerimin ellerinden, kucuklerimin gozlerinden yasitlarimin yanaklarindan oper, hepinize kucak dolusu sevgiler yollarim buralardan... Seker tadinda bir bayram dilerim...

El openlerinizin en basinda bebekleriniz olsunnnnnnnn tez zamanda... Mendil icinde harcliklar vereceginiz bir suru bayraminiz olsun. Aminnn 😘😍❤

Hamile adaylarimiz miniklerine cook iyi baksin 🙏🙏🙏

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Off yaaa, ne güzel çıkmış begonviller. Birkaç uzun dal kesip biraz saç spreyi ile yaklaşık bir yıl görüntüsü bozulmadan saklayabiliyorsun. Böylece Ege hep yanında oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…