- 25 Mayıs 2014
- 304
- 258
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.281
Topik basbaya bayram tatiline girmiş....
Canim aslinda dedigin gibi kafa dinle ama ben bayram seyran olaylarina bayiliyorum cocuk gibi kendime bayram kiyafeti nile oldim hep beraber kahvalti fasli harika sadece bayram ziyareti yapamiyorum cünki herkes tatilde dedim ya gitigi yere kadarSevgili Acmila, aynen senin dediğin gibi bize bayram,seyran yok. Nedense öyle çokta sevmem bayramları. Bugün, yarın, öbürgün hep görevdeyim.Herkes izinde,yada gidiyor.uçaklar full çekiyor.Alan anababa günü.Eve gidince,sihirli bahçemde yatıyorum yapayanlız.Aslında kafa dinliyorum.Çokta şikayetçi değilim.
Sen su gunlerinin tatini cikar canim nasilsa bebis gelince pasa pasa ev hanimligi yapcan ben sana 9 ay izin veriyorum sonrasina bakariz canim benim tektasini ve seni cokkk öptümHocamm ben raporluyum bu bayram ....sınıfta kalmam inşallah.gerçi raporsuzda olsam pek yapmam öyle ev hanımlığı
Sana selam söyledi. "Ben nasıl her sabah yenilenerek güne başlıyorsam siz de yenilenmeyi ve umut etmeyi bırakmayın" dedi
Temizlik son gaz devam, tatlı akşam üzeri gelecek, sarma yapmıyorum, onun yerine sevgi dolu yüreğimi ikram edeceğim
Canim aslinda dedigin gibi kafa dinle ama ben bayram seyran olaylarina bayiliyorum cocuk gibi kendime bayram kiyafeti nile oldim hep beraber kahvalti fasli harika sadece bayram ziyareti yapamiyorum cünki herkes tatilde dedim ya gitigi yere kadar
Sen su gunlerinin tatini cikar canim nasilsa bebis gelince pasa pasa ev hanimligi yapcan ben sana 9 ay izin veriyorum sonrasina bakariz canim benim tektasini ve seni cokkk öptüm
Tektaşımla bende öptükkk seniii...
Senin sevgi dolu yuregin saygi duyarim bende hersey harika bir sekilde biti temizligimi yaptim tatlim hazir böregi aksam hazirlayip sabah firina vercem simdi kaynanamin evini temizledim oda biti sayilir
Ben bayrama hazirim herkesi bekliyorum hadi kizllllarr cikip gelin yaaa
Seneye bebişlerimizle gireceğimiz nice bayramlara...kizlarr hepinize ailenizle beraber iyi bayramlar diliyorum... opuldunuzz
Canımsın benim ..aynı güzel dileklerini senin içinde diliyorum ileride hikayemizi anlatacağımız çocuklarımızla nice güzel bayramlara...Sevgili arkadaşımcelina , artık bayramlaricocuklugumuzdaki gibicoskuyla karsilayamasaktaseninbayramininbebeginin varlığıylasevinc mutluluk dolu olmasinidilerim
İyibayramlar
İyi bayramlar arkadasımm.,,40 topigin gulleri hepinizin bayrami kutlu olsun. Seneye bebeklerimizle bayram kutlamamimizi temenni eder sevgiyle kocaman kocaman operim
İyi bayramlar arkadaşım...Herkese hayırlı bayramlar
Canim aslinda dedigin gibi kafa dinle ama ben bayram seyran olaylarina bayiliyorum cocuk gibi kendime bayram kiyafeti nile oldim hep beraber kahvalti fasli harika sadece bayram ziyareti yapamiyorum cünki herkes tatilde dedim ya gitigi yere kadar
Sen su gunlerinin tatini cikar canim nasilsa bebis gelince pasa pasa ev hanimligi yapcan ben sana 9 ay izin veriyorum sonrasina bakariz canim benim tektasini ve seni cokkk öptüm
Senin sevgi dolu yuregin saygi duyarim bende hersey harika bir sekilde biti temizligimi yaptim tatlim hazir böregi aksam hazirlayip sabah firina vercem simdi kaynanamin evini temizledim oda biti sayilir
Ben bayrama hazirim herkesi bekliyorum hadi kizllllarr cikip gelin yaaa
Tatlının yarısını eşimle ikimiz yedik. Kalanı kısmetlisini bekliyor. Böreği de yapmışsın madem, ben geleyim sana
Afiyet olsun arim balim petegim sen gel sana carsaf böregi yaparim canim yeterki gel
Canlarim herkesin bayramini kutluyorum nice güzel saglikli mutlu bayramlar seneye dileklerimiz malum bebek, bekek ,bebek herkese allah nasip edsin insallah ve seneye bu topik hamile krizine girsin herkesi öptümmmmmmmmm
Eki Görüntüle 1203290
Bodrum begovilleri kadar guzel bayramlarimiz olsun... An itibariyle bizim bayram kutlamamiz birazdan bu serin sularla devam edecek :) Buyuklerimin ellerinden, kucuklerimin gozlerinden yasitlarimin yanaklarindan oper, hepinize kucak dolusu sevgiler yollarim buralardan... Seker tadinda bir bayram dilerim...
El openlerinizin en basinda bebekleriniz olsunnnnnnnn tez zamanda... Mendil icinde harcliklar vereceginiz bir suru bayraminiz olsun. Aminnn 😘😍❤
Hamile adaylarimiz miniklerine cook iyi baksin 🙏🙏🙏
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkesin Bayramı mubarek olsun.
Hala test yaptırmadın mı sen? Haberini bekliyorum sabahtan beri :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?