- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.581
Öyle valla. Düşünmemek elde değil ama ağlamamayı çok ilginç bir şekilde öğrendim. Evliliğimizde 3 yılı geride bırakıp buraya taşındığımız günlerdeydi. Bir gün mutfakta bir yandan bulaşık yıkayıp bir yandan ağlıyordum. Güven veren, tok ama çok hoş bir erkek sesi "üzülme, sadece zamanı gelmedi" dedi. Kalakaldım öyle elim köpüklü... Sonra da Marttaki tüp denemesine kadar bunun için hiç ağlamadım. Ne zaman içimden ağlamak gelse, o sesi hatırlıyorum...
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar
hızır aleyisselam ben sana diyim zanork maşallah ...Zaten derler ya hiç bir erkek dilenyici geri çevirmeyin belki hızır nerden bilicez.Ben bunu duydum duyalı bazen geri dönüp para veriyorum erkeklere .Bakıyosun gencecik ama dileniyo diyorum onu irdelemek bana mı kalmış ben kimim ki veriyorum sadaka mı ..Belki hızır aleyiselam bana öyle bir surette göründü kim bilir
günaydın sara
biz çayımızı içtik zanork krepler hazırlamış afiyetle yedik ..Sizi tembel tenekeler .Saat 10 a geliyor gün bitti :)
Günaydın ey ahali:)))) çaya yetiştim mi? Yemekle cok aram yok zati...Alaracım bol şanslar hayırlı haberler olsun inşallah...
Hoşgeldin. Yetiştin, yetiştin. Yeni demledim ikinci demliği
canım e2 değeri adetin ilk günü itibari ile hergün değişen bi değer ve gününe göre yorumlanan bi değer..
620 dediğim tedavinin bittiği opuya girmeden önceki son değerim.. benim tedavi başlangıcındaki ilk değerim 16 dı..
tedaviye başlarken 50 den aşağı olması gerekiyor...
Ari sütünü kullan aslinda. Herseye iyi geliyor. Ben nerdeyse 3ay dan beri kullaniyorum. En son kan verdigimde, kan rengim bile degisikti. Topuklu ayakkabi giymekten ve cok ayakta durmaktan, ayagimin üstünde beze gibi bisey olusmustu. Şişikti yani. Oda yok oldu. Nebilim, Ona bagladim.Sonra yumuslarda kaliteli idi.Gerci tutmadi yinede.
Bence kullanalım:))) dhea nın faydalı oldugunu dusünüyorum..bugün aramışlar hastaneden gec farkettım yarın muhtemelen ararlar tekrar görüşme için...bunları muhakkak soracagım..yanılmıyorsam dhea kullanımını bülent hoca tavsiye ediyor yanılıyor da olabılırım..
canım ben ilk tedaviye gideceğim zaman kullandığım ilaçları yazıp mail atmıştım gelen cevapta dhea yı bırakın demişti ama artık bitirmiştim zaten ve yumoşlarım çokta güzel gelişmişti özellikle bunları sor bence bir sonraki tedaviye ona göre hazırlanalım artık
Günaydın. Gel, gel. Çaylar hazır, krepler de çıkıyor birer birer. Kahvaltı yapalım hep birlikte
Kızlar Günaydın hepinize. Bana yardımcı olursaniz memnun olurum. Buraya bir arkadaşım için belki aynı konumda olan vardır düşüncesi ile yazıyorum. Arkadaşım 40 41 yaşında. Ve Mayis da hamile kalmisti. Ilk bebeği olacakti. Kangrubu 0Rh- ve eşi AB Rh +.. bebeği karninda ölmüş kalbi durdu. Kürtaj oldu. Doktor anti d ignesi vurmuş. Sorum şu arkadaşim bir daha anne olamaz mı. Cok mutsuz ve bu konuyu bitirdim diyor depresyona girdi. Aynı konumda olup hamile kalan var mı. Böyle bir tanıdığınız falan? Teşekkür ederim.
Kızlar Günaydın hepinize. Bana yardımcı olursaniz memnun olurum. Buraya bir arkadaşım için belki aynı konumda olan vardır düşüncesi ile yazıyorum. Arkadaşım 40 41 yaşında. Ve Mayis da hamile kalmisti. Ilk bebeği olacakti. Kangrubu 0Rh- ve eşi AB Rh +.. bebeği karninda ölmüş kalbi durdu. Kürtaj oldu. Doktor anti d ignesi vurmuş. Sorum şu arkadaşim bir daha anne olamaz mı. Cok mutsuz ve bu konuyu bitirdim diyor depresyona girdi. Aynı konumda olup hamile kalan var mı. Böyle bir tanıdığınız falan? Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?