Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hızır aleyisselam ben sana diyim zanork maşallah ...Zaten derler ya hiç bir erkek dilenyici geri çevirmeyin belki hızır nerden bilicez.Ben bunu duydum duyalı bazen geri dönüp para veriyorum erkeklere .Bakıyosun gencecik ama dileniyo diyorum onu irdelemek bana mı kalmış ben kimim ki veriyorum sadaka mı ..Belki hızır aleyiselam bana öyle bir surette göründü kim bilir

Bazen bazı şeyleri anlatınca büyüsü bozuluyor gibi geliyor. Ama Allah' ım yanımda olduğunu o kadar çok gösterdi ki. Kendimi bıraktım ellerine. Rabbim hayırlarla donatsın...

Günaydın ey ahali:)))) çaya yetiştim mi? Yemekle cok aram yok zati...Alaracım bol şanslar hayırlı haberler olsun inşallah...

Kızlar Günaydın hepinize. Bana yardımcı olursaniz memnun olurum. Buraya bir arkadaşım için belki aynı konumda olan vardır düşüncesi ile yazıyorum. Arkadaşım 40 41 yaşında. Ve Mayis da hamile kalmisti. Ilk bebeği olacakti. Kangrubu 0Rh- ve eşi AB Rh +.. bebeği karninda ölmüş kalbi durdu. Kürtaj oldu. Doktor anti d ignesi vurmuş. Sorum şu arkadaşim bir daha anne olamaz mı. Cok mutsuz ve bu konuyu bitirdim diyor depresyona girdi. Aynı konumda olup hamile kalan var mı. Böyle bir tanıdığınız falan? Teşekkür ederim.

hııımm anladım canım bakalım bende kaç çıkacak bugün yarın adet olmam gerekiyr 2. günde yaptıracam

sağol canım bende deniğim o zaman aslında benimde tedaviden sonra ayak bileklerimde ve aşağısında şişmeler oldu şimdi yavaş yavaş azalıyor normaldir bu kadar hormon alıyoruz, yumurtalara gelince bendede kaliteliydi ama maalesef tutmadı demekki olmayınca olmuyor sağlık olsun

canım ben ilk tedaviye gideceğim zaman kullandığım ilaçları yazıp mail atmıştım gelen cevapta dhea yı bırakın demişti ama artık bitirmiştim zaten ve yumoşlarım çokta güzel gelişmişti özellikle bunları sor bence bir sonraki tedaviye ona göre hazırlanalım artık

Dhea yı soracagım kesınlıkle ama anladığım kadarıyla memorıal kullandırtmıyor..yabancı forumlara baktım kullanan cok var aama henuz etkınlıği kanıtlanmamıs diyenlerde var kafa karıstırıcı bı durum..

Günaydın, kan uyuşmazlıkları olup sağlıklı bebekleri olan cok ki. benim yengemin kizlari 23-19 yaslarina girdiler çok sukur. yengeme de o igne ilk dogumdan sonra vurulmuştu. kusmesin arkadaşın bence

Geçmiş olsun arkadaşınıza. Bu kadar uç noktalarda iki kan grubunun bir araya gelmesi işi zorlaştırsa da ne yaptığını bilen bir doktorla çalıştıklarında, sonuç alabilirler. Açık konuşmak gerekirse, O ve AB farkından ziyade Rh farkı daha büyük risk taşıyor. O grubu genel verici AB grubu genel alıcı olduğu için uyum sağlanabilir ancak Rh faktörü için yardım almaları, gebelik boyunca düzenli ilaç kullanımı gerekecektir. Elbette arkadaşınız da anne olabilir. Sadece biraz yorulacak. Belki uzun süre müşahade altında olacak, belki düzenli ilaç takviyesi yapılacak. Ama Allah' tan ümit kesilmez. Bildiğim kadarıyla bu tip durumlarda da tüp bebek yoluyla, anneyle uyumlu kan grubuna sahip embriyolar transfer edilip, risk azaltılabiliyor. Ama hangi merkezlerde yapıldığından emin değilim. Belki imkanları varsa Kıbrıs' la görüşebilirler bunun için. Türkiye için de iyice araştırmak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…