Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ya bu karbonatlı suyu bir gün denedim dahada devam edemedim suratımı ekşiterek içiyorum çok itici bir tadı var bide gebelik oluşumuna engel olur diye korkuyorum sanki yarın sabahtan gebe olacakmışım gibi

İçine limon, salatalık dilimleyip nane tarçın ve karanfil de eklersen gayet içilebilir bir tadı oluyor. Hem mineral takviyesi, hem stresi önlemeye destek, hem serinletiyor, hem ter kokusuna iyi geliyor. İç sen onu. Hem gebeliğe engel değil. Öyle bir şüphen varsa karanfil koyma. Onun dışındaki her şey gebelikte de kullanabileceğin faydalı şeyler. 15 gün devam et, sonra bana teşekkür et

kızlar sabahki çaya ve krepe yetişemediğim için üzgünüm oysa ikisinide çok severim

ama bugün bende bir tuhaflık var midem bulanıyo aniden halsizleşiyorum kendimi iyi hissetmiyorum yani hasta olmasam bari bir haftaya kadar ev taşıyacam çünkü oooof oooff

günaydın sara
biz çayımızı içtik zanork krepler hazırlamış afiyetle yedik ..Sizi tembel tenekeler .Saat 10 a geliyor gün bitti :)

haklısında bugün keyifsizim biraz

Günaydın. Gel, gel. Çaylar hazır, krepler de çıkıyor birer birer. Kahvaltı yapalım hep birlikte

sağol canım menim bi dahaki sefere inşallah hem o zaman bende elmalı kurabiye yaparım

günaydınlar sanada herkese günaydınlar olsun

hemen gelsin aramıza kendini yeniden doğmuş gibi hissedecek buradaki arkadaşlar müthiş enerji dolu el birliği ile iyi ederiz inşallah. eğer doğal hamile kalabiliyorsa yaş da kan uyuşmazlığı da sorun değil bunu anlaması lazım

Tamam canım aklımda bütün sorular...

Maşallahh maşallahhh

Canın sağolsun arkadaşım, yine yaparız. Sana çok geçmiş olsun. İnşallah hamilesindir. Ama değilsen bir bardak suya bir iki damla limon sıkıp içebilirsin. Ya da bir parça ekmek içi yiyebilirsin. Tuzlu kraker de işini görür.
Ev için yardım lazım mı? Hemen geleyim

tatlım bu karbonatlı suyun tarifini banada versen acilen kilo vermeye ihtiyacım var

2 lt. suya 2 çay kaşığı karbonat, bir salatalık, bir limon dilimlenecek, 5-6 nane yaprağı, 5-6 karanfil, 1 çubuk tarçın atılıp su yerine içilecek. Düzenli yap, ilk haftadan itibaren faydasını görürsün inşallah. Ben ikinci sürahiyi hazırlarken, içindeki malzemeleri değiştirmiyordum. Sadece su ve karbonat ilave ediyordum. Yani günde 4 lt. içmiş oluyordum

Cuma opum var. Böyle naturel olması iyiymiş. Çatlama ihtimaline göre 2 cetrodite yaptırdı.10 da klinikte olacam . Bakalım herşeyin hayırlısı

Hayırlı olsun. Sürpriz yumurta desene. İnşallah sürpriz gebelik, sürpriz bebek diye devam eder.

hadi maşallah güzel şeyler olssun inşallah ...sonuçalrını bildir canım e2 sanırım 450 falan olmuştur P4 İSE 0,5 FALAN :)

hadi maşallah güzel şeyler olssun inşallah ...sonuçalrını bildir canım e2 sanırım 450 falan olmuştur P4 İSE 0,5 FALAN :)

E2 260 a düşmüş. Progesteron 1 çıktı. Dr cetrodite Dün yaptırdığım I'n baskıladığını söyledi. Çatlamaması için klinikte 2 cetrodite daha yaptırdı. Gece 2 dede çatlatma iğnesi 2 tane. Cuma 10 dada klinikte olacağız . Ultrasonla bakıp erken çatlamamışsa toplayacak. Bukadar olmasıda bir hayır. Bir hayır olduğunu hissediyorum bu seferki işlemde

Evet canım hiç akılda yokken. Kısmet diyelim. İnşallAh olumlu sonuç alırım. Olumsuz sonuç almaktan yoruldum artık

bence 2 yumurtan güzel ,3. gelişmediği için hormon düzeyinde kaldı ve değer düştü baskılandı bi yandan

aman çatlamasın mümkünse..... benım çatlamıştı tam opuya geçecekti usg de bi baktı telef :) kalmıştı sonraki aya öbür ayda döllenme olmadıydı :)

bekle bekle

Biliyorsun benim iğnelere sadece 1 yumurta büyüyordu. Doğal 2 tane çok iyi dedi Dr. Hayırlısı herşey. Seninde Dr Erbil beydi değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…