- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.621
ya bu karbonatlı suyu bir gün denedim dahada devam edemedim suratımı ekşiterek içiyorum çok itici bir tadı var bide gebelik oluşumuna engel olur diye korkuyorum sanki yarın sabahtan gebe olacakmışım gibi
günaydın sara
biz çayımızı içtik zanork krepler hazırlamış afiyetle yedik ..Sizi tembel tenekeler .Saat 10 a geliyor gün bitti :)
Günaydın. Gel, gel. Çaylar hazır, krepler de çıkıyor birer birer. Kahvaltı yapalım hep birlikte
günaydınlar sanada herkese günaydınlar olsun
Eltiniz sağ salim kucağına alsın inşallah bebeğini. Rabbim tüm evlad hasreti ile yanan annelerin kucaklarini doldursun. Çifter çifter inşallah:)
Yaşı gencmis eltinizin. Arkadaşim malesef yaşını acaip kafaya takıyor. Mayıs da annesini temmuzda bebeğini kaybetti. Iki kayıp onu çok yordu.. Inşallah aranızda o da toparlanacak...
bencede kafa kalmadıki zaten birşeyi yapmaya gidiyorum sonra durup ne yapacaktım diye düşünüyorum korkuyorum bir ara kocamı karşımda görünce sen kimsin diyecemcanım dhea neden kullandırtmadıklarınıda sor belki bilmediğimiz yönleri vardır
Arkadaşlar sağda 1 tane 23 bir tanede 14 mm iki folikül varmış. Doktor e2 ve progesteron tahlili istedi ve hemen 2 tane cetrodite yap dedi. Şimdi klinikte e 2 sonucunu bekliyorum . Benden şimdilik haberler bu kadar.hayret edilecek bir durum . Hiç ilaçsız 2 folikül. Sola hiç bakmadı zaten
Maşallahh maşallahhh
Cuma opum var. Böyle naturel olması iyiymiş. Çatlama ihtimaline göre 2 cetrodite yaptırdı.10 da klinikte olacam . Bakalım herşeyin hayırlısı
Cuma opum var. Böyle naturel olması iyiymiş. Çatlama ihtimaline göre 2 cetrodite yaptırdı.10 da klinikte olacam . Bakalım herşeyin hayırlısı
bol şanslar canım hadi hayırlısı inşallah bebişini kucağına alırsın ne olur artık pozitif görelimde umudumuz olsun biraz
kızlar sabahki çaya ve krepe yetişemediğim için üzgünüm oysa ikisinide çok severim
ama bugün bende bir tuhaflık var midem bulanıyo aniden halsizleşiyorum kendimi iyi hissetmiyorum yani hasta olmasam bari bir haftaya kadar ev taşıyacam çünkü oooof oooff
tatlım bu karbonatlı suyun tarifini banada versen acilen kilo vermeye ihtiyacım var
Hayırlı olsun. Sürpriz yumurta desene. İnşallah sürpriz gebelik, sürpriz bebek diye devam eder.
Arkadaşlar sağda 1 tane 23 bir tanede 14 mm iki folikül varmış. Doktor e2 ve progesteron tahlili istedi ve hemen 2 tane cetrodite yap dedi. Şimdi klinikte e 2 sonucunu bekliyorum . Benden şimdilik haberler bu kadar.hayret edilecek bir durum . Hiç ilaçsız 2 folikül. Sola hiç bakmadı zaten
İnşallah canım. Böyle ilaçsız foliküller Dr un dediğine göre daha kaliteli oluyormuş
hadi maşallah güzel şeyler olssun inşallah ...sonuçalrını bildir canım e2 sanırım 450 falan olmuştur P4 İSE 0,5 FALAN :)
Evet canım hiç akılda yokken. Kısmet diyelim. İnşallAh olumlu sonuç alırım. Olumsuz sonuç almaktan yoruldum artık
bence 2 yumurtan güzel ,3. gelişmediği için hormon düzeyinde kaldı ve değer düştü baskılandı bi yandan
aman çatlamasın mümkünse..... benım çatlamıştı tam opuya geçecekti usg de bi baktı telef :) kalmıştı sonraki aya öbür ayda döllenme olmadıydı :)
bekle bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?