- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.661
benim 2 tüp denemem var ikisinde de hiç yumurta hücresi görülemediği için tedavilerim hep yarım kaldı hiç transfer falan o duyguları yaşayamadım. bugün doktorumla görüştüm sen menapoza girmişsin boşuna tüp bebekle falan uğraşmayın dedi direk donasyon öneririm size dedi yıkıldım moralim çok bozuk daha yaşım 25 yumurta rezerv problemim var sanırım yumurtalarım tükendi
Günaydın
günaydın ..yağmur yağdı yağacak istanbula çok mutluyum serınlık geliyor gibi
Kızlar, sabah sabah size bir ped anlatacağım. Anion (anyon, negatif iyon içeren) ped. Bayram öncesi kuaförde karşılaştığım bir bayan sayesinde tanıştım. Kendisi de 4 yıllık hasretten sonra anne olmuş, bir bayan. Tasarımındaki yosun ve anion içeren kartuşun özelliklerini anlatırken, iltihabı önlediğini, adet semptomlarını azalttığını söyleyince "ver bir paket, deneyeyim" dedim. Kendisi satmıyormuş ama bir arkadaşından alıp geldi sağolsun. Bayramdan sonra adet olmayı beklerken arefe günü sürpriz yapınca ürünü deneme fırsatım da oldu. Bunca yıldır kullandığım pedlerle işkence yaşadığımı gördüm. En çok ilgimi çeken kısım, pedini bu ürünle değiştiren infertil kadınların %60 gibi yüksek bir oranının ortalama 6 ay içinde hamile kaldıkları bilgisiydi. Kullanınca daha da inandım, çünkü normalde 7 gün süren ve ilk 3-4 gün mutlaka bir yerlere imzamı bırakan ben, 4 günde biten adetimi unuttuğum zamanlar yaşadım. Ne ruhsal, ne fiziksel olarak hiç sıkıntı hissetmediğim gibi günde 1 defa değiştirmekle yetindim. Türkiye' de perakendesi henüz az. Ama internette bir kaç sitede satışı yapılıyor. Belki kullananlarınız vardır. Duymamış olanların da bilgisi olsun dedim. Hamilelik değilse bile, sırf rahatlığı için bundan sonra başka bir şey kulanmam kendi adıma.
Sabah sabah niye geldi aklıma? Devamını almak istiyorum, o bayanı da bir daha bulur muyum, bulsam da ihtiyacım olduğu zamanda elimde olur mu kestiremedim. Netten ararken size de yazayım dedim.
Cok tesekkur ederim bilgi icin. Gebe kalamama sebebimin pedlerden kaynakli olabikecegi hep aklima gelmis ancak takinti yapmamak icin bu fikri zihnimden savusturmaya calismisimdir. Ben surekli gunluk ped kullandigim icin bu urunu deneyecegim.Kızlar, sabah sabah size bir ped anlatacağım. Anion (anyon, negatif iyon içeren) ped. Bayram öncesi kuaförde karşılaştığım bir bayan sayesinde tanıştım. Kendisi de 4 yıllık hasretten sonra anne olmuş, bir bayan. Tasarımındaki yosun ve anion içeren kartuşun özelliklerini anlatırken, iltihabı önlediğini, adet semptomlarını azalttığını söyleyince "ver bir paket, deneyeyim" dedim. Kendisi satmıyormuş ama bir arkadaşından alıp geldi sağolsun. Bayramdan sonra adet olmayı beklerken arefe günü sürpriz yapınca ürünü deneme fırsatım da oldu. Bunca yıldır kullandığım pedlerle işkence yaşadığımı gördüm. En çok ilgimi çeken kısım, pedini bu ürünle değiştiren infertil kadınların %60 gibi yüksek bir oranının ortalama 6 ay içinde hamile kaldıkları bilgisiydi. Kullanınca daha da inandım, çünkü normalde 7 gün süren ve ilk 3-4 gün mutlaka bir yerlere imzamı bırakan ben, 4 günde biten adetimi unuttuğum zamanlar yaşadım. Ne ruhsal, ne fiziksel olarak hiç sıkıntı hissetmediğim gibi günde 1 defa değiştirmekle yetindim. Türkiye' de perakendesi henüz az. Ama internette bir kaç sitede satışı yapılıyor. Belki kullananlarınız vardır. Duymamış olanların da bilgisi olsun dedim. Hamilelik değilse bile, sırf rahatlığı için bundan sonra başka bir şey kulanmam kendi adıma.
Sabah sabah niye geldi aklıma? Devamını almak istiyorum, o bayanı da bir daha bulur muyum, bulsam da ihtiyacım olduğu zamanda elimde olur mu kestiremedim. Netten ararken size de yazayım dedim.
winaliteymiş .... biri yorum yazmış Iltihap ve enfeksiyonu gideren hijyenik ped
Söylenildiğine göre piyasadaki pedler kimyasal madde içeriyormuş ve içindeki kimyasallar kanımıza karışıp iltihap gibi kısırlığa kadar varan sorunlara sebebiyet veriyormuş.Yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine denemek için organik olduğunu iddia ettiği pedlerden getirttim.İDDAYA GÖRE ADETİMİZİ DÜZENLEYİP KANAMAMIZI İLK BAŞTA ARTTIRIP DAHA SONRA 3 GÜN GİBİ BİR SÜREYE DÜŞÜRÜYORMUŞ.Arkadaşlar böyle bir ürün kullanan oldumu ? Ben bu ürünü denemek için aldım eğer iyi gelirse sizlere de yardımcı olurum, deneyimlerimi paylaşırım iyi akşamlar
.....
Cok tesekkur ederim bilgi icin. Gebe kalamama sebebimin pedlerden kaynakli olabikecegi hep aklima gelmis ancak takinti yapmamak icin bu fikri zihnimden savusturmaya calismisimdir. Ben surekli gunluk ped kullandigim icin bu urunu deneyecegim.
Kızlar, sabah sabah size bir ped anlatacağım. Anion (anyon, negatif iyon içeren) ped. Bayram öncesi kuaförde karşılaştığım bir bayan sayesinde tanıştım. Kendisi de 4 yıllık hasretten sonra anne olmuş, bir bayan. Tasarımındaki yosun ve anion içeren kartuşun özelliklerini anlatırken, iltihabı önlediğini, adet semptomlarını azalttığını söyleyince "ver bir paket, deneyeyim" dedim. Kendisi satmıyormuş ama bir arkadaşından alıp geldi sağolsun. Bayramdan sonra adet olmayı beklerken arefe günü sürpriz yapınca ürünü deneme fırsatım da oldu. Bunca yıldır kullandığım pedlerle işkence yaşadığımı gördüm. En çok ilgimi çeken kısım, pedini bu ürünle değiştiren infertil kadınların %60 gibi yüksek bir oranının ortalama 6 ay içinde hamile kaldıkları bilgisiydi. Kullanınca daha da inandım, çünkü normalde 7 gün süren ve ilk 3-4 gün mutlaka bir yerlere imzamı bırakan ben, 4 günde biten adetimi unuttuğum zamanlar yaşadım. Ne ruhsal, ne fiziksel olarak hiç sıkıntı hissetmediğim gibi günde 1 defa değiştirmekle yetindim. Türkiye' de perakendesi henüz az. Ama internette bir kaç sitede satışı yapılıyor. Belki kullananlarınız vardır. Duymamış olanların da bilgisi olsun dedim. Hamilelik değilse bile, sırf rahatlığı için bundan sonra başka bir şey kulanmam kendi adıma.
Senin gebe kalamama sebebin demek buymus.Insallah bu pedle sorununu cozersin. O kediciklerin arasina yavrunuda koyarsin. Tatli tatli oynarlar. Internetten kedili bebekli videolara bakiyorumda bayiliyorum...Günlük pedlerin kaşıntı ve iltihap sorunumu artırdığını farkettiğimden beri kullanmayı bırakmıştım. Bu ürünle günlük pede de başlayabilirim ben de. Ama önce düzenli alabileceğim bir yer bulmam gerek. İnternette, paket ürünlerini buldum. 10 paket günlük, 5 paket gündüz, 4 paket gece kullanımı için. Yaklaşık 4 periyod dönemi. Buradaki arkadaştan temin edemezsem öyle bir şey düşüneceğim... Fiyat olarak ta benim için fark yok gibi bir şey. 7 günde 2-3 paket ped kullanıyordum. Bunun bir paketiyle aynı fiyata geliyordu. Bir de benim yumurta çatlama günlerim, adetli olduğum günlere denk geliyordu. 4 günde bitince pek sevindim. Onu da kurtardım
Günlük pedlerin kaşıntı ve iltihap sorunumu artırdığını farkettiğimden beri kullanmayı bırakmıştım. Bu ürünle günlük pede de başlayabilirim ben de. Ama önce düzenli alabileceğim bir yer bulmam gerek. İnternette, paket ürünlerini buldum. 10 paket günlük, 5 paket gündüz, 4 paket gece kullanımı için. Yaklaşık 4 periyod dönemi. Buradaki arkadaştan temin edemezsem öyle bir şey düşüneceğim... Fiyat olarak ta benim için fark yok gibi bir şey. 7 günde 2-3 paket ped kullanıyordum. Bunun bir paketiyle aynı fiyata geliyordu. Bir de benim yumurta çatlama günlerim, adetli olduğum günlere denk geliyordu. 4 günde bitince pek sevindim. Onu da kurtardım
Günaydın kızlar sabah muhabbetınız bol olsun..dün ben de ped konusuyla ilgili bir yazı okudum .o çok meşhur kullanılan pedlerin kısır yaptığını ve kesinlikle başka ped kullanılması gerektiğini yazmıştı.hatta sağlık bakanlığına ve başbakana bir mektup verilmiş konuyle ilgili..link bulursam yazarım buraya..buarada zanorkcum kedinin pozu süper....
Senin gebe kalamama sebebin demek buymus.Insallah bu pedle sorununu cozersin. O kediciklerin arasina yavrunuda koyarsin. Tatli tatli oynarlar. Internetten kedili bebekli videolara bakiyorumda bayiliyorum...
Günaydın kızlar sabah muhabbetınız bol olsun..dün ben de ped konusuyla ilgili bir yazı okudum .o çok meşhur kullanılan pedlerin kısır yaptığını ve kesinlikle başka ped kullanılması gerektiğini yazmıştı.hatta sağlık bakanlığına ve başbakana bir mektup verilmiş konuyle ilgili..link bulursam yazarım buraya..buarada zanorkcum kedinin pozu süper....
Kendi mesajima alinti yaparak sana yazmisim... Iyice kafam karismis. Oradan okuyabilirmisin? Zira mesaj yazma kinusunda berbatim...
Yaziyi bulabilirsen cok sevinirim. Suphelerim dogrulaniyor ..... Ama kisirlik yapma sebebi neymis onu merak ediyorum.. Enfeksiyon mu? Icerdigi kimyasallar yumurtlamayi yada yumurta kalitesini mi bozuyor? Yada hangi mekanizmaya etki ederek rahime tutunmadami problem cikariyor?
Bu cmas nerelerde ki bir tatile çıkcam dedi gidiş o gidiş ...tüp bebeği yapıp bebeği büyütüp gelmesin ..
Olur mu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?