- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.641
Cuma opum var. Böyle naturel olması iyiymiş. Çatlama ihtimaline göre 2 cetrodite yaptırdı.10 da klinikte olacam . Bakalım herşeyin hayırlısı
Arkadaşlar belki hatırlarsınız üç yumoşum toplanmıştı pgt yapılmıştı ve ikisinde genetik hafif bozukluk vardı ama toparlama ihtimali olan bir seydi.onlar takip edilecekti.diğer yumurtada transfer edilmişti sonuç negatifti..bugun hadtaneyle görüştüm o iki embriyo ileri genetik arastırmaya tabii tutulmuş biri normal gelişimine devam etmiş testlerden basarıyla gecmiş ve dondurulmuş olarak beni bekliyormuş:))))dolayısıyla bir dondurulmuşum varrrrr hiç ümitli değildim bu tedavide böyle bitti diyordum ki bu sürpriz haberi aldım bugun...belkide kısmetimdir ne dersiniz
Haklısın arkadasım elimden geleni yapmaya calışacagım bu pek sürpriz oldu ben de ona yapacagım aynısını:)))Harika bir haber buİnşallah kucağına gelmek için de aynı istikrarla çaba göstermeye devam eder. Sen de bu defa bedenini anneliğe daha iyi hazırlarsın. Artık transfer öncesi tatile mi gidersin, doping mi yaparsın, amuda mı kalkarsın... Kendini anne olarak hissetmek için yap artık birşeyler
2 lt. suya 2 çay kaşığı karbonat, bir salatalık, bir limon dilimlenecek, 5-6 nane yaprağı, 5-6 karanfil, 1 çubuk tarçın atılıp su yerine içilecek. Düzenli yap, ilk haftadan itibaren faydasını görürsün inşallah. Ben ikinci sürahiyi hazırlarken, içindeki malzemeleri değiştirmiyordum. Sadece su ve karbonat ilave ediyordum. Yani günde 4 lt. içmiş oluyordum
Arkadaşlar belki hatırlarsınız üç yumoşum toplanmıştı pgt yapılmıştı ve ikisinde genetik hafif bozukluk vardı ama toparlama ihtimali olan bir seydi.onlar takip edilecekti.diğer yumurtada transfer edilmişti sonuç negatifti..bugun hadtaneyle görüştüm o iki embriyo ileri genetik arastırmaya tabii tutulmuş biri normal gelişimine devam etmiş testlerden basarıyla gecmiş ve dondurulmuş olarak beni bekliyormuş:))))dolayısıyla bir dondurulmuşum varrrrr hiç ümitli değildim bu tedavide böyle bitti diyordum ki bu sürpriz haberi aldım bugun...belkide kısmetimdir ne dersiniz
nasıl sevindim anlatamam hiç bir zaman Rabbimden ümit kesilmez inşallah bu savaşçı embriyo bebek olup hasretini dindirir arkadaşım
Haklısın arkadasım elimden geleni yapmaya calışacagım bu pek sürpriz oldu ben de ona yapacagım aynısını:)))
yarindan itibaren yapacam ama taze nane yaprağı yok kurusunu katayim bi tutam
Sagol canim tarifin için
E2 260 a düşmüş. Progesteron 1 çıktı. Dr cetrodite Dün yaptırdığım I'n baskıladığını söyledi. Çatlamaması için klinikte 2 cetrodite daha yaptırdı. Gece 2 dede çatlatma iğnesi 2 tane. Cuma 10 dada klinikte olacağız . Ultrasonla bakıp erken çatlamamışsa toplayacak. Bukadar olmasıda bir hayır. Bir hayır olduğunu hissediyorum bu seferki işlemde
canımm maşallah harika bir haber.. ne güzel bu güne kadar takip etmişler üzerinde durmuşlar.. çok sevindim senin adına..
inşallah buz bebişin kısmetin olacak canım..
Güzel yürekli arkadşım inşallah bebişlerimize kavuşacağız hastane 10 numara ama önenli olan zamanının gelmiş olması :)))
benim 2 tüp denemem var ikisinde de hiç yumurta hücresi görülemediği için tedavilerim hep yarım kaldı hiç transfer falan o duyguları yaşayamadım. bugün doktorumla görüştüm sen menapoza girmişsin boşuna tüp bebekle falan uğraşmayın dedi direk donasyon öneririm size dedi yıkıldım moralim çok bozuk daha yaşım 25 yumurta rezerv problemim var sanırım yumurtalarım tükendi
Günaydın
Gunaydin.. o nasil birsey oyle.... op benim icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?