Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

BEDENİN HER HÜCRESİ AKILLIDIR DÜŞÜNCELERE KARIŞILIK VERİR
Hepimizin hayatta pes ettiği bir dönemi vardır..İnsanlar çeşitli acılar yaşıyarak pes etme noktasına gelirler..
Bu durum aslında bir bitişi belirler..Örneğin ; Yaşadığımız büyük bir sarsıntı,aşk acısı,en yakınını kaybetme acısı,kötü bir yenilgi,hayal kırıklığı gibi durumlarda ,artık mücadele gücünü kaybeden insan PES eder ve kendini bırakır..
"KENDİNİ BIRAKMA" sözcüğüne dikkat ederseniz,"kendinden vaz veçme" demek olduğunu anlarsınız..Kendinden vaz geçen insan yavaş yavaş tüm hücrelerine "YAŞAMAK İSTEMİYORUM " diye seslenir..Ve peşinden türlü hastalıklar baş göstermeye başlar..Bedenimizin her hücresi akıllıdır , insanın düşündüğü her şeye, ağzından çıkan her söze karşılık verir.PES etme noktası aslında, içinde bulunduğumuz olumsuz durumun bitişidir ..Bilincimiz bizi pes etme noktasına getirdiyse bize " ARTIK YENİ BİR BAŞLANGIÇIN ZAMANI GELDİ " diyordur..Kendinizi böyle bir durumda görüyorsanız,
lütfen bunu idrak edin..Ve sakın,kendinizi bırakmayın..
Kendinize şöyle seslenin
BU BİTİŞ BANA YENİ BİR BAŞLANGICI GETİRİYOR
VE BU YENİ BAŞLANGIÇ TÜM HAYATIMA
HUZUR SAĞLIK VE MUTLULUK GETİRİYOR..
KENDİMİ BÖYLE KABUL EDİYOR VE ONAYLIYORUM
Kendinize bu şekilde seslenirseniz,bu defa o ,muhteşem akıllı hücreler bu seslenmeye karşılık verecek ve sizi içinde bulunduğunuz KENDİNDEN VAZGEÇMİŞLİKTEN kurtaracaktır....
Serap Özger

B

Cuma opum var. Böyle naturel olması iyiymiş. Çatlama ihtimaline göre 2 cetrodite yaptırdı.10 da klinikte olacam . Bakalım herşeyin hayırlısı

İnşallah cokta güzel döllenecekler doğal iki folikül harika bir haber rast gtsin inşallh ctesiye az kaldı

Arkadaşlar belki hatırlarsınız üç yumoşum toplanmıştı pgt yapılmıştı ve ikisinde genetik hafif bozukluk vardı ama toparlama ihtimali olan bir seydi.onlar takip edilecekti.diğer yumurtada transfer edilmişti sonuç negatifti..bugun hadtaneyle görüştüm o iki embriyo ileri genetik arastırmaya tabii tutulmuş biri normal gelişimine devam etmiş testlerden basarıyla gecmiş ve dondurulmuş olarak beni bekliyormuş:))))dolayısıyla bir dondurulmuşum varrrrr hiç ümitli değildim bu tedavide böyle bitti diyordum ki bu sürpriz haberi aldım bugun...belkide kısmetimdir ne dersiniz

Harika bir haber bu İnşallah kucağına gelmek için de aynı istikrarla çaba göstermeye devam eder. Sen de bu defa bedenini anneliğe daha iyi hazırlarsın. Artık transfer öncesi tatile mi gidersin, doping mi yaparsın, amuda mı kalkarsın... Kendini anne olarak hissetmek için yap artık birşeyler

Haklısın arkadasım elimden geleni yapmaya calışacagım bu pek sürpriz oldu ben de ona yapacagım aynısını:)))

yarindan itibaren yapacam ama taze nane yaprağı yok kurusunu katayim bi tutam

Sagol canim tarifin için

nasıl sevindim anlatamam hiç bir zaman Rabbimden ümit kesilmez inşallah bu savaşçı embriyo bebek olup hasretini dindirir arkadaşım

yarindan itibaren yapacam ama taze nane yaprağı yok kurusunu katayim bi tutam

Sagol canim tarifin için

Kuru naneyi, bir bezin içine sarıp koyarsan dağılmaz. Ya da bitki çayı için yapılan metal kutu gibi şeyler var ya. Ona koyabilirsin. İçerken rahatsız etmesin.

Canım çok sevindim. Hayırlısı olsun.. Bak ne güzel.genetik sonucunda güzel. Dondurulmuş sağlam bir bebişin var artık.

benim 2 tüp denemem var ikisinde de hiç yumurta hücresi görülemediği için tedavilerim hep yarım kaldı hiç transfer falan o duyguları yaşayamadım. bugün doktorumla görüştüm sen menapoza girmişsin boşuna tüp bebekle falan uğraşmayın dedi direk donasyon öneririm size dedi yıkıldım moralim çok bozuk daha yaşım 25 yumurta rezerv problemim var sanırım yumurtalarım tükendi

canımm maşallah harika bir haber.. ne güzel bu güne kadar takip etmişler üzerinde durmuşlar.. çok sevindim senin adına..
inşallah buz bebişin kısmetin olacak canım..

maşallah canımm.. bebişine bu tek taşınla kavursun inşallah..

canımm maşallah harika bir haber.. ne güzel bu güne kadar takip etmişler üzerinde durmuşlar.. çok sevindim senin adına..
inşallah buz bebişin kısmetin olacak canım..

Güzel yürekli arkadşım inşallah bebişlerimize kavuşacağız hastane 10 numara ama önenli olan zamanının gelmiş olması :)))

Hoşgeldin.
Moralini bozmadan önce, doktorunun söylediklerini teyit etmek gerek. Amh ve fsh test sonuçlarını biliyor musun? İki tedavide de aynı doktora mı gittin? Farklı bir doktor düşün öncelikle. Erken menapoz zaman zaman görülebilen bir rahatsızlık olsa da, kesin tanı için başka doktorlardan da fikir almak iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…