- 2 Kasım 2012
- 350
- 326
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.681
şekerler hepinize güzel bir gün diliyorum yarın fsh e2 tahlil yaptıracam devlet doğumevinde yapılıyormu acaba eski doktorumamı gitsem diyorum, doğumevi yapıyorsa oraya gidecem siz nerde yaptırıyorsunuz
valla baksana ne kadar oldu gideli ...En son Bülent tıraşa gişmişdi değil mi zanork ??
Kızlar, sabah sabah size bir ped anlatacağım. Anion (anyon, negatif iyon içeren) ped. Bayram öncesi kuaförde karşılaştığım bir bayan sayesinde tanıştım. Kendisi de 4 yıllık hasretten sonra anne olmuş, bir bayan. Tasarımındaki yosun ve anion içeren kartuşun özelliklerini anlatırken, iltihabı önlediğini, adet semptomlarını azalttığını söyleyince "ver bir paket, deneyeyim" dedim. Kendisi satmıyormuş ama bir arkadaşından alıp geldi sağolsun. Bayramdan sonra adet olmayı beklerken arefe günü sürpriz yapınca ürünü deneme fırsatım da oldu. Bunca yıldır kullandığım pedlerle işkence yaşadığımı gördüm. En çok ilgimi çeken kısım, pedini bu ürünle değiştiren infertil kadınların %60 gibi yüksek bir oranının ortalama 6 ay içinde hamile kaldıkları bilgisiydi. Kullanınca daha da inandım, çünkü normalde 7 gün süren ve ilk 3-4 gün mutlaka bir yerlere imzamı bırakan ben, 4 günde biten adetimi unuttuğum zamanlar yaşadım. Ne ruhsal, ne fiziksel olarak hiç sıkıntı hissetmediğim gibi günde 1 defa değiştirmekle yetindim. Türkiye' de perakendesi henüz az. Ama internette bir kaç sitede satışı yapılıyor. Belki kullananlarınız vardır. Duymamış olanların da bilgisi olsun dedim. Hamilelik değilse bile, sırf rahatlığı için bundan sonra başka bir şey kulanmam kendi adıma.
Sabah sabah niye geldi aklıma? Devamını almak istiyorum, o bayanı da bir daha bulur muyum, bulsam da ihtiyacım olduğu zamanda elimde olur mu kestiremedim. Netten ararken size de yazayım dedim.
Kuru naneyi, bir bezin içine sarıp koyarsan dağılmaz. Ya da bitki çayı için yapılan metal kutu gibi şeyler var ya. Ona koyabilirsin. İçerken rahatsız etmesin.
Amin canım benim..inşallah bebeklerimiz gelir ve hasretimiz diner hayırlı vakitte..
Kızlar, sabah sabah size bir ped anlatacağım. Anion (anyon, negatif iyon içeren) ped. Bayram öncesi kuaförde karşılaştığım bir bayan sayesinde tanıştım. Kendisi de 4 yıllık hasretten sonra anne olmuş, bir bayan. Tasarımındaki yosun ve anion içeren kartuşun özelliklerini anlatırken, iltihabı önlediğini, adet semptomlarını azalttığını söyleyince "ver bir paket, deneyeyim" dedim. Kendisi satmıyormuş ama bir arkadaşından alıp geldi sağolsun. Bayramdan sonra adet olmayı beklerken arefe günü sürpriz yapınca ürünü deneme fırsatım da oldu. Bunca yıldır kullandığım pedlerle işkence yaşadığımı gördüm. En çok ilgimi çeken kısım, pedini bu ürünle değiştiren infertil kadınların %60 gibi yüksek bir oranının ortalama 6 ay içinde hamile kaldıkları bilgisiydi. Kullanınca daha da inandım, çünkü normalde 7 gün süren ve ilk 3-4 gün mutlaka bir yerlere imzamı bırakan ben, 4 günde biten adetimi unuttuğum zamanlar yaşadım. Ne ruhsal, ne fiziksel olarak hiç sıkıntı hissetmediğim gibi günde 1 defa değiştirmekle yetindim. Türkiye' de perakendesi henüz az. Ama internette bir kaç sitede satışı yapılıyor. Belki kullananlarınız vardır. Duymamış olanların da bilgisi olsun dedim. Hamilelik değilse bile, sırf rahatlığı için bundan sonra başka bir şey kulanmam kendi adıma.
Sabah sabah niye geldi aklıma? Devamını almak istiyorum, o bayanı da bir daha bulur muyum, bulsam da ihtiyacım olduğu zamanda elimde olur mu kestiremedim. Netten ararken size de yazayım dedim.
GUNAYDIN KIZLARRRR
Zonakcim nirde bizim cayimiz yaninda kahvaltimiz beni acmi ise yolucan sekerim yaaa olmuyo böyle kiskaniyorum su kediciklerini len mirnaklar neye sahip oldugunuzu unutursaniz kuyruklariniza teneke baglansin insallah obur tarafta
canim benim kizma sakin birsey demedim kediciklerine azicik uyardim eee napalim paylasamiyiruz seni
Canim simdi su pedi nasil buldugunu yada nerden buldugunu bizahmet yazarmisin ben surekli ince pet kulanirim galiba büyük bir hata bende bir burda arastirayim bakalim ne bulcam yazarim sizlere seni öptüm cokkkkk
KIZLARR bol opucukler herkeseee hepinizi cokkkkk seviyorummm
canımcığım bu pedle ilgili banada bilgi verebilirmisin ismi yazılması yasak olabilir özelden isim yazabilirsen çook sevinirim..bende akşam öğrendim eşim gösterdi biri paylaşmış faceede şok oldum okuyunca..belkide bunlar bizim bebeğimizin gelmesi için engeldi..Allah yardımcımız olsun canım inş bu ürün bebeklerimize kavuşmamıza vesile...
canım bu bahsettiğin ped anion ismiylemi satılıyo sen yazdıktan sonra netten araştırınca bu isimle olan pedle karşılaştım acaba aynısımı :44::44::44::44::44::44:
Lutfen moralini bozma. 25 yasinda menepooza girmen pek mumkun degil. Yogun stres yumurtaliklarinin menepozdaymis gibi cevap vermesine neden oluyor olabilir. Stres hormon dengemizi bozuyor. Sen Ibrahim saracoglunun kurlerini kullan bir hormonlarin duzene girsin. Bu kurle birlikte biosteron da kullan. Senin yasindakilerde cok iyi sonuc aliniyor biosteronla. Yalniz bu kurleri ve ilaci 1 ay kullanip birakma. Ben 90 gune yakin kullandim ve 40 yasimda olmama ragmen cok iyi sonuc aldim. Moral bozmak yok..........Cok kizariz sonra...
tamam canım öyle yapacam
Hoşgeldin.
Moralini bozmadan önce, doktorunun söylediklerini teyit etmek gerek. Amh ve fsh test sonuçlarını biliyor musun? İki tedavide de aynı doktora mı gittin? Farklı bir doktor düşün öncelikle. Erken menapoz zaman zaman görülebilen bir rahatsızlık olsa da, kesin tanı için başka doktorlardan da fikir almak iyi olur...
devlet hastaneleri yapıyor evet amh yi her yer yapmıyor
sarammmmmmmmmmmmmmmmmm çağırdın geldimmmmmmmmmmmmmm
MRHB ARKADAŞLARBOL BEBİŞLİ BOL HAMİŞLİ GÜNLERİNİZ OLSUN İNŞŞŞ
Başka yok zaten piyasada. Bahsettiğim, o bulduğun ped. Ben mor paketi almıştım. O gece için olan. Yeşil olan günlük, pembe gündüz için.
TEŞEKÜREDERİM GÜZEL YÜREKLİMMMMhoş geldin canım buradada çok faydalı bilgiler ve paylaşımlar var eminim çok memenun kalacaksın hemde buradakilerde seni tanımaktan mutlu olacak
amin inşallah canım
TEŞEKÜREDERİM GÜZEL YÜREKLİMMMM
HAMİŞ DOLSUNBEBİŞ TAŞSIN TOPİK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?