Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

GUNAYDIN KIZLARRRR
Zonakcim nirde bizim cayimiz yaninda kahvaltimiz beni acmi ise yolucan sekerim yaaa olmuyo böyle kiskaniyorum su kediciklerini len mirnaklar neye sahip oldugunuzu unutursaniz kuyruklariniza teneke baglansin insallah obur tarafta
canim benim kizma sakin birsey demedim kediciklerine azicik uyardim eee napalim paylasamiyiruz seni
Canim simdi su pedi nasil buldugunu yada nerden buldugunu bizahmet yazarmisin ben surekli ince pet kulanirim galiba büyük bir hata bende bir burda arastirayim bakalim ne bulcam yazarim sizlere seni öptüm cokkkkk
KIZLARR bol opucukler herkeseee hepinizi cokkkkk seviyorummm

canımcığım bu pedle ilgili banada bilgi verebilirmisin ismi yazılması yasak olabilir özelden isim yazabilirsen çook sevinirim..bende akşam öğrendim eşim gösterdi biri paylaşmış faceede şok oldum okuyunca..belkide bunlar bizim bebeğimizin gelmesi için engeldi..Allah yardımcımız olsun canım inş bu ürün bebeklerimize kavuşmamıza vesile...

canım bu bahsettiğin ped anion ismiylemi satılıyo sen yazdıktan sonra netten araştırınca bu isimle olan pedle karşılaştım acaba aynısımı :44::44::44::44::44::44:

Bu sabah fazla jinekolojik bir açılış yapınca kahvaltıyı kendim de unuttum
Hemen telafi edelim. Edirne' den, Edirne peynirli gözleme ikram edeyim bugün. Yanına güzel bir karışık salata, nar ekşili. Çay her daim hazır. İsteyene ayran veya meyve suyu da ikram edebilirim.
Üstüne bir de badem ezmesi, akşama kadar hem tok, hem enerjik olalım
Kedilerimle paylaşmanıza gerek yok beni, herkese yeterim ben
O pedi, kuaförde tanıştığım bir bayanın anlatımı üzerine aldım. Hani şu elden veya katalogla satılan deterjan, kozmetik ürünler gibi bir sistemle satıyorlarmış. Bahsettiğim bayanın arkadaşı satıyormuş ama elindeki son ürünü ben aldım. Aynı kanalı tekrar kullanamazsam diye internette de arattım. Türkiye' de Anion ped diye aratınca çıkıyor. Zaten tek firmanın ürünü. Satış yapan bir kaç yerde yaklaşık 4 aylık kullanım için gece- gündüz ve günlük modelleri içeren bir paket var. Yosunlu ped, organik ped ya da anion kartuşlu ped diye ara, belki daha fazla alternatif bulabilirsin orada.

Anion ped diye arattım ben nette. Tek firma getiriyor. O yüzden kolay bulursun. Rusya' da imal ediliyormuş ve pamuksu yüzey yerine pamuk yüzey kaplanıyormuş. Yüksek emiciliğinin sırrı buradan geliyor. Ayrıca yosun da gerçek yosun. Cildin hava almasına yardımcı. Bebek getirmese bile, sağlık için çok önemli. Sabah buraya yazarken telefonda da anneme anlattım, "yeniden adet olup kullanasım geldi" dedi

canım bu bahsettiğin ped anion ismiylemi satılıyo sen yazdıktan sonra netten araştırınca bu isimle olan pedle karşılaştım acaba aynısımı :44::44::44::44::44::44:

Başka yok zaten piyasada. Bahsettiğim, o bulduğun ped. Ben mor paketi almıştım. O gece için olan. Yeşil olan günlük, pembe gündüz için.

benim durumum 3 kez ameliyat olduğum için yumurtalık rezervim azalmış fshım hep yüksek hayıt kullanıyorum arı süt polen bal çörek otu yağı falan uygulamaya çalışıyorum bitkisel kürler elimden geldiğince uyguluyorum. biestronda kullandım pek faydasını göremedim. doktor diyor ki bide 10 sene sonra kemik erimesi başlar sende bol bol calsiyum almaya çalış dedi;((

MRHB ARKADAŞLAR BOL BEBİŞLİ BOL HAMİŞLİ GÜNLERİNİZ OLSUN İNŞŞŞ

ben çok doktora gittim evlenmeden önce de sorunlarım vardı çok doktor gezdim. 3 kez ameliyat oldum kist yüzünden bu yüzden yumurtalık rezervim tükenmiş fsh yüksek çıkıyor 20,19,18 değişiyor amh testim 0.5 ilk tüp denemem başka bi doktordu 2. de profosöre gittim daha iyi olsun diye bütün doktorlar hep aynı şeyi söylüyor benim için. bitkisel şeyler kullanıyorum elimden geldiğince ama doktor öyle olumsuz konuştuki artık içimden bişey yapmakta gelmiyor. bana dediği en son şey de 10 yıl sonra kemik erimesi problemi yaşarsın bol bol calsiyum almaya çalış dedi;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…