Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Takma kafana diyeceğim. Benim amh değerim 0,01 den küçük. Yani sen, benden daha çok yumurtaya sahipsin. Ben bu yaşta arayıp umutlanıyorsam, sen hiç moralini bozma. Kemik erimesi için 2 yılda bir yapılan bir iğne var. Ortopedi bölümünden bir doktorla görüşüp bu konuda bilgi alabilirsin. Doktorların genel bir yaklaşımı var, önlerinde hazır bir bahane varsa, dibine kadar kullanıyorlar. Benim sana tavsiyem, mümkün olduğunca stresten arın, her fırsatta deniz, akarsu kenarı ya da ormanlık alanda zaman geçir. Doğal beslen. Yapay hiç bir tada bulaşma. Ama en önemlisi mutluluğun farkına varmak için çabala. Her fırsatı gülmek için kullan. Bir bioenerji uzmanıyla görüş. Bir belki iki seans yeterli gelecektir. İşinde iyi, iletişimi düzgün bir doktorla düzenli olarak yumurta kontrolü yaparsan, işini şansa bırakmamış olursun. Eğer imkanın ve vaktin varsa bitki ve hayvan yetiştirmekle ilgilenebilirsin. Bir de anne olamamak her şeyin sonu değil. Önemli olan sağlıklı ve mutlu olmayı becerebilmek. Annelik bizim sınavımız. Sonunda evladımızı kucaklayamasak ta bu başarısız olduğumuz anlamına gelmiyor. Hayata sevgi üreterek katkıda bulunabileceğimiz anlamına geliyor. Rahmin varsa, zorla da olsa adet görüyorsan, hala şansın var demektir. Bunun için sakın kendini kötü hissetme.

peki netteki siteler güvenilir olabilirmi sen hangi siteden alıyosun özelden yazarmısın

Ben genelde internetten alışveriş yapıyorum. Kocayı da netten buldum.
Önceliğim kapıda ödemeli siteler. Daha sağlıklı ve güvenilir oluyor. Ama yurtdışından bile ürün getirttik ve çok şükür sorun yaşamadık.
Bu ürün için henüz alışveriş yapmadım. Ama eğer buradaki bayandan temin edemezsem, netten getirteceğim, o zaman yazarım sitesini. O da bu hafta sonu kısmetse, belli olur...

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım..şimdi bende araştırdım en güvenilir siteyi bulmakta zor yan sanayisi yoktur inş..sen nasıl temin etmiştin yada tekrar nasıl temin ediceksin..factte sitesini buldum..

Sen ne kadar iyi bir insansın. Kendini her konuda geliştirmişsin. Eşin senin gibi bir hanımı olduğu için çok şanslı. Her gün senden bir şeyler öğreniyorum. Iyiki bu topiktesin. Iyiki bilgilerinden yarArlanıyorum ben

teşekkür ederim canım..şimdi bende araştırdım en güvenilir siteyi bulmakta zor yan sanayisi yoktur inş..sen nasıl temin etmiştin yada tekrar nasıl temin ediceksin..factte sitesini buldum..

Maliyeti yüksek olacağı için yan sanayisi olacağını sanmıyorum. Ben daha önce tesadüfen ulaştım bu ürüne. Ama bir sonraki periyodum için bulmam gerek. Ulaşabilirsem aynı arkadaştan almak istiyorum. Ama ulaşamazsam, netten getirteceğim. Eğer netten almam gerekirse yazarım sana da. Face teki sayfaya ben de bakayım, orası aklıma gelmemişti. Belki yakın bir satıcı bulunur.

teşekkür ederim moral oldu bana elimden geldiğince stresden uzak durmaya çalışıyorum fakat tek sıkıntı bebek konusu olmayınca insan ister istemez bazı dönemler moral bozukluğu sıkıntılar yaşayabiliyor. bu arada senin fsh kaç tı? Allah hepimize tattırsın evlat duygusunu inşallah tabi bu da bi imtihan belki olmaması olmasından daha hayırlıdır diyorum bazen

cnm bana kanatlardan ve yapışkan yuzeyden bahset :) mesela koteksin yüzeyi iyiydi ama kanat ve yapiskanlari iyi olmadığı için orkide döndüm ama hep naylonumsu gibi geliyo bana o da.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim. Ne mutlu bana

sarammmmmmmmmmmmmmmmmm çağırdın geldimmmmmmmmmmmmmm

hoş geldin canım buradada çok faydalı bilgiler ve paylaşımlar var eminim çok memenun kalacaksın hemde buradakilerde seni tanımaktan mutlu olacak

MRHB ARKADAŞLAR BOL BEBİŞLİ BOL HAMİŞLİ GÜNLERİNİZ OLSUN İNŞŞŞ

yetercigim bizden saracigim onu sevmeyen yok... hosgeldin yeterrrrr canimm... muckssss

Fsh 13 tü. Ama aslında hiç birisi tek başına bir şey ifade etmiyor. Fsh testimle amh testim arasında 5 ay var. Belki o da yükselmişti.
Hepimiz zaman zaman zor dönemlerden geçiyoruz. Önemli olan tek şey, yaşadıklarımıza nasıl baktığımız. Olumsuzluklardan ders alıp hayatın kendi düzenine uyum sağlayabilmek gerekiyor. Her şeyi gereğinden fazla dert etmek sadece bize zarar veriyor. Başka kimseye değil. Geçen yaza kadar çocuk doğurursam çok iyi bir anne olurum, mis gibi bakarım, her bildiğimi öğretirim diye düşünüyordum. Sonra kedim doğum yaptı ve ben aslında annelik hakkında hiç bir şey bilmediğimi gördüm. Onun sabrını ve bilincini gösteremezmişim. Dediğin gibi, belki olmaması, olmasından hayırlıdır. İnsanız. Dünyaya geliş amaçlarımızdan birisi de çoğalmak. Ama sırf bu amaca ulaşacağım diye hayatın geri kalanını görmezden gelmeye gerek yok. Çalabildiğimiz her kapıyı çalıp, elimizden gelenin en iyisini yapıp, sonrasını Allah' a bırakmak gerek. Olacaksa olacak. Yoksa yan da yatsak, çamura da batsak, bir noktadan sonrası bizim dışımızda gelişiyor.
İnşallah işini bilen, dürüst bir doktor ve ekiple yoluna devam eder, bebeğine bir an önce kavuşursun...

Anacım, ben gece modelini kullandım. Kanatlar gayet güzel. Sıkı yapışıyor. Kayma yapmıyor. Ben sadece arka kısımda yaptıkları genişlemeyi bantla sabitlememelerini eleştirebilirim. Daha düzgün durabilir o zaman. Çünkü bende toto gevşediği için hareketliliği arttı. Bir iki kere düzeltme ihtiyacı duydum. Onun dışında bir kusur bulamadım. Yalnız ben, gündüz de gece gibi yoğun geçtiği için gece ürününü almıştım. Çamaşırım da pazar işi, kocaman olanlardandı. Biraz bolluk yaptı. Emiciliği o kadar iyi ki, daha kısa olan gündüz modeli bile işimi görür. Ne kaşıntı, ne cildime yapışma, ne kayma, ne sızıntı... Üçüncü gün beyaz pantolon giydim. O derece güvendim. Diğer ürünlerle son güne kadar oturmaya bile çekiniyordum izim kalır diye.

o zaman ben de gönül rahatlığıyla alabilirim:) aslinda hamile kalsak da bi sure düşünmesek su ped isini ne güzel olurdu; )

senin fsh iyiymiş benimki hep yüksek çıkıyor. çok teşekkür ederim önerilerin ve cevapların için herşeyin hayırlısı artık yapacak bişey yok

o zaman ben de gönül rahatlığıyla alabilirim:) aslinda hamile kalsak da bi sure düşünmesek su ped isini ne güzel olurdu; )

İnşallah. Ama o zamana kadar yuvaya iyi bakmak lazım. Di mi ama?

senin fsh iyiymiş benimki hep yüksek çıkıyor. çok teşekkür ederim önerilerin ve cevapların için herşeyin hayırlısı artık yapacak bişey yok

Dediğim gibi aralarında 5 ay var. Ve fsh çok çabuk değişebilen bir değer. Hayıtsuyunu okudum, hatta denedim. Ama sonra gidip fsh ölçtürmedim. Yalnız bugünkü ped konusunu karıştırırken negatif iyonların sağlık üzerindeki etkileriyle ilgili çok ilginç şeyler okudum. Bir de geçmiş aylarda sık paylaştığım bilgi kırıntılarım vardı. Bazı araştırmacı doktorlar, menapozu doğal olmayan bir süreç yani hastalık olarak görüyor. Hatta bundan 5-6 yıl önce 72 yaşında bir kadına yaklaşık bir yıl süren bir tedavi uyguladılar ve kadın o yaşta tekrar adet görüp kendi yumurtasıyla tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. Nette bulursun o yazıları. Yine geçmiş aylarda konuştuk, bir Türk doktor, yumurtalıklara kök hücre tedavisi uygulayarak gebelik elde etme yönünde çalışmalar yapıyordu. Ankara' da bir merkezle ortak çalışmaları vardı. Henüz çalışmalar devam ettiği için beklemedeyiz ancak bunlar güzel gelişmeler. O yüzden ümidini kaybetme.

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR GÜNÜMÜZ CUMAYA AÇILIRKEN SEN BİZİ KAPINDAN ELİ BOŞ GÖNDERME ALLAHIMMM hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…