Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

. Teşekkürler. Hepimizin günü Aydın olsun. Bu mübarek günde Yoldayım!. Saat 11 de opum var. Hepinizden dualarınızı bekliyorum.inşallah hayırlısı olur

Allah yardımcın olsun. Hayırla git, hayırla gel inşallah. Moralini yüksek tut. Güzel şeyler olacak Allah' ın izniyle.

. Teşekkürler. Hepimizin günü Aydın olsun. Bu mübarek günde Yoldayım!. Saat 11 de opum var. Hepinizden dualarınızı bekliyorum.inşallah hayırlısı olur

hayırlı haberler al inşş bu resimdeki gibi bebelerin olsun

Bu sabah size güzel bir kol böreği yapayım mı? Kıymalı mesela. Organik balımız da geldi. Petekli. Başka ne yapsak ki? Domates, salatalık, peynir- zeytin. Hmmm. Bir de lorlu biber kavurması yapalım. Güzel oluyor. Başka bir isteğiniz var mı?

Var Menemen.şuan çok açım önümde ne olsa silip süpürebilirim. Opudan sonra sana kahvaltıya gelsemmi?

Var ya yemekle aram yok dıyorum ama söyle bir canlandırdım offffff misss şahaneeeee..daha ne isteyelim canının sağlığı...

herkese günaydın...

zanorkcım ben kıymalı börek yiyemem canm. ama sana zahmet ettirmeye de kıyamam. korlu biber benim olsun yeter.... bi de karşılıklı yudumlayacağımız birer bardak çay...

alaracım çoook çoook süpriz oldu bu yumurtaların. inşallah senin mucizelerin olacaklar... evlat olarak önce göbeğine konacaklar, sonra kollarına gelecekler... ( canım 2 mesaj attım sana iletişim bilgisi vermek için, sanırım mesajlarım gelmedi, sen telini mesajlarsan seninle görüşmek isterim canım)

celinacım sen de mucizeni yaşıyosun inşallah... dondrikin sağlıkla çözülsün, anasına bebek olsun inşallah... çoook güzel haberler bunlar daha da güzel haberlere dönüşsün...

ensum canım benim, yarın baskılamaya başlıyormuşsun... haftaya da tedavi... bu tedavin son olsun... sonu bebiş olsun canım benim.. bu arada ben de kırmızıları bekliyorum... tedavinde sana yetişeceğim sanırım... birlikte sinerji oluşturup bebeklerimize kavuşuruz inşallah...

acmila canım benim... nasılsın, tedavin ne zaman başlayacak. hadi sende gelde toplanalım hep birlikte, kenetlenelim bebeişlerimize kavuşalım..... canım benim tedavimi sormuşsun.. ben ayın 20 sine doğru adet olacağım. ve tedaviye start vereceğim inşallah.. eşimi ikna ettim şimdilik. 2 li tedavi olacağım, erbil bey dondurmaktan yana olduğu için 2 tedavi, 2 opu ve bol dondirik inşallah...

bebeklerve canım sen neler yapıyorsun karbonatlı su içmenim dışında bir ara bende denedim ama zanork gibi uzun soluklu yapamadım. şimdi tedavi öncesi içip vücut dengemi bozmaktan korkuyorum...

cedruscum kızçen nasıl canım... hamileleik nasıl gidiyor....

adigecim sen ne zaman tedaviye başlayacaksın canım...

yeter hoşgeldin canım, yeğene kavuştun bu topikte kızçene de kavuş inşallah...

hepinizi çoook öptümmmm... sevgi ve dua ile kalın

Var ya yemekle aram yok dıyorum ama söyle bir canlandırdım offffff misss şahaneeeee..daha ne isteyelim canının sağlığı...

Hep beraber olsun can sağlığı. Artık WishDuygu' nun bahçesine kurarız sofrayı da. Kayboldu yine iş var diye ama olsun, baskın basanındır

Canın ne istiyorsa söyle arkadaşım, zahmet olmaz. Klavyede mikrodalgadan daha çabuk oluyor

Merhaba. Çok teşekkürler iyi dileklerin için. Bende görüşmek isterim seninle. Ama özel mesaj nasıl gönderiliyor bilmiyorum. Gösterirsen nasıl Msj atıldığını telimi sana gönderebilirim

Hep beraber olsun can sağlığı. Artık WishDuygu' nun bahçesine kurarız sofrayı da. Kayboldu yine iş var diye ama olsun, baskın basanındır

Benimde bahçe var . Wishduygu nun olmazsa benimde olur. Yada aşağıda havuzda var. Isterseniz havuz başıda olur. Bu arada klinikteyim. Hala çağırmadılar içerden. Kalbim heyecandan küt küt atıyor

bende ara sıra netten alış veriş yapıyorum.alırsan eğer adresi isterim

Benimde bahçe var . Wishduygu nun olmazsa benimde olur. Yada aşağıda havuzda var. Isterseniz havuz başıda olur. Bu arada klinikteyim. Hala çağırmadılar içerden. Kalbim heyecandan küt küt atıyor

Dualarımız senınle inşallah cokk güzel haberlerini alacağız..sakin olmaya çalış canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…