Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar sabah uyandım yumurta haşladım organik domates salatalık dilimledim beyaz peynir zeytin ve vişne reçeliyle demlenmiş çay eşliğinde güzel bir kahvaltı hazırladım kahvaltıdan sonra geceden yıkadığım çamaşırlarımı balkona astım mutfağı topladım bulaşıkları makinaya yerleştirdim evi hızlıca toparladım veee işe geldim az öncede bim e gidip eşime şort aldım şortları kaliteli gedi bana tavsiye ederim. maşallah bugün kendimi çok enerjik hissediyorum bu hızla hamile kalıp ikiz doğurabilirim.

inşallah bu sene hepimiz hamile kalıp ikiz doğururuz.

amin.

. Teşekkürler. Hepimizin günü Aydın olsun. Bu mübarek günde Yoldayım!. Saat 11 de opum var. Hepinizden dualarınızı bekliyorum.inşallah hayırlısı olur

canımm ne güzell opu aşamasına kadar geldi yumoşun gözün aydın:)) çok sevindim opun hayırlı olsun... güzelce döllensin.

canım benim aynı dönemlerde başlıyoruz ne güzell paslaşırız:)) yarın baskılamayla start veriyorumm cnm heyecan yaptım biraz sanırım.. hayırlısıyla olsun bebişlerimiz artık canım..
Allahım bu sefer yüzümüze güler umarım canım...
bugün eşimle ilk tanışma yıldönümümüz, akşamda can arkadaşımın bebişi oldu onu ziyatere hastaneye gideceğim.. güzel bi günn.. sendende tedavi haberi geldi dahada güzel oldu canım.. çok öptüm..

Son düzenleme:

Ensu hayirli olsun tedavin sonu bebisli olsun ins.
Alara hayirli olsun.allah herkesin gonlune gore bersin..
Sara ne guzel dileklerfe bulunmussun..aminnn
Guzbahar gelmis..sonbaharda bebegin gelsin insallah..seytanin bacagi kirilsin herkesler hamis kalsin..

Arkadaşlar merhaba. Çıktım. Büyük olan dolu çıkmış . Küçük folikül boşmuş. Dolayısıyla 1 folikül alındı. Inşallah iyi döllenir . Allah yardımcımız olsun. Hepimizinnn

Ayyyyy guzbahar gelmissss canim ay cok sevindim tedavin basladi sayilir hayirli olsun canim allahim o güzel kalbine göre versin caluskan arkadasim bana gelince tedavim basladi sayilir benimde dun itibariyle dogumktrol hapina basladim ama cok garip bir mide agrisina tutuldum hayirlisi olsun obdami bilmiyorum bakalim sonu güzel olcak insallah birdahaki adetimde turkiyedeyim vede tedaviye basliyorum sagol canim herkese tektek yazmisin bizleri unutmadigin icin sagol cokk öptüm seni iyi bak kendine

Benimde bahçe var . Wishduygu nun olmazsa benimde olur. Yada aşağıda havuzda var. Isterseniz havuz başıda olur. Bu arada klinikteyim. Hala çağırmadılar içerden. Kalbim heyecandan küt küt atıyor

Sen bugün meşgulsün. Sana gelirsek yorarsın kendini. Artık çıkmışsındır sanırım opudan. Gel, besleyelim seni, çabucak toparlanırsın. Benim opuda da sana geliriz. Gerçi hamileyi yormak ta olmaz ama, idare edersin artık

Maşallah,
İnşallah ikiz üçüz, doğurur, geçen zamanın acısını çıkarırız

ENSUUUUU canim hayirli olsun ayyy ne güzel ayni donemler tedaviye baslar olduk hayirli olsun herkes icin canim geycanin normal tabiki insallah bu son heycan olur birde hamilelik heycani yasarsin baskilama ne oluyor canim onu anlamadim

Ümü canim sen neler yapuyosun neye karar verdin tedavin nezaman ayni doktirami gideceksin kendine iyi bak canim herkes icinhayirlisi olsun

Ümü canim sen neler yapuyosun neye karar verdin tedavin nezaman ayni doktirami gideceksin kendine iyi bak canim herkes icinhayirlisi olsun

Arkadaşlar merhaba. Çıktım. Büyük olan dolu çıkmış . Küçük folikül boşmuş. Dolayısıyla 1 folikül alındı. Inşallah iyi döllenir . Allah yardımcımız olsun. Hepimizinnn

Geçmiş olsun. Bir tane olsun bebek olsun diyoruz. İnşallah kalitesi, enerjisi ve azmi kucağına gelene kadar bitmesin. Evlat hasretin dinsin inşallah.

Zonakkkkk harika harika harika kolboregi tarifinide yaz canim canim cekti hahaha
bana d.kontrol hapi mide agrisi yapiyo birde hep midem bulaniyo ama yinede bir parca yerim su börekten eline saglik canimmm

dinlerken yoruldum ya :)

güzbaharcım nasılsın canım sana bir türlü cvp veremedim ara ara geldin yazdın hakkını helal et .Sende tedaviye başlıyorusun demek çok sevindim .Güzel olsun herşey .Şu ezan vakti Allahım şurdaki topik arkadaşlarımın hepsinin cennet kokularını ver Allahım sana Efendimiz (sav) hatırına yalvarıyorum .Bizleri boynu bükük koyma...

Bende beklemedeyim canim negatifin ustune adet oldum ve nerdeyse 20 gun oldu kanama devam etti doktorumu ardim cylo verdi o iyi geldi kesildi cok sukur..acmila sen memoriala gidiyorsun degilmi ne zaman basliyorsun tedavine..ben tek dondurulmusum kaldi canim yanina bir daha koyabilirsek insallah tekrar deniycam allhim topigimizde hamile kalmayan kalmasin

ümmü nasılsın canım eskisi kadar sık girmiyosun .sanırım .Ben artık yumurta hep toplattırmıycam tek bile olsa onu transfer ettiricem .Hem opu parası ayrı öde .komple tedavı parası öde astarı yuzunu geçiyor.Zam geldikden sonra yumurta biriktirmenin anlamı kalmadı .Sansım daha fazla olur diyorum .Senin güvenç bey değilmi doktorun .Ara ara erbil beyde bakmışdı sana dimi .Benım çok samimi arkadaşım 5 .de güvenç bey vesile oldu hamile kaldı son onunda ..

Benim doktorum erbil bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…