- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.761
Dediğim gibi aralarında 5 ay var. Ve fsh çok çabuk değişebilen bir değer. Hayıtsuyunu okudum, hatta denedim. Ama sonra gidip fsh ölçtürmedim. Yalnız bugünkü ped konusunu karıştırırken negatif iyonların sağlık üzerindeki etkileriyle ilgili çok ilginç şeyler okudum. Bir de geçmiş aylarda sık paylaştığım bilgi kırıntılarım vardı. Bazı araştırmacı doktorlar, menapozu doğal olmayan bir süreç yani hastalık olarak görüyor. Hatta bundan 5-6 yıl önce 72 yaşında bir kadına yaklaşık bir yıl süren bir tedavi uyguladılar ve kadın o yaşta tekrar adet görüp kendi yumurtasıyla tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. Nette bulursun o yazıları. Yine geçmiş aylarda konuştuk, bir Türk doktor, yumurtalıklara kök hücre tedavisi uygulayarak gebelik elde etme yönünde çalışmalar yapıyordu. Ankara' da bir merkezle ortak çalışmaları vardı. Henüz çalışmalar devam ettiği için beklemedeyiz ancak bunlar güzel gelişmeler. O yüzden ümidini kaybetme.
canım sana mesaj attım özelden
Özel mesajlara nasıl giriliyor. Bir türlü giremiyorum ben
benim ismime tıkla yeşil ışık var online yani.Ordan özel mesaja git
benim ismime tıkla yeşil ışık var online yani.Ordan özel mesaja git
Beceremiyorum. Cep tel. Giriyorum. Ondan olabilirmi? Isminin yAnında yeşil ışığı gördüm. Ama ya ondan sonrası ? Ne yapacağımı bilmiyorum. Istersen sana hotmaili vereyim . sdftrnbl@ hotmail. Com
Bende beklemedeyim canim negatifin ustune adet oldum ve nerdeyse 20 gun oldu kanama devam etti doktorumu ardim cylo verdi o iyi geldi kesildi cok sukur..acmila sen memoriala gidiyorsun degilmi ne zaman basliyorsun tedavine..ben tek dondurulmusum kaldi canim yanina bir daha koyabilirsek insallah tekrar deniycam allhim topigimizde hamile kalmayan kalmasin
Ensucummm o buyuk gün geldi desene ayyyy coookkk heyecanlı.,,canım benim aynı dönemlerde başlıyoruz ne güzell paslaşırız:)) yarın baskılamayla start veriyorumm cnm heyecan yaptım biraz sanırım.. hayırlısıyla olsun bebişlerimiz artık canım..
Allahım bu sefer yüzümüze güler umarım canım...
bugün eşimle ilk tanışma yıldönümümüz, akşamda can arkadaşımın bebişi oldu onu ziyatere hastaneye gideceğim.. güzel bi günn.. sendende tedavi haberi geldi dahada güzel oldu canım.. çok öptüm..
Arkadaşlar merhaba. Çıktım. Büyük olan dolu çıkmış . Küçük folikül boşmuş. Dolayısıyla 1 folikül alındı. Inşallah iyi döllenir . Allah yardımcımız olsun. Hepimizinnn
dinlerken yoruldum ya :)
Gününüz aydın olsun hanımlar
Maşallah,
İnşallah ikiz üçüz, doğurur, geçen zamanın acısını çıkarırız
Ensu hayirli olsun tedavin sonu bebisli olsun ins.
Alara hayirli olsun.allah herkesin gonlune gore bersin..
Sara ne guzel dileklerfe bulunmussun..aminnn
Guzbahar gelmis..sonbaharda bebegin gelsin insallah..seytanin bacagi kirilsin herkesler hamis kalsin..
aşk olsun insan bi amin der
hem sabahlar enerjik olmak lazım tızıııım erinenlerin çocuğu olmaz derler
böyle tatlı sağlıklı akıllı ve güleryüzlü bir kızım olsun birde oğlum olsun
amin
Zonakkkkk harika harika harika kolboregi tarifinide yaz canim canim cekti hahaha
bana d.kontrol hapi mide agrisi yapiyo birde hep midem bulaniyo ama yinede bir parca yerim su börekten eline saglik canimmm
böyle tatlı sağlıklı akıllı ve güleryüzlü bir kızım olsun birde oğlum olsun
amin
amin tabiki aminnnn.. Ben pek erinmem ama bende ki sorun başka demek ki :)
1 taneyi bulduk da :) benım kızım olsun en kötü senin oğlana veririmm.
Allah dualarımızı kabul etsin arkadaşım. Amin...
Ensu hayirli olsun tedavin sonu bebisli olsun ins.
Alara hayirli olsun.allah herkesin gonlune gore bersin..
Sara ne guzel dileklerfe bulunmussun..aminnn
Guzbahar gelmis..sonbaharda bebegin gelsin insallah..seytanin bacagi kirilsin herkesler hamis kalsin..
Arkadaşlar merhaba. Çıktım. Büyük olan dolu çıkmış . Küçük folikül boşmuş. Dolayısıyla 1 folikül alındı. Inşallah iyi döllenir . Allah yardımcımız olsun. Hepimizinnn
Ensucummm o buyuk gün geldi desene ayyyy coookkk heyecanlı.,,
İhtiyacın olan foikülün güzelce döllenip embriyo olup sana tutunsun ne zaman arayacaklar klınıkten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?