Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

doğru diyorsun canım teşekkür ederim tıp çok ilerledi artık zamanla da daha çok gelişiyor bi ümit işte yaşayıp gidiyoruz. hayıt suyunu bende kullanıyorum şuan bakalım bi dahaki ne olumlu bişeyler olursa sanada haber veririm

Son düzenleme:

Canim ben Dr.Selman Lacin deyim bu ay dogimkotrol hapi oberdi bir nevi rahim temizligi bir sonrakinde tedaviye basliyacagiz sua nasil bir tedavi olur bilmiyorum ama bende hemen teansfer yaptirmayacagim bir yerde okumustum rahim op dan sanra bir ay dinlendirilip öyle transfer yapiliyomus tabiki bunlar benim iszeklerim doktorlari bilirsin onlar be der bilemeyiz canim olur insallah adet oldugun surece yumin olur mutlaka kaliteli olsun tek olsun canim özlüyorum buralarda seni sık yazmaya calis yaaa

Ensucummm o buyuk gün geldi desene ayyyy coookkk heyecanlı.,,
Arkadaşlar merhaba. Çıktım. Büyük olan dolu çıkmış . Küçük folikül boşmuş. Dolayısıyla 1 folikül alındı. Inşallah iyi döllenir . Allah yardımcımız olsun. Hepimizinnn

İhtiyacın olan foikülün güzelce döllenip embriyo olup sana tutunsun ne zaman arayacaklar klınıkten

Maşallah,
İnşallah ikiz üçüz, doğurur, geçen zamanın acısını çıkarırız

amin canım inşallah

amin canım inşallah

Zonakkkkk harika harika harika kolboregi tarifinide yaz canim canim cekti hahaha
bana d.kontrol hapi mide agrisi yapiyo birde hep midem bulaniyo ama yinede bir parca yerim su börekten eline saglik canimmm

Önce içini hazırlıyoruz, bir adet soğanı kavuruyoruz. Kıymasını, tuzunu, baharatlarını da ekleyip kavurduktan sonra altını kapatıyoruz. Bir başka kapta da süt, yoğurt, yumurta sarısı, sıvı yağ, tuzu çırpıyoruz. Hazır yufkanın yarısına önce sıvı karışımdan, sonra kıymalı harçtan serpip boş kalan yarıyı üstüne kapatıyoruz. Geniş kenar içte kalacak şekilde boru gibi yuvarlıyoruz. Yağlanmış yuvarlak tepsiye, boruyu hafifçe döndürerek içten dışa doğru dolayarak yerleştiriyoruz. Tüm yufkalar bittikten sonra, sıvı harcımızı yufkaların her yerine değecek şekilde sürüp önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz. Bitti.
Kıymalı iç yerine peynirli, patatesli, ıspanaklı, rendelenmiş kabak ve çökelekli harçlar da koyabiliriz.
Ölçü vermedim çünkü ben her şeyi göz kararı yapıyorum. Belli bir ölçüm yok. Fırın süresi de fırınına göre değişiyor. Ama yaklaşık 180 derecede 20 - 25 dk. yetiyor. Afiyet olsun
Doğum kontrol hapları aslında bizim için çok ta uygun değil. Prospektüslerinde bile "35 yaş üstü ve depresyondaki hastalarda dikkatli kullanılmalı" ibaresi var genellikle. Bir bak istersen. Bende sinir, fobi, panik atak gibi ciddi sıkıntılar yaptığı için doktor yazsa da almıyorum. Doktoruna durumunla ilgili bilgi ver istersen. :26:

Son düzenleme:

canımm çok sağoll inşallah hepimizin son tedavileri bebişli olur canım.. özletme kendini daha sık bekleriz hayatım..

Arkadaşlar merhaba. Çıktım. Büyük olan dolu çıkmış . Küçük folikül boşmuş. Dolayısıyla 1 folikül alındı. Inşallah iyi döllenir . Allah yardımcımız olsun. Hepimizinnn

canımm çok güzel bi haber zaten tam olgun bir yumurtan olur diye tahmin etmiştik.. hayırlı olsun inşallah yarın güzelce döllenme haberlerinde gelecek...

Ensucummm o buyuk gün geldi desene ayyyy coookkk heyecanlı.,,

İhtiyacın olan foikülün güzelce döllenip embriyo olup sana tutunsun ne zaman arayacaklar klınıkten

ayy canım sormaa ya yarın sabah güzell bi sabah olacak her açıdan:))
canım bu arada sen nezaman buz bebişine göbüşüne alacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…