Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ENSUUUUU canim hayirli olsun ayyy ne güzel ayni donemler tedaviye baslar olduk hayirli olsun herkes icin canim geycanin normal tabiki insallah bu son heycan olur birde hamilelik heycani yasarsin baskilama ne oluyor canim onu anlamadim

canım evet güzbahar sen ve ben aynı dönemde başlıyoruz.. alarada zaten opu bile oldu bizden önce transferi olur inşallah.. sonrada diğer arkadaşlarda başlıyor zaten bi bakmışız peş peşe hamiş kalmışız..
nasıl bebiş yetiştiriliz onu konuşuruz seneye bolcana inşallah:))

ya canım bende bu baskılama ilk kez yapılacak, aslında ben laparaskopiden çıktığımda anlattılar bi evrak verdiler o kafayla ne işe yaradığını bile sormamışım..
daha sonrada doktorla görüştüm sormayı unuttum, internette biraz araştırdım yumurta rezervi az olan yada yumurtaları aynı derecede gelişmeyen biri küçük diğeri büyük kalanlarda uygulanıyormuş.. tüm yumurtalar aynı seviyede gelişiyormuş, erken çatlamayı önlüyormuş, birde bu işlemle amaç yumurtalıklardan kendiliğinden yumurtlama olmasını engellemek bu sayede yumurta toplama opu işleminde yumurtaları fazla sayıda toplayabilmekmiş.. bilmiyorum artık cnm onlar dedi evde 3 gün yapacağım.. pek umudum yok benim bazı konularda..
inşallah sizlerden güzel haberler gelecek canım..

Son düzenleme:
ayy canım sormaa ya yarın sabah güzell bi sabah olacak her açıdan:))
canım bu arada sen nezaman buz bebişine göbüşüne alacaksın...

Ensucum daha hastaneyle görüşmedim ama iki ay sonra almayı düşünüyorum biraz vücudum dinlensin istiyorum kafamı hazırlayayım şöyleee güzelce...

Ensucum daha hastaneyle görüşmedim ama iki ay sonra almayı düşünüyorum biraz vücudum dinlensin istiyorum kafamı hazırlayayım şöyleee güzelce...

iyi yapıyorsun canım arada bi nefes vermek iyi oluyor... sürpriz bebişin sansın olacak canım inşallah..

ensucum tedavin hayırlı uğurlu olsun senın arkandan gelsin hamişler gitsin bebişler .Bende hastalanmayı bekliyorum 5-6 gün geçti ve kesin kist oldu .Bu hafta bende erbil beye bi gideyim kesin kist oldu boşaltalım diyecek .Bu ayı pas geçiyoruz öbür aya gel diycek ..bakalım mevlam neylerse güzel eyler .Gerçi artık doktora gidesim yok ..

Ensuuuuuu mücadeleci canım arkadaşım biliyormusun seni görünce mücadeleye devam etmem için büyük bir etkensin bütün kalbimle diliyorum büyük allahım bu defa sağlıklı hayırlı bir bebiş versin kucağına tedavin hayırlı olsun inşallah

canım ben şimdi hastaneden geliyorum memoryalın negatiften sonra istediği tahlilleri yaptırdım FSH 11,75 BİR ÖNCEKİ 13,50 idi nasıl düşmüş anlamadım e2 ise 20.01 bu nasıl bir değer çokmu düşük acaba memoryalden 80 altında olması lazım demişlerdi lh 9,47 prolaktin 18,17 tsh. 1,79 ama en önemlisi fsh ve e2 canım bunlara bir göz atsana benden çok deneğimlisin sence nasıl şimdi test sonuçlarını memoryale e-mail atacam yarın ararım bakalım ne diyecekler

canım inşallah adetinin gecikmesi hamiş haberini versin canım bendede miyom var hemde bir sürü olmuş en büğüğü 3-4 cm imiş acaba ameliyatsız temizleniyormu bir bilgin varmı öptüm

güzbahar canım yeni tedavin hayırlı uğurlu olur inş. yüce rabbim bu tedavinde sağlıklı bebişler versin kucağına inşallah canım ben soğan kürü yaptım 15 gün miyomlarım var ama şimdi doktordan geliyorum en büğüğü 3-4 cm küçükte bir sürü varmış ne yapacam bilmiyorum bugün adetimin 2. günü fsh 11,75 - e2 20,01 çıktı karbonatlı suya henüz başlamadım bende senin gibi kararsızım ama galiba yapacam şimdilik tedavim yok zaten öpüldün

şimdi bende sen diyince testlerime baktım e2 adetin 3
günü benımde 25 falanmış bende doktoruma sormuşum maille hayır demiş normal bir değer. Zaten 10 güne kadar genelde artıyor canım meraklanma çatlarsa yumiler düşmeye başlıyor ya da ilaç kullnırsan çatlamsın dıye baskılanıyor.
Normal kadın doğumcuda 50 nın alında olması iyidir demişti

canım sağol cevabın için ya hastaneden bu testleri istediklerinde 80 altında olursa tekrar tüp için görüşelim demişlerdi 20 çıkınca endişelendim çokmu düşük diye yarın hastaneyle görüşecem

canım inşallah adetinin gecikmesi hamiş haberini versin canım bendede miyom var hemde bir sürü olmuş en büğüğü 3-4 cm imiş acaba ameliyatsız temizleniyormu bir bilgin varmı öptüm

3-4 cm küçük değilmiş benımde vardı 2 sene önce vajinadan girip operasyonla aldılar yani kürtaj gibi .. o hormonlarla alakalı ve yine çıkabilir dediler rahim duvarına yapışık ve yeri kötüydü usg da bebek gibi tam ortada duruyodu .Hata bu engel dendi ama nafile alındı temizlendi yine sonuç yok

Ama kist ise atılamayan kan pıhtıları adetinle atamıyosan yumurta hücerelerini tani telef olanları içi kan dolu taşlaşıyor sanırım genelde doğum kontrol hapıyla geçiyor .Benm geçen tedavi önü olmuştu doktor hemen aldı 5-6 dakıkada vajnadan alıyor aslında aspire edip boşaltıyor.Sonra da söktürücü ilaç yazmıştı .

ben daha öncede açık miyom ameliyatı olmuştum korkarım yine aynı şey olaak belkide iyi kalite yumurtama ramen tutmaması buda engel nedenidir

Dogru soyluyosun aslinda ama benim endo ince oluyor canim o yuzden estrofemle kalinlastiriyoruz cok pahali ama napalim canim elimizden geleni yapalim ben adanalardan geliyorum birde ama inan hic onemli degil yetrki yumi buyusun ben erbil beyi cok sevdim ama bastan guvenc beye gidince degistiremedim guvenc bey yokken ilgilenmisti ama guvenc beyde iyi ne zaman arasam ulasabiliyorum erbil beyde oyldir mutlaka..simdi cylo iciyorum agustos sonuna bakalim hayirlisi su yumilerimiz buyusun bebis olsun hayirla saglikla

Ensu yeni tedavin hayırlı olsun. Inşallah benim gibi 1 2 değilde birsürü kaliteli yumurtan oluşur.baskılamayı nasıl yapacaksın. Şimdiden bol şans

Inşallah kist değilde bebişin vardırda Erbil beye gitmene gerek kalmaz. Ne çok isterim böyle olmasını

Ensu yeni tedavin hayırlı olsun. Inşallah benim gibi 1 2 değilde birsürü kaliteli yumurtan oluşur.baskılamayı nasıl yapacaksın. Şimdiden bol şans

sagol cnm ama benimde durumum seninle ayni bir iki tane yumurta olup birde dollenirse havaya ucuyorum sevincten.. hic donmusum olamadi yillardir hep sil bastann..
baskilama icin cnm evde gunlerine gore uc gun estrofem bant yapistirip birde uc gun cetrotide igne vuracagim gobekten.. iki gun gecincede adet oluyormusum..
.

cnm bu estrofem bant dort taneya.. biz sadece 21. gun bir tane 23. gun bir tanemi yapistiracagiz diger iki taneyi kullanmiyormuyuz..

aa canımm sende başlıyorsun harika bu aylara hepimiz peş peşe dizilmişiz:))
belkide zararsız bi kisttir, bendede var kist ama tüpe engel olanından değil dedi doktor.. inşallah kist yoktur cnm hemen tedavine başlarsın..
bende doktora gitmek hiç istemiyorum ama bu akşam bir arkadaşım doğum yapmıştı ziyarete gittim hastaneye, ilk kez bukadar etkilendim bebeği görünce neden bu tabloyu yaşayamıyorum diye bir anda hıçkırıklar içinde ağlamak geldi içimden kendimi zorla tuttum ayıp olmasın diye.. nekadar yakında olsak kayınvaldesi kıskandığımı düşünebilir.. insan tuhaf oluyor on kez maşallah dedim..
güzel duygular Allahım bizede yaşatır umarım tez zamanda canım..

canım benim sende bana destek oluyorsun her konuda inan bana..
değerlerin bence çok güzel öncelikle e2 harika canım benim.. zaten adetin ilk 3 gününde e2 değeri 50 altı olunca süper deniliyor.. benim 16 çıkmıştı Aret beye çokmu kötü demiştim oda ne diyorsun harika demişti.. 50 ye nekadar yakın olursa okadar kötü demişti.... seninkiside çok iyi zaten 50 üstünde tedaviye başlarsan bebek tutmuyormuş cnm..
fsh ın düşmüş oda iyi canım inşallah biraz daha düşer tedaviye kadar... prolaktin de bebişin tutmasında çok önemli ve senin çok yüksek değil iyi gibi ama sınıra yaklaşmışsın incir yiyorsan fazla yeme cnm daha yükselmesin..

cnm bu estrofem bant dort taneya.. biz sadece 21. gun bir tane 23. gun bir tanemi yapistiracagiz diger iki taneyi kullanmiyormuyuz..

Canım benım aynen öyle kutuda fazla var biz ıkıntanesını kullanıyoruz ..umarım diğer ikiye gerek kalmaz bu tedavının sonunda bebişine kavusursun bende kalanları ilaç dolabına kaldırdım ...duruyor.

Canım benım aynen öyle kutuda fazla var biz ıkıntanesını kullanıyoruz ..umarım diğer ikiye gerek kalmaz bu tedavının sonunda bebişine kavusursun bende kalanları ilaç dolabına kaldırdım ...duruyor.

sagol cnm.. bendede annemin buzdolabi, benim buzdolabim ve bos odam buyuk saklama kaplariyla igne ilac dolu.. bir tutsa ilk isim kalanlari ihtiyac sahibine gondermek olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…