- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.781
ENSUUUUU canim hayirli olsun ayyy ne güzel ayni donemler tedaviye baslar olduk hayirli olsun herkes icin canim geycanin normal tabiki insallah bu son heycan olur birde hamilelik heycani yasarsin baskilama ne oluyor canim onu anlamadim
ayy canım sormaa ya yarın sabah güzell bi sabah olacak her açıdan:))
canım bu arada sen nezaman buz bebişine göbüşüne alacaksın...
Ensucum daha hastaneyle görüşmedim ama iki ay sonra almayı düşünüyorum biraz vücudum dinlensin istiyorum kafamı hazırlayayım şöyleee güzelce...
canım evet güzbahar sen ve ben aynı dönemde başlıyoruz.. alarada zaten opu bile oldu bizden önce transferi olur inşallah.. sonrada diğer arkadaşlarda başlıyor zaten bi bakmışız peş peşe hamiş kalmışız..
nasıl bebiş yetiştiriliz onu konuşuruz seneye bolcana inşallah:))
ya canım bende bu baskılama ilk kez yapılacak, aslında ben laparaskopiden çıktığımda anlattılar bi evrak verdiler o kafayla ne işe yaradığını bile sormamışım..
daha sonrada doktorla görüştüm sormayı unuttum, internette biraz araştırdım yumurta rezervi az olan yada yumurtaları aynı derecede gelişmeyen biri küçük diğeri büyük kalanlarda uygulanıyormuş.. tüm yumurtalar aynı seviyede gelişiyormuş, erken çatlamayı önlüyormuş, birde bu işlemle amaç yumurtalıklardan kendiliğinden yumurtlama olmasını engellemek bu sayede yumurta toplama opu işleminde yumurtaları fazla sayıda toplayabilmekmiş.. bilmiyorum artık cnm onlar dedi evde 3 gün yapacağım.. pek umudum yok benim bazı konularda..
inşallah sizlerden güzel haberler gelecek canım..
canım benim aynı dönemlerde başlıyoruz ne güzell paslaşırız:)) yarın baskılamayla start veriyorumm cnm heyecan yaptım biraz sanırım.. hayırlısıyla olsun bebişlerimiz artık canım..
Allahım bu sefer yüzümüze güler umarım canım...
bugün eşimle ilk tanışma yıldönümümüz, akşamda can arkadaşımın bebişi oldu onu ziyatere hastaneye gideceğim.. güzel bi günn.. sendende tedavi haberi geldi dahada güzel oldu canım.. çok öptüm..
ensucum tedavin hayırlı uğurlu olsun senın arkandan gelsin hamişler gitsin bebişler .Bende hastalanmayı bekliyorum 5-6 gün geçti ve kesin kist oldu .Bu hafta bende erbil beye bi gideyim kesin kist oldu boşaltalım diyecek .Bu ayı pas geçiyoruz öbür aya gel diycek ..bakalım mevlam neylerse güzel eyler .Gerçi artık doktora gidesim yok ..
herkese günaydın...
zanorkcım ben kıymalı börek yiyemem canm. ama sana zahmet ettirmeye de kıyamam. korlu biber benim olsun yeter.... bi de karşılıklı yudumlayacağımız birer bardak çay...
alaracım çoook çoook süpriz oldu bu yumurtaların. inşallah senin mucizelerin olacaklar... evlat olarak önce göbeğine konacaklar, sonra kollarına gelecekler... ( canım 2 mesaj attım sana iletişim bilgisi vermek için, sanırım mesajlarım gelmedi, sen telini mesajlarsan seninle görüşmek isterim canım)
celinacım sen de mucizeni yaşıyosun inşallah... dondrikin sağlıkla çözülsün, anasına bebek olsun inşallah... çoook güzel haberler bunlar daha da güzel haberlere dönüşsün...
ensum canım benim, yarın baskılamaya başlıyormuşsun... haftaya da tedavi... bu tedavin son olsun... sonu bebiş olsun canım benim.. bu arada ben de kırmızıları bekliyorum... tedavinde sana yetişeceğim sanırım... birlikte sinerji oluşturup bebeklerimize kavuşuruz inşallah...
acmila canım benim... nasılsın, tedavin ne zaman başlayacak. hadi sende gelde toplanalım hep birlikte, kenetlenelim bebeişlerimize kavuşalım..... canım benim tedavimi sormuşsun.. ben ayın 20 sine doğru adet olacağım. ve tedaviye start vereceğim inşallah.. eşimi ikna ettim şimdilik. 2 li tedavi olacağım, erbil bey dondurmaktan yana olduğu için 2 tedavi, 2 opu ve bol dondirik inşallah...
bebeklerve canım sen neler yapıyorsun karbonatlı su içmenim dışındabir ara bende denedim ama zanork gibi uzun soluklu yapamadım. şimdi tedavi öncesi içip vücut dengemi bozmaktan korkuyorum...
cedruscum kızçen nasıl canım... hamileleik nasıl gidiyor....
adigecim sen ne zaman tedaviye başlayacaksın canım...
yeter hoşgeldin canım, yeğene kavuştun bu topikte kızçene de kavuş inşallah...
hepinizi çoook öptümmmm... sevgi ve dua ile kalın
Ensuuuuuu mücadeleci canım arkadaşım biliyormusun seni görünce mücadeleye devam etmem için büyük bir etkensin bütün kalbimle diliyorum büyük allahım bu defa sağlıklı hayırlı bir bebiş versin kucağına tedavin hayırlı olsun inşallah
canım ben şimdi hastaneden geliyorum memoryalın negatiften sonra istediği tahlilleri yaptırdım FSH 11,75 BİR ÖNCEKİ 13,50 idi nasıl düşmüş anlamadım e2 ise 20.01 bu nasıl bir değer çokmu düşük acaba memoryalden 80 altında olması lazım demişlerdi lh 9,47 prolaktin 18,17 tsh. 1,79 ama en önemlisi fsh ve e2 canım bunlara bir göz atsana benden çok deneğimlisin sence nasıl şimdi test sonuçlarını memoryale e-mail atacam yarın ararım bakalım ne diyecekler
şimdi bende sen diyince testlerime baktım e2 adetin 3
günü benımde 25 falanmış bende doktoruma sormuşum maille hayır demiş normal bir değer. Zaten 10 güne kadar genelde artıyor canım meraklanma çatlarsa yumiler düşmeye başlıyor ya da ilaç kullnırsan çatlamsın dıye baskılanıyor.
Normal kadın doğumcuda 50 nın alında olması iyidir demişti
canım inşallah adetinin gecikmesi hamiş haberini versin canım bendede miyom var hemde bir sürü olmuş en büğüğü 3-4 cm imiş acaba ameliyatsız temizleniyormu bir bilgin varmı öptüm
3-4 cm küçük değilmiş benımde vardı 2 sene önce vajinadan girip operasyonla aldılar yani kürtaj gibi .. o hormonlarla alakalı ve yine çıkabilir dediler rahim duvarına yapışık ve yeri kötüydü usg da bebek gibi tam ortada duruyodu .Hata bu engel dendi ama nafile alındı temizlendi yine sonuç yok
Ama kist ise atılamayan kan pıhtıları adetinle atamıyosan yumurta hücerelerini tani telef olanları içi kan dolu taşlaşıyor sanırım genelde doğum kontrol hapıyla geçiyor .Benm geçen tedavi önü olmuştu doktor hemen aldı 5-6 dakıkada vajnadan alıyor aslında aspire edip boşaltıyor.Sonra da söktürücü ilaç yazmıştı .
ümmü nasılsın canım eskisi kadar sık girmiyosun .sanırım .Ben artık yumurta hep toplattırmıycam tek bile olsa onu transfer ettiricem .Hem opu parası ayrı öde .komple tedavı parası öde astarı yuzunu geçiyor.Zam geldikden sonra yumurta biriktirmenin anlamı kalmadı .Sansım daha fazla olur diyorum .Senin güvenç bey değilmi doktorun .Ara ara erbil beyde bakmışdı sana dimi .Benım çok samimi arkadaşım 5 .de güvenç bey vesile oldu hamile kaldı son onunda ..
Benim doktorum erbil bey
Ensu yeni tedavin hayırlı olsun. Inşallah benim gibi 1 2 değilde birsürü kaliteli yumurtan oluşur.baskılamayı nasıl yapacaksın. Şimdiden bol şanscanım evet güzbahar sen ve ben aynı dönemde başlıyoruz.. alarada zaten opu bile oldu bizden önce transferi olur inşallah.. sonrada diğer arkadaşlarda başlıyor zaten bi bakmışız peş peşe hamiş kalmışız..
nasıl bebiş yetiştiriliz onu konuşuruz seneye bolcana inşallah:))
ya canım bende bu baskılama ilk kez yapılacak, aslında ben laparaskopiden çıktığımda anlattılar bi evrak verdiler o kafayla ne işe yaradığını bile sormamışım..
daha sonrada doktorla görüştüm sormayı unuttum, internette biraz araştırdım yumurta rezervi az olan yada yumurtaları aynı derecede gelişmeyen biri küçük diğeri büyük kalanlarda uygulanıyormuş.. tüm yumurtalar aynı seviyede gelişiyormuş, erken çatlamayı önlüyormuş, birde bu işlemle amaç yumurtalıklardan kendiliğinden yumurtlama olmasını engellemek bu sayede yumurta toplama opu işleminde yumurtaları fazla sayıda toplayabilmekmiş.. bilmiyorum artık cnm onlar dedi evde 3 gün yapacağım.. pek umudum yok benim bazı konularda..
inşallah sizlerden güzel haberler gelecek canım..
ensucum tedavin hayırlı uğurlu olsun senın arkandan gelsin hamişler gitsin bebişler .Bende hastalanmayı bekliyorum 5-6 gün geçti ve kesin kist oldu .Bu hafta bende erbil beye bi gideyim kesin kist oldu boşaltalım diyecek .Bu ayı pas geçiyoruz öbür aya gel diycek ..bakalım mevlam neylerse güzel eyler .Gerçi artık doktora gidesim yok ..
Ensu yeni tedavin hayırlı olsun. Inşallah benim gibi 1 2 değilde birsürü kaliteli yumurtan oluşur.baskılamayı nasıl yapacaksın. Şimdiden bol şans
Ensucum daha hastaneyle görüşmedim ama iki ay sonra almayı düşünüyorum biraz vücudum dinlensin istiyorum kafamı hazırlayayım şöyleee güzelce...
Ensuuuuuu mücadeleci canım arkadaşım biliyormusun seni görünce mücadeleye devam etmem için büyük bir etkensin bütün kalbimle diliyorum büyük allahım bu defa sağlıklı hayırlı bir bebiş versin kucağına tedavin hayırlı olsun inşallah
canım ben şimdi hastaneden geliyorum memoryalın negatiften sonra istediği tahlilleri yaptırdım FSH 11,75 BİR ÖNCEKİ 13,50 idi nasıl düşmüş anlamadım e2 ise 20.01 bu nasıl bir değer çokmu düşük acaba memoryalden 80 altında olması lazım demişlerdi lh 9,47 prolaktin 18,17 tsh. 1,79 ama en önemlisi fsh ve e2 canım bunlara bir göz atsana benden çok deneğimlisin sence nasıl şimdi test sonuçlarını memoryale e-mail atacam yarın ararım bakalım ne diyecekler
cnm bu estrofem bant dort taneya.. biz sadece 21. gun bir tane 23. gun bir tanemi yapistiracagiz diger iki taneyi kullanmiyormuyuz..
Canım benım aynen öyle kutuda fazla var biz ıkıntanesını kullanıyoruz ..umarım diğer ikiye gerek kalmaz bu tedavının sonunda bebişine kavusursun bende kalanları ilaç dolabına kaldırdım ...duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?