- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.801
sagol cnm.. bendede annemin buzdolabi, benim buzdolabim ve bos odam buyuk saklama kaplariyla igne ilac dolu.. bir tutsa ilk isim kalanlari ihtiyac sahibine gondermek olacak...
Olacak canım Allahın izniyle oldukca emin ellerdesin bunu unutma sakın ..ben de heyecan yapmaya basladım inan..yeni tedavi yeni bir umut ...hadi bismillah diyelim..
bilmemkii hicmi hic umudum yok ama artik yeni bir yere daha gidecek gucumde hic yok, yillardir kendimi yeni doktorlara anlatmaya calismaktan biktim.. gidecek baska bi hastanede kafamda artik yok zaten bunlarda bu kisi gecirip her ay pes pese araliksiz tedavi olacagim hayirlisi ile tutar umarim..en gec seneye kasima isime geri donmem gerekli kendi planlarima gore...
Günaydın kızlar. Haftasonunuz umut, mutluluk, sevgi dolu geçsin...
Hadi bakalim canlarim yeni umutlar yeni heycanlar pozitif düşüncelerle gelsin bebisler Allahim size hepimize yardim etsinOlacak canım Allahın izniyle oldukca emin ellerdesin bunu unutma sakın ..ben de heyecan yapmaya basladım inan..yeni tedavi yeni bir umut ...hadi bismillah diyelim..
bilmemkii hicmi hic umudum yok ama artik yeni bir yere daha gidecek gucumde hic yok, yillardir kendimi yeni doktorlara anlatmaya calismaktan biktim.. gidecek baska bi hastanede kafamda artik yok zaten bunlarda bu kisi gecirip her ay pes pese araliksiz tedavi olacagim hayirlisi ile tutar umarim..en gec seneye kasima isime geri donmem gerekli kendi planlarima gore...
Ensu yeni tedavin hayırlı olsun. Inşallah benim gibi 1 2 değilde birsürü kaliteli yumurtan oluşur.baskılamayı nasıl yapacaksın. Şimdiden bol şans
canımsın.çok teşekkürler.hepimizin hafta sonu güzel geçer inşallah.ben heyecanla telefon bekliyorum.inşallah güzel sonuç gelir
Arkadaşlar mutlu haber. Embiryom güzelce döllenmiş. Yarında donduracaklarmış. Çok sevindim. Darısı başınıza. Hepiniz Allah'a emanet olunnn
Arkadaşlar mutlu haber. Embiryom güzelce döllenmiş. Yarında donduracaklarmış. Çok sevindim. Darısı başınıza. Hepiniz Allah'a emanet olunnn
Arkadaşım çok sevindim inan gerçi sana yazdığım hic bir yazımı gormedin bunu da gormezsin büyük ihtimalle ama dilerim sende bu sene hamile kalıp anne olanlardan olursun
çok sevindimmm tek yumoşun dölenmesini beklemek nasıldır iyi bilirim inşşş seni anne yapsın
Canımmm harika bir haber bu...çokk sevindim...
Ensucum biz elimizden geleni yapıyoruz bu yolda yıpranıyoruz da sonumuz güzel olsun inşallah ..Mahalle baskısı hep var arkadaşım :) Biz dik durmaya çalışıyoruz ama yoruluyoruz bir yandan da
Canım ben cepten giriyorum. Bir sorun yaşadım. Ondan olabilir.inşallah hepimiz Allah'ın izniyle bu sene anne olacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?