Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sagol cnm.. bendede annemin buzdolabi, benim buzdolabim ve bos odam buyuk saklama kaplariyla igne ilac dolu.. bir tutsa ilk isim kalanlari ihtiyac sahibine gondermek olacak...

Olacak canım Allahın izniyle oldukca emin ellerdesin bunu unutma sakın .. ben de heyecan yapmaya basladım inan..yeni tedavi yeni bir umut ...hadi bismillah diyelim..

Olacak canım Allahın izniyle oldukca emin ellerdesin bunu unutma sakın .. ben de heyecan yapmaya basladım inan..yeni tedavi yeni bir umut ...hadi bismillah diyelim..

bilmemkii hicmi hic umudum yok ama artik yeni bir yere daha gidecek gucumde hic yok, yillardir kendimi yeni doktorlara anlatmaya calismaktan biktim.. gidecek baska bi hastanede kafamda artik yok zaten bunlarda bu kisi gecirip her ay pes pese araliksiz tedavi olacagim hayirlisi ile tutar umarim..en gec seneye kasima isime geri donmem gerekli kendi planlarima gore...

Son düzenleme:

Ben de martta ayrılmıştım işten önümüzdeki hafta başlıyorum tekrar ...sanki çalışınca kafam daha bi dağılıyor böyle evde hobi tv vs kesmedi beni..zaten part time çalısıcam..ekim de buz bebişi alnayı planlıyorum eğer olmazsa kasım aralık yenı tedaviye baslamak planım...bi ara bahsetmilştin işin cok yoğun diye..o kadar yoğun tempo ve tedavi çok zor olyr.iyi yapmışşın ara vermekle canım.doğur bi hayırlısıyla sonra dönersin işe...

Hadi bakalim canlarim yeni umutlar yeni heycanlar pozitif düşüncelerle gelsin bebisler Allahim size hepimize yardim etsin

Canim arkadasim nekadar yiprandigini ne cokusker yasadigini biliyorum yapma böyle
ben senden umutluyum ensu olacak nolur sende olacak de yeniden sans ver kendine simdiden senin bir cocugun olacak bukadar
herseyin ixi tarafini gör lütfen yine diyorum sen benden 10 kat daha sanslisin öptüm

canımsın.çok teşekkürler.hepimizin hafta sonu güzel geçer inşallah.ben heyecanla telefon bekliyorum.inşallah güzel sonuç gelir

Hayırlı haberler gelecek inşallah arkadaşım. Biz de senin kadar heyecanla, senden gelecek haberleri bekliyoruz.
Bugünümüze de şükür. Hiç değilse deneyecek, arayacak yollar buluyoruz. Dışarıda eli kolu bağlı, yüreğine taş basıp beklemekten başka bir şey yapamayan o kadar çok insan var ki. Rabbim acısın halimize...

Arkadaşlar mutlu haber. Embiryom güzelce döllenmiş. Yarında donduracaklarmış. Çok sevindim. Darısı başınıza. Hepiniz Allah'a emanet olunnn

Arkadaşlar mutlu haber. Embiryom güzelce döllenmiş. Yarında donduracaklarmış. Çok sevindim. Darısı başınıza. Hepiniz Allah'a emanet olunnn

çok sevindimmm tek yumoşun dölenmesini beklemek nasıldır iyi bilirim inşşş seni anne yapsın

1.denememde negatif sonucu görünce zaten %5lik bir şansım olduğu için üzülmeyeceğimi düşünmüştüm. Yanılmışım.. bugün doktorumla görüştüm hayat tarzımı değiştirmemi söyledi. şekerli unlu gıdalar yok haftada 4 gün yürüyüş. Stres yok hatta sohbetinden keyif almadığın insandan uzak dur dedi doktor. 2 ay coenzim q10 ve dhea kullanıp ekimde tekrar gidicem herşey yeni baştan...

Tedaviye başlayan arkadaşlara da dua ediyorum İnşallah bir sürü güzel yumiler kaliteli embriyolar ve sonunda sağlıklı bebişler olur.

Arkadaşım çok sevindim inan gerçi sana yazdığım hic bir yazımı gormedin bunu da gormezsin büyük ihtimalle ama dilerim sende bu sene hamile kalıp anne olanlardan olursun

Ensucum biz elimizden geleni yapıyoruz bu yolda yıpranıyoruz da sonumuz güzel olsun inşallah ..Mahalle baskısı hep var arkadaşım :) Biz dik durmaya çalışıyoruz ama yoruluyoruz bir yandan da

Arkadaşım çok sevindim inan gerçi sana yazdığım hic bir yazımı gormedin bunu da gormezsin büyük ihtimalle ama dilerim sende bu sene hamile kalıp anne olanlardan olursun

Canım ben cepten giriyorum. Bir sorun yaşadım. Ondan olabilir.inşallah hepimiz Allah'ın izniyle bu sene anne olacağız inşallah

Ensucum biz elimizden geleni yapıyoruz bu yolda yıpranıyoruz da sonumuz güzel olsun inşallah ..Mahalle baskısı hep var arkadaşım :) Biz dik durmaya çalışıyoruz ama yoruluyoruz bir yandan da

evet canım inşallah hepimiz seneye hamişizz ben hepimiz için umut ediyorum olacak Allahın izniyle..
adet oldunmu canım..

Canım ben cepten giriyorum. Bir sorun yaşadım. Ondan olabilir.inşallah hepimiz Allah'ın izniyle bu sene anne olacağız inşallah

canım yumoşun döllenmiş çok sevindim
harikaa bir haber inşallah önce göbüşüne sonra kucağına alacaksın..
canım transfer için ne düşünüyorsunuz bu ay yaptıracakmısın yoksa donma işlemimi yapacaksınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…