- 2 Kasım 2012
- 350
- 326
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.821
evet canım inşallah hepimiz seneye hamişizz ben hepimiz için umut ediyorum olacak Allahın izniyle..
adet oldunmu canım..
Ben de martta ayrılmıştım işten önümüzdeki hafta başlıyorum tekrar ...sanki çalışınca kafam daha bi dağılıyor böyle evde hobi tv vs kesmedi beni..zaten part time çalısıcam..ekim de buz bebişi alnayı planlıyorum eğer olmazsa kasım aralık yenı tedaviye baslamak planım...bi ara bahsetmilştin işin cok yoğun diye..o kadar yoğun tempo ve tedavi çok zor olyr.iyi yapmışşın ara vermekle canım.doğur bi hayırlısıyla sonra dönersin işe...
canım yumoşun döllenmiş çok sevindim
harikaa bir haber inşallah önce göbüşüne sonra kucağına alacaksın..
canım transfer için ne düşünüyorsunuz bu ay yaptıracakmısın yoksa donma işlemimi yapacaksınız..
yok olmadım ..Kist oldum yine hafta arası gidicem bakalım ne diycek .Son 2 dir böyle oluyo anlamadım ki
Erbil bey dondurulsunnn demiş embiryoloğ öyle dedi. Yarın arayıp bilgi verecekler
evet canım ama ben evde yaşayacak biri değilmişim onu anladım.. ne bilim belkide çevreden dolayı tüm hayatımı işe göre ayarlamışım arkadaşlarım bile iş çevremden okul çevremden..
eşim bıktı devamlı avm ye gidelim yada dışarı çıkalım diyorum oysa çok yorgun geliyor ortak nokta hiç yakalayamıyoruz.. :))
yarın sabah iğneme başlıyorum canım hadi bakalım umarım burası uğurlu gelir:))
yok olmadım ..Kist oldum yine hafta arası gidicem bakalım ne diycek .Son 2 dir böyle oluyo anlamadım ki
Günaydınlar. Hepimizin haftası güzel geçer inşallah.arkadaşlar dün embiryoloğ aradı tekrar. Güzelce kaliteli bölünmüş. Sonrada dondurulmuş. Yani şimdilik bir tane buz bebişim VarrrGünaydın hanımlar :)
İkonları yemişler sanırım
Günaydınlar. Hepimizin haftası güzel geçer inşallah.arkadaşlar dün embiryoloğ aradı tekrar. Güzelce kaliteli bölünmüş. Sonrada dondurulmuş. Yani şimdilik bir tane buz bebişim Varrr
Günaydın hanımlar :)
İkonları yemişler sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?