Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet canım ama ben evde yaşayacak biri değilmişim onu anladım.. ne bilim belkide çevreden dolayı tüm hayatımı işe göre ayarlamışım arkadaşlarım bile iş çevremden okul çevremden..
eşim bıktı devamlı avm ye gidelim yada dışarı çıkalım diyorum oysa çok yorgun geliyor ortak nokta hiç yakalayamıyoruz.. :))
yarın sabah iğneme başlıyorum canım hadi bakalım umarım burası uğurlu gelir:))

Erbil bey dondurulsunnn demiş embiryoloğ öyle dedi. Yarın arayıp bilgi verecekler

yok olmadım ..Kist oldum yine hafta arası gidicem bakalım ne diycek .Son 2 dir böyle oluyo anlamadım ki

bendede artık kist oluşmaya başladı canım şu anda adetleri etkilemiyor ama 2013 kasım ayındaki adetim 1,5 ay sürmüştü kistten dolayı.. gelecekte belki benide gecikme yönünde etkiler Semra hn olduğunu söyledi zaten..
canım doktoruna bi gözük bakalım ilaç verir eritmen için mutlaka gelecek aya erimiş olarak girer tedavine başlarsın..
bu kullandığımız ilaçlar, tedaviler hep kist yapıyor bünyemizde..

ooo hayirli olsun ensucum. inşallah bu sefer olacak, yeni yer sana bebislerini getirecek :) ben de bu ay baslayacaktim ama 3.gunde farkli boyutlarda yumurta oluşmuş olursa bi dahaki ay uzun protokol uygulayarak baslayalim dedi bugun doktorum. o yuzden bekleyebilirim..bakarsin peş peşe dogum yapariz, güzel şeyler düşünüp evrene pozitif duygular gonderiyoruz :)

yok olmadım ..Kist oldum yine hafta arası gidicem bakalım ne diycek .Son 2 dir böyle oluyo anlamadım ki

Yumiler basdan buyumeyip sonradan buyurse kist oluyormus zaten o yumilerde ici bos oluyormus benim doktorum oyle demisti bendede ayni durum yasandi 2 ay ustuste kist olmustu aspire etmek yerine d.kontrol vermisti gecmesse aspire ederiz demisti..allah kolayliklar versin hepimize

Günaydınlar. Hepimizin haftası güzel geçer inşallah.arkadaşlar dün embiryoloğ aradı tekrar. Güzelce kaliteli bölünmüş. Sonrada dondurulmuş. Yani şimdilik bir tane buz bebişim Varrr

Gözünaydın arkadaşım. İnşallah yola çıktı bebeğin. Birbirinize hazırlanma zamanı geldi artık. :)

Gunaydin yenilenmis topik
kizlar yorucu iki hafta sona erdi cok sükür
misafirim dün giti bu dogum kontrol hapida
beni mahveti mide agrisi bas agrisi yapti
herkese iyi hafta baslari olsun
cok seviyorum su pazartesiyi nedense

Kayboldum sanırım... Nolmuş buralara böyle........ Ne kim ne yazmış anlamak mümkün oldu ne ikonlar ortada var. Karışmış ya da bana şu an üst üste sayfalarla karışık geldi...
Uzun soluklu uğrayamadığım için üzgünüm, çok güzel haberlerinizle buluşmak üzere yine azzıcııık mola istiyorum... Güzel gelişmeler vardır umarım.. Bugün biraz daha zaman yaratmaya çalışacağım gelip okuyacağım aksilik olmazsa... 35 kusur sayfa birikmiş
Gerçek anlamda bitmek bilmeyen, korkunç bir tadilat sarmalı içindeyim evde de ofiste de bazısı keyfi bazısı zaruri tadilat var ustalar, boyalar, malzemeler kafayı sıyırmazsam iyi... Plansız programsız insanlarla uğraşmak çok zor!

Araya negatif görüşmesi kapsamında bir doktorla görüşme sıkıştırdım... Bazı kararlar vermem lazımdı... Bir yanım kızgın hala, bir yanım mantıklı olanı yap diyor... Randevuya gitmiş olsam da hala karar vermedim aslında.. Ne yapmayı öngördüğümü sesli düşünüp sizin görüşlerinizi fikirlerinizi de değerlendirmeyi istiyorum.

Bir de acabaların en kolay yanıtı olması açısından yeniden HSG istendi dırınımmmm kaçasım var... :)
Seviyorum sizi..

Merhabalar,
Ben geldim :))
Ben gelmeyeli çok şeyler olmuş,o yüzden tek tek isimleri yazamayacağım kusura bakmayın,tabi ki olan güzel gelişmelere çok sevindim,alınan negatiflerde en az sizin kadar üzüldüm,ama bizim çooook eskilerde aktif yazabildiğim dönemlerde bi sloganım vardı onu tekrarlamak istiyorum: yılmadan yorulmadan yola devam...2014 hepimizin yılı olsun inşallah...ee durmak yok çalışmalara devam :))
Hamileliğim güzel geçiyor,sorunsuz geçiyor derken cuma günü ciddi bir kanama geçirdim,ama bebeğim direndi çok şükür ve şimdi hernekadar hastanede takipte olsamda şimdilik herşey yolunda,11 haftalık olduk,inşallah Allah tamamına erdirsin kucağıma almayı nasip etsin...
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…