Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin yavrunu dua edecegım sızın için cok gecmiş olsun bi daha tekrarlamasın...

Merhaba. Çok geçmiş olsun. Kendine çok dikkat et bebişini sev. 9 ay böylece bir çırpıda geçip gitsin. Inşallah bir daha hiç kanaman olmaz.kendine ve bebişine iyi bakkk

Hoşgeldin. Yer değişelim mi? Ben tadilatla uğraşayım, sen kedilerle. Hem artık oyun da oynuyorlar. Bilinçleri de açılmaya başladı
Senin dondurulmuşun kaldı mı başka? Hmm, sanki kaldı diye hatırlıyorum. Senin yerinde olsam bir değişiklik düşünürdüm sanırım. Hsg çektirip başka bir doktorla şansımı denerdim. Tamam her hastada nokta atışı yapamazlar belki ama, şimdiye kadar seni çözmüş olması da gerekirdi. Çok mu öfkeliyim yaw? Neyse ki sen, ben değilsin. Benimki sadece fikir. Bir ara kendinle bir kaçamak yap, tek başına çekil bir kenara. Belki sevdiğin bir çay bahçesinde, deniz ya da göl kenarında, bir ağaç altında... Sana huzur verip rahatlatan bir noktada. Enine boyuna düşün. Doğru kararı vereceğinden eminim.
Tadilat konusunda ciddiyim. İnşaat deneyimim var, elimden de gelir biraz. Ayrıca da severim.

Hoşgeldin. Bir an önce iyileşip evine dönmeni, bebeğini sağlıkla beklemeni dilerim. Kuzuna teyzelerinden de sevgiler ilet. :)

Günaydınnn

Sağolun kızlar,çok teşekkür ederim,darısı tez zamanda sizin başınıza( tabi ki kanamasız inşallah)

Arkadaşlar günaydın. Topik bir değişik olmuş. Hiç alışamadım sanki yabancı bir yerdeyim. Hepimizin günü güzel geçer inşallah. Güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle selamlar....

Günaydın. Topik biraz "Evim Şahane" ekibi uğramış gibi olmuş, pek beğenen yok. Neyse, boşverin. Bu sabah biraz hamurişi yapalım, havamız olsun
Fazla çeşit bilmem. Ezberden poğaça yaparım, Bir de börek yapayım yanına. Bir de kek çırpayım. Hmm. Elma ve muz kızartayım bir de. Kurabiye bilmiyorum malesef. Başka ne olur ki? Kısırsız olmaz tabi. Nar ekşili. E hadi, buyrun :)

G

Günaydınnn ben geliyorum gelirken şahane çiçekler getiriyorum sanaaa :)

Topik çok değişmiş geçmiş sayfalara bakamadım. Hepinize selam olsun.biz dün kontrole gittik kanama iyice kuculmus minnagimin kolları bacakları çıkmış maşallah 10 hafta 3 günlük olmuş.

nar ekşili kısıra asla hayır demem ellerine sağlık arkadaşım

Topik çok değişmiş geçmiş sayfalara bakamadım. Hepinize selam olsun.biz dün kontrole gittik kanama iyice kuculmus minnagimin kolları bacakları çıkmış maşallah 10 hafta 3 günlük olmuş.
Canimmmmm cok harika bir haber Allah evladini sana bagislasin bitanemm bol bol dinlen hamileligin keyfini cikar

Duyguuuuu huuu duygucummmmm huuuu kime diyommmm
Tatilin zevkil gecmistir umarim canim sen baska doktirami gitin laroskopi kim onerdi aslinda bende istiyirum tekrardan bakilsin ama rezev az dahada sonuc kötü olur diyo doktorlar ben somdi dogumkontrol hapiyla basladim Bakalim ne olacak sonu herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin

Maşallaahhhh kuzucuğumaaa..cokk güzel haber bu Mirandacığım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…