- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.841
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin yavrunu dua edecegım sızın için cok gecmiş olsun bi daha tekrarlamasın...Merhabalar,
Ben geldim :))
Ben gelmeyeli çok şeyler olmuş,o yüzden tek tek isimleri yazamayacağım kusura bakmayın,tabi ki olan güzel gelişmelere çok sevindim,alınan negatiflerde en az sizin kadar üzüldüm,ama bizim çooook eskilerde aktif yazabildiğim dönemlerde bi sloganım vardı onu tekrarlamak istiyorum: yılmadan yorulmadan yola devam...2014 hepimizin yılı olsun inşallah...ee durmak yok çalışmalara devam :))
Hamileliğim güzel geçiyor,sorunsuz geçiyor derken cuma günü ciddi bir kanama geçirdim,ama bebeğim direndi çok şükür ve şimdi hernekadar hastanede takipte olsamda şimdilik herşey yolunda,11 haftalık olduk,inşallah Allah tamamına erdirsin kucağıma almayı nasip etsin...
Sevgiler...
Merhaba. Çok geçmiş olsun. Kendine çok dikkat et bebişini sev. 9 ay böylece bir çırpıda geçip gitsin. Inşallah bir daha hiç kanaman olmaz.kendine ve bebişine iyi bakkkMerhabalar,
Ben gelmeyeli çok şeyler olmuş,o yüzden tek tek isimleri yazamayacağım kusura bakmayın,tabi ki olan güzel gelişmelere çok sevindim,alınan negatiflerde en az sizin kadar üzüldüm,ama bizim çooook eskilerde aktif yazabildiğim dönemlerde bi sloganım vardı onu tekrarlamak istiyorum: yılmadan yorulmadan yola devam...2014 hepimizin yılı olsun inşallah...ee durmak yok çalışmalara devam :))
Hamileliğim güzel geçiyor,sorunsuz geçiyor derken cuma günü ciddi bir kanama geçirdim,ama bebeğim direndi çok şükür ve şimdi hernekadar hastanede takipte olsamda şimdilik herşey yolunda,11 haftalık olduk,inşallah Allah tamamına erdirsin kucağıma almayı nasip etsin...
Sevgiler...
Kayboldum sanırım... Nolmuş buralara böyle........ Ne kim ne yazmış anlamak mümkün oldu ne ikonlar ortada var. Karışmış ya da bana şu an üst üste sayfalarla karışık geldi...
Uzun soluklu uğrayamadığım için üzgünüm, çok güzel haberlerinizle buluşmak üzere yine azzıcııık mola istiyorum... Güzel gelişmeler vardır umarım..Bugün biraz daha zaman yaratmaya çalışacağım gelip okuyacağım aksilik olmazsa... 35 kusur sayfa birikmiş
Gerçek anlamda bitmek bilmeyen, korkunç bir tadilat sarmalı içindeyim evde de ofiste de bazısı keyfi bazısı zaruri tadilat var ustalar, boyalar, malzemeler kafayı sıyırmazsam iyi... Plansız programsız insanlarla uğraşmak çok zor!
Araya negatif görüşmesi kapsamında bir doktorla görüşme sıkıştırdım... Bazı kararlar vermem lazımdı... Bir yanım kızgın hala, bir yanım mantıklı olanı yap diyor... Randevuya gitmiş olsam da hala karar vermedim aslında.. Ne yapmayı öngördüğümü sesli düşünüp sizin görüşlerinizi fikirlerinizi de değerlendirmeyi istiyorum.
Bir de acabaların en kolay yanıtı olması açısından yeniden HSG istendi dırınımmmm kaçasım var... :)
Seviyorum sizi..
Merhabalar,
Sevgiler...
Günaydın. Topik biraz "Evim Şahane" ekibi uğramış gibi olmuş, pek beğenen yok. Neyse, boşverin. Bu sabah biraz hamurişi yapalım, havamız olsun
Fazla çeşit bilmem. Ezberden poğaça yaparım, Bir de börek yapayım yanına. Bir de kek çırpayım. Hmm. Elma ve muz kızartayım bir de. Kurabiye bilmiyorum malesef. Başka ne olur ki? Kısırsız olmaz tabi. Nar ekşili. E hadi, buyrun :)[/QUOTE. Günaydın. Ben gelirim kahvaltıya. Ama elma ve muzu nasıl kızartıyorsunki? Ben hiç denemedim m
Günaydınnn ben geliyorum gelirken şahane çiçekler getiriyorum sanaaa :)Günaydın. Topik biraz "Evim Şahane" ekibi uğramış gibi olmuş, pek beğenen yok. Neyse, boşverin. Bu sabah biraz hamurişi yapalım, havamız olsun
Fazla çeşit bilmem. Ezberden poğaça yaparım, Bir de börek yapayım yanına. Bir de kek çırpayım. Hmm. Elma ve muz kızartayım bir de. Kurabiye bilmiyorum malesef. Başka ne olur ki? Kısırsız olmaz tabi. Nar ekşili. E hadi, buyrun :)
Topgi ogrenene kadar siz herseyi silip supurursunuz bana birsey kalmaz pogcalarn peynirliyse hepsi benimGünaydınnn ben geliyorum gelirken şahane çiçekler getiriyorum sanaaa :)
Günaydınnn ben geliyorum gelirken şahane çiçekler getiriyorum sanaaa :)
Ben burayi
Topgi ogrenene kadar siz herseyi silip supurursunuz bana birsey kalmaz pogcalarn peynirliyse hepsi benim
Günaydın. Topik biraz "Evim Şahane" ekibi uğramış gibi olmuş, pek beğenen yok. Neyse, boşverin. Bu sabah biraz hamurişi yapalım, havamız olsun
Fazla çeşit bilmem. Ezberden poğaça yaparım, Bir de börek yapayım yanına. Bir de kek çırpayım. Hmm. Elma ve muz kızartayım bir de. Kurabiye bilmiyorum malesef. Başka ne olur ki? Kısırsız olmaz tabi. Nar ekşili. E hadi, buyrun :)
Canimmmmm cok harika bir haber Allah evladini sana bagislasin bitanemm bol bol dinlen hamileligin keyfini cikarTopik çok değişmiş geçmiş sayfalara bakamadım. Hepinize selam olsun.biz dün kontrole gittik kanama iyice kuculmus minnagimin kolları bacakları çıkmış maşallah 10 hafta 3 günlük olmuş.
Duyguuuuu huuu duygucummmmm huuuu kime diyommmmKayboldum sanırım... Nolmuş buralara böyle........ Ne kim ne yazmış anlamak mümkün oldu ne ikonlar ortada var. Karışmış ya da bana şu an üst üste sayfalarla karışık geldi...
Uzun soluklu uğrayamadığım için üzgünüm, çok güzel haberlerinizle buluşmak üzere yine azzıcııık mola istiyorum... Güzel gelişmeler vardır umarım..Bugün biraz daha zaman yaratmaya çalışacağım gelip okuyacağım aksilik olmazsa... 35 kusur sayfa birikmiş
Gerçek anlamda bitmek bilmeyen, korkunç bir tadilat sarmalı içindeyim evde de ofiste de bazısı keyfi bazısı zaruri tadilat var ustalar, boyalar, malzemeler kafayı sıyırmazsam iyi... Plansız programsız insanlarla uğraşmak çok zor!
Araya negatif görüşmesi kapsamında bir doktorla görüşme sıkıştırdım... Bazı kararlar vermem lazımdı... Bir yanım kızgın hala, bir yanım mantıklı olanı yap diyor... Randevuya gitmiş olsam da hala karar vermedim aslında.. Ne yapmayı öngördüğümü sesli düşünüp sizin görüşlerinizi fikirlerinizi de değerlendirmeyi istiyorum.
Bir de acabaların en kolay yanıtı olması açısından yeniden HSG istendi dırınımmmm kaçasım var... :)
Seviyorum sizi..
Maşallaahhhh kuzucuğumaaa..cokk güzel haber bu Mirandacığım...Topik çok değişmiş geçmiş sayfalara bakamadım. Hepinize selam olsun.biz dün kontrole gittik kanama iyice kuculmus minnagimin kolları bacakları çıkmış maşallah 10 hafta 3 günlük olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?