Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabaaaaaa
Aaaaaaaa, bu ne böyle ?
Siteye ne olmuş yaa
Canlarım hepinizi çoook özledim, umarım herkes bıraktığımdan da iyidir.

Kimler on line göremiyorum..

Ayy sanki yeni bir memlekete gelmiş gibi oldum.

Elim nerede, ayağım nerede, gözüm nereye bakıyor belli değil

Topik çok değişmiş geçmiş sayfalara bakamadım. Hepinize selam olsun.biz dün kontrole gittik kanama iyice kuculmus minnagimin kolları bacakları çıkmış maşallah 10 hafta 3 günlük olmuş.

Selam Miranda,
Gözün aydın :)) Biz topiğin taze hamileleri azıcık benzer şeyler yaşıyoruz,senin kanama alanın nekadardı son kontrolde birde ne ilaç vermişlerdi sana ? Benim kanama alanım yokken kanama meydana geldi,şimdi ise takribi 2 cm.lik bir alan onu izliyorlar Hernekadar farklı bünyeler olsada ilaçları karşılaştırma ihtiyacı duydum.

Zanorkkkkk,
Olmuyo böyle kısırlar mısırlar canımız çekiyor,çokda uzaktasın getiremezsin:)

Tedaviye başlayan kızlar,
Başarılar diliyorum :) Tez zamanda listeyi renklendirmek dileğimle...

Kızlar nolmuş bu foruma böyle ya dünden beri hala alışamadım çok kötü olmuş eski hali daha iyiydi

Canim Merhaba benim kanama alanım giden bebegim den kaynaklı yaklaşık 3.5 cm di 3 günde bir pruluton depot iğne ile birlikte sabah kam progestan 200 mg kullandim sonra 2 cm indi iğne aynen devam hapı akşam almaya başladım suan baya ufalmis alan kesenin yanında bit kadar diyeyim senin neden oldu acaba kanama?

Acmila ve celina alıntı mesaj yapamadım ikiniz de teşekkür ederim minnagimla dualarımız sizinle

Ya kızlar bildirimleriniz kısmında beslemeler diye bir başlık var orayı tıkladım ensu ile wish duydu'nun mesajı çıktı o ne ki bikere beslemeler ne acep

Mısır kilo yapıyo, sadece kısır var
Klavyeden yapıyorum mamaları. İstiyorum dediğin an önünde

Kizlarrrr Müjdeeeee
Selcankerem arkadasimizin minik kuzusu
Iklimya Zennur dogduu birtatli birtatli teyzeleri sekermi seker bir bebek Allahim onu annasina babasina bizlere bagislasin darisi biz teyzelerinin basina insallah Kirkbinkerede Masallah diyorum

en sonun da kendime sevdiğim ortanca resmini yükledim şükür

sanki topiğin büyüsü gitti bu değişikliklerden sonra ya da bende var bir bozukluk :)

ayyy çok sevindik sağlıkla huzurla büyüsün inşallah

Maşallah Zennur bebek, hoşgeldin. Allah analı- babalı büyütsün inşallah.

Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu bir insan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…