- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.861
Topik çok değişmiş geçmiş sayfalara bakamadım. Hepinize selam olsun.biz dün kontrole gittik kanama iyice kuculmus minnagimin kolları bacakları çıkmış maşallah 10 hafta 3 günlük olmuş.
Canim Merhaba benim kanama alanım giden bebegim den kaynaklı yaklaşık 3.5 cm di 3 günde bir pruluton depot iğne ile birlikte sabah kam progestan 200 mg kullandim sonra 2 cm indi iğne aynen devam hapı akşam almaya başladım suan baya ufalmis alan kesenin yanında bit kadar diyeyim senin neden oldu acaba kanama?Selam Miranda,
Gözün aydın :)) Biz topiğin taze hamileleri azıcık benzer şeyler yaşıyoruz,senin kanama alanın nekadardı son kontrolde birde ne ilaç vermişlerdi sana ? Benim kanama alanım yokken kanama meydana geldi,şimdi ise takribi 2 cm.lik bir alan onu izliyorlarHernekadar farklı bünyeler olsada ilaçları karşılaştırma ihtiyacı duydum.
Zanorkkkkk,
Olmuyo böyle kısırlar mısırlar canımız çekiyor,çokda uzaktasın getiremezsin:)
Tedaviye başlayan kızlar,
Başarılar diliyorum :) Tez zamanda listeyi renklendirmek dileğimle...
nar ekşili kısıra asla hayır demem ellerine sağlık arkadaşım
Kimler on line göremiyorum..
Ayy sanki yeni bir memlekete gelmiş gibi oldum.
Elim nerede, ayağım nerede, gözüm nereye bakıyor belli değil
Selam Miranda,
Gözün aydın :)) Biz topiğin taze hamileleri azıcık benzer şeyler yaşıyoruz,senin kanama alanın nekadardı son kontrolde birde ne ilaç vermişlerdi sana ? Benim kanama alanım yokken kanama meydana geldi,şimdi ise takribi 2 cm.lik bir alan onu izliyorlarHernekadar farklı bünyeler olsada ilaçları karşılaştırma ihtiyacı duydum.
Zanorkkkkk,
Olmuyo böyle kısırlar mısırlar canımız çekiyor,çokda uzaktasın getiremezsin:)
Tedaviye başlayan kızlar,
Başarılar diliyorum :) Tez zamanda listeyi renklendirmek dileğimle...
Ya kızlar bildirimleriniz kısmında beslemeler diye bir başlık var orayı tıkladım ensu ile wish duydu'nun mesajı çıktı o ne ki bikere beslemeler ne acep
Afiyet olsun, sağlık olsun inşallah
Kizlarrrr Müjdeeeee
Selcankerem arkadasimizin minik kuzusu
Iklimya Zennur dogduu birtatli birtatli teyzeleri sekermi seker bir bebek Allahim onu annasina babasina bizlere bagislasin darisi biz teyzelerinin basina insallah Kirkbinkerede Masallah diyorum
Kizlarrrr Müjdeeeee
Iklimya Zennur dogduu birtatli birtatli teyzeleri sekermi seker bir bebek Allahim onu annasina babasina bizlere bagislasin darisi biz teyzelerinin basina insallah Kirkbinkerede Masallah diyorum
Kizlarrrr Müjdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?