Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ikonları bulamadım, bulsaydım ikonlu öpecektim, şimdilik ikonsuz ikonsuz kocaman öpüyorum

Mesaj yazdığın kutunun üst kısmında yazı tipi belirleme işaretlerinin arasındaki gülen yüze tıkla. Aşağıda ikon listesi açılıyor. Hani şu B I U A diye başlayan, fotograf makinesiyle biten sırada.

Hoşgeldin bu arada. Özlettin.

Herkese günaydın hanımlar. Hüzün ve kederin uğramadığı, bol neşeli, kahkaha dolu, mutlu bir gün olsun. Bu sabah limonata var. Enerji isteyenler için. Nane yaprağı da koydum içine. Kimler ister?

Herkese günaydın hanımlar. Hüzün ve kederin uğramadığı, bol neşeli, kahkaha dolu, mutlu bir gün olsun. Bu sabah limonata var. Enerji isteyenler için. Nane yaprağı da koydum içine. Kimler ister?

günaydın canım

ben isterim naneli limonata hem nane nefesimide açar

Ginaydin hanimlar zonak limonata harika canim enerji yukledim ise gidiyorum da niye sade limonata hani bunun yaninda organik kurabiyeleri ehh hadi bu sefer oda benden olsun eee hadi hanumlar uyanin artik sabah sporu da yaptim ben ne güzel 1,2,3 off acayip havamdayim bugün nedense zonak/sara öptüm ikinizi digerlerine ceza bugün

Bendende günaydın hepinize. Bende isterim naneli limonata. Gerçi verdiğin tarifle iş yerinde nane, limon, salatalık,karanfil karışımını yaptım. Çok beğendi herkes. Kendinize iyi bakın

günaydın canım

ohhh ne güzel sabah sporunuda yapmışsın havan hep güzel olsun bende seni öpüyorum

Günaydın. Ben kurabiye yapmayı bilmiyorum ki
Kek yapmayı 35 yaşımda mecburiyetten öğrendim. Pek mutfakla aram yoktur aslında. Ama senin için komşuma un kurabiyesi yaptırayım. Yiğidi öldür, hakkını yeme demişler. Nefis yapıyor

Bendende günaydın hepinize. Bende isterim naneli limonata. Gerçi verdiğin tarifle iş yerinde nane, limon, salatalık,karanfil karışımını yaptım. Çok beğendi herkes. Kendinize iyi bakın

Hemen geldi limonatan
Beğenmelerine sevindim. Sıcakta çok güzel hararet kesiyor.

kurabiyelerde benden olsun elmalı tarçınlı hemde

sanada günaydın alaracım

ben çok tembelim henüz bu tarifi yapamadım ama bu aralar ev topluyorum işim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…